Neznámý

autor: Tenshi88

Bill si zkracoval cestu přes ztemnělý park a neustále se ohlížel. Cestu si tudy zkracoval často, a pokaždé se bál, že na něj někdo vyskočí ze křoví a… zachvěl se. Věděl, že tady by se pomoci nedočkal. Vydechl, když procházel kolem zvlášť temného zákoutí. Měl pocit, že není sám. Zběsile dýchal, a když mu ústa překryly cizí dlaně, vykřikl. Jeho tělo sebou prudce škubalo a on se snažil křičet. Dlaně ho však držely příliš pevně. Panebože… jeho tělem začínala proudit panika a možné scénáře toho, co po něm neznámý může chtít. Prudce ho přitiskl ke stromu. Na chvilku jeho sevření povolilo.
„Ne…“vydechl a nevěděl, co čekat. Chtěl nahlas křičet, ale útočník jako by to tušil, si bleskově sundal šátek, který měl uvázaný kolem krku. Billova ústa byla umlčena. Černovlasý mladík cítil, jak se mu do očí tlačí slzy. Neznámý se na něj díval zpoza černé kapuce, kterou měl nataženou přes hlavu tak, že mu nebylo vidět do obličeje.
„Když budeš hodný, nic se ti nestane…“ Šeptal zastřeně a prudce se přitiskl na mladíkovo tělo.

Bill byl přinucen se pevně natisknout na strom. Škubáním se snažil bránit, cítil, jak se mu třísky dřeva zarývají do zad. Mladík mu pevně svíral dlaně až to bolelo. „Neboj se, maličký…“ Pohladil ho po tváři a Bill se zachvěl. Tahle situace byla zvláštní a pro něj dost špatná. Neznámý na něj dlouze hleděl a Bill mohl cítit, jak se mladíkovo vzrušení otírá o jeho břicho. Zakňoural. „Buď hezky poslušný a nebudu ti muset ublížit… sundám ti ten šátek, chci abys mi to udělal pusou, brouku. A věř mi, že jestli začneš křičet, nebude se ti to líbit.“ Bill vyděšeně poulil oči a točila se mu hlava. Co má dělat? Uzel pomalu povolil a Bill si skousl ret. „Hodný chlapec, teď mi hezky rozepni kalhoty a vykuř mě.“ Bill se otřásl, pomýšlel, jestli by měl šanci utéct. „Opovaž se něco zkoušet!“ V jeho hlase byla výhružka více než zřetelná.

„Já ne…“
„Nechtěj, abych tě k tomu nutil násilím.“ Billovi se třásly ruce, když odevzdaně sjížděl zipem kalhot. Zřetelně cítil, jak se mladíkovo vzrušení pod jeho rukou zvětšuje. Kalhoty byly u kotníků a Bill se nadechl. Přivřel oči a odevzdaně stáhl i spodní prádlo. Cítil napětí v celém těle a nemohl se nadechnout. „Mám ti snad pomoct?“ Mladíkův výhružný hlas ho probral a Bill klesl na kolena. Sklonil hlavu a zkusmo se dotkl jeho penisu. Stiskl ho a vnímal jeho reakce. Slyšel, jak mladík vydechl a tak vzal jeho špičku do úst. Odevzdaně vzdychl a poznal, že on to cítil. Jazykem mu pomalu přejížděl po celé délce a poté to prudce vsál. Piercing přitiskl na plocho k malé prohlubince a překvapilo ho, že mladík tlumeně vykřikl. V duchu se ušklíbl. Když už, tak pořádně, bylo teď jeho heslo a usmyslel si, že se postará, aby na tohle nezapomněl. Vsunul si ho, jak nejhlouběji mohl a vsál. Vnímal jeho sténání, a to ho ještě víc dráždilo. Pohlédl vzhůru. Mladíkova tvář byla zkřivena v extázi, jakou mu jeho ústa způsobovala.

Vlastně to byl reflex, pud sebezáchovy nebo to prostě chtěl udělat. Neznámý usykl bolestí, když Billovy zuby skously. Bill překvapeně uskočil, když ho chytil za vlasy a smýkl jím znovu o strom. Vyděšeně na něj poulil oči a v duchu si nadával. „Myslím, že jsem ti něco řekl! Ale jestli chceš kousat, fajn. Pamatuj si, že si za to můžeš sám.“ Znovu vytáhl šátek a donutil Billa otočit se zády.
„Ne, prosím. Omlouvám se, já…“ Z očí se mu pomalu spouštěly slzy.
„Pozdě, varoval jsem tě. Teď se hezky otoč, děvko.“ Zavrčel ně něj a ruce mu hrubě omotal okolo kmenu stromu. Bill se chvěl, břicho se mu otíralo o dřevo a on bolestivě sykal. „Teď brečíš co? Ale kousat… nechtěl sem ti ublížit, ale teď… prdelku máš krásnou…“ úchylně zamlaskal a tvrdě stiskl Billův zadek. „Možná si to i užiješ, baby.“ Bill cítil, jak se dlaně plazí kolem jeho boků, až narazily na to, co hledaly. Pásek povolil a Billovy kalhoty mu sklouzly z úzkých boků. Zakňoural. Mladík mu roubík sice nevrátil, ale Bill si byl jist, že pokus o křik by to jenom zhoršil. Jakoby mu četl myšlenky, se pousmál. „Chci tě slyšet. Budeš křičet?“ Šeptal mu do ucha a skousl mu ušní lalůček. „Chci, abys mě prosil…“ Bill se kousl do rtu a zatvrdil se, že prosit jeho rozhodně nebude. Stejně by to bylo k ničemu…

Jeho kalhoty byly následovány těsnými boxerkami k jeho kotníkům a Bill se zachvěl náhlým přívalem chladu. V jeho mysli bylo prázdno. Třásl se a čekal. Vykřikl, když se plíživá dlaň omotala kolem jeho penisu a stiskla. Prohnul se v zádech a u ucha uslyšel tlumený smích. Jeho dlaň zmizela a Bill se snažil myslet na něco hodně ošklivého, když cítil, jak ztrácí kontrolu nad svým tělem. Zalapal po dechu, když mu byly nemilosrdně roztáhnuty nohy mezi něž se neznámý okamžitě natěsnal. Cítil jeho dlaň, jak ho hladí po kostrči a cíleně si to dere až k cíli. Usykl, když ucítil, jak se prst v jeho těle jemně pohnul. „Pusť mě k sobě…“ Slyšel jakoby z dálky, a když se prst v jeho těle zkroutil, překvapeně vykřikl. Nejraději by si ústa zacpal sám. Cítil, jak ho prsty třou a roztahují. Kousal se do rtu, aby nevypustil ani vzdech.

Když ho prsty opustily, vydechl při myšlence, co přijde. Mohl říct, že je kompletně tvrdý a proklínal se za to. Cítil, jak ho měkké dlaně konejšivě hladí po zádech a už se ani nesnažil zakrýt tlumené zasténání. Intenzivně vnímal, jak se sténáním vstupuje do jeho těla, jak se ho dotýká a naplňuje ho. Když se uvnitř něj poprvé pohnul, zakňoural. Cítil, jak se jeho tělo kolem něj stahuje a uvědomoval si těsnost toho spojení, což ho přimělo znovu trhaně zasténat. Svíjel se z nedostatku uspokojení a kroutil boky v rytmu hlubokých přírazů. Modlil se, ať už to skončí. Vykřikl, když se do něj dostal nejhlouběji jak mohl a dlaněmi ho k sobě tiskl za boky, když za doprovodu hlubokých stenů plnil jeho tělo v několika prudkých dávkách. Bill se kroutil vzrušením, potřeboval uvolnění. Mladík z něj vyklouzl a nadzvedl si ho za bradu, aby se mu koukal přímo do očí. Bill vzlykl, jeho tělo bylo napnuté a on si bolestivě uvědomoval jeho přítomnost.

„Líbilo se ti to? Hm?“ Na jeho tváři se mihl úšklebek, když jeho dlaň znovu stiskla jeho pulsující penis. Bill zaúpěl a jeho tělo sebou škublo. „Potřebuješ se udělat?“ Bill si skousl ret. „Stačí, když hezky poprosíš…“ Bill cítil, že je na pokraji. „Nebo můžu odejít a nechat tě tady…“ Bill vyděšeně zalapal po dechu.
„Ne!“ Vyjekl a cítil, jak jeho tvář hoří. „Prosím.“ Cítil, jak uzel, který ho poutal povolil a jeho zápěstí byla najednou volná. Stačil jediný dotek a Bill se propadl do bouře rozkoše, které naprosto ovládla jeho tělo i mysl. Nenáviděl se za to. Jakoby z dálky slyšel tlumený smích. Když omámeně odlepil víčka, on byl pryč.

„Jsem tady.“ Zavolal Bill do patra a doufal, že jeho bratr je už doma. Jejich pohledy se střetly. „Jsi v pořádku?“ Bill se na něj zahleděl a vyndal ruce z kapes. Tom k němu přišel blíž a pátravě si ho prohlížel. Pohled mu padl na bratrova zápěstí, kde se zřetelně rýsovaly stopy po silném stisknu. Zachvěl se. Jemně ho pohladil. „Promiň.“ Zašeptal a Bill se jen pousmál.
„To nic není.“ Pokrčil rameny a nechal se obejmout. „Víš, co mi vždycky chybí?“ Zašeptal mu Bill zastřeně, a přitom dlaněmi bloudil po bratrových zádech. Hleděli si do očí, Tom se pousmál. Jemu to chybělo taky.
„Vadí ti, že přitom nelíbám tu tvojí hříšnou pusinku?“ Vydechl mu do ucha a Bill se uličnicky pousmál. „Vždycky se bojím, že ti ublížím.“ Přiznal Tom a stiskl bratrův zadek.
„To těžko. Víš, že to chci.“ Přitiskl se k němu ještě o trošku víc a olízl mu ušní lalůček.
„Jo, to vím.“ Trhaně se zasmál Tom a propletl jejich prsty, stále hladící otisky těch svých, které zanechal na bledé kůži. Nelíbilo se mu vědomí, že by mu mohl doopravdy ublížit. „Myslíš, že polibek by to mohl spravit?“

autor: Tenshi88
betaread: Janule

15 thoughts on “Neznámý

  1. Pochopila jsem to správně?^^ Já doufám, že jo! Je to pěkný… mám jednodílky od Tebe hrozně ráda ♥ Doufám, že brzo napíšeš zase něco, tak skvělýho, jako bylo tohle!=P

  2. no ty vole xD hey já si řikala chudák Bill zase obět sexuálnío násilí xD pak sem si řekla, že by to mohla bejt jen jejich hra a taky že jo xD hey fakt poveděný tleskám! x)

  3. okoukaný nápad…něco podobného už tu je,kde Tom znásilní Billa a na konci se ukáže,že to Bill chtěl…

  4. Hej tak to bylo skvělý ^^ Nejdřív jsem to trošku nechápala, ale pak mi došlo, jak to asi má být. <33 Nádherný =))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics