Prachy, únos a láska 12.

autor: Lea

Takže… nad touto kapitolkou jsem dlouho, dlouho uvažovala. Nevěděla jsem, jakým způsobem budu pokračovat. Nechtěla jsem zklamat čtenáře, ale zároveň jsem to chtěla napsat tak, jak chci já. A tak jsem to teda napsala tak, jak jsem myslela, že to má být. Snad se vám to bude líbit. Komentáře mě úplně dostávají, jste úžasní!! Děkuji moc, moc, moc a dál komentujte x))) Pa vaše Lea

Bill vykřikl, když jeho tělo dopadlo na pohovku. Okamžitě se vymrštil a pokusil se o útěk, ale Gordon ho nemilosrdně zatlačil zpátky.
,,Snad bys mi neutíkal, koťátko,“ zašeptal slizce a jeho ruce začaly bloudit po Billově třesoucím se těle. Ten hlasitě vykřikl.
,,Co t-to d-děláte, to n-nesmíte!“ vypískl vyděšeně, když mu přetáhl tričko přes hlavu. Gordon se zachechtal.
,,Myslíš? Já si ale myslím opak. Buď rád, že ještě žiješ, tak teď drž hubu!“
Bill se ale nehodlal jen tak nechat znásilnit. Určitě ne po tom, co mu Tom vyznal lásku. To nešlo… prudce Gordona odstrčil a vyhoupl se do sedu. Ten zaklel a chtěl ho zachytit, ale Bill se kolem něho prosmýkl a utíkal ke dveřím.
,,Tome, pomooc!“ zaječel zoufale, i když moc dobře věděl, že je Tom už dávno pryč. Vzápětí ucítil, jak dvě ruce jeho drobné tělíčko natlačily na stěnu. Chlapec zalapal po dechu.
,,Prosím já… ne, ne,“ rozplakal se nešťastně. Strach ho úplně ovládal. Bál se daleko víc, než když ho chtěl znásilnit Tom. V jeho dotecích bylo přece jenom alespoň trošku něhy a jemnosti… ale z dotyků, které mu věnoval Gordon, byl cítit jen chtíč a touha.
Bill zoufale zakvílel, když ucítil, jak mu Gordon začal stahovat kalhoty. Začal sebou zmítat.
,,Já nechci, já nechci!“

Na tváři mu přistála facka.
,,Drž hubu,“ osopil se na něho Gordon. Konečně toho kluka měl jenom pro sebe. Teď už mu to nikdo nepřekazí. Jedním prudkým pohybem Billovi stáhl rifle až ke kotníkům. Pak trochu odstoupil a zadíval se na něho.
,,Jsi tak krásný…“

Bill vzlykl. Tohle mu řekl i Tom. Jenže z jeho hlasu i přes situaci cítil, že to myslí upřímně. Z Gordonova hlasu cítil, že to myslí jen tak, že je krásný jako taková děvka na jednu noc. Pak ucítil, jak mu jeho hrubé ruce ošahávají bříško. Začal se třást a zanaříkal. Ale Gordon na jeho slabé protesty nebral žádné ohledy. Hrubě mu stiskl bříško.
,,Vzrušuješ mě, maličký,“ řekl tlumeně. Billa jeho slova nesmírně vyděsila. Znovu se v něm zvedla vlna odporu. Prudce se otočil a vrazil muži koleno mezi nohy. Ten zaúpěl a rukama se chytl za rozkrok.
,,T-ty svině!“ zachroptěl. Bill se rozběhl pryč. Ale Gordon se rychle vzpamatoval. Doběhl ho a srazil ho k zemi. Chlapec vyjekl a začal se bránit. Ale nebylo mu to nic platné. Gordon si mu sedl na nohy, aby neutekl a držel mu ruce. Bill začal znovu plakat.
,,P-Prosím, pusť mě!“ vzlykl. Gordon se ušklíbl.
,,Za chvíli tě vrátíme otci, snad sis nemyslel, že si s tebou malinko nepohraju,“ zasmál se. Pak chlapci stáhl poslední kousek oblečení, který ho chránil pře úplnou nahotou.
,,Néé!“ zakvílel černovlásek a začal sebou škubat. Ale odpovědí na jeho zoufalé nářky byl jen ledový smích.
,,Jsi rozkošný, když se bráníš,“ šeptl chtivě muž a prudce chlapci zmáčkl zadeček. Ten vykřikl.
,,Teď si trošku užijem, kurvičko moje,“ uchechtnul se Gordon a roztáhl Billovy hubené nohy. Ten zvrátil hlavu dozadu a naposled nahlas zakřičel.
,,Tomééé!“

PRÁSK! Dveře se rozletěly a v nich stál… Tom! Bill zalapal po dechu, když ho uviděl. Ne… to nemůže být pravda… blouzní ze strachu… jeho Tom je tu… zachrání ho…
Tom se na pár vteřin zarazil. Když uviděl svého otce, jak si svlíká oblečení a drží pod sebou nahého, vyděšeného a brečícího Billa, málem se mu zastavilo srdce.
,,Co to tady…?“ Gordon na něho zazíral jako by byl přízrak.
,,J-Já to…“ zakoktal se. Pak ale pohodil hlavou a zamračil se. ,,Vypadni, Tome, já tady jenom s tím spratkem něco dodělám,“ s těmito slovy položil ruku Billovi do rozkroku. Ten zděšeně zasténal. Jeho hnědé oči našly Toma. Ten se do nich zadíval a málem mu vytryskly slzy. Tak zoufalý a vystrašený pohled dlouho neviděl. Bill byl ztělesněné zoufalství. Třásl se jako osika.
Vztek, jaký s Tomem cloumal, už dlouho nepocítil. K otci cítil nepředstavitelnou nenávist. Nic jiného než nenávist za to, že tolik ublížil tomu nebohému stvoření.
,,Vypadni od něj, ty svině!!!“ zařval a prudce se na otce vrhl. Chytil ho za vlasy a odtrhnul od vyděšeného Billa.
,,Jseš normální?“ vykřikl Gordon, když mu Tom dal pěstí přes pusu.
,,Já jo, ale ty ne, ty zkurvenej hajzle! Co jsi mu udělal?!!“ řval nepříčetně Tom.
,,Já? Nic, co by se mu nelíbilo!“ začal lhát Gordon. Ale marně. Tom byl nepříčetný. Mlátil ho pěstmi a nebral na něho ohledy. Billovy vzlyky mu dodávaly sílu.
,,Už se ho nikdy nedotkneš!“ křičel a s každým slovem mu uštědřil jednu facku.
,,Jsem tvůj otec, jak si dovoluješ…?“
,,Ty nejsi můj otec, ty jsi zrůda!“ odsekl Tom. Pak ho naposledy kopl. Vzal ho za ruce a vytáhl ho ven. Byl skoro v bezvědomí, ale o to se Tom nestaral. Věděl, že jak se probere, tak odjede domů. Zabouchl za ním dveře a zamkl. Pak se otočil k Billovi, který byl na zemi stočený do klubíčka a zoufale plakal. Chlapec si k němu klekl a vzal ho do náruče.
,,Billí, Billí, už je pryč, už je dobře,“ šeptá konejšivě do chlapcova ucha. Ten ale jen hlasitě vzlykne. Nic ho nedokáže utěšit. Na to je příliš vyděšený. Tom se na něho zoufale zadíval. Tak moc chtěl, aby byl zase veselý, ztřeštěný, s úsměvem na rtech…
,,T-Tomi,“ zachraptěl najednou Bill. Tom sebou škubl a pohladil ho po černých vlasech. Bill se na něho skrz slzy vážně díval. ,,Děkuju,“ pípl po chviličce. Tom vydechl.
,,Proč mi děkuješ? Snad si nemyslíš ,že bych tě nechal, aby tě znásilnil? Bille, to bych nikdy nedopustil,“ odpověděl a vtiskl mu lehký polibek na čelo. Oči mu posmutněly, když viděl, že i při tomto jemném dotyku sebou Bill vystrašeně trhl.
,,P-Proč jsi se v-vrátil zpátky?“ vyhrkl najednou. Tohle mu nešlo do hlavy. Tom se drobně pousmál.
,,Zapomněl jsem si doma mobil,“ vysvětil a ukázal na stolek, kde skutečně ležela jeho Nokia. Bill se na ni zadíval.
,,Kdyby sis ji nezapomněl, tak by ses nevrátil,“ šeptl a jeho tělo zachvátila hrůza. Tom sklopil oči, když si představil, co by Billovi mohl jeho hrubý otec udělat.
,,Už je to za tebou, neublíží ti, slibuju,“ řekl konejšivě a pohladil ho po boku. Chlapec ale vyděšeně zakňučel.
Tom se trochu zarazil. Podíval se na Billa, chlapce, kterého miloval. Uvědomil si, že ho bude stát hodně úsilí, aby z něho udělal tu veselou osůbku, která tu s ním v posledních pár dnech byla. Ale on to dokáže. Dokáže to, protože ho skutečně miloval.

autor: Lea
betaread: Janule

13 thoughts on “Prachy, únos a láska 12.

  1. Fňuk :´( nestírám  stírat slzy, fakt. Ale jinak moc krásně napsaný a jsem ráda, že Tom nakonec stačil přijíd než by Gordon udělal tu hnusárnu Billovi. Ale i tak je mi Billa líto ale věřím v to, že Tom to zvládne a znovu se bude Bill smát a budou spolu 🙂
    Tuhle povídku, vážně miluju!

  2. Wow já si oddychla xD to je ale stejně smutný x( chudák Bill… sexuální obět a hračka všech xD ne dobře dobře…moc povedená povídka mám ji moc ráda snad bude Bill tomovi věřit ♥

  3. Jůůů ´=) Tak nakonec Tom přišel. Neříkám, že nemám ráda znásilňovačky (u mé osobnosti je to spíše naopak ´=D) ale nakonec… vlastně mi ani nevadí, když to dopadlo tak napůl dobře a napůl špatně ´=) Myslím, že Bill by měl projevit velikou úctu a respekt nejen Tomovi, ale taky jeho zapomenuté Nokii ´=D Krásný, těším se na další díl ´=)

  4. jééééé, chudák Gordon, užil si nula nula prd!!! to jako Tom nemohl přijít o něco dýl? 😀 byla by bžunda, Gordon chudák upe vzrušenej a oni ho zřežou do bezvědomí 😀 tomu se říká ironie… užil si prd, tak jako Bill… a Tom a zapomněl mobil… nj, tomu se říká skleróza na mladý kolena… už jsme zvědavý na další dílek 🙂 howgh! s pozdravem vaši sadisti 🙂

  5. [8]: Hej já ti dám skleróza.(ježiš abych se nějak neproflákla)

    Já jsem věděla Leo,že mu to chudáškovi neuděláš.Znám tě.Díky díky díky sice sjem na začátku už mylsel,že ho necháš,ale je to úžesný.Ještě líp bych to ani já nenapsala a ty víš co já píšu za tradistiky a zklamání plý slz.xDDDD

  6. Tak to byla síla. První řádky jsem teda hltala jak sviň. Já bych to znásilnění docela brala. 😀 Ale tak ty mě znáš že Leo 😀 TAk příště na nějakou tu sadisťárnu spoléhám 😀 😀 Super díl. Honem dál

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics