Predátor vs. vetřelec 3.

autor: LofinQa*TWC & illyrias

Tak jsem se zase dotřepala sem do wordu, a přepsala další díl Predátora a Vetřelce.
Je to čím dál tím víc crazy, tak doufám, že to přežijete 😀
Vaše Lofi a illyrias :-*

Winged.Angel (29.6.2009 18:25)
T: (Z mé strany vládne tvrdý ignor, ani se na ni nepodívám xD)

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (29.6.2009 18:26)
B: (No, teda, nevypadá, že by ze mě byl zrovna nadšený… Snad se později nějak spřátelíme, ehm… doufám xD) J-já… Kam si mám dát věci? (Žblebtnu první blbost, která mě napadne, jen abych nějak přerušil tu napjatou atmosféru mezi námi…)

Winged.Angel (29.6.2009 18:28)
T: (Jo tak to by tě zajímalo) To mně je u prdele, ale sem rozhodně ne! Ne že bych nechtěl, ale už to tu mám plný (Zalžu…)

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (29.6.2009 18:29)
B: (Bože, ten je protivnej jak vřed na prdeli. Jestli mám s takovým pruďasem být v jednom pokoji, tak to mě poserte na holý záda…) Fajn, tak třeba sem… (Ukážu ledabyle na prázdnou skříň, a jdu si tam ty hadry naskládat.)

Winged.Angel (29.6.2009 18:30)
T: Ta je jen dočasně prázdná!!! Ty věci, který tam maj být, se perou… v pračce… (Vykřiknu a ušklíbnu se xD)


(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (29.6.2009 18:31)
B: Tak promiň! (Vyštěknu) Ale já si taky někam potřebuju dát svoje věci, takže smůla… Jestli se ti to líbí nebo ne, tak to už není můj problém! (Rozepnu si kufr a do skříně si dám pár triček s krátkým rukávem… Tohle je imbecil, tohle stvoření, stejně jako jeho fotr xD)

Winged.Angel (29.6.2009 18:32)
T: (Koukám na to úplně zděšeně… Ta je ale drzá! Co si jako myslí? Si sem přijde a bude se tak rozvalovat? No to né!) Ale tohle je, holka, můj pokoj! Ty tady neporoučíš, takže si je dej pod postel!

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (29.6.2009 18:34)
B: (No skvělý! Nejenže je mentálně postiženej, ale ještě k tomu slepej! Panebože, co jsem komu udělal?!) Takže zaprvý: nejsem holka, zajdi si k očnímu… Tam ti daj takový obroučky se sklem, víš, brejle se tomu říká, ty ti určo prospějou! xD A zadruhý: Odteď je to i MŮJ pokoj, takže si ty hadry dám tam, kam chci. Jen aby bylo jasno… (Odseknu)

Winged.Angel (29.6.2009 18:34)
T: Cože? Kluk? (Pořádně si tě prohlídnu…) Aha, já myslel, že jsi holka… Ale teď jsem si všiml, že jsi plochej. A nemusím k očnímu, zrak mi slouží dobře. Ale ty bys měl jít na plastiku a ke kadeřníkovi, abys vypadal jako kluk, když tedy jsi… a jen DOČASNĚ je to i tvůj pokoj! (Připomenu vítězoslavně…)

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (29.6.2009 19:38)
B: (Nakvašeně se na toho kreténa dívám… Co to je za člověka, tedy, jestli je to vůbec člověk… Sotva vlezu k nim do baráku, hned mě začne buzerovat? To bych fakt radši zůstal v tom děcáku…) Podívej… Jestli si myslíš, že jsi nějaký strašně chytrý, tak to ses teda spletl. Jsi dost vylízanej krypl. Upřímnost nadevše, co říkáš? Já jsem s tebou chtěl vycházet dobře, ale ty o to zjevně nestojíš, tak uvidíme, kdo to dýl vydrží… (Zabručím a dál si skládám to oblečení… Tss, zrovna jeho budu poslouchat…)

Winged.Angel (29.6.2009 19:43)
T: Ani za mák se mi nelíbí, že tu jsi! A abys věděl, tak tě tu nechci! Seš pro mě vetřelec, který mi vlezl do rodiny! Ještě když jsem tě nepoznal, tak už jsem tě nenáviděl! A zařídím, aby ses odsuď rychle vypakoval! Buď já, nebo ty! A uvidíme, jak se rodiče rozhodnou, jestli pro vlastního syna, nebo nějaký smetí, co nikdo nechtěl! (Řeknu hnusně a odejdu pryč z pokoje, následně i z celýho baráku xD)

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (29.6.2009 19:45)
B: (Stojím tam jak solný sloup a cítím se tak poníženě… Proč mě nikdo nemá rád? Co jsem jim udělal, že jsou na mě všichni tak hnusní? Já jsem vetřelec? Vždyť oni si mě vybrali! Já za to přece nemůžu! Vztekle kopnu do kufru a jen stěží zadržuju slzy. Jedna osamělá slza si ale nakonec najde cestu z mých očí a teče mi přes líce až po bradu. A když přišla jedna, tak už se rychle hlásí o pozornost i další…)

Winged.Angel (29.6.2009 19:52)
T: (Jdu k Andymu, k mému nejlepšímu příteli, a stěžuju si na toho kluka) Kdybys jen věděl, jak byl drzej! No normálně! Měl jsem chuť ho nakopnout! A vypadá jak štětka! Je zmalovanej! Jsem nejdřív myslel, že to je holka… A víš, co je nejhorší?!
A: (Jen přikyvuju a poslouchám, než se mě na něco zeptá…) Že teď bude jako tvůj bratr? (Tipnu si)
T: Ne! A nikdy nebude! Fuj, hnusné to slovo! Nejhorší je, že ho rodiče šoupli ke mně do pokoje! Nemohli ho dát na terasu? Určitě by mu tam bylo líp a to i mně!

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (29.6.2009 19:56)
B: (Jsem neuvěřitelně unavený, ale jaksi nemůžu usnout a pálí mě oči z pláče. To je mi holt podobný.) Ach jo, (povzdychnu si… To je život bídný… xD Sejdu dolů do kuchyně, zatímco si otírám oči a slzy) Ehm… Simon? (Je blbý říkat té paní mami, když ji neznám ani pár hodin.) J-já… Mohl bych jít ven? Jen se tady tak trochu projít, abych to tady trochu poznal… (úplně prosebně)
S: Dobře, ale dávej pozor, ať se neztratíš. Adresu si asi ještě nepamatuješ, počkej, napíšu ti ji na lístek… (Napíšu to tam, snad to Bill aspoň přečte…) Na, a vrať se brzo!

autor: LofinQa*TWC & illyrias
betaread: Janule
Kliki na anketu, dík J. :o)

4 thoughts on “Predátor vs. vetřelec 3.

  1. Chudák Bill 🙁 Nedokážu si představit, kdyby asi mě někdo vzal z děcáku a hned se ke mně tak škaredě choval…Snad se Tom brzo vzpamatuje…tak rychle dál! 🙂

  2. tak a teď potká venku Toma s Andym…xD že jo? xD honem dál! Teď jedu na tábor, tak až za 14 dní přijedu, ať se tu na mě usmívá minimálně jeden další dílek xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics