Oliver Gast photoshoot

Majka, Majka a ještě jednou rychlá Majka :o)
Majka nikdy nespí :-D, protože dnem i nocí číhá na nový fotky, aby je hned zmanipulovala a udělala z nich úplně něco jinýho, než fotograf zamýšlel. :o)
Tahle montáž je naprosto úžasná… Bill – hrdý indiánský náčelník „Černé pírko-bílý dred“ a jeho bratr „Černá brázda v náčelníkově rozkroku“, ležící mu u nohou, vzdávající mu úctu, mě dostali 😀 Kdyby Tom jen trošku tu svou copánkovou hlavinku zaryl dozadu, Billův výraz by se zcela jistě změnil… Užijte si ty dva bratry… takhle moc často zobrazovaní nebývaj… Díky Majko… :-* J. :o)

12 thoughts on “Oliver Gast photoshoot

  1. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ty přezdívky mě naprsoto dodělaly xDDD…Ještě jsem si vzpomněla na Časoprostor…xD..Ale montážka je pěkná:)

  2. "Černé pírko-bílý dred" ja som nemohla :DD krásna montážka, Majka raz prekoná rýchlosť svetla 😀

  3. Právě jsem rodinou tázána, čemu se tak směju, tedy, abych to upřesnila, syn se ptá, čemu se tak gemím 🙂 No co mu mám vysvětlovat!!! :)))
    Mně Bill spíše připadá jako nějakej maďarskej gróf, zřejmě mi to černé, chlupaté, co má na sobě, připomíná husarský kabátek. Ale postoj je to hrdý, o to nic :)))
    Vysokorychlostní, úžasná Majka :)))

  4. Oh, krása, tyhle dvě fotky jsem ani neviděla:-D Ten Billův výraz… Mein Gott:-D No ale Tomane!!! Hezky zaklonit hlavinku:-D Krásná montáž xD

  5. Dokonalost =)) To provedení je naprosto úžasné, a Billův výraz miluju. Jenže Majka a její šílená rychlost mi prostě neleze do hlavy =D

  6. Majčiny montážky jsou naprosto úžasný, je to rychlík a hned Kaulitzům ukáže, jak se mají fotit :))) Jinak komentář k montážce je prostě úžasný :))))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics