Trümper + Stringini = Kaulitz 3.

autor: DarkAngel

Bill:

Dnes jsem se dozvěděl, že do naší třídy přijde novej kluk-nějakej Tom s americkým příjmením, a k Natalii do třídy jeho sestra. Docela by mě zajímalo, jací jsou, ale to se jistě brzy dozvím, páč naše třída je narvaná a jediný volný místo je vedle mě.

Už mám i nějakou představu. On: černé vlasy, poslouchá rock, známky průměrný, milý, kamarádský typ. Ona: špinavá blondýna, modrý oči, jinak podobná bratrovi. A super by bylo, kdyby Natálii před celou školou řekla: “ Já nevím, co proti tomu Billovi všichni máte, je milej, hezkej, a jako holka nevypadá ani trochu…“

Tak si krásně maluju budoucnost, až vrazím do dveří. Možná to způsobila moje modřina, že začnu myslet negativně. Co když to bude jenom další magor, kterej mě bude terorizovat? A co když ta holka bude jenom další Barbínka do Nataliina klubu slepic? Teď nevím, jestli se mám těšit, nebo bát…

Tom:

„Tome, hned po škole domů, musíš pomáhat se stěhováním!“ Já? Já jsem si to stěhování nevymyslel, nic stěhovat nebudu. Jen něco nesrozumitelného zavrčim a jdu do školy společně s mladší sestřičkou. Nic jiného mi nezbývá, druhá škola je odtud 3 km, díky, nechci. Asi před deseti minutami odcházela z domu kočka odnaproti. Určitě chodí na stejnou školu co já, jinak by vycházela mnohem dřív. Moje nechuť k nový škole najednou není tak hrozná.

Na první pohled nesympatická učitelka mě zavede do plné třídy a představí ostatním. Rozhlížím se po černovlásce… jo, je tady, v předposlední lavici u okna a vedle ní je volno! Jediné volné místo!
Pořádně si ji prohlédnu. Zblízka je mnohem hezčí než zdálky. Má krásné oči… ale proč se na mě dívá tak zaraženě a vyplašeně? Zkusím úsměv – strach v jejích očích ještě zesílí.

Z myšlenek mě vytrhne učitelčin hlas: „Posaďte se támhle k Trümperovi.“
Že bych ještě nějaké volné místo přehlídl? Ne, u všech kluků je obsazeno.
„Ehm… kam?“ zeptám se nechápavě.
„Do předposlední lavice u okna k Billovi Trümperovi, nebo tu snad vidíte ještě nějaké jiné volné místo?“ odsekne napruženě a mně málem spadne čelist. Je to kluk!!!

Ztuha se k němu došourám a jako v mdlobách se posadím. Učitelka a spolužáci si mě dál nevšímají a věnují se nové látce.
„Ahoj.“ Zkusím opatrně.
„Čau.“ Odpoví téměř neslyšně a nenápadně se ode mě odsunuje. Docela se klepe a zimou to určitě nebude. To se mě bojí, nebo co? Tenhle kluk je zvláštní, zajímalo by mě, co se skrývá za tou rozechvělou vrstvou strachu.

Bill:

Hip-Hoper! S tím jsem ani v tom nejhorším snu nepočítal. Jako by mi nestačil teror Natálie, teď mě bude určitě šikanovat i tohle individuum, co se jmenuje jako můj bráška… Kde je mu asi konec? To si nezaslouží, aby měl ON stejný jméno… Jméno mého ztraceného Toma…

Klid, Bille, přece se tady nerozbrečíš! Mrknu na hodiny. Za 3 minuty zvoní, snad mě pustí… Zvednu nesměle ruku. „Můžu, prosím, na záchod?“
„Jděte, ale příště si oční linku opravte o přestávce.“
Třída se posměšně zasměje, jen Tom ne! Třeba se mu to zdá slabý, vymyslel by lepší stěrku, bleskne mi hlavou.

Zavřu se v kabince právě včas, slzné hráze se právě protrhly.
Otřu si oči a ve chvíli, kdy si chci opravit linku, zazvoní. To by měla vidět učitelka, dělám to o přestávce. Tužku zastrčím do kapsy a chci jít, když v tom v zrcadle spatřím toho hopera.

autor: DarkAngel
betaread: Janule
Klikni na anketu, díky J. :o)

15 thoughts on “Trümper + Stringini = Kaulitz 3.

  1. Jo, jo, jo a ještě stokrát jooo xD Tohle je moje další závislost, je to úplně jasný xD Já se nedočkám dalšího dílu, panebože… Je to úžasný ♥ Chudák Bill, doufám, že Tom nebude žádný namyšlenec!

  2. Hey já se nedočkám dalšího dílu…to je bomba… Bill je roztomílej když se bojí… úplěn suprová povídka, jsem záávislá x)))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics