Paparazzi

autor: Adella Kaulitz

Černovlasý chlapec pohodlně ležel na lehátku se slunečními brýlemi na očích, mochitem v ruce a bazénem před sebou. Nic mu nechybělo. Byl slavný, pracoval jako model. Dívky i chlapci mu leželi u nohou, peněz měl mraky, nádhernou vilu i se služebnictvem… prostě ráj. Někdo takový se nemohl zahazovat s obyčejnou populací země. I když, Bill Kaulitz se nezahazoval s nikým. Byl to sice vcelku milý kluk, ovšem pokud šlo o milostný život, nemá u něj sebevíc krásnější dívka či chlapec šanci. Pro sebe to bral něco jako součást jeho image, nebo spíš i jako lákadlo paparazzi, kteří se mohli doslova přetrhnout, když se kolem Billa jen ochomýtla nějaká osoba, a pozornost zaměřenou na Billa zaručeně zajistila.
„Tome? Mochito, prosím!“ Houkl chlapec směrem k baru, odkud ho pozoroval jeho osobní dredatý barman, kterého přijal teprve nedávno.
„Jistě, pane.“ Tom sesedl ze židličky a namíchal svému zaměstnavateli jeho oblíbený drink. Ozdobil ho čerstvou jahodou a spoustou máty, tak jak to měl Bill rád, a donesl mu drink na stříbrném podnosu.
„Díky, Tome,“ Bill usrkl svého pití a zase se pohodlně opřel. „A nechoď nikam,“ pousmál se, když jeho barman už už chtěl jít zpátky.
„Přejete si ještě něco, pane?“
„Kolikrát jsem ti říkal, abys mi nevykal a oslovoval mě Bille?“ pokýval k sobě a poplácal na lehátko vedle sebe. Obvykle na lehátku ležela jeho maminka, ale zrovna byla u sebe doma.
Tom se tedy usadil a zadíval se na Billův obličej. Moc se mu líbil. „Promiňte, pane.“
„Prosím?“ Bill si sundal muší brýle a oči mu na Toma nebezpečně zablýskaly.
„Promiň, Bille,“ opravil se Tom a zčervenal.
„To je lepší,“ usmál se pochvalně Bill, opět se zahleděl za plot svého obrovského domu. Zpozoroval známé zablýsknutí a pro sebe se usmál. Byli tu zase, aby získali ty neexkluzivnější a nejžhavější fotky z Billova soukromého života. Miloval zájem fotografů.
„Tomi? Namaž mi prosím záda,“ Bill nahodil jeden ze svých svůdných úsměvů a otočil se na bříško.

Tom se zavrtěl, vzal ze stolečku banánovo-kokosový opalovací olej a pohledem přejel Billova nádherně opálená záda. Nalil si trochu oleje na dlaň, protřel a začal Billa natírat. Šikovnými prsty mu olej vmasíroval do kůže a nevynechal jediné místečko. Pohledem neustále těkal na modelův malý zadeček, zakrytý pouze červenými kraťásky.
„Máš šikovné ruce, Tome!“ Bill zavrněl jak kotě a nechal se dál hýčkat.
„Musím je takové mít, jinak bych nenamíchal ani čistou vodu,“ usmál se a shrnul Billovi pár neposedných černých pramínků ze zad.
Bill neodpověděl, jen se usmál a zaposlouchal se do vzdáleného cvakání foťáků.
„Už jsou tu zase?“ Tom se otočil za tím zvukem. Nikde nikoho neviděl, ale byl si jistý, že tam jsou.
„Jistě, chodí sem pořád,“ řekl Bill nevzrušeně a přetočil se na záda, takže otočený Tom nahmatal rukama jen Billovo ploché bříško. Rychle se otočil a zvedl ruce.
„Tobě nevadí, že tě takhle fotí? A se mnou?“
„Nevadí, milují mě stejně,“ Bill se šibalsky usmál a podal Tomovi opalovací olej. „Namažeš mě i zepředu?“ zamrkal nevinně a přitáhl si Tomovu ruku zpátky na bříško.
Barman se usmál a mazal olejíčkem i Billovo bříško a chlapecký hrudníček.
„Jsi moc krásný, Bille,“ usmál se a prstem přejel po vytetované hvězdě.
„Já vím,“ šeptl Bill nepřítomně a užíval si Tomovy doteky. Způsobovaly v něm něco moc příjemného, mravenčení v bříšku a silné bušení srdíčka.
„A nejsi tak namyšlený, jak jsem si myslel,“ řekl upřímně.
„Nesuď nikoho, dokud ho víc nepoznáš!“
„To je pravda,“ Tom si trochu přisedl k Billovi. Bill otevřel očka a podíval se na Toma.
„Líbím se ti?“ Tom překvapeně zamrkal nad tou otázkou, ale přikývl. Bill se nadzvedl na loktech a usmál se. „Tak mě polib!“ Tomovi se prudce rozbušilo srdce. Teď nevěděl, jestli ho jeho pán jen zkouší, nebo to myslí vážně? Věděl o něm přece, že Bill Kaulitz je nedobytný.
„Myslíš to vážně?“ Bill přikývl, chytil jeden Tomův dred a přitáhl si jej k sobě.
Tom se k Billovi naklonil a vzal jeho něžnou tvář do dlaní. Moc toužil ochutnat jeho rty. Nesměl promarnit ani vteřinu. Uvědomil si, že to on je ten první, koho paparazzi načapou s Billem.
Naklonil chlapcovu tvář trochu dozadu, pro lepší přístup k těm růžovým polštářkům a přitiskl své rty na ty jeho. Slyšel, jak foťáky cvakají o sto šest. Bill se zachvěl a přitiskl se na Tomovo tělo. Nechal se obejmout a jen se s příjemným pocitem nechal líbat. Pro slavného modela to byl první skutečný polibek.
„Tome,“ malou ručkou se opřel o barmanův hrudník a trochu ho od sebe oddálil.
„Děje se něco?“ Bill zakroutil hlavou a zmateně zamrkal.
„Ne, jen… Máš mě rád?“ Tom se usmál a pohladil chlapce po vlasech.
„Mám tě moc rád!“
„A budeš mě mít rád i zítra?“ Bill se k němu přitulil. Cítil se podivně, ale i přesto příjemně.
„Neboj, budu tě mít rád.“
„I kdybych nebyl model, nebyl bych slavný? Líbil bych se ti pořád?“ Bill k němu zvedl pohled.
„Byl bys nádherný i tak,“ přikývl Tom. Bill mu teď připadal tak bezbranný. Nedovolil by, aby někdo téhle křehké osůbce ublížil. Bill přikývl a líbnul Toma do koutku rtů.
„Dnes už můžeš jít domů, jestli chceš,“ zašeptal a sklopil pohled. Ani nevěděl, zda-li Tom nemá nějakou přítelkyni či přítele. U tak pěkného kluka by to bylo samozřejmé.
„Rád bych se tu s tebou zdržel, jestli mohu,“ Bill se usmál a zvedl k němu své čokoládové oči.
„Byl bych moc rád, kdybys zůstal.“

„Bille, proč já? Proč to všechno?“ zeptal se Tom. Byl sice rád a dosud si myslel, že o Billovi si může nechat jedině zdát.
„Nevím proč, Tome. Ale líbí se mi s tebou. Necítím se tak sám, jako s ostatními lidmi.“ Chytil jeden Tomův dredík a pohrával si s ním mezi prsty. Líbil se mu. Moc se mu líbil. Byl tak silný, pěkný a moc hodný. Věřil mu, a to ho ani moc neznal. Prostě měl takový pocit, že mu Tom neublíží. Tom pohladil Billa po opáleném bříšku. Cvakání fotografů opět zesílilo. Už mu to lezlo na nervy. Rád by měl s Billem nějaký soukromí, ale copak to šlo? Bál se Billa zeptat, nechtěl ho však vystrašit, nebo narušit tuhle krásnou chvilku, o které by mohlo snít mnoho dívek i chlapců po celém světě. Bill ale vytušil, nad čím asi Tom přemýšlí. „Nepůjdeme do domu?“
„Chceš?“ Tom se usmál.
„Pod jednou podmínkou,“ Bill šibalsky vycenil zoubky a nevinně naklonil hlavu na stranu. Tom pozvedl tázavě obočí. „Doneseš mě tam!“ Obmotal ruce kolem barmanova krku a přitiskl se k němu. Tom se usmál a vzal jeho rozpálené tělo k sobě. Paparazzi zase cvakali jako o život.
„Nevadí ti to?“ kývl k živému plotu, za kterým otravní fotografové byli ukryti.
„Nemůžou mi zabránit v soukromém životě a jednou do mého života musel někdo vstoupit, a pokud to máš být ty, byl bych rád. Jenom, jestli to nevadí tobě. Věčné pronásledování fotografů, možná i závist mých fanoušků?“ Bill se nechal nést a hrál si s Tomovými dredy. „Vydržel bys to? Měl bys mě pořád rád?“ Tom zakroutil hlavou a pousmál se.
„Jsi úžasný člověk, Billí, měl bych tě rád i tak. Nevím jestli to vydržím, ale teď, co cítím k tobě, je moc silné!“ Položil ho do Billova pokoje na postel, a sedl si k němu.
„Co ke mě cítíš, Tomi?“ Bill kulil svá velká jiskřivá očka.
„A-asi tě miluju!“
„Asi?“
„Určitě,“ usmál se a pohladil chlapce po vlasech.
„To je dobře,“ usmál se Bill a poplácal vedle sebe na postel a Tom si vedle něj lehl. Nechal k sobě Billa přitulit a líbnul jej do vlasů. Billí vrněl jako koťátko, tolik se chtěl mazlit, vědět, jaké to všechno je, být skutečně milován osobou, které věřil, kterou měl rád, chtěl milovat. Milovat někoho jako je Tom. Cítit častěji ten pocit, kdy se ho dotýkají Tomovy ruce, jeho rty. Chtěl zažít to, co tajně sledoval ve filmech, dva milenci spolu, šeptajíc si slova lásky, proplétajíc svá těla ve vášnivém a něžném sexu, to vše chtěl zažít. Nikomu ale nevěřil. Nikomu, až teď Tomovi. Cítil, že Tom je ten pravý, co mu neublíží. Miluje ho takového, jaký je. Věřil mu. Jeho oči mluvily pravdu. Tom, dívajíc se na něj tak ochranářsky. Dokud tu bude Tom, nikdo mu neublíží. Nikdo.
„Tomi, taky tě miluju. Vím, že je to možná jen chvíli, ale tohle jsem ještě necítil. Víš? Takové bušení srdce,“ klekl si před něj a položil mu ruku na hruď. „Když mě obejmeš, tak to příjemné mravenčí,“ přejel rukou jeho podbřišek. „Znáš ten pocit? Přemýšlím o takových věcech, o budoucnosti, nějak jinak. Myslím na věci, na které jsem ještě nemyslel. Znáš to?“ Chvěl se mu hlas, zrychloval se mu dech. Díval se na ty krásné plné rty s kovovou ozdůbkou, která svým leskem jen vybízela k dalšímu polibku. Tom se opřel o hromadu polštářků za sebou a Billa si k sobě přitáhl.
„Znám ten pocit. Párkrát jsem to cítil. Slabounce, ale teď je to jiné. Silné, mnohem silnější než kdykoli jindy. Chci tě ochraňovat, být s tebou, starat se o tebe. Je to jiné. Potřebuju tě. Potřebuju tě, abych mohl normálně dýchat, protože vím, že kdybys mě teď vyhodil a řekl, že by to nemělo smysl, zešílel bych,“ zašeptal a bez upozornění ho k sobě přitáhl a začal ho líbat. Bill se nebránil, neměl proč. Bylo mu to příjemné, líbilo se mu líbání s Tomem. Jeho jazyk ho tak příjemně hladil v ústech, bral si jeho jazyk a rukama putoval po jeho těle. Nebránil se. I když Tom chytil lem jeho kraťásků a stahoval je pomalu níž, i když odhaloval jeho tělo, intimní partie. I když před Tomem ležel nahý. Neměl se přece čeho bát. Tom by mu neublížil.
„Jsi překrásný, řekni, že mě miluješ. Sténej moje jméno,“ šikovné prsty obemknul kolem Billova penisu a pevně jej stisknul. Bill sekavě zasténal
„Miluji tě, Tome. Bože, Tome!!!“ Bill pevně semknul víčka k sobě a přitulil se do Tomovy náruče. Nechal proudit své emoce, své pocity. Vzdychal a sténal Tomovo jméno. Byl v extázi vzrušení. Něco takového dělal pouze sám sobě, ale Tom mu přinášel takový pocit slasti, jaký ještě nikdy necítil.
Tom ochranitelsky líbal svého chvějícího se andílka do vlasů. Byl tak nevinný, nezkušený a jenom jeho.
Billův dech se znatelně zrychloval, byl trhavý a steny byly kratší a hlasitější. Díval se na jeho obličej. Byl napnutý vzrušením. Čelo kropené lesklým potem, rty zarudlé od vzrušeného skousávání, vyprahlé od horkého dechu. Tom slyšel své jméno v tak krásném tónu Billova hlasu. V ruce ucítil horkou, lepkavou tekutinu, ale pohybovat nepřestal dokud Bill vysílením nezačal rozdýchávat jeho první milostný zážitek. Tom si utřel ruku do ubrousku a otřel i Billův penis. Přitáhl si ho zase do náruče. Cítil, jak se jeho tělo chvěje v jeho objetí.
„Miluji tě, andílku,“ zašeptal mu do ouška. Bill spokojeně zabručel.
„Taky tě miluji,“ sladce zazíval a uvelebil se Tomovi na hrudi.
„Budeš tady spinkat, Tomi? Budeš se mnou napořád?“
„Budu, andílku. Budu s tebou, ať se stane cokoli, lásko.“

autor: Adella Kaulitz
betaread: Sajü

18 thoughts on “Paparazzi

  1. No jo no, slaďárna, jak něco..
    Ale co od tebe taky čekat, zlato? =D
    Dobrý, mně se to líbilo, ale to ti řeknu osobně na ICQ_:-P :-*

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics