Zapleten v lásce 16.

autor: Ivetka

Tom s Billem usnuli v obývacím pokoji na sedačce chvilku po tom, co Toma Bill domasíroval. Chvíli se ještě mazlili a povídali si. Potom se rozhodli, že si půjdou lehnout a jelikož byli líní se zvedat, zůstali na sedačce.
Tom se během noci probudil, došel se do kuchyně napít a potom otevřel terasu, Scooty se doběhla vyvenčit. Dnes v noci bylo nadpřirozené horko. Po chvilce houknul na Scooty, aby se vrátila a zavřel jenom na síťku, aby se nějaký hmyz nedostal dovnitř a aby se Scooty nedostala ven. Určitě by vymyslela nějakou lumpárnu. Už už se vracel, ale najednou uslyšel z obývacího pokoje Billa.
,,Tome? Tome, kde jsi?“ Tom rychle došel k sedačce.
,,Tady jsem, byl jsem se jenom napít a na chvilku pustit Scooty ven…“ usmál se, vypnul lampičku a vrátil se zpátky k Billovi.
,,Aha… já… já jsem se bál, že jsi odešel, a že jsi mě tu nechal samotného,“ brouknul smutně Bill. ,,Neboj se, nikam jsem neodešel a nikam neodejdu. Budu u tebe, ano?“ uklidnil ho Tom a oba je přikryl dekou. ,,Bál jsem se o tebe, Tome,“ pošeptal Bill a dlaní ho pohladil po tváři, dlaní se pak vrátil a nechal si ji na Tomově tváři položenou.

Tom se díval před sebe, byla tma a viděl jenom obrysy Billovy postavy. Byli u sebe blízko, tak blízko, že Tom cítil na špičce nosu Billův vyděšený dech. Přitáhnul si ho blíž k sobě a nohy si propletl s těmi jeho.

,,Já vím, zlatíčko, já vím,“ šeptal Tom, aby věděl, že u něj pořád je. Bill pomalu zvednul hlavu
,,Už nikam nechoď,“ zakníkal tiše.
,,Nepůjdu,“ usmál se Tom.
Bill se k Tomovi pomalu sklonil a vděčně ho políbil na tvář. Tom se jenom tiše usmál a pohladil Billa po vlasech. Ten svou hlavu nezvedl nikterak vysoko, jen trošku a políbil Toma na rty. Tomovi se najednou znovu rozbušilo srdce, zavřel oči a blaženě zafuněl. Bill ho hned políbil znovu a jednou rukou Tomovi vjel do dredů, které stisknul až těsně u hlavy. Tom se trošku prohnul v zádech a Billa chytnul za lopatky a stáhnul si ho víc na svoje tělo. Nepřemýšlel teď nad ničím jiným, než je sám Bill. Z minuty na minutu se ho zmocnila tak obrovská touha po Billovi, že by se to snad nedalo ani slovně popsat. Bill nepřestával, naopak, pokračoval. Na Toma si obkročmo sednul a zadečkem se uvelebil Tomovi v klíně. Ten mírně pokrčil nohy, aby se mu leželo lépe. Bill začal pomalu divočet, z jemných nenápadných polibků se vyvíjelo dravé, vášnivé líbání. Ani jeden zatím nepoužil jazyk, líbali se jen tak naprázdno.

Tom Billovi prsty klouzal po zádech a Bill Tomovi po tváři, a druhou rukou mu projížděl pěšinky mezi dredy. Oba dva dráždivě funěli, sem tam tlumeně zasténali, Bill se v Tomově rozkroku nenápadně pohupoval ze strany na stranu. Oba si byli vědomi toho, co dělají a oba chtěli mnohem víc. Tom Billovi sjel pod trenky a pevně stisknul jeho zadeček a přitlačil si ho víc na svůj rozkrok. Bill jen spokojeně zavrněl na znamení, že se mu Tomovo počínání převelice líbí. Tom to už po chvíli nevydržel a opatrně vjel jazykem do Billových úst. Bill byl zřejmě na stejné cestě, protože se hned dotknul špičky jeho jazyka. Sám pro sebe se pousmál a začal prozkoumávat hlubiny jeho pusinky. Jazykem nejdřív prozkoumal jeho horní patro, potom mu nepatrně přejel po zubech a potom se zaměřil na Billův jazyk. Chvilku si pohrával s jeho špičkou, kmital po ní, nejdřív pomalu, potom rychleji a rychleji, potom mezi zuby skousnul jeho piercing a donutil tak Billa, aby jazyk trošku povytáhnul a pomohl mu. Tom ještě chvíli zkoumal jeho piercing, než konečně uznal, že mu to stačí a začal Billa něžně líbat. Bříšky prstů ho přitom hladil po zádech a bocích. Oběma se to moc líbilo, to nemohl popřít ani jeden z nich.

,,Billy… počkej… Na tohle máme času dost…“ zastavil Tom Billa, když byl rukou na cestě pod jeho trenky.
,,Nebudu nic dělat, slibuju, jen si na něj chci šáhnout a prohlédnout si ho…“ pousmál se Bill. Tom nakonec přikývnul a nechal Billa, ať tedy zkoumá. Bill Tomovi nejdřív rukou pod trenky pouze vjel a přejel po něm celém. ,,Oh, bože můj,“ zasténal Bill a čelo si opřel o Tomův hrudník. Chvilku po něm opatrně přejížděl bříšky prstů, potom se zaseknul, když zjistil, že Tomova špička je mírně navlhlá.
,,Jen ho nech bejt…“ upozornil jej Tom. Bill jen přikývnul a trenky Tomovi trošku stáhnul. Usadil se mezi jeho stehny a začal si, byť i po tmě, Tomův penis prohlížet. Stačil mu už jen jeho obrys a dokázal si plně představit, jak vypadá i pod světlem. Bill přivřel oči, nepřestávajíc ho všude na Tomově údu hladit. Tom měl zavřené oči a vnímal každý Billův dotek.
Bill to po chvíli už nemohl vydržet, ukazováčkem vyjel znovu na Tomovu špičku, která se teď spíše dala označovat za mokrou, než za vlhkou, a rozetřel mu tu kluzkou tekutinu po celé jeho špičce. Potom pečlivě ukazováčkem objel dokola konec jeho žaludu. Tom se nadechl a chtěl něco říct, ale Bill ho včas zarazil. ,,Šššš… nech mě, prosím…“ Tom zase vydechnul a uvolnil se. Bill se usmál a udělal jedno tempo dolů a nahoru. Jen tak pomalu a lehce. Tom zatnul pěsti a zuby. Bill udělal dalších několik temp, potom to nevydržel a vzal si Toma do pusy.
,,Oooh, bože,“ zasténal Tom hned po tom, co Bill udělal první tempo. Takhle dokonale to ještě nikdy nikdo nedělal. Chytil Billa za hlavu a chytil mu vlasy, aby mu nepřekážely… Potom nechal Billa dělat to, co chce… vždyť on to taky chtěl…

autor: Ivetka
betaread: Janule

3 thoughts on “Zapleten v lásce 16.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics