The Icon 7.

autor: Bitter

Děvka
,,Ne! Nezajímá mě to, je ti to jasný a laskavě už sem nevolej!“ Bill stál u zábradlí a poslouchal, jak Tom vztekle křičí do telefonu.
Nemýlil se, hra se blížila k finishi a on s přehledem vítězí. Nebude trvat dlouho a Tom mu bude ležet u nohou, stejně jako Andreas.

Flashback
,,Bille, počkej, chci si promluvit…“ Blonďatý chlapec se snažil na školním dvoře dohnat svého kamaráda, ale ten ho zarputile ignoroval a šel dál, dokud ho blonďáček nechytl za rameno a otočil ho k sobě.
,,Nech mě.“
,,Bille, co je s tebou, já… já vím, že jsem ti to měl říct, ale….“
,,Neobtěžuj se, včera jsem viděl dost.“ Odsekl Bill a znova se rozešel pryč. Andreas ho předběhl a stoupl si těsně před něho.
,,Bille, co ti vadí? No tak s někým chodím, no… Vadí ti, že je to kluk?“
,,Ne.“
,,Že je to Tom?“
,,Ne.“
,,Vadí ti, že jsem ti to neřek?“
,,Ne.“
,,Tak co ti sakra vadí?!“
,,Vadí mi, že to nejsem já!“ Křikl Bill zoufale a do očí se mu nahrnuly slzy.
,,C – co? Ale Bille, nikdy jsi mi nic neřekl….“
,,Včera jsem ti to chtěl říct, jenže místo toho tě najdu v posteli s Tomem, s mým bratrem! Dvojčetem! Už to sakra chápeš?“
,,Bille, mrzí mě to já…“
,,Nic neříkej a dej mi pokoj, dejte mi pokoj oba dva!“
Konec flashbacku

,,Mlč už! Jsi jen obyčejná děvka, nic jinýho! Zítra si přijedu pro věci a už tě nechci nikdy vidět, je ti to jasný?“ S těmi slovy položil telefon zpět do stojanu a nasupeně odešel do kuchyně, kde se střetl se Simone.
,,Vidíš, říkala jsem ti to… chudáček Bill…. nebýt toho zmetka, tak se mohl ženit…“
,,Mami! Já se měl taky ženit! Nemyslíš, že teď není vhodná chvíle na výčitky? Navíc Juliet Billa podváděla ještě před Andreasem.“ Sykl a Simone jen zavrtěla hlavou.
Tom vzdal pokus o večeři, protože si byl jistý, že by matka ticho nebyla, a tak si jen vzal jogurt a odešel nahoru. Na chvilku se zarazil ve dveřích, když si na své posteli všiml Billa.

,,Rozešel jsi se s ním?“
,,Jo…“
,,Je mi to líto.“
,,Není proč… jsme na tom stejně.“ Povzdychne si Tom a sedl si vedle něj. ,,Nechceš jogurt?“
,,Ne, díky… je to moje vina… to já je představil….“
,,Ne… měl jsem si toho všimnout… už při tom představení a pak u tý večeře… nakonec jsi to odskákal ty.“
,,Zasloužil jsem si to, ale já prostě… prostě jsem žárlil…“
,,Proč… proč jsi mi to neřekl už tam?“
,,Já myslel, že když se seznámí s mamkou a… myslel jsem, že se to spraví…“ Povzdechne si a rychle zamrká, protře si oči, ale stejně se mu z nich vyhrnou slzy. Mentolová mastička na prstech nebyl špatný nápad… nikdy nevíte, kdy se to bude hodit…
Tom ho okamžitě objal a Bill se k němu pevně přivinul.
,,Bille, no tak, neplač…“
,,Vždycky všechno zkazím… Všechno! Sakra, proč mi toho jedu nedali víc?!“
,,Bille, no tak, takhle nemluv…“ Zašeptá mu Tom do ucha a vezme jeho obličej do dlaní, palci utře slzy z tváří a nepatrně se na něj usměje.
,,Ty jsi furt můj malej šmudla.“ Dodá a setře mu z tváří černé šmouhy.
,,Jsem akorát tak hysterka.“
,,Ale no tak… hysterčil jsi i jako malej, tak co teď řešíš?“
,,Nezdá se ti, že je to přece jen trochu dýl, co jsme byli malí?“
,,Tím chceš říct co? Že když seš o pár cenťáků vyšší, že už nejseš šmudla?“
,,Ne, nejsem.“
,,Ale nekecej, jedinej rozdíl je, že dřív jsi šminky kradl mámě.“
,,Nene!“
,,Jojo!“
Bill se uraženě nafouknul a Tom do něj strčil. Měl pravdu, pořád je to jeho malej bráška, o kterýho se musí starat, a kterýho musí přede všemi chránit… Alespoň si to myslel.

,,No vidíš, už se zase směješ.“ Zaradoval se Tom a Bill jen kývl.
,,Co někam zajít? Střískáme se a všechno bude vyřešený za nás.“ Navrhl Tom, aniž by tušil, že si tímhle na sebe upletl bič.
Bill samozřejmě souhlasil a už za hodinu seděli v Tomově oblíbeném baru a lili do sebe jednu vodku s džusem za druhou.
Smáli se naprosto všemu, vyprávěli si tolik věcí, za ty roky se to nakupilo a oni se veselými historkami předbíhali.

Za pár hodin byl Tom v limbu a to v naprostém. On totiž pil vodku a džus, na rozdíl od Billa, který po druhém panáku vodku vynechal, pro Toma byl ale stejně opilý jako on sám.
Bill se spokojeně usmál, když viděl, jak Tom pomalu klimbá, vzal ho kolem pasu a společně se vydali domů.

,,Néééé, tam já nebydlííííím… já musim domůůůůůů, Andy se bude zlobíííít!“ Vztekal se Tom, když si všimnul, kam ho Bill vleče a Bill jen zakroutil hlavou. Bude s ním lehká práce.
,,Tak já tě tam odvezu, jo?“ Navrhl a Tom spokojeně kývl. Bill ho odvlekl do svého auta a vyjeli.
Tom byl tak opilý, že ani nepostřehl, že jezdí pořád dokola, a usnul.
Bill zajel na zapadlou lesní cestičku, kterých bylo v téhle pustině požehnaně, a opatrně začal Toma svlíkat.
,,Andýýýý? Proč je tma? Rosviť…“ Žbleptal Tom a Bill jen zakroutil hlavou.
Konečně ho vysvlékl ze všeho a sklopil sedadlo, jenže Tom se najednou probral a strhl ho na sebe.
,,Áááándýýýý, jáá nespíííím… a tohle je neféééér, koukej se taky svlíííkat… šup!“ Rozkázal opile a jal se s Billova svlékání.
Akčně mu strhnul triko, až pár švů prasklo a vrhl se na Billovy rty. Vůbec mu nevadil fakt, že Andy piersing v jazyce nemá a tenhle jo, ale nač to řešit… Přesunul se rty na jeho krk a už se sápal po Billově pásku.
Tohle sice v Billově plánu nebylo… mělo to jen vypadat, že se spolu vyspali, ale když už na tom Tom tak trvá, proč se bránit? Alespoň si brášku pořádně užije, než ho odkopne.

autor: Bitter
betaread: Áďa

31 thoughts on “The Icon 7.

  1. Hej Bill je prostě největší svině světa jako! 😀 Ale právě to se mi na tom tak strašně moc líbí! 😀 I když mě trochu mrzí, že by chtěl Toma odkoonout….:(
    Jooo…a taky mě zamrzelo, že Billovi říkal Andýýý…:D I když to bylo upe rozkošný…:)
    Tak už se těším na další dílek! 🙂

  2. :'-(…jako…ta poslední věta mě úplně bodla..to je hnusný, ten Bill je ale jako fakt svině…fuj!
    No fajn, je to překrásný Bitter x)))

  3. Jo tak ono je to úplně obráceně!!! No to je vážně sranda :-))))  A já pořád, proč že toho Andyho nesnáším (doufám, že to nebude číst Áďa) ;- ) A koho že bude Bill odkopávat? Koukám, že má vyloženě na výběr 🙂

  4. Teda Kattys teď sis to u Ádi zawařila ta tě ukamenuje jag jí znám:-D
    Jinak doufám že neukamenujete mě za to že z Billa dělám takowýho hajzlíka, ae on se na to wyloženě hodí:-D

  5. teda Kattys… tak tos doufala marně 😀 jako… takhle být na Andýska oškliví, co proti němu všichni máte? třeba nemá mozek tak peroxidní, jako vlasy 😀 a náhodou, v týhle povídce je to prostě roztomilý muckovní bobánek a za tím si stojím!!!
    tak a teď všichni do mě 😀

  6. [8]: To snad není pravda..tak tady všichni litujou Tomího že ho chce Bill odkoupnout až se s ním vyhrápe a Andrease chce Juliet i Bill navíc Andy podvedl Toma ale…
    Ale Áďa bude pořád litovat Andrease!!
    xDDDD Já z tebe nemůžu holka

  7. Bitter nediv se.. po takovým dílu je ukamenování málo.. hey prosíím at Billímu docvkance že dělá chybuý a přizná se mu.. a on mu tomi nakonec stejnak odpustí.. hej jestli to neskončí happy endem tak si mně nepřej..:D

  8. No Bill se cítil tenkrát zrazený trochu ho chápu, ale po tolika letech? No newm už bych to spíš nechala tak, byl je pěknej zákeřňák. Ale hodně mě teda zamrzelo, že nechce Toma, ale Andyho je to sice super příběh, ale já mám nejradši když jsou dvojčátka spolu. Mno uvidím co se vyvine dál. Pořád se to může zmšnit i když nemyslím. Je to suprově napsaný..

  9. oprava:No Bill se cítil tenkrát zrazený trochu ho chápu, ale po tolika letech? No newm už bych to spíš nechala tak, Bill je pěknej zákeřňák. Ale hodně mě teda zamrzelo, že nechce Toma, ale Andyho je to sice super příběh, ale já mám nejradši když jsou dvojčátka spolu. Mno uvidím co se vyvine dál. Pořád se to může změnit i když nemyslím. Je to suprově napsaný..
    No stydím se za sebe, ani psát neumím×D

  10. Áďa: nááhodoou… vlastně můžeš být ráda, že Andyho nesnáším. Máte sice před svatbou, ale jak tak znám chlapy, určitě se ti se vším nesvěřuje. A co když má třeba zálibu v postarších, drobet korpulentních, ale jinak zachovalých dámách? Celá léta tajil své pravé já, ale jakmile mě uviděl, okmažitě pochopil, kde je jeho místo. Jo, jo, holt jsi neměla na tu svatbu zvát celej twc blog :))))))))))

  11. [21]: jo tak takhle tyyy? pojď na bitku, pojď 😀
    ale stejně se mi svěřil, že dává přednost sice drobet korpulentním, ale stejně starým brunetkám 😀 😛

  12. Áďo nerada ti beru iluze ae Andýsek se teď wálí w mojí postýlce a já mu dělám k snídani palačinky s horkejma malinama:-P 😛

  13. všichni všechny moc litujete…..tohle je prostě život a komu se to nelíbí ten může odejít..xDDD

  14. [23]: ty zrádkyně!!! no počkej, až se uvidíme, dostaneš jednu přes tlaminu!!! přebírat mi mého snoubence… a on dostane taky pěknou lekci… v nejhorším si půjčím ty prášky v injekci z Meere 😛

  15. No do háje. Já padnu. Za prvé mě teda rozkopl fakt, že Bill chtěl Andyho a za druhé to utnout v takovou pikantní chvilku. To já si půjdu normálně stěžovat

  16. ha tak to mi nevyšlo, ale to neznamená, že se Bill do Toma nezamiluje po tom co se s ním vyspí…jinak Bill má veškeré mé sympatie…sice si vybral trochu drsnejsi cestu ale co už…
    Samozřejmě jako vždy je povídka naprosto užasně napsaná, skláním se před Bitter

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics