Predátor vs. vetřelec 4.

autor: LofinQa*TWC & illyrias

Ahoj všem 😀 Tak než odjedu do Turecka, moje spoluautorka illyrias (alias Winged.Angel) mě poprosila (no, spíš mi to nařídila :D), abych odeslala další díl Predátora a vetřelce. Pevně doufáme, že se vám to líbí, je to crazy povídka, ale takových není nikdy dost 😀 Tak pečlivě komentujte, ať máme co číst. Já si vaše názory sice vyslechnu až za 11 dnů, ale o to víc se na ně budu těšit. Dost keců, pusťte se do čtení 🙂

Winged.Angel: (29.6.2009 20:04)
Andreas: (Po únavné hodině, co se mi zpovídá Tom se svými problémy ohledně nového sourozence, tak se mi chce spát, že málem usnu s otevřenýma očima…)
Tom: No vážně! Co na to říkáš? (Podívám se na Andyho, ale jaksi mě nevnímá a kouká někam za mě.) Posloucháš mě vůbec? (Nic, strčím do něj, aby se probral.)
Andreas: (Zmateně na něj kouknu) Co jsi říkal?
Tom: Nic, jen jak jsi skvělej kámoš. (Vždy mě ochotně vyslechneš a se vším mi pomůžeš, pomyslím si ironicky.) Už půjdu, čau… (Řeknu trochu naštvaně a odejdu.)

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (29.6.2009 20:06)
B: Dík (vypísknu šťastně a už upaluju jak torpédo ven xD beztak tady zabloudim, ale tak adresu mám, to se přežije.. xD jdu nejdříve do parku, vypadá to tam docela temně, tak snad mě tam nikdo neznásilní xD)

Winged.Angel (29.6.2009 20:08)
T: (Jdu parkem domů, se sklopenou hlavou a kopu do každýho kamínku, co vidím.) Zkurvenej život! (Jsem fakt dost vytočenej…xD)


(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (29.6.2009 20:10)
B: (Brr, ale je jako docela zima… xD Sednu si na nejbližší lavičku a pozoruju to tady… Nevím, čím to je, ale připadá mi, jako bych už tady někdy byl…)

Winged.Angel (29.6.2009 20:13)
T: (Jdu cestou necestou, a najednou se leknu, když tě uvidím.) Bože, já se lekl! Moje srdce! Co tu strašíš? Víš, kolika lidem z parku tu uděláš trauma? (Prudce vydechuju, protože jsem se opravdu lekl xD)

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (29.6.2009 20:15)
B: Ááááá! (Vyletím jak čertík z krabičky. Po chvíli si uvědomím, že jsi to ty, a spadne mi kámen ze srdce xD Už jsem si myslel, že si na mě nějakej bezďák dělá zálusk…) No tak jako, ty se tady plížíš jak nějaký přízrak, a pak na mě vyjedeš, tak kdo myslíš, že se lekl více? (Odseknu nakvašeně) A nech si ty svý přiblblý kecy.

Winged.Angel (29.6.2009 20:17)
T: Fakt vtipný. A oni tě pustili? Myslím rodiče. Nemáš spát? Vždyť už je dávno po večerníčku. A navíc, co kdyby ses ztratil, hm? (Když mě něco napadne, tak to je pak ono… Ještě štěstí, že mám takovou výtečnou slovní zásobu xD)

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (29.6.2009 20:19)
B: No jasný, že mě pustili, já totiž, na rozdíl od tebe, večerníček nesleduju. A neplaším pocestné tak, že na ně vyletim, okamžitě, jak je zmerčím xD A kromě toho – vypadáš jako strašák v poli. Já totiž na sobě nenosím stan. (Ušklíbnu se na tvoje hadry.) A kdybych se ztratil, tak by se nic nestalo, protože tobě by to bylo úplně u prdele. Vlastně ne, já zapomněl! Jako první bys uspořádal mejdan pro celý město, kde bys všem oznámil, jak jsi rád, že ses zbavil svého adoptovaného sourozence. A potom bys to mohl klidně dát do rozhlasu. (Ironicky se zašklebím.)

Winged.Angel (29.6.2009 20:23)
T: (Protočím oči v sloup.) Blá, blá, blá… Hele, já se s tebou nechci hádat, ale pojď, něco ti ukážu, jestli teda chceš, a nemíníš jít domů spinkat. (Koukám na tebe)

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (29.6.2009 20:24)
B: Ty se se mnou nechceš hádat? Jsi spadl z višně naznak ne? (Tenhle tvor nemůže být normální. Nejdřív na mě vyjede, sotva vkročím do pokoje a teď… to mu tak žeru xD Vzpurně pohodím hlavou.) Ne, nemám zájem. Jdi si sám, třeba do pekel. A pozdravuj Belzebuba.

Winged.Angel (29.6.2009 20:26)
T: Pojď… (Chytnu tě za ruku a jdu s tebou ke známému místu, tedy pro mě známému.) Navíc, musím tě hlídat, je noc, choděj úchylové a lehce by si tě spletli s holkou. A bylo by jim vlastně fuk, jakého jsi pohlaví.

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (29.6.2009 20:28)
B: (Prudce se ti vytrhnu) Co si o sobě myslíš? Neměj péči! Pokud vím, ještě nedávno jsem ti byl totálně putna, tak doufám, že to tak i zůstane… Když bůh rozdával inteligenci, byl jsi zrovna na záchodě, co? xD

Winged.Angel (29.6.2009 20:29)
T: Tak hele, snažím se s tebou vycházet, né? Tak bys to mohl ocenit a chovat se normálně!

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (29.6.2009 20:30)
B: Co najednou taková změna? Očekáváš, že ti padnu kolem krku? To ses teda pěkně zmýlil! (No, co, asi toho moc vychlastal xD)

Winged.Angel (29.6.2009 20:32)
T: No vlastně jo, očekával jsem to! Ne, kecám! Tak fajn, dělej si, co chceš. Ale pamatuj, já se snažil! (A jdu dál sám.)

autor: LofinQa*TWC & illyrias
betaread: Janule

7 thoughts on “Predátor vs. vetřelec 4.

  1. ježiš ještě že s ním nešel bůh ví co by s ním taky udělal ten jeho známí nerada byhc aby ho zas eněkdo znásilnil jako v některých povídkách

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics