Jsi jenom děvka, Bille 9.

autor: Vanity

Tom Billa chvíli něžně hladil a kolébal jej ve své naruči. Bral mezi prsty jednotlivé prameny jeho havraních vlasů a žmoulal je ve své dlani. Některé prameny mu dával za ouško, některé mu nechal spadat do tváře. Po celou dobu, co jej svíral v náruči, se nevědomky usmíval a vzpomínal.
Už je to dlouho, co u sebe měl někoho tak blízko. Nikoho si k sobě nepustil. Bál se následků. Sex pro něj nebyl závazný, kdyby ano, nemohl by dělat to, čím se živí. Vlastně si ani nepamatoval, jestli se vůbec někdy s někým miloval. Byl to prostě jen sex. Nikdy v tom nebyly city, jen peníze.
Ovšem pamatoval si na dny, kdy usínal a v náruči mu spokojeně oddechoval…
To už ale není pravda. Všechno je tak dávno a zapomenuté. Občas si přál, aby mohl vrátit čas. Všechno by udělal jinak. Rozhodně by neodešel. Věděl, že tím mu ublížil nejvíc. Nechal jej samotného a nebral na něj ohledy. Byl tak bezcitný, dokonce i k němu. K člověku, kterého doopravdy miloval. Ke svému malému bráškovi.
Nevěděl proč, ale Bill mu jej silně připomínal. Možná to byla ta nevinná dětská jiskra v jeho očích, možná jen klamná představa, že by vše mohlo být jako dřív. Jenže, jak může vědět, že by to bylo správné? Jeho bráška může být kdekoliv, může být kýmkoliv a on… Nic o něm neví. Třeba je šťastný? Třeba má vše, co k životu potřebuje a na Toma dávno zapomněl.

Třeba. Možná. Kdo ví…

„Ublíží mi?“ zazněla nesmělá otázka z Billových úst, sotva slyšitelná.
„Nenechám jej, aby ti ublížil,“ odpověděl Tom a trpce přivřel víčka. Tohle sliboval i svému malému bráškovi. Dost, Tome! Teď musí sentiment stranou. Tohle je jenom práce. Jen další děvka, která potřebuje naučit pár vzrušivých kousků.
„Jsi moje hračka, on má svojí. Ať si s ní dělá, co chce. Ty jsi tu se mnou a s nikým jiným nepřijdeš do styku, dokud tě sám neodvedu do klubu,“ řekl stroze a nasadil neutrální výraz. Byl zmatený z toho, že v něm tohle nicotné pískle vzbouzí tak zvláštní pocity, ale nechtěl to dát znát, alespoň ne před ním.
„Pojď…“ vyzval Billa, sundal ze sebe jeho dlouhé hubené tělo a stoupl si. Bill se nejistě odkryl a také se postavil. Tom přešel přes pokoj ke skříni a vybral červené šaty s šedými, černými a bílými proužky. Podal je Billovi a sám se šel posadit na postel.
„Obleč si to.“

Bill si šatičky nejprve pořádně prohlédl. Zjistil, že k šatičkám není žádné spodní prádlo, za to mají nejméně pět spodniček, aby vytvořili nadýchaný vzhled sukýnky a tím pádem odkrývaly vše, co se dalo. Šněrovací zavazování vedlo přes záda až k sukýnce. Tušil, že bude potřebovat pomoc. A s tím Tom také počítal. Chtěl vědět, jak dlouho se bude Bill snažit zavázat si šatičky, než požádá o pomoc, jestli se vůbec bude snažit.
Bill pověsil šaty na otevřená dvířka skříně a otočil se směrem k oknu, takže stál bokem k Tomovi. Sundal si z hlavy králičí ouška a položil je na stolek pod oknem. Poté si sundal bílé tílko a úhledně jej srovnal vedle oušek. Stejné to bylo i s punčoškami. Zbývala už jen růžová sukýnka. Opět se ale dostavila jeho neuvěřitelně silná stydlivost. Nevěděl, proč se neustále stydí. Tom už jej viděl nahého. Otočil se k Tomovi zády a stáhl si i sukýnku.
Teprve když slyšel Tomovo hluboké vydechnutí, uvědomil si, že Tom má právě teď dokonalý výhled na jeho zadeček.
Rychle sundal šatičky z ramínka a navlékl je na sebe. Protáhl ruce nadýchanými rukávky a stáhl si je, co možná nejníže. Stejně měl však pocit, že je úplně nahý. Se šněrováním se neobtěžoval, stejně by se akorát ztrapnil. Proto se otočil k Tomovi a došel před něj. Se skloněnou hlavou a ruměncem ve tváři se potichu zeptal…
„Závážeš mi je, prosím?“

Tom se usmál. Byl rád, že Bill pochopil jeho záměr. Chtěl, aby se nebál na něco zeptat, či o něco požádat.
„Tak se otoč…“ řekl a postavil se za něj. Začal mu šněrování stahovat a utahovat, dokud nebylo zavázané na úhlednou mašličku těsně pod lopatkami.
Bill se k Tomovi otočil čelem a čekal na jeho verdikt.
„Poodstup…“
Bill udělal několik kroků dozadu a zastavil se. Rozpačitě se na Toma díval a kousal si dolní ret.
„Pomalu se otáčej…“
Černovlasé ptáče poslechlo. Nemělo důvod neposlouchat. I kdyby to byl jakýkoliv jiný příkaz, uposlechl by jej, protože hlas, kterým Tom vyslovil ta tři slova, dokazoval, že by mu nedokázal ublížit. Tak měkký, milý a líbezný hlas už dlouho neslyšel.
„Nádhera…“ vydechl Tom a znovu se posadil na postel.
Bill byl dokonalý. V šatičkách vypadal jako opravdová lolitka. Snad ještě rošťácké culíky chyběly.
„Pojď ke mně,“ poklepal Tom na postel a usmál se. Počkal, dokud se Bill pohodlně neusadí a teprve potom začal s první lekcí. Nebo snad už druhou?
„Tak, teď po tobě budu chtít, abys mi řekl naprostou pravdu. Nejsme tady proto, abychom si užívali příjemných chvilek. Sám víš, proč tu jsme a první den tady je takový seznamovací. Je to jeden z mála dnů, kdy se nemusíš bát následků. Budeš mi pokládat otázky, které tě napadnou a já ti na ně budu po pravdě odpovídat a také naopak. Je důležité, abys mi řekl pravdu. Podle toho totiž bude probíhat tvá výchova a myslím, že je v zájmu nás obou, aby to bylo rychlé, efektivní a bezbolestné,“ řekl Tom a otočil se k Billovi čelem.

Bill nakrčil čelo. Tohle dělal ve chvílích, kdy se mu něco nelíbilo. Nechtěl mu o sobě všechno říct. Měl svá tajemství a měl je rád.
„Můžu dát fant?“ optal se naivně.
„Ne, Bille…“ vysvětloval trpělivě Tom. „Tohle není žádná puberťácká hra pravda nebo fant. Tohle je důležité, hodně důležité. Pokud mi něco úmyslně zatajíš, může se stát, že udělám něco, co se ti nebude líbit, nebo tě to bude bolet. Potřebuju tě poznat a ty máš jedinečnou příležitost poznat mě.“
Bill nafoukl tváře. Nikdy nikomu neřekl úplně všechno. Ani své matce nikdy neřekl vše a teď se má svěřit úplně cizímu člověku? A co když se mu bude Tom smát? Určitě počítá s tím, že má v posteli velmi bohaté zkušenosti, ale co bude, až zjistí pravdu.
Nezbývalo mu však nic jiného než na Tomův dnešní plán přistoupit. Kdo ví? Třeba to nebude tak strašné. A navíc má možnost nahlédnout pod skořápku někoho, kdo se skrývá pod maskou nepřístupnosti.

autor: Vanity
betaread: Janule

20 thoughts on “Jsi jenom děvka, Bille 9.

  1. Nooo, tak se mi to líbí! 😀 Už jsem pomalu umírala touhu dozvědět se o nich něco víc. Oh, bylo by pěkný, kdyby byl Bill tím bráškou, ale to je samozřejmě kravina… No i tak je to roztomilé.

  2. Nádherný. Tom je fakt sladký x) Ale nemůže to dát na sobě znát. Jak ho utěšooval, mhm <3 xD Že by byl Bill ten jeho bráška? Jsem zvědavá na ty otázky, tyjo, čekat takovou dobu na další dílek.

  3. ja myslím že Bill je jeho brat :DD ale toto by sa mi tiež nepáčilo nekomu o sebe šetko hovoriť

  4. Tys to ale usekla, já byla táák moc zvědavá 😀 Je to úžasné, co říct, snad jen prosit o pokračování 😀

  5. Já to oběvila u Vanity na blogu…já si musela málem svázat ruce jak jsem se držela abych si to nepřečetla! Néé, prostě tó musím vydržet…škoda že je to tu ,,jenom,, jednou za tři dny! Takovou povídku bych dokázala číst každý den! Skvělíí!

  6. nádhera co dodat.jéé Billí bude tan brácha a sem zvědavá kdo na to přijde první jestli Tom nebo Bill

  7. Já už prostě nemám slov tady na to. Úžasný. To jsem teda zvědavá co se o sobě všechno dozvěděj.

  8. Chci dálší hned! xD nejlepší by bylo kdyby si psala hned dálší díl durhý den xD bo hned … xD orpavdu božskéé chcu dál 🙂 to nevydržím pstě bez tohohle xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics