Zapleten v lásce 15.

autor: Ivetka
,,Tome, Tome. Dnes a zítra je tu pouť, půjdeme? Prosíííím,“ přiznám se, že tenhle Billův prosebný kukuč mi dělá vážně dobře, vážně… Usměju se.
,,No a co za to?“ zasměju se a pohladím ho po vlasech.
,,Mmm… Večer ti namasíruju záda, ano?“ navrhne – jestli něco v životě opravdu zbožňuju, tak to jsou masáže, a v poslední době mě hodně dlouho nikdo nenamasíroval.
,,No tak dobře, ale stejně. Na poutě chodí děti, ne?“ Bill se najednou zamračil.
,,Teď jsi urazil moje city. Dneska odpoledne půjdeme na pouť,“ odpochodoval do pokoje.
O_o
,,Tak, nejdřív půjdeme na ta autíčka, potom bych šel na střelnici, potom na cukrovou vatu a potom támhle na tu centrifugu.“ Tomovi se točila hlava, když viděl ty nechutné ceny za atrakce.
,,No, doufám, že tě to tu za chvilku přestane bavit… a žádnej chlast, jasný?“ zamračil se a popohnal Billa ve frontě k první atrakci.
Kluci vyzkoušeli vážně všechno, co Bill vyjmenoval a ještě si toho mnoho přidali. Na pouti byli až do večera a pak se vysmátí vraceli pěšky domů.
,,Teda, musím říct, že je mi z toho trošku špatně,“ začervenal se Bill. Musel totiž přiznat Tomovu předpověď.
,,Já ti to říkal, ještě že já mám silný žaludek,“ pochválil si a nabídl Billovi rámě.
,,Oo, ty jsi džentlmen,“ uchichtl se Bill a Toma se trošku pevněji chytl. Tom jen protočil oči a trošku přidal do kroku.

Po příchodu domů Tom pustil Scooty na zahradu.
,,Kampak? Nemám náhodou slíbenou masáž?“ zastavil Billa zrovna ve chvíli, kdy se trmácel do schodů.
,,Neboj, já nezapomněl, jen si jdu dát nahoru sprchu, a potom jsem tu jako na koni,“ kývnul Bill a za chvíli zmizel v patře. Tom si otevřel plechovku coly a celou ji vypil. I on se šel osprchovat, protože se trošku zapotil. Dnes bylo až nadměrně horko, skoro až dusno, a když pořád musel běhat za Billem, bylo mu ještě tepleji. Rychle se osprchoval vlažnou vodou, potom si sepnul dredy do drdolu, vzal si na sebe jenom trenky. Pomalu sešel dolů. Bill si to tam zatím připravil. Rozložil sedačku a dal na ní tenkou přikrývku, připravil i polštář pro Toma, zapnul rádio s uklidňující hudbou.
,,No… Nemusíš z toho dělat takové drama,“ usmál se Tom a přešel k sedačce.
,,Ještě mi budeš děkovat, zlatíčko,“ zašklebil se Bill a ukázal Tomovi, že si má lehnout. Tom poslušně uposlechl a lehnul si přesně doprostřed sedačky a hlavu si položil na malý bavlněný polštářek, který tu měl taky připravený. Bill si vzal do ruky svoje tělové mléko a obkročmo si na Toma sedl. ,,Můžu na tobě sedět, nejsem moc těžký?“ optal se Bill.
,,Ne, nejsi, akorát, nemohl bys trošku výš? Drtíš mi… no… ty…“
,,Jo jasně,“ usmál se Bill a trošku se posunul.
,,Jo, to je ono, díky,“ usmál se Tom a naprosto se uvolnil. Bill zhasnul a nechal svítit jenom lehce oranžovou lampu na stole. Tom se pousmál a zavřel oči. Bill Tomovi na záda nakapal trošku tělového mléka a rozetřel mu ho až k bederní páteři. Potom začal masírovat, od ramen, k lopatkám až k pánvi. Potom se začal zase pomalu vracet. ,,Tam mě to bolí,“ syknul Tom, když Bill masíroval v oblasti lopatek. Bill trošku přitlačil. ,,Ne, netlač… Mám tam asi něco bloklýho a vystřeluje mi to až do ruky,“ upozornil jej Tom, ale Bill si nedal říct a přitlačil ještě trošku. Tom Billa trošku nohou kopnul do zad. ,,Klídek, myslel jsem to vážně,“ zasmál se Tom.
,,Promiň,“ brouknul Bill a znovu zjemnil. Tom se znovu uvolnil a znovu si to začal užívat. Po chvilce ale na rameni ucítil něco jiného, než byly Billovy dlaně. Tohle bylo tak vlhké a něžné, otevřel oči a kouknul se ke svému levému rameni a překvapeně se usmál. Když uviděl Billa, jak se nad ním sklání a líbá jej na rameno, pohltila ho taková skvělá atmosféra.
,,Mm, to je mnohem lepší než masáž,“ brouknul Tom a ruce si dal pod hlavu.
Bill Tomovi prolíbal celá záda od ramen až k lemu trenek. Potom ho rukou plácnul přes záda. ,,Hotovo,“ usmál se a kleknul si na čtyři, sehnul se k Tomově hlavě. ,,Mm,“ našpulil rty a čekal. Tom mírně zvednul hlavu a dal mu dlouhou pusu na rty.
,,Děkuju, zlatíčko“ šeptnul tiše…
autor: Ivetka
betaread: Janule

3 thoughts on “Zapleten v lásce 15.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics