Bad boys 16.

autor: Doris

Bill došel až do cely a dopadl na postel. Tom byl nejspíš ještě v herně, ale Bill neměl náladu jít za ním. Blížilo se mu to. Už jen měsíc a pak skončí u Andyho v posteli. Jako jeho děvka. Podvede Toma. Trochu se bál, aby to Tomovi neprozradil někdo od nich, ale tak trochu spoléhal na to, že než Toma pustí, všichni na to zapomenou.
Po celé věznici se pochopitelně rozneslo, že Bill s Tomem tvoří pár. Tom se s tím nehodlal tajit. Nehodlal dávat ostatním šanci něco na Billa zkoušet. Pochopitelně to nesmírně vytáčelo Igora. Začínal cítit, že jeho boj o zničení téhle, jak on říkal, stupidní lásky, je prohranej. Ale ještě pořád to nehodlal tak úplně vzdát. Stačí jen málo. Stačí Tomovi ukázat, jakou kurvičku si to vydržuje. Tom si totiž přestal připouštět jakákoliv Igorova slova, kterými ho obdařil. Nehodlal se tím zabývat. Bylo mu to nepříjemné, ale nehodlal to dávat najevo.

Bill se položil na posteli a zavřel oči. Na jednu stranu už chtěl být venku, ale na druhou stranu ho venku nečekalo nic příjemného. To, na čem mu záleželo nejvíc, zůstávalo zavřený tady. Bill ale věděl, že počká. A taky doufal, že se B.B. s Andym opravdu spojí. Chodit s někým z jiného gangu bylo totiž skoro nepřípustné. Buď s někým neutrálním, nebo s vlastním člověkem. Ale mít vztah s někým s konkurentů, dělalo jen problémy. Přesto, že se snažila každá skupina věnovat něčemu jinému a vzájemně si moc nepřekážet. B.B se zaměřoval na obchod s děvčaty a Andreasova banda zase kdejakou zeď zkrášlila sprejem. Billa z hlubokého dumání vytrhl až něčí příchod. Otočil hlavu ke dveřím a s úsměvem otevřel oči. Hned mu ale úsměv z tváře zmizel.
„Co chceš?“ rychle se posadil na posteli a očima se snažil najít případnou únikovou cestu. Návštěvou ho nepoctil nikdo jiný než Igor.
„Slyšel jsem, že mi odcházíš. Že už mám jen měsíc, kdy si můžu vychutnávat tvojí přítomnost,“ ušklíbl se Igor a přešel pár kroků do místnosti
„Jestli tím míříš tam jako obvykle, tak si nech zajít chuť.“ Mohlo mu být naprosto jasné, že se Igor bude chtít náležitě rozloučit. Nejlépe několikrát.

„Ano, přesně tam tím mířím.“ Usmál se jízlivě Igor a došel až k Billově posteli. Bill se před ním odšoupnul, ale zády narazil na zeď.
„Tom se může každou chvilku vrátit,“ špitl Bill. Nechtěl na sobě dát znát strach a odpor, co k němu cítil, ale dost dobře to nešlo.
„Tom právě začal hrát další partii v šipkách,“ ušklíbl se Igor, chytil Billa za ruce a prudce ho přitáhl ke kraji postele. Těsně k sobě. „A navíc. Dneska nechci tebe. To si vychutnáme později,“ Billovi se udělalo zle. Jak může říct slovo vychutnáme. Byl mu odporný. A bohužel, když byl s ním, připadal si odporný i on sám.

„Nech mě na pokoji.“ Sykl Bill a snažil se vykroutit z Igorova sevření. Ten ho ale pustit nehodlal. Stáhl ho z postele úplně a srazil ho na zem. Stoupnul si před něj a povýšenecky se na něj díval.
„Už víš, co chci? Dneska to máš jednodušší, tak se koukej snažit,“ procedil skrz zuby a sledoval, jak se Bill se otřásl odporem. Ovšemže Bill věděl, co Igor chce. Ale bylo to tak ponižující. Nikdy mu to pusou nedělal. Igor si vždycky vzal jeho. A tohle Billovi přišlo snad ještě odpornější, než kdyby se Igorovi odevzdal.
„Tak bude to?“ zavrčel Igor a zlověstně mu blýsklo v očích. Bill se ale neměl ani k jedinému pohybu. Igor ho popadl za vlasy a prudce mu zaklonil hlavu. Billovi vyhrkly slzy do očí od té bolesti a jen zatnul zuby, aby ani neusyknul.
„Ne, Igore. Neudělám to. Nejsem tvoje kurva. Udělej se sám.“ Zaprotestoval Bill. Věděl ale, že to stejně udělá. Na to se Igora až příliš bál.
„Ty děláš, co chci já. A já chci, abys mi ho vykouřil. A nijak to neodbejval. Ale jestli nechceš, prosim… kluci budou rádi, že jim tě konečně propůjčim,“ ušklíbl se Igor a spokojeně sledoval Billův měnící se výraz ve tváři. Tohle by nedokázal. Být jak na běžícím pásu a skončit pokaždé u někoho jiného. A všichni by si ho vzali bez milosti. Už nic neříkal, jen se po kolenou připlazil blíž k Igorovi a k jeho kalhotám pozvedl roztřesené ruce.

„To je moje čubka,“ podotkl spokojeně Igor a sledoval ho. Věděl, že mu Bill vyhoví. Jako vždycky. Bill nic neříkal a snažil se ovládnout ten odpor, co v něm narůstal. Kalhoty Igorovi rozepnul a stáhnul je. Hned chytil i lem jeho boxerek a podíval se nahoru do jeho tváře. Pohledem ho prosil. Doufal, že si to snad Igor rozmyslí a odpíská to. Jak naivní myšlenka to byla. Igor jen pozvedl jedno obočí a jeho výraz jasně říkal, že nechápe, proč už Bill nemá jeho penis v puse. Bill zase sklonil zrak a pomalu mu stáhl i boxerky. Ten pohled se mu nikterak nezamlouval, ale už to hodlal mít za sebou. Přišoupl se ještě blíž, jednou rukou si ho přidržel za bok a druhou uchopil jeho penis. Zvolna začal rukou pohybovat a jazykem ho dráždil u kořene. Bylo mu to tak odporné. Cítil jak Igorův penis v jeho ruce víc a víc tvrdne. Bill se zhluboka nadechl a vsunul špičku mezi rty. Sál ji a klouzal po ní jazykem. Ne, že by si s ním tak moc chtěl hrát, ale bál se, že kdyby to odbyl, Igor by nebyl spokojený a předhodil by ho svým kumpánům. Igor tlumeně vzdychal a celé Billovo počínání sledoval. Bill se po chvíli odhodlal a vsunul si ho do úst celého. Hned začal pohybovat a v duchu se modlil, aby to netrvalo moc dlouho. Igora to náhlé teplo Billových úst rozvášnilo. Chytil Billa za vlasy, aby mu nemohl uhýbat a přirážel mu hluboko do pusy. Bill měl pocit, že se musí každou chvíli udusit, nebo pozvracet. Protestovat ale nemohl a i se bál. Nepřestával ho kouřit a rukou si pomáhal. Tím že do něj Igor ještě přirážel, mu to vlastně ulehčoval. Aspoň to nebude trvat moc dlouho. A podle toho, jak se po pár minutách Igorův dech zrychlil a jeho vzdychání nabralo na hlasitosti, se nemýlil.

„A polykej,“ vypravil ze sebe udýchaně Igor a už všechno naděloval Billovi do úst. I tak se v jeho puse nepřestával pohybovat. Byl jako v transu. Billovi to tím pádem dalo dost práce a dost mu toho vyteklo a utkvělo na bradě. Igor se po vykonaném uvolnění oblékl a zadíval se na Billa, který si utíral poslední zbytky.
„Šlo to, ale polykat neumíš. Budem to trénovat,“ ušklíbl se a zamířil pryč. Tenhle poslední měsíc měl v plánu si Billa náležitě vychutnat. A v samotném závěru i Toma. Bill zalezl do postele a tiše se rozvzlykal. Cítil se poníženější a odpornější než kdy jindy. Na násilný sex už byl zvyklý. Už mu to ani moc nepřipadalo, ale tohle… Ještě štěstí, že se den chýlí ke konci. Na večeři neměl ani pomyšlení. I tak by v žaludku nic neudržel. Igor ho nasytil až až. Přitulil se ke zdi a chtěl co nejdřív usnout. Třeba ten další den, bude lepší.

autor: Doris
betaread: Janule

7 thoughts on “Bad boys 16.

  1. Já toho panáka Igora nenávidím, a to teďka myslím smrtelně vážně. Podle mně mu něco spadlo na hlavu, asi cihla… =oD

  2. [1]: Ty jsi ale pesimista xD

    Jako Doris ty mě jendou zabiješ…já s eu toho normálně třásla strachy xD Já jsem na pokračko normálně nadržená..xDDDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics