Bad boys 11.

autor: Doris

Ahojky všichni. Tak jste se dočkali a máte tu intimní chvilku 🙂 Přiznám se, že tahle scéna tu vůbec neměla být. Vznikla jen proto, že jsem měla úchylný sen. No a taky jsem se trochu víc rozepsala, ale to vám snad vadit nebude. Tak příjemné počteníčko. 🙂 Doris

Tom ještě chvíli koukal skrz mříže k místu, kudy Raul odešel a jazykem si slízával krev z prokousnutého rtu.
„Kretén! Kdo to byl?“ ulevil si a otočil se na Billa.
„Raul. Největší hovado, co tu mezi dozorcema může bejt.“ Pokrčil Bill rameny a došel k Tomovi. Vyndal z kapsy papírové kapesníčky a jeden mu přiložil ke rtu. „Neolizuj si to furt.“ Tom se nepatrně pousmál a nechal Billa, aby mu krev otřel.
„A tohle je vůbec co za místo?“ rozhlídl se kolem sebe. Nebylo tu ani na co si sednout. Kromě podlahy.
„No tohle je místo pro výtržníky. Když někdo dělá problémy, zavřou ho sem.“ Zatvářil se Bill lehce znechuceně.
„Už si tu byl?“ kouknul Tom potutelně na Billa. Bill jen přikývl. Ze začátku tu býval celkem často. Ne, že by se pral, ale nehodlal dozorce poslouchat, a tak každou chvíli skončil zavřený tady. Tom se pobaveně ušklíbl.
„Jak dlouho tu budem?“ koukl otráveně na Billa a sednul si na zem. Bill se posadil vedle něj.
„No, je to tu na 24 hodin přesně, ale vzhledem k tomu, že nás sem zavřel zrovna Raul, tak bych nespoléhal na to, že přijde přesně.“ Pokrčil Bill znuděně rameny.
„No to je super,“ vzdychl Tom a už se k tomu raději nijak nevyjadřoval. Pobyt tady dole nebyl nikterak zábavný. Ostatně co taky můžete dělat v prázdné cele.

*o pár hodin později*

Minuty se tu neuvěřitelně vlekly a člověk jako by tu ztratil i řeč. Tom už asi hodinu přecházel sem a tam a polohlasně zasypával Raula kdejakými nadávkami. Bill už byl skoro zhypnotizovaný, jak očima stále jezdil ze strany na stranu, podle toho, jak se pohyboval Tom.
„Už toho nech prosim tě. Jsem z tebe vynervovanej,“ zvedl se Bill ze země a chytil Toma za ramena, aby ho zastavil v chůzi.
„Když to je takovej… takovej…“ snažil se Tom najít vhodné oslovení pro Raula, ale žádné mu nepřišlo dosti urážlivé.
„Jo, je to kokot, ale teď už s tim stejně nic nenaděláš a mě to tvoje věčný pochodování znervózňuje.“ Bill se na Toma trochu zamračil. Tomovi to přišlo neskutečně roztomilý a musel se nad tím zasmát. Bill se na to konto zamračil ještě víc a otočil se k němu zády. Ruce si uraženě složil křížem. Tom se jen usmál, chytil Billa kolem pasu a hlavu si položil na jeho rameno.
„Tady se nám někdo zlobí…“ začal Billa popichovat. Bill se sice pousmál, ale dál dělal uraženého.
„jo zlobí. Budeš si mě muset udobřit,“ hodil hlavou na stranu, ale zády už se víc tiskl na Toma. Tom se jen pousmál, odhrnul Billovy vlasy na jednu stranu a začal ho líbat na krku. Billovi přeběhl mráz po zádech a slastně přivřel oči. Tom povystrčil jazyk a celou linii Billova napnutého krku přejel až po lícní kost.

„Mmm,“ zavrněl blaženě Bill. Tahle hra se mu líbila. Tom teď rty přejížděl po Billově lícní kosti a rukama mu zatím vklouzl pod tričko. Prsty přejížděl po jeho bříšku a vnímal každý nepatrný záchvěv Billova těla. Bill už to dál nevydržel. Otočil se čelem k Tomovi a hladově se vpil do jeho rtů. Prstama mu přejížděl po krku a chtivě si pohrával s jeho jazykem. Bylo až s obdivem, že po tom všem, co tu zažil, ještě dokáže pociťovat touhu. Ale právě teď jí pociťoval velmi silně. Toužebně vydechl do polibku a aniž by ho přerušil, sklouzly jeho ruce na Tomovy boky, kde se chopily volného trika. Když si Tom uvědomil, že se ho Bill chystá svlékat, zachvěl se vzrušením a nijak se nebránil. Bill mu triko přetáhl přes hlavu a upustil ho na zem. Hlavu hned sklonil k jeho obnaženému rameni. Líbal ho, lehce skousával a dráždil jazykem. Rukama při tom stoupal od břicha výš k Tomovým bradavkám. Tom se pod těmi doteky lehce chvěl. Chytil lem Billova trika a jedním rychlým pohybem ho z něj stáhnul. Za jiných okolností, by se tu do dvou minut rozklepali zimou, ale teď jejich těla přímo hořela touhou. Bill rukama vyjel až na Tomův hrudník a prstama lehce obkroužil jeho bradavky. Tom hlasitě zavzdychal. Bill se pousmál, více se sklonil a začal po jedné přejíždět jazykem. Ta pod jeho počínáním stále rychleji tvrdla. Tom jen zalapal po dechu a nevěděl co má vnímat dřív. Jestli to, jak mu Bill horkým jazykem dráždí bradavky, a nebo ten narůstající tlak tam dole.

Bill jednou rukou sjel až k jeho klínu a silně mu přes něj přejížděl. Tohle už bylo na Toma příliš. Tvrdnul neuvěřitelnou rychlostí a kdyby Bill ještě pokračoval, mohlo by se stát, že by explodoval. Chytil Billa za boky a zacouval s ním až k mřížím, o které ho zády opřel. Rukama sjel přes jeho boky až ke kalhotám, které se hned jal rozepínat. Jazykem při tom přejížděl po klíční kosti. Bill zaklonil hlavu, ruce zvedl do výšky a chytil se pevně mříží. Jeho dech už se dávno nemohl uklidnit. Po chvilkovém zápolení se Tomovi podařilo kalhoty mu rozepnout a s tím, jak je stahoval k zemi, posouval i své rty níž a níž po Billově těle. Bill se pod jeho doteky třásl vzrušením. Ještě nikdo si ho takhle nevychutnával. Dokonce ani žádná holka od B.Bho. Chtěl ho. Poprvé za tu dobu, co tu je, chtěl, aby ho někdo pomiloval. A ten někdo měl být Tom.
„Tome,“ zasténal, když se Tomův jazyk dotkl jeho podbřišku. Spolu s kalhotami zmizely na podlaze i jeho boxerky a Tomovi se tak naskytl pohled na Billovo vzrušení. Tom mu po něm přejel rukou a Bill se musel mříží chytit ještě pevněji, aby ho nohy unesly. Tom si mlsně olízl rty a vložil si špičku Billova penisu do úst. Lehce ji sál a dráždil jazykem. Bill znovu hlasitě zasténal. Toma jeho sténání ještě více rozpalovalo. Přejel jazykem celou jeho délku a poté si ho vložil celého do úst. Rukou ho držel u kořene a pravidelnými pohyby hlavou ho pohlcoval co nejhlouběji do svých úst. Bill se ani nepokoušel svoje steny nějak tlumit. I tak by to nedokázal. Tom trochu zrychlil a Bill jen křečovitě zavřel oči. Tohle nemůže mít dlouhého trvání. Na to byl Bill až moc rozvášněný. Ještě chvíli se snažil všechno v sobě potlačit, ale po pár minutách explodoval. Jeho tělem projela vlna božského pocitu a on veškeré své vzrušení nadělil Tomovi do úst. Ten poslušně všechno spolykal a znovu se postavil čelem k Billovi. Bill ale chtěl víc. Ještě pořád v něm zůstávalo obrovské vzrušení a touha. Roztřesenýma prstama začal rozepínat Tomovy kalhoty. Tom se nijak nebránil, jeho tlak v kalhotách už se dávno nedal vydržet.

Po chvilkovém zápolení se Billovi podařilo kalhoty rozepnout a ty se sami svezly k zemi. Hned prstama zajel i pod lem Tomových trenek a rychle je z něj stáhnul.
„Ooh,“ téměř zakřičel Tom, když ho Bill políbil na podbřišek. Víc ale nedělal, nechtěl Toma udělat pusou, ale chtěl, aby byl Tom v jeho těle. Znovu se postavil a pevně se chytil mříží nad hlavou. Tom pochopil, co Bill chce, přesto ale trochu váhal. Nechtěl Billovi nijak ublížit.
„Tome… chci to. Chci tě v sobě,“ zakňučel Bill roztouženě. Tom se tělem natiskl na to Billovo, rukama sjel na jeho zadeček a nadzvedl ho. Bill mu automaticky omotal nohy kolem boků a rukama se pořád držel mříží. Tom se k němu ještě trochu víc natiskl. Jednou rukou ho stále držel a druhou mu vjel mezi půlky. Prstem pomalu pronikl do Billova těla. Billovi se prudce stáhly snad všechny svaly v těle a hlasitě zasténal. Tom pronikal prstem co nejhlouběji. Všemožně s ním kroutil a postupně přidal druhý.
„Tome, prosím, už si mě vem,“ žadonil Bill. Jeho tělo bylo jako v jednom ohni a na čele se mu vytvářely kapičky potu. Tom už to tedy dál neprotahoval. Uchopil svůj penis a nasměroval ho proti vstupu do Billova těla. Chvíli kolem něj kroužil špičkou svého údu a pak do něj postupně začal pronikat. Bill prudce vydechl a lokty tiskl k sobě na ocelovou tyč, které se držel. Tom nechtěl být nijak prudký. Za prvé mu nechtěl ublížit a za druhé chtěl, aby si to užili oba. Postupně do jeho těla pronikl celý a vnímal to, jak se kolem něj Bill stahuje.

Chvilku vyčkal, než si Bill plně zvykne na jeho přítomnost ve svém těle a pak začal pomalu pohybovat. Bill hlasitě vzdychal a přizpůsoboval se Tomovým pohybům. Tom po chvíli nepatrně zrychlil a přirážel co nejhlouběji do jeho těla. Svým tělem klouzal po tom Billově a hlasitě mu vydechoval na kůži. Bill ochotně čekal na každý další Tomův příraz. Zády klouzal po ocelových mřížích a cítil, že to nebude dlouho trvat a udělá se znovu. Tom pronikal do jeho těla v pravidelném rytmu a nestačil popadat dech. Bill se jednou rukou pustil mříže a sjel si s ní do klína. Už zase byl tvrdý. Uchopil svůj penis a sám se začal ukájet. Když Tom viděl, jak Bill sám sebe uspokojuje zatímco on do něj proniká, projelo jeho tělem obrovské vzrušení a on věděl, že už to dlouho nepotrvá. Ani Bill to neměl na dlouho. Jen párkrát zapohyboval rukou ve svém klíně a s hlasitým výdechem se znovu udělal. Když Tom ucítil tu hřejivou tekutinu na svém těle, bylo to jako poslední kapka do již plného poháru. Naposledy přirazil a uvolnil se do Billova těla. Splašeně dýchal a chvěl se po celém těle. Stejně jako Bill. Tom z něj pomalu vyklouzl a postavil Billa na nohy. Bill se okamžitě svezl podél mříží na zem a popadal dech. Tom se svezl vedle něj a se zavřenýma očima se snažil tohle všechno rozdýchat. Právě se pomiloval s chlapcem a bylo to to nejúžasnější, co kdy zažil. Bill se k němu přitulil a rukou ho hladil po břiše. I pro něj tohle byl dokonalý zážitek. Ani jeden nic neříkal, jen k sobě tiskli nahá těla a snažili se uklidnit.

autor: Doris
betaread: Janule

6 thoughts on “Bad boys 11.

  1. Na tuto kapitolku jsem se pěkně těšila, a jsem nadšená xDDD Teda Doris, opravdu úžasná milostná scéna.. doufám že se ti podobný sny budou zdát častěji a my se budeme mít na co těšit xDDD

  2. Heeej, Doris xD Mám pro tebe takovej návrh, co kdyby se ti zdály takový úchylný sny? Potom by takových scének bylo víc a myslím, že to ocení každý pořádný závislák xD
    Překvapilo mě to, naprosto úžasný ♥♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics