Bad boys 8.

autor: Doris & Ivetka

Tak lidičky. Na tomhle dílečku se se mnou podílela i Ivetka. Konkrétně celá scéna odehrávající se v koupelně je její dílo. A já musim říct, že je to naprosto dokonalá práce. Ivet, moc ti děkuju. Nejspíš si na tebe vymyslim ještě něco, protože jsem z toho byla nemálo nadšená. Takže ještě jednou moc děkuju a vy si to pořádně užijte. Doris

Ani jeden z nich nevnímal minuty, které postupně ubíhaly. Oba už dokonale znali záhyby těla toho druhého. Ale víc než na líbání a doteky nedošlo. Ani jeden neměl tu potřebu. Stačilo jim, že cítí svou vzájemnou přítomnost. Billovy doteky však byly stále ještě občas prosyceny nejistotou. Ještě nikdo se ho nedotýkal tak něžně jako Tom a to ho znervózňovalo. On sám jako by se bál, že udělá něco špatně.
„Měli bychom jít už na večeři,“ vydechl Tom Billovi na tvář a jen neochotně se Billa přestal dotýkat a nadzvedl se. Bill jen mlčky přikývl. Najednou bylo tak zvláštní promluvit. Oba se pomalým krokem loudali do jídelny. Moc nemluvili, spíš po sobě házeli jeden pohled za druhým. Bill si celou cestu dodával odvahy něco udělat. Cokoliv. Udělal několik kroků blíž k Tomovi a propletl s ním své prsty. Bylo mu jedno, jestli to někdo uvidí nebo ne. Chtěl, aby Tom patřil jen jemu. Tom se na Billa usmál a jeho ruku nepatrně stiskl. Vešel s ním takhle do, již plné jídelny a nepozastavoval se nad pohledy některých jedinců. Bill teď patřil jen jemu, nikdo jiný si tu na něj nebude dělat nároky. Kupodivu celá večeře se obešla bez jakýchkoliv problémů.

„Bille, dneska dávají nějakej film, jdeme se koukat. Půjdeš taky?“ zadíval se Tom tázavě na Billa přes stůl.
„Jo, slyšel jsem, ale moc se mi nechce. Nezlob se,“ kouknul na Toma omluvně.
„Neomlouvej se, mně to přeci nevadí.“ Usmál se na něj Tom a spokojeně dojedl svojí večeři. Odnesl špinavé nádobí a než odešel, postavil se těsně za Billa
„Tak já půjdu, jo? Kdyby sis to rozmyslel, víš, kde budu,“ líbnul ho na spánek a odešel do společenské místnosti, kde se všichni měli dívat.

Bill pomalu dojedl a zamířil do cely. Bylo docela brzy a tak se rozhodl jít do sprch. Aspoň tam nikdo nebude. Vzal potřebné věci a za půl hodiny už stál pod tekoucí vodou. Ani si nevšiml, že do sprch ještě někdo vešel. Se zavřenýma očima si nechal vodu dopadat na obličej. Z toho blaženého pocitu ho vytrhly až cizí ruce, které ho chytly za boky. Bill se prudce otočil a setkal se tváří v tvář Igorovi.
„Co tu děláš?“ vypravil ze sebe poplašeně a sledoval Igorův úšklebek.
,,Chci se sprchovat, copak to mám zakázané? Myslel jsem, že tohle jsou veřejné sprchy, ne pro VIP,“ škodolibě se usmál a přitáhl si Billa ještě blíž ke svému tělu. Billovi se tahle blízkost zdála až moc nebezpečná, proto sebou prudce cuknul a zacouval až do rohu, kde se trošku skrčil.
,,Je tu dalších padesát sprch, musíš lézt zrovna ke mně?“ chtěl si zahrát na odvážného a nedat na sobě znát žádné obavy z Igora… Konec konců moc dobře věděl, čeho je ten prevít schopný.
,,Copak, že tu s tebou není Tom a nehlídá tě?“ odbočil od tématu a ruce si zapřel o stěnu vedle Billovy hlavy tak, aby mu nemohl uniknout.
,,Co ti je do toho?“ zamračil se a rukama si zakryl intimní části svého těla.
,,Je mi do toho hodně, Bille. Myslím, že jsem byl úplně první, komu jsi tady patřil. A taky jsem na tebe byl něžný. Všiml jsem si jistých nepatrností. Například, že ses dneska držel s Tomem za ruku. To se mi vůbec nelíbí. Jsi tu nejhezčí kluk, a teď patříš pod mé vedení, jsi můj, Bille, na to bys neměl zapomínat. Zavedl jsem tu nějaká pravidla a ta tu taky platí. Chtěl jsem tě ušetřit a nechat tě už na pokoji, protože se mnou máš zkušeností až až, a přesto ses ke mně vždy choval tak vstřícně… Ale už mi docházejí nervy. Asi ti budu muset trošku utřít ten tvůj neposlušný čumáček a připomenout ti jisté zásady. Chováš se jako děcko!“ poslední větu Igor zakřičel.

Bill sklopil hlavu. Nechtěl, aby mu Igor připomínal Billův příchod. Byl bolestivý hned první den a Billovi ten večer kleslo sebevědomí a sebedůvěra až pod bod mrazu. Igor to zvládnul během pár minut, co mu ubližoval. A zvládnul to přímo na jedničku s hvězdičkou.
,,Nebudu dodržovat žádná tvá pravidla, abys to věděl! Nejsem žádná tvoje děvka, Igore, to si pamatuj. Můžeš být rád, že jsem tě nenahlásil Karlosovi, měl bys z toho pěkný malér a tebe poslouchat nebudu už vůbec. Jestli si myslíš, že jsi kápo, protože jsi mě ošukal hned první den, co jsem sem vlezl, tak jsi na omylu! Jsi obyčejnej hajzl, nechutnej…“ odstrčil ho od sebe Bill a odvážně mu plivl do obličeje. Bill dělal hlouposti, když byl rozčilený, ale uvědomoval si to až velmi pozdě.
,,To jsi neměl dělat, drobečku…“ usmál se Igor a z tváře si otřel Billovo DNA. Prudce ho otočil ke zdi a pro jistotu mu zacpal dlaní pusu, aby nemohl křičet, i když je by stejně nikdo neslyšel, protože se všichni buď dívají na film, nebo jsou v herně, nebo možná i spí. ,,Jednou ses mi dal i sám, pamatuješ si?“ šeptal mu do ucha, ale byl to pouze záměr, aby Billa ještě víc trápil. ,,Co udělá Tom, až se dozví, co jsi tu se mnou prováděl a provádíš? Tvůj Tom…“ šeptal dál. Billovi se hrnuly slzy do očí. Nemohl nic říct, protože Igorův stisk byl příliš silný. ,,Bude tě pořád mít rád? Myslíš? Ty ses zamiloval, Bille, že ano? Přesně v nevhodnou chvíli. Je mi tě líto… zlatíčko,“ Bill nesnášel, když mu tak říkal, připadal si tak… tak nepopsatelně hnusně. Igor Billovi přejel prsty po hrudi až k podbřišku a pomalu jel zase zpátky ke krku, mezitím mu mezi rty vsál ušní boltec a nechutně mu přitom mlaskal do ucha. Bill zavřel oči, nechtěl, aby ho viděl plakat, měl by z něj potom ještě větší legraci. Neochotně stál a připravoval se na to, co ho čeká. Ani Igor nehodlal otálet, konec konců neví, jak dlouho potrvá, než sem něco vejde, i když členům své party jasně oznámil, ať hlídají oba vchody vedoucí do koupelny. Pomalu Billovi vnikl mezi jeho drobné půlky a prstem do něj pronikl. ,,Mhhh. Miluju tu tvou prdelku. Je dokonalá,“ pousmál se Igor a prstem přirazil tak, až Bill vypískl bolestí i přes to, že na tohle je víc než zvyklý. Igor si s Billem ještě chvíli hrál, ale potom do něj vnikl on sám, trošku ho předklonil a začal přirážet, vodu vypnul, aby nebyli oba ničím rušeni a užíval si tu dokonalou slast. Igor nebyl gay, ale když je někdo v chlapské věznici, užije si i s mužem. Nedá se to vydržet, navíc, když ho Bill tak nesmírně přitahuje, neměl v plánu si Billa nechat vzít nějakým Tomem a byl přesvědčený o tom, že Billa odnaučí toho Toma, co mezi nimi nemá co dělat, milovat…

autor: Doris & Ivetka
betaread: Janule

6 thoughts on “Bad boys 8.

  1. Ježiši to je hajzl, hubu bych mu rozbila!!! Co to Billovi dělá:(. Doufám, že se to Tom dozví a rozbije mu tu jeho škaredou pusu xD

  2. Grrr… Debil, ten může bejt tak maximálně přesvědčenej o tom, že mu náš ochránce Tommy dá pěkně přes držku a tím jsem si na 100% jistá! Co si to dovoluje, zmetek jeden namyšlenej? Vykastrovat málo, vážně…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics