Alkohol dělá divy 8.

autor: Lauinka

Najednou jako by jim polibky nestačily. Jako by byly málo. Celým pokojem se nesou těžké oddechy a táhlé sténání obou chlapců. Ruce bloudí po těle toho druhého. Billovi už doslova překáží Tomovo obrovitánské triko, a tak mu jej s jeho pomocí sundá. Odhodí jej někam do kouta místnosti. Okamžitě zmapuje doteky nově odhalenou kůži. Přejíždí dlaněmi po jeho dokonale vypracované hrudi a o nic míň skvěle vyhlížejícímu bříšku. Prsty jemně objede kolem Tomova pupíku a pak do něj lehce ukazovákem vnikne. Dočká se Tomova hlubokého výdechu. Jen se pro sebe usměje a pomalými pohyby se dostane do výhodnější pozice. Prostě si obkročmo sedne na Toma a ruce mu podrží za hlavou.

Ten se jen usměje a nechává Billa si hrát s jeho tělem. Líbá ho stále na rtech a pomalu se posouvá níž až na krk. Ze začátku jej líbá pomalu a něžně. Při tom po něm lehce přejíždí jazykem. Po chvíli však jeho polibky zdivočí a on si bere Tomovu hebkou a citlivou kůži na krku mezi zuby a zanechává za sebou zarudlé flíčky, po kterých pak pokaždé zase přejede jazykem, aby Toma zase vyburcoval o něco víc. Je to zvláštní, všechno jde samo. Najednou ví, kam sáhnout a kam Toma políbit, aby se mu to líbilo.

Tom jen zaklání hlavu do zadu, aby Billovi dal lepší přístup ke svému krku, kde se stejně dlouho nezdrží. Tohle místo jej už omrzelo a zase se polibkama posune o něco níž k jeho klíční kosti.
Bill přitom pustí jeho ruce a začne jej hladit po bocích. Jen mu je zlehka tře a i to málo s Tomem dělá dost veliké divy. Opět prudce vydechne a koukne se Billovi hluboko do očí. Ten jeho pohled opětuje. Opět je ticho.

Bill se lehce zhoupne na jeho klíně a Tom zalapá po dechu. Tohle ne. Cítí, že je v pozoru a to se ještě ani nic nestalo.
„Bille…“ špitne roztouženě dosti zastřeným hlasem.
„Ano, Tomášku?“ Zazubí se se smíchem Bill. Moc dobře ví, že tohle oslovení Tom nesnáší. Vždycky zuřil, když máma na něj volala zdrobnělinou jeho jména.
Tom se zasekne a koukne se zrychleným dechem na Billa. Nesnáší takovéto oslovení a on to moc dobře ví. Proč to dělá?
„Copak, Tomášku?“ Zašišlá znovu na něj.

V Tomovi jako by se všechno vzbouřilo a jedním rychlým pohybem Billa smete pod sebe. Drží jej tíhou svého těla a prudce se mu vpíjí do očí. Naprosto jej vytáčí Billův lehký úsměv, který mu hraje na rtech. Začne jej líbat a to jinak než předtím. Divoce útočí na Billovy rty, ze kterých se během chvilky stanou dva naběhlé rudé polštářky. Prudce zajíždí pod jeho triko a doslova mezi prsty drtí jeho bradavku, která během chvilky ztvrdne. Není se čemu divit. Okamžitě zaútočí i na tu druhou, která taky nevydrží takovéto laskání a ztvrdne jako ta první.
„To… Tomi,“ vydechne dost vzrušeně Bill. Nevěděl, že to udělá tolik. Chtěl jej jen lehce provokovat. Ale tohle se mu líbí, ne že by byl nějak zvrhlý a miloval biče či pouta, ale všichni si myslí, že když vypadá tak křehce nebo jak to vlastně nazvat, že je snad z porcelánu, ale to opravdu není. Má rád přímé dotyky a žádné extra zacházení. To už jej opravdu nudí. I když vlastně ještě nic pořádného neprožil. Nikomu ještě nikdy nepatřil. S žádnou dívkou nezašel dál než k polibkům a letmým dotykům. Vždyť ani triko si nesundali. Čekal na tu pravou a později zjistil, že spíše na toho pravého. Dlouhou dobu si to nechtěl přiznat, že se mu líbí kluci, ale, proč si lhát? A teďka ví, že nikdy nebude litovat. Miluje svého bratra, čím se asi moc chlubit nemůže, ale je mu vlastně jedno, co si všichni myslí. Hlavně, že jsou spolu. Klidně do celého světa vyřve, že jej miluje. Je jeho celým světem.

„Oh, bože…“ Nový táhlý povzdech se vydere z Billových pootevřených rtů. To Tom začal Billa líbat na klíční kosti a chce jet níž, ale znemožňuje mu to triko, které Bill má stále na sobě. Ale ne už moc dlouho. Následně mu ho stáhne a odhodí někam na zem za tím svým. Líbá jeho rozpálenou kůži a sjede až na bříško. Je tak dokonalý, naprosto celý. Cítí, jak se Bill pod ním svíjí pod jeho doteky, a to přesně chce. Ale bude to ještě intenzivnější. Hraje si s jeho tělem, má ho naprosto ve své moci a to se mu líbí a Billovi očividně taky a ne málo. Nesnaží se ani krotit a domem se ozývají výkřiky a úpěnlivé volání Tomova jména.

Polibky přesune na jeho vytetovanou hvězdičku. Polibkama ji objíždí celou a pak jazyk mapuje její cípy. A hlavně na těch spodních si dává záležet. Billa tohle přivádí až k naprosté nepříčetnosti. Na tomhle místě je nejcitlivější a Tom to už odhalil a místečka se nechce vzdát. Divoce saje tu jemnou kůžičku. Rukou si jej drží za bok a pokračuje ve svém počínání…
„Tomi… lásko.“ Vypadne z Billa, který zaklání hlavu dozadu a je propnutý jako luk. Cítí, jak mu začínají být kalhoty více a více těsné. A Tom v laskání pokračuje. Hladí jeho boky a tře mu je silnými pohyby svých dlaní.

„Tomi, prosím… já už…“ Znovu se ozve Bill. Cítí, že je vyburcován až až. Už to potřebuje dokončit a pocítit to uvolnění. Je toho na něj moc. Svíjí se v divokém tempu a své výkřiky už dávno netiší. Víčka má pevně semknutá k sobě a nedokáže vnímat nic jiného než jeho dotyky. Taktéž jeho vlhké laskání a najednou to ustane. To Tom mu rozepíná kalhoty a pomalými pohyby mu je stahuje kousek po kousku dolů. To Billa dovádí k šílenství ještě více, a už nestačí skoro ani s dechem. Jeho hrudník se zvedá v divokém tempu a silně lapá po kyslíku.
Tom už jej nechce déle trápit, a tak mu kalhoty sundá i s boxerkami a odhodí je někam tam, kde skončila jejich trička. Už je sám potřebuje cítit v ústech, a hlavně jeho mléčnou tekutinu.
Neváhá ani chviličku a rovnou jej vezme celého do úst. Lehce začne obkružovat jeho špičku a pak ho rychle saje až po kořen. A pak ho začne v divokém tempu kouřit. Pomáhá si při tom všem rukou a divoce saje. Je to tolik intenzivní. Bill nechtěně začne zlehka přirážet do Tomových úst a ten jej silně chytne za boky. Bill v rukou svírá prostěradlo a pevně do něj zaryje nehty. Cítí, že každou chvíli vyvrcholí. Jeho dech se zkracuje a on se naposledy prohne v zádech a pak Tomovi zaplní ústa, že toho není zrovna málo.

autor: Lauinka
betaread: Janule

6 thoughts on “Alkohol dělá divy 8.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics