Můj pohádkový princ 38. (2/2)

pokračování
„Copak broučku? Udělal jsem něco špatně?“ Tom očima těkal po Billově tváři a očekával odpověď. Bil však zavrtěl hlavinkou a bedlivě přemýšlel, jak by Tomovi řekl o svém problému. Je přeci jen mnohem zkušenější než on a třeba mu poradí.
„Když… Tomi, j-já…“ vykoktal zmateně a po chvilince rozhodování vzal Tomovu dlaň do té své. Pomalounku si ji přiložil do svého rozkroku a upřel očka na Toma, kterému se v tu chvíli ztratil hlas. Jen jedním jediným dotykem se ujistil o tom, že tu není jediný, kdo je vzrušený. Cítil to známé tvrdnutí, ty známé tvary, které měl teď i on sám. Neustále překvapeně hleděl do Billova napnutého rozkroku a málem by přeslechl jeho tichounký hlásek.
„Je to špatně, viď?“ pípl slabounce a zadíval se do Tomovy tváře, ve které byl až do této chvíle výraz plný překvapení. Teď se však Tom usmál a s dlaní, neustále přiloženou na Billově vzrušení políbil své lásce ručku.
„To je moc dobře, Billí. Podej mi ručku,“ vyzval ho a když mu Bill s překvapením ve svých hnědých očkách nastavil hubenou packu, pomalu ji navedl do svého rozkroku. Bill už nemohl mít očka více vykulená. S mírně pootevřenou pusinkou hleděl na ty samé tvary, které se rýsovaly pod Tomovými bílými boxerkami a které měl i on sám. Packou pomalounku přejížděl po neustále rostoucí vyboulenině a jakmile si uvědomil tu skutečnost, rychle upřel svůj pohled plný překvapení do Tomových očí.
„T-Ty taky,“ vypískl malinko udiveně, Tomův úsměv jej však dokonale umlčel. Tom se zaculil a pohladil jej po vláscích.
„Ano, já také, broučku,“ usmál se a stisknul Billovu ručku. Jen z Billova pohledu, který na něj upřel však poznal, že Billovy zkušenosti už nikam dále nezasahují. Tady končila veškerá Billova vědomost a on jen očkama přejížděl od Tomova vzrušeného klínu k tomu svému.

Nikdy se mu tohle nestalo. Nikdy nebyl vzrušený, nikdy se ani sám neuspokojoval. Na svůj penis nikdy nesáhl, ba právě naopak. Své tělo po intimní stránce vůbec neznal. Neměl ponětí, kde se to pnutí v jeho klíně vlastně vzalo a co to znamená. Tady byl úplně bezradný. Proto jen očkama zvědavě těkal po Tomově tváři a očekával jeho reakci. A Tom to věděl. Věděl, že to musí být on, kdo Billovi vysvětlí tuto základní a zároveň nejdůležitější věc. Moc dobře viděl jen v Billově pohledu, na co ta zmatená hlavinka právě myslí a právě proto se rozhodl mu to vysvětlit. Přisunul se k němu blíž a dlaní jej pohladil po vláscích.
„Tohle je to, co je při milování nejdůležitější, Billí. Moc dobře vím, co cítíš. Tvůj penis tak zareaguje vždycky, když se ti líbí něčí doteky, polibky, nebo mazlení. Znamená to, že jsi připravený se s někým milovat,“ dodal a cítil, jak se jeho vzrušení jen při tom posledním slově ještě více zesílilo. Bill malinko svraštil čelíčko a snažil se co nejdříve vstřebat těch pár vět, jakmile se mu to však povedlo, krásně se na Toma usmál.
„T-To znamená, že… že jsem vzrušený?“ tichounce pípnul svou otázku, Tomovo pokývání hlavou jej však ujistilo o tom, že se nemýlí. Pomalounku se k němu přisunul blíž a s mírně vyceněnými předními zoubky se pohledem zabodl do jeho rozkroku.
„A tobě se moje doteky a polibky líbí?“ špitl zvědavě, neustále pozorujíc Tomův vzrušený penis, zahalený jen tenkou látkou boxerek. Tohle se mu začínalo líbit čím dál víc. Tom se usmál.
„Ano, líbí. Tohle je důkaz,“ zaculil se a prstem ukázal na své tvrdnoucí mužství. Bill mu úsměv oplatil a ani si neuvědomil, že se jeho ručka začíná pomalounku sunout po Tomově nahém stehně až k podbříšku. U lemu jeho boxerek se však přeci jen nesměle zastavil a svýma očima vyhledal ty Tomovy.
„Můžu?“ pípl malinko stydlivě a cítil, jak mu zčervenala líčka. Tom se souhlasně pousmál a se zatajeným dechem pozoroval Billovu packu, která se pomalu sunula do jeho klína. Bill, s mírně pootevřenou pusinkou, dlaní přejížděl po Tomově, teď už značně ztvrdlém mužství a úplně zapomněl na všechno kolem. Tady se Toma ještě nikdy nedotýkal, hned po několika vteřinách se mu to však neuvěřitelně zalíbilo.
Sám začal pociťovat čím dál větší vzrušení, najednou však ucítil na látce svých kalhot něčí dlaň. Pomalounku sklopil očka a když se mu naskytl pohled na Tomovu ruku, která začala lehce laskat jeho vzrušení, zářivě se na Toma usmál a znova přejel prsty po vyboulené látce. Tom jemně zajížděl svou dlaní níž a níž a když ucítil Billův pulzující penis, sám pro sebe se usmál. Pomalu jej nahmatal a po chvilince poznávání jej lehce, přesto však dráždivě stisknul. Odpovědí mu byl Billův výkřik v podobě jeho jména a tiché zasténání. Bill vzrušeně zaklonil hlavu dozadu a pohledem sjel na Tomovu ruku, jejíž palec právě kopíroval přes látku jeho přirození, které se teď hlásilo o pozornost snad ještě víc, než předtím. Dychtivě se k Tomovi přisunul a dlouze jej políbil na rty. Teď už věděl jistě, že to, co dělá, je správné. Tolik po tobě toužím, Tomi.
Jemnými dětskými pusinkami se pomalu přesunul k jeho oušku a něžně skousl jeho ušní lalůček.
„Lásko, běž prosím zamknout dveře, hm?“ zaprosil tajemným hláskem a pomalounku dlaní sklouzl z Tomova vzrušení. Věděl, co bude následovat a neskonale moc po tom toužil. Chci tě překvapit, lásko.
Tom se s úsměvem zvednul a jen v boxerkách přešel ke dveřím. Jedním jediným pohybem otočil klíčkem v zámku a znova se otočil, připraven jít za svým miláčkem.
To, co se však naskytlo jeho očím, mu na pár vteřin dokonale vyrazilo dech. Tom s neskrývaným překvapením stál a jen němě očima přejížděl po té nádheře před sebou. Bill s nesmělým úsměvem ležel v bílých peřinách a očima se vpíjel do těch Tomových, které prozrazovaly, že jejich majitel neví, co říct. Odtrhl pohled od překvapeného Toma a pohledem sjel na kalhoty od pyžámka a na své boxerky, které teď byly položeny někde vedle něj. Moc dobře na sobě cítil Tomův pohled a sám pro sebe se usmál. Ležel před ním tak, jak ho Pánbůh stvořil, v celé své kráse, úplně nahý bez jediného kousku oblečení, které by jej mohlo zahalovat. Nikdy nikomu nedovolil spatřit jej nahého, kromě toho, kdo mu ublížil. Na to však teď nechtěl myslet. Chtěl myslet jen na ně dva, na sebe a na osůbku, stojící před ním. Z Tomova překvapeného pohledu vycítil, že Tom neví, co říct, to mu však ani přinejmenším nevadilo. Chtěl, aby byl Tom prvním, komu nabídne sám sebe. Toužil po tom, aby byl Tom jediný, komu ukáže své tělo a před kým se nebude stydět. Toužil po milování s ním. Ničím si nikdy nebyl více jistý než tím, pro co se právě rozhodl.
S úsměvem se díval na Toma, který se trošku osmělil a popošel k posteli blíž. Měl pocit, že snad ani ten nejkrásnější, nejúžasnější a nejdokonalejší div světa se nemůže vyrovnat tomu, co před ním právě leží a mile se na něj usmívá. Nikdy neviděl nic krásnějšího, než to nádherné tělo, které před ním leželo bez jediného kousku látky, tak dokonalé a nádherné, bez jediné chybičky. Konečně jej viděl tak, jak si to vždycky přál, jak si jej představoval. Jeho představy však byly nic v porovnání s tou nádherou, která se jeho očím naskytla. Nemohly se jí nabažit. Neustále po ní přejížděly a zkoumaly každičký detail, každičký záhyb. Tom se usmál a pohledem spočinul na Billově penisu. Jeho vzrušení už snad ani nemohlo být větší a jeho majitel si svého miláčka prstíkem lákal k sobě.
Tom s úsměvem uposlechl a přistoupil blíž k posteli, pozorujíc Billa, který se vyhoupl na všechny čtyři a s tajemným úsměvem se k němu přisunul. Prstíkem přejel od Tomova pupíku až k lemu jeho boxerek a vášnivě si skousnul rtíky. Toužil po tom, aby mohl spatřit tu poslední a zároveň nejcitlivější část Tomova těla, která se jeho očím ještě nikdy nenaskytla. Tom pochopil. Pomalu zaháknul palce za lem svých boxerek a v přímém očním kontaktu si je s úsměvem stahoval z boků, až je odhodil někam do neznáma. Znova stočil pohled k Billovi a nato se na jeho rtech rozlil zářivý úsměv.
Bill už nemohl mít očka více vykulená. S pusinkou v pootevření se díval přímo do Tomova rozkroku, aniž by si to uvědomil. Jeho zvědavá očka přejížděla po Tomově přirození a pohledem jej hypnotizovala. Bill pohledem zkoumal Tomův penis a jeho varlata a malinko si skousnul rtíky. Ještě nikdy jej neviděl nahého a navíc tak silně vzrušeného, jako byl právě teď. Přesto mu však přišel neuvěřitelně nádherný a dokonale mužský. Malinko pozdvihl hlavinku, jakmile se však jeho oči střetly s těmi Tomovými, rychle ji sklopil. Okamžitě ucítil, jak jeho líčka začínají nabírat rajčátkovou barvu a on se ji jen nemotorně pokoušel skrýt. Cítil, že mu snad nikdy nebylo trapněji, než právě teď. V duchu si vyčítal, že se na něj vůbec díval, z jeho myšlenek jej však vytrhl Tomův hlas.
Tom se usmál a něžně jej pohladil po vláscích. Moc dobře viděl Billovo stydlivé červenání, které mu však na tváři vyvolalo úsměv. Pomalounku se za Billem posadil na postel.
„Miláčku, za to se přeci vůbec nemusíš stydět. Ty se nemáš vůbec za co stydět. Jsi nádherný,“ dodal šeptem a když spatřil Billova rozzářená očka a jeho líčka, kterým se začala vracet původní barva, sám se celý rozzářil. Bill se k němu přitulil.
„Vždyť ty také, Tomi. Jsi tak dokonalý,“ špitl tichounce a věnoval mu láskyplný, procítěný polibek. Tom se od něj po chvilince odpojil a svýma očima vyhledal ty jeho. Viděl v nich nekonečné množství lásky a touhy, zároveň však i oddanosti. Bill oddaně hleděl do jeho očí a mírně se usmíval. Cítil, že teď je ta správná chvíle. Opatrně se položil do bílých peřin a pohledem Toma ujišťoval o správnosti svého rozhodnutí.

A Tom to cítil. Viděl jistotu v těch nádherných mandlových očích a to jej přimělo k tomu, aby udělal první krok. Pomalu se sklonil k tomu krásnému a plochému bříšku a zlehka po něm přejel jazykem. Nechtěl Billa nijak vyplašit ani vylekat, proto se jen velmi pomalu svými motýlími polibky přesouval níž a níž. Odpovědí mu bylo Billovo blažené předení a jeho tichounké nádechy a výdechy, ve kterých se mísily ty nejněžnější zdrobnělinky jeho jména. Bill se zasněně pousmál a přivřel očka když ucítil, jak Tom jazykem něžně kopíruje jeho vytetovanou hvězdičku. Vzrušeně zaklonil hlavu a tiše vydechl. Cítil, že jeho vzrušení opět nabírá na intenzitě, vůbec se tomu však nebránil. Celým svým tělem, svou duší i myslí se oddával Tomovu, stále intenzivnějšímu, mazlení. Ani si nevzpomněl na otce a na onu osudnou noc, kdy za ním přišel do pokoje a zamknul za sebou. Otcovy hrubé doteky se totiž vůbec nedaly srovnávat s Tomovým něžným hlazením. Jeho prsty byly až dokonale citlivé a hebké a Bill na každý jejich dotyk úžasně reagoval milým úsměvem, nebo slabým výdechem.
Jako právě teď. Tiše vykřikl, když ucítil, jak Tomova teplá dlaň pohladila jeho vzrušení. Tom moc dobře věděl, co dělat. Chtěl, aby Billovo první milování bylo co nejkrásnější a aby na něj nezapomněl. Proto přitisknul své rty na malinkou kůžičku těsně nad jeho mužstvím a lehce ji vsál do úst.
„Aaaaaah, Tomi… aaaaaaaah,“ Bill prudce zaklonil hlavu slastí a pootevřel ústa, ze kterých teď začal vycházet jeden sten za druhým. Tom jej ještě nikdy takhle intimně nelíbal, ani se jej nedotýkal, přesto se to však Billovi velmi zalíbilo a vzrušovalo jej to čím dál víc. Malinko se nadzvedl na loktech a pozoroval Toma, který se konečně sehnul k jeho vzrušenému penisu. Nejdřív jen jazykem obkroužil jeho špičku, potom však hladově přejel po celé jeho délce až po kořen a nato jej toužebně vsál do úst. Bill hlasitě vykřikl a podvědomě zaťal ručky do prostěradla. Tohle byla ta nejkrásnější slast, kterou kdy zažil. Vzrušeně vydechl, když ucítil Tomův horký jazyk. A Tom si dával opravdu záležet. Zajížděl stále hlouběji a sám cítil své stále větší a větší vzrušení. Přejížděl po něm jazykem, sál jej a tlumeně vzdychal spolu s Billem. Ale chtěl víc. Naposledy nasál a jakmile jeho rty opustily Billův penis, něžnými polibky se začaly přesouvat k té nejdůležitější části. Tom se podvědomě zastavil u Billova malého otvoru a zvědavě vzhlédl. Jeho očím se naskytl ten nejkrásnější pohled. Billova očka byla mírně přivřená, rtíky v mírném pootevření a malinko vyšpuleny, zatímco jejich majitel stále dokola opakoval ta čtyři písmenka, která dávala dohromady zdrobnělinku jména dredáčka, který se teď culil jako sluníčko. Znova se sehnul k malému otvůrku, než si jej však stačil navlhčit jazykem, uslyšel někde nad sebou slabounké pípnutí.
„Tomi?“ Bill se malinko vyšplhal do sedu a upřel svá kukadýlka na Toma, který se k němu okamžitě přesunul, dívajíc se do jeho očí.
„Copak, broučku?“ špitl, pohled na Billa, který však sklopil hlavinku, u něj vyvolal strach. A nejen strach. Také nejistotu. Nejistotu, že něco není tak, jak má. Tom očima těkal po Billově tváři a pohledem se jej ptal, zatímco v jeho mysli se vynořily ty nejčernější myšlenky a obavy. Dělám něco špatně? Jdu na tebe moc rychle, Billi? Lásko, proč nic neříkáš? Řekni něco, prosím…
„Když… když poprvé to prý moc bolí,“ Billův nesmělý hlásek prolomilo ticho v pokoji a jeho majitel sklopil hlavinku ještě víc. Tohle byla jeho jediná obava, jediná nejistota, která jej v tuto chvíli trápila. Nebál se ničeho, kromě bolesti. Už jednou ji zažil a to, co si teď nejméně ze všeho přál bylo, aby se ta bolest opakovala.
V tom však ucítil na svých vláscích ten nejněžnější dotyk a jemné líbnutí na spánku. Tom se zadíval do jeho očí s takovou upřímností a láskou, jakou u něj Bill ještě nikdy nespatřil. Propletl si s ním prsty na ruce a jemně ji stisknul.
„Billí, když se uvolníš, tak tě to bolet nebude. Broučku, já ti slibuju, že budu něžný. Nikdy bych ti neublížil,“ dodal tiše, jeho slib však přerušil Billův jemně položený ukazováček na jeho rtech.
„Pšššt, já vím,“ mile se pousmál a stisknul Tomovu dlaň v té své. Teď už nepotřeboval žádné sliby, ani důkazy lásky. Byl si jistý tak, jako ještě nikdy.

Malá lampička vydávala malé, téměř nepatrné světélko a ozařovala tak nahá těla dvou chlapců, kteří, natisknutí k sobě, rozpoutali svými jazyky vášnivé a toužebné líbání. Věděli, že tahle noc patří jen jim. A také věděli, že ten nádherný okamžik milování se za pár minutek stane skutečností. Nádhernou skutečností, po které Bill tolik toužil. Teď už jí nechtěl odolávat. Chtěl se jí podat. Pomalounku se sklonil k Tomovu oušku a toužebně do něj zašeptal těch pár slůvek, která Tomovi způsobila husí kůži.
„Miluj mě, Tomi,“ špitl vzrušeně a svýma očima vyhledal ty Tomovy, které se na něj zadívaly. Nepotřebovali mezi sebou mluvit. Jejich oči dokázaly tomu druhému prozradit vše, co bylo v tuto chvíli nutné.
A Tom se odhodlal. Zasypal Billa ještě pár svými polibky, potom se však pomalounku přesunul k jeho vzrušenému klínu. Velmi jemně mu roztáhnul nožky co nejdál od sebe a opatrně se na něj položil. Cítil, že už za chvilinku si budou nejblíže, blíž, než kdy jindy. Proto se dlaněmi zapřel někde u Billovy hlavy a lehce se začal svým klínem třít o ten jeho. Podvědomě tak získával čas, až poznal, že právě teď je ta správná chvíle. Velmi něžně a co nejpomaleji do něj vniknul a po malinkých milimetrech se dostával do toho nádherného těla, které se plně uvolnilo a teď se mu nabízelo v celé své kráse. Bill tichounce vzdychl. Moc dobře v sobě ucítil něco neznámého, přesto však něco nekonečně vzrušujícího. Něco, co se mu začínalo líbit čím dál tím víc a nutilo jej tak slastně vydechnout.
„Ach, Tomi…“ Tom k němu tázavě vzhlédl a polekaně z něj vyšel o pár milimetrů.
„Copak, Billi?“ zašeptal, Billův úsměv jej však zbavil veškeré nejistoty.
„Pokračuj,“ vybídl jej a dlaněmi začal putovat po Tomově hrudi.
Tom do něj pomalu pronikal a když cítil, že jeho vzrušení už nemůže být větší, konečně se odhodlal k prvnímu přírazu. Nechtěl však myslet jen na sebe. Zvolna obemknul svou dlaní Billův penis a v rytmu svých přírazů začal svou rukou pohybovat. Jejich těla v tu chvíli naplňovalo něco neuvěřitelně vzrušujícího, něco, co každou vteřinu sílilo víc a víc. Oba si užívali svého milování a nijak se nesnažili tišit své steny, které se stávaly stále hlasitějšími a vzrušovaly tak oba chlapce ještě víc.
„Aaaaaaaah… Billi, l-lásko… jsi úžasnej… aaaaaaaaaah,“ Tom zajel až po kořen a prudce zaklonil hlavu dozadu, neustále pohybujíc svou rukou po Billovém penisu.
„Aaaaaaaaah, Tomi… b-bože můj… t-to je nádhera,“ Bill hlasitě zasténal a nepatrně přirazil směrem k Tomovi. Celou tu dobu, co jej Tom miloval, se krásně usmíval. Skutečnost, že Tom je uvnitř něj a že jsou spojeni tím nejkrásnějším, co je spojovat mohlo, byla tou nejnádhernější v jeho životě. Dlaněmi mapoval Tomovo tělo a sjížděl dolů až ke kořeni jeho penisu, který se v něm začínal pohybovat stále rychleji a rychleji. Tom to poznal. Cítil, že s každou narůstající vteřinou se blíží jeho vrchol. Zrychlil tempo svých přírazů a i tempo své ruky, kterou rytmicky pohyboval. Ani jeden z nich už se nesnažil tlumit ani nijak tišit své hlasité steny.
„Aaaaaaaah, Bille… aaaaaaah,“ Tom vzrušeně zasténal a přirážel stále rychleji a rychleji. Cítil, že už za pár okamžiků přijde to nejúžasnější. Rychle klouzal svou dlaní po Billově penisu a přirážel stále silněji a intenzivněji až…
„Aaaaaaaaaaaaaah…“ Tomova ústa zůstala v němém výkřiku a Tom prudce zvrátil hlavu dozadu, užívajíc si tak svůj bouřlivý vrchol. V ten okamžik Bill ucítil, jak do jeho těla proudí něco teplého, něco, co ještě podtrhlo ten krásný okamžik. Netrvalo však ani pár vteřin a on sám ucítil tu uvolňující nádheru v podobě svého vyvrcholení.
„Aaaaaaaaaah… Tomíííííííííííí…“ naposled vykřikl jméno své lásky a přivřel víčka, aby si mohl vychutnat tu krásnou chvilku, na kterou se tak dlouho připravoval. Podvědomě sklopil pohled dolů a zahlédl bílé stříkající kapičky, které jedna po druhé ulpívaly na Tomově dlani a bříšku.
S úsměvem přivřel víčka a plně se oddal tomu dokonalému pocitu, takže nemohl vidět zářivý úsměv svého prince, který do něj ještě naposled jemně přirazil. Dech se mu vrátil do normálu a Tom se teď šťastně usmíval. Cítil se tak uvolněně a krásně. Tohle byl ten nejnádhernější zážitek, to nejúžasnější milování v jeho životě. Pomalounku z Billa vyšel a palcem setřel pár kapiček, které mu ulpěly na žaludu. Na jeho tváři se rozlil široký úsměv, když stočil pohled na to černovlasé stvořeníčko, které leželo v bílých peřinkách se zasněným úsměvem na rtících a přivřenými očky. S úsměvem si k němu přilehnul, jemně odhrnul pár neposedných havraních vlásků z té krásné tvářičky a… Úsměv, který jeho oči spatřily už nemohl být zářivější. Bill se šťastně culil na svého prince a pomalounku vztáhnul ručku, aby jej mohl pohladit po tváři. Přitom pohledem sklouzl na Tomovo bílé bříško a malinko si skousnul rtíky. Rychle se natáhnul na noční stolek pro papírový kapesníček, aby mohl setřít tu bílou tekutinu, činnost jeho ručky však zastavila něčí dlaň. Tom mu packu něžně políbil a stulil si ji i s kapesníčkem do té své, vděčně se dívajíc do těch nejrozzářenějších kukadýlek na světě.
„Děkuju ti, lásko,“ špitl s úsměvem a znova políbil tu jemnou bílou packu, když ucítil na své tváři láskyplné pohlazení.
„Já tobě také, Tomi,“ pípl Bill s úsměvem a za pár vteřinek už se nechal hýčkat naběhlými rtíky svého prince. Cítil, že tenhle polibek je jeden z těch nejkrásnějších, které mu Tom kdy dal.
„Miluji tě,“ nádherný medový hlas protnul tu romantickou chvilku a Bill se zářivě usmál. Láskyplně políbil Tomovy rty a s tichým vrněním se stulil do té hřejivé náruče, která jej bude celou noc chránit a zahrnovat teplem lásky.
autor: Rachel
betaread: Sajü

12 thoughts on “Můj pohádkový princ 38. (2/2)

  1. psala jsme ti to,ale ten blbej blog to nepřijmul.ve všem sjme tě tam chvlila tleskám ti můžu to číct pořád dokola a pořád to bude dokonalé.tohle je hodně málo napsané já vím,ale to co jsme psala předtím bylo delší,ale lbog to nevzal.takže miluju tuhle povídku od začátku

  2. Rachel, tak to se ti povedlo… Až na jednu drobnost, tu jsem ti vyjádřila v minulé části x)))
    Pěkné, jsem zvědavá, jak to bude pokračovat dál, i když… myslím, že tam už toho moc není, co by se tam dalo zamíchat… ale bůhví xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics