The Icon 5.

autor: Bitter

Amorův šíp

,,Andy, po škole u vás, jo?“ Ujistí se Bill, jako by mu to nebylo jasné. Každý týden se střídalo, u koho se bude a jelikož celý minulý týden chodili ke Kaulitzům, teď se mělo jít k Andreasovi, jenže pro něj to bylo dnes nadmíru důležité. Dnes to bude jiné. Ne bezcílné potulování na netu a hledání všelijakých castingů…
,,Jasně, jako vždycky.“ Ujistil ho blonďáček s úsměvem a naklonil hlavu na stranu. Narozdíl od Billa nebyl nervózní, neměl proč. Už se těšil, až přijde domů, kde na něj bude čekat jeho miláček, který se ovšem vypaří ve chvíli, kdy přijde Bill. Ještě nebyl čas mu o tom říkat, ještě si nebyl jistý, jestli jedná správně.
,,Ty, Billy, co ti je? Jsi dneska nějakej divnej.“ Sjede ho zkoumavým pohledem a ve vteřině je mu jasné, že mu to Bill popře. Na to ho znal až moc dobře. Ale alespoň to zkusil, protože Bill mu přišel krapet mimo už delší dobu.
,,Já? Ne, to se ti jen zdá.“ Mávnul Bill rukou a usmál se. Zastavil se u autobusu a vytáhl studentskou kartičku.
,,Tak nic, no… zatim čau.“ Usmál se Andreas a krátce ho objal. Pak už jen přeběhl silnici a pomalu se vzdaloval.
,,Jj, čau.“ Zamával mu Bill a nasedl do autobusu. Nasadil si sluchátka, zaposlouchal se do písničky a na tváři se mu usadí nepřítomný a zamilovaný úsměv.
Tak moc se těšil na odpoledne. Byl si na sto procent jistý, že to tentokrát Andymu řekne. Vždyť je to jeho kamarád, když už nic víc. Určitě ho pochopí a společně už budou vědět, co a jak. Vždycky to tak bylo, tak proč by se to teď mělo měnit?

Skoro přejel zastávku, jak zasněný byl. Vystoupil a vydal se do domu, který byl k jeho překvapení prázdný. Ani rodiče, ani Tom, což bylo celkem divný, protože končil už před hodinou. Asi je někde s klukama, na to ho užije, hodiny s nima courat po městě a vyhlížet plácky na ježdění nebo sprejování, jako by už to tam neznali nazpaměť.
Jen pokrčil rameny, uklidil svoje věci, najedl se, a už si to mašíroval na autobus, aby se dostal zpátky za Andreasem. Měl sice ještě hoďku čas, ale alespoň ho překvapí.
Ani ve snu ho nenapadlo, co uvidí, až klíčkem, schovaným pod květináčem, odemkne dveře domu, kde bydlel, a s hlasitým „Překvapení!“ vpadne do Andreasova pokoje.
Na Andyho posteli ležel Tom, hlavu slastí zakloněnou a pevně svíral boky Andrease, který na něm seděl a v pravidelném tempu na Toma dosedal. Vše doprovázely jeho hlasité steny a Tomovo hluboké oddechování.

V tu chvíli se svět zastavil a jeho veškeré sny se rozpadly na prach. Jedna vteřina, a roky budovaná důvěra a přátelství jsou pryč, stejně jako láska. Nemohl uvěřit obrazu před sebou. Bylo to horší, než kdejaká noční můra. Modlil se, aby se probudil, ale nestalo se tak. Pořád němě stál ve dveřích, ústa otevřená šokem a pevně se držel rámu dveří, aby neomdlel.

,,Ježiš, Bille!“ Křikne překvapeně Andreas a okamžitě sleze z těla pod sebou. Tom se zmateně narovná a okamžitě se, stejně jako Andy, zakryje.
,,Marja, brácha, měls tady bejt až za hodinu!“ Křikne rozhozeně Tom a okamžitě se natáhnul pro svoje oblečení, zatímco Andreas jen zmateně mrkal na Billa a nebyl schopen slova.
,,Já… já… omlouvám se…“ Špitne Bill a doslova vyběhne ven. V očích ho začaly pálit slzy a už v první zatáčce se jeho pracně začerněné oči rozpíjely po jeho tvářích a některé skončily v jeho pootevřených rtech. Ani nevěděl, kam běží, prostě běžel pryč a chtěl jen jedno… jen se dostat co nejdál od té milující se dvojice.
Nemohl tomu uvěřit. Proč on? Proč mu ho musel vzít zrovna on?!
Doběhl až k malé kašně uprostřed rozlehlého a opuštěného parku. Zastavil se naproti ní a hořce se pousmál. Větší ironie ho potkat nemohla. Byli na ní malí andílci a ten, co byl nejvýš, měl v rukou luk a šíp – Amorek.
Bill se jen sesunul na kolena a vší silou na sošku mrštil kamínkem, jako by snad ten kus kamene mohl za to, že mu někdo, komu tolik věřil, sebral lásku.
,,Nenávidím tě! Nenávidím!“ Křikl na andílka a schoulil se do písku kolem do klubíčka a zoufale se rozbrečel.
……………………………..

Bill seděl sám ve svém pokoji a snažil se zadržet slzy, které se mu draly zpod zavřených víček.
Spánek je tak zrádná věc. Těšil se na to, jak se vyspí a místo toho se mu před očima jako film přehraje nejhorší den jeho života. Ve chvíli, kdy je konečně spokojený s tím, co se kolem něj děje, ho jeden jediný sen takhle rozhodí. Jeho srdce, které za tu dobu obrostlo ledem, znovu pocítilo tu dlouho potlačovanou bolest, a o to víc ho to bolelo.
,,Ne…“ Špitne tiše, jako by tím měl ty slzy zadržet. Pro něj už vyplakal 1000 moří slz a on si na něj za tu dobu určitě ani nevzpomněl, proč by taky měl? Měl přece svého miláčka, tím to haslo, Billa už nepotřeboval.
Znova tiše vzlykl a rychle zamrkal. Ne, nesmí brečet, potřebuje provést svůj plán, na emoce teď není čas. Zatím mu všechno vychází, teď to nesmí zkazit. Zničí ho, stejně jako on zničil jeho. Vytrhne mu jeho lásku z náručí, protože on si ho nezasloužil. Je jeho, jen jeho a on mu ho sebral a zradil ho. Jako by mu tím jeden vrazil kudlu do zad a druhý ji ještě otočil. Udělá mu to samé. Naprosto si ho podmaní a pak odkopne jako prašivého psa a vezme si zpět to, co mělo být jeho už před šesti lety. Co na tom, že mu dávno není osmnáct a nechodí na školu. Co na tom, že je mu už dvacet čtyři a je ikona modelingu. Co? Nic, jeho city se nezměnily a celé ho to provázelo po celé roky. Dřel a snažil se za každou cenu dostat na vrchol, aby mu ukázal, že není jen obyčejný slaboch, za jakého ho ve škole měli. Ne… teď byl jiný, byl silný a rozhodnutý ho získat zpět. To kvůli němu takhle dřel, ale když byl na vrcholu, cítil se tak sám…

Praštil pěstí do polštáře a rozhodně si utřel slzy.
,,Budeš trpět jako já.“ Syknul a vstal z postele. Cloumal jím vztek a on přesně věděl, na kom si ho vybít.
Seběhl schody dolů a rovnou do kuchyně, kde byla Juliet…
……………

Tom napruženě třísknul dveřmi auta a chvilku jen bezcílně propaloval volant pohledem.
Nemohl uvěřit tomu, k čemu ho Andreas donutil. Jako by nestačilo, že ho ukecal jít na tu večeři, on ho donutil i jet a omluvit se Billovi za to, že ho tak zřídil.
Třísknul do sedačky a hlasitě zaklel.
Tohle nebylo normální. Připadal si jak kus hadru, se kterým každý vytřel a nazdar.
Od Billa ho to nepřekvapovalo, od máti na to byl zvyklý, ale že s tím začne i Andreas, to byla rána pod pás.
Na druhou stranu si za to mohl sám, kdyby se Andreasovi ozval, nebyl by jeho miláček tak napruženej.
Nabroušeně nastartoval a vyjel. Ani si nevšiml brunetky, spěchající k jejich domu, a vyjel.

Juliet se hned po hádce s Billem sbalila a odjela do hotelu. Věděla, že její princ, za kterého ho měla, ji dávno nemiluje, jestli vůbec ji někdy miloval, přesto v hloubi duše doufala, že tenhle výlet by to mohl změnit. Mýlila se, zase se jen pohádali a ona si byla jistá, že tu rvačku včera zavinil Bill.
Ani nevěděla proč, ale po chvíli, co proseděla sama na hotelu, zavolala Andreasovi. Včera si výborně rozuměli a ona si potřebovala s někým promluvit. Andy ji hned pozval k nim a Tom se radši spakoval s tím, že se jde teda Billovi omluvit, aby Andreas neřekl. Být tam, až tam bude ta Billova čůza, nechtěl ani náhodou. Přišla mu děsně falešná a s Billem byla určitě jen pro prachy.

,,Tak jsi to přece jen našla.“ Usmál se na Juliet Andreas hned, jak otevřel dveře.
,,Jo, ale dalo mi to zabrat.“ Přiznala popravdě a prošla kolem Andyho do chodbičky.
,,Tom je doma?“
,,Ne… odešel před chvíli, minuli jste se.“
,,To je škoda, chtěla jsem se mu za Billa omluvit.“
,,Za Billa? Nemohl za to.“
,,Tak tím si nebuď tak jistý.“
,,Jak to myslíš?“ Zeptal se zmateně Andreas a nadzdvihl obočí…

autor: Bitter
betaread: Áďa

20 thoughts on “The Icon 5.

  1. Áááá! Bitter! Ty mě jenou zabiješ! To je táák dokonalí!! mohla bych si to čísto od rána do večera. Akorát mě nasrala jedna věc. Já nepochopila jestli Bill miloval Toma a nebo Andrease:'-( Já se v tom ztrácím…ach jo.
    P.S. Áďo bacha, Juliet ti krade manžela!

  2. ty bláho a ona to schválně napíše že nevim koho to miloval. Ale určo Toma a chtěl se Andymu svěřit. Šak v nějakym díle říkal, že ho Andy podrazil. No já ale nebudu moc polemizovat. Však ono se to všechno ukáže. Bitter je to super. No Juliet si klidně může zůstat s Andym. Mě to vadit nebude. I když je mi Andyho trochu líto, jak se s nim zametá. Je tu takovej až moc důvěřivej a určitě na to doplatí. No tak rychle dáál. Jsem zvědavá

  3. To je skvělý, fakt! No už se těším na to jak se Tom bude Billovi omlouvat, pokud tam dorazí. Bitter, je to úžasný. Honem další díl pls! =)

  4. no to je bombááá, to prostě miluju… jéžiš, ať si Tom uvědomí, že má brášku, svého miláčka:) já chci, aby už byli spolu, nádherná povídka!!!

  5. Áďo tag wy jste domluwený jo, že o tom nic newim:-D
    Jinak jsem moc ráda že se wám powídka líbí a děkuju moc za komenty jste zlatíčka:-*

  6. tss. teď jaksi nevím kdo je špatnej a kdo dobrej.. bill je parchant.. to je jistý.. a zbytek?? mno honem dáál.. ať vím co a jak.. takhle to utnout tsss..

  7. Tak to jsem vážně zvědavá, koho ta ikona modelingu vlastně miluje 🙂 No já doufám, že Toma! A taky jsem zvědavá, co za pomstičku Bill vymyslí, ovšem, jestli je cílem Andy, tak to bude mít Bill usnadněnou práci, protože mi Andreas připadá nějakej moc prostoduchej 🙂 No, a nebo je to všechno úplně jinak, a jedinej, kdo je tady prostoduchej, jsem já 😉

  8. [8]:  neeee, neboj, ona mě fakt jenom kryje… a Bitter, tobě to neřekla záměrně, abys jí se svými sado-masochistickými sklony, jakými je například lechtání spících neviňátek, nepřipravila nějaký trauma!!!

  9. Jo trauma jí přiwodim, hned w dalšim díle za to jak jste mě podrazily ty newiňátko:-D nemáš wystrkowat nohy z postele:-P 😀

  10. náhodou já jsem tě s ní nepodrazila! ona se tady mediálně má k Andymu, aby nikdo neviděl ty naše svatební přípravy!!!
    a s tou nohou si to ještě vyřídíme!!!

  11. bože dáááááálllll je mi Billa trochu líto jak trpí 🙁 ae ae neměl by bejt tak zlej a  Tom tak nabroušenej…já chci aby byli spoluuuu.Určitě bude mít Andreas něco s  tou Juliet já to vííím xD

  12. No super. Tak Julča to dá dohromady s Andym a můžou těm dvěma dát pokoj, né?!
    Naprosto jsem čekala, že to Bill takhle nějak podobně zakusil. Je mi ho tak líto. :´-(

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics