Valentine’s Day – the rose that changed his life 9.

autor: Sapere Aude
Blízko

Bill miloval, když jej Tom líbal. Bylo to teprve podruhé, co jej Tom líbal. Vlastně to byl jeho první pořádný polibek, ale i tak si byl jistý, že to miluje. Nikdy si nepředstavoval, že to bude tak… dobré.
Tomovy rty se pohybovaly proti těm jeho, masírovaly je. Bill opakoval to samé, co dělal Tom, zvyšoval tlak a líbal jej zpět.
Nemohl uvěřit, že se ještě nikdy s nikým nelíbal. Bylo to úžasné. Opravdu o dost přicházel. Možná, že to bylo tak skvělé jen kvůli Tomovi; neplánoval zjišťovat, jestli ostatní líbají stejně jako on. Chtěl být líbán jen Tomem, a byl si jistý, že musí být tím nejlepším ze všech. Stejně ho nikdy nikdo nechtěl líbat, jenže teď mu to bylo jedno, teď měl Toma.
Najednou cítil něco teplého a vlhkého na spodním rtu. Byl to Tomův jazyk, olizoval Billův plný ret.
Bill se trošku odtáhl a zhluboka se nadechl. „Já- já tohle neumím,“ vydechl, jeho dech se mísil s Tomovým.
„Ukážu ti to,“ odpověděl Tom šeptem. „Jen… nech mě začít, a potom to zkus napodobit, až budeš připravený.“ Jeho pohled skrz přivřená víčka nikdy neopustil Billovy rty.

Bill kývnul, zavřel oči a potom opět cítil jeho rty na svých. Okamžitě jej začal líbat zpět, tentokrát trošku sebevědoměji než předtím. Opět cítil vlhko na svých rtech, nechal jej vklouznout dovnitř. Tomův jazyk se téměř hned setkal s tím Billovým, přinutil černovlasého chlapce zalapat po dechu. Tom plaše masíroval Billův jazyk špičkou toho svého. Bill s ním ještě pořád nehýbal, jen pohyboval svými rty společně s Tomovými, zatímco mu chlapec nad ním prozkoumával ústa.
Tomovy ruce se začínaly třást. Opíral se nimi o opěradlo pohovky, aby Billa nerozmačkal. Billovy ruce ležely podél jeho těla, dokud neobjevil trochu sebevědomí a jednu z nich nepoložil Tomovi na záda.
Po chvíli Bill nasbíral dost odvahy, aby nechal svůj jazyk spolupracovat s Tomovým. Když to Tom zaznamenal, trošku svůj jazyk stáhnul, aby mohl Bill vysunout ten svůj. Billova ruka se sunula výše, za Tomův krk, a přitáhla si jej trochu blíž. Opravdu si to užíval. Olizoval Tomovo vrchní patro a přejížděl kolem zubů, masíroval a obtáčel jeho jazyk svým.
Najednou se Tom odtáhl a zrychleně dýchal. „Sakra,“ vydechl překvapeně, „opravdu jsi si jistý, žes tohle nikdy nedělal?“
Bill se uchechtl, zčervenal a stáhl Toma k sobě dolů, přitiskl svoje rty k jeho. Tom byl překvapený, jak dominantní Bill byl. Černovlasý chlapec vypadal, že měl přirozený talent, když došlo na líbání, a jeho piercing to ještě zlepšoval.

Teď, když Bill ochutnal, nedokázal se toho nabažit. Tom jej velmi přitahoval, už dost dlouho, a když jej takto líbal, cítil uspokojení. Cítil Tomovu blízkost a líbilo se mu to.

Tom opět převzal iniciativu. Prozkoumával každý kout Billových úst, užíval si tiché vzdechy přicházející od překrásného chlapce pod ním. Tom přesunul váhu na jednu paži vedle Billova těla a tu druhou položil na Billův pas. Konečky prstů zajel pod lem trička a jemně hladil hladkou pokožku, opatrný, aby nepokoušel svoje štěstí a nevyděsil Billa. Avšak Billova reakce byla pozitivní, prohloubil polibek a prohnul se do Tomova doteku. Tom se ještě víc osmělil, nechal svoji ruku zajet celou pod triko a hladil Billa na břiše.
Bill miloval způsob, jakým se jej Tom dotýkal. Čekal na tenhle typ blízkosti tak strašně dlouho. Vždycky si přál někoho, s kým by mohl být i po intimní stránce. Někoho, koho by miloval. Sakra, vždyť mu bylo skoro sedmnáct a jediné, co kdy dělal, bylo, že se několikrát dotýkal sám sebe a upřímně, nikdy se mu to až tak nelíbilo. Vždycky chtěl na sobě ruce někoho jiného. Ne kohokoliv, ale člověka, kterému by věřil. Obvykle neměl rád, když se na něj upírala pozornost, avšak tenhle typ pozornosti od Toma byl naprosto dokonalý. Miloval to.

Tomova ruka pokračoval víc na jih, hladil Billovo stehno až ke koleni a opět nahoru, dokud ji nezastavil vedle jeho klína. Tom přerušil polibek, rty stále dotýkající se Billových. Díval se na něj očima se ztěžklými víčky a přesunul ruku několik centimetrů, dokud nezůstala na jeho rozkroku. Bill zalapal po dechu a vykulil oči. Srdce mu začalo bít ještě rychleji, avšak Tomovy oči byly plné čestnosti a útěchy, takže si nedokázal pomoct a uvolnil se pod Tomovým dotekem.
Tom cítil přes jeansy Billovu erekci. Uklidnilo jej, když viděl, že Bill reaguje na situace stejně jako on sám. Sklonil hlavu a lehce jej políbil. Rukou na Billově přirození trochu zatlačil a s uspokojením uslyšel tichý vzdech. Byla to hudba pro jeho uši, avšak věděl, že to je maximum, co může protentokrát získat. Viděl nejistotu v Billových očích a jeho tělo ztuhlo. Opravdu nechtěl, aby se Bill cítil povinen dělat věci, na které ještě nebyl připravený. Odsunul ruku stranou a ještě jednou Billa hluboce políbil. Naposledy prozkoumával jeho ústa a odsunul se.

„Jsi unavený?“ zeptal se a lehce oddechoval.
Bill kývnul, zhluboka dýchal. Byl sotva schopný nechat oči otevřené. Byl přeplněný těmi novými pocity a unavený ve stejnou chvíli.
Tom se usmál a slezl z Billa, postavil se a pomohl i Billovi. „Jdeš domů?“ zeptal se, aniž by byl schopen skrýt své zklamání.
Bill zavrtěl hlavou. „Já- já, chci tu zůstat,“ řekl tiše, lehký ruměnec ve tvářích. „Jestli to nevadí,“ dodal rychle. Opravdu chtěl dnes v noci zůstat s Tomem, i přesto, pokud budou jen ve stejné místnosti. Nechtěl být na obtíž.
Tomova tvář se rozjasnila. Bill byl jednoduše příliš roztomilý. Před chvilkou sdíleli intimní chvilku, a teď tu před ním Bill stojí, červená se a ukazuje svoje plaché já, jako by se nic nestalo. Obrázek ztraceného koťátka se objevil v Tomově hlavě. Bill opravdu vypadá jako koťátko, když trošku špulí rty a vytřeští oči.
„Chci, abys tu zůstal.“ Tomův úsměv se změnil na úšklebek, „Koťátko,“ rozcuchal Billovi vlasy.
Bill vypískl, úlevný úsměv na tváři.
„Říkal jsem ti, že nejsem“
„Pro mě jsi,“ přerušil jej Tom, vypnul televizi a zhasnul všechna světla v přízemí. Vzal Billa za ruku a vedl jej nahoru po schodech, do svého pokoje.

Tomův pokoj vypadal přesně tak, jak očekáváš, že by Tomův pokoj měl vypadat. Na stěnách bylo pár hip-hopových umělců a byl tam trochu nepořádek. Učebnice a oblečení byly poházené po celé místnosti.
„Um… mám jen jednu postel,“ řekl Tom a poškrábal se na hlavě. „Můžu když tak spát na pohovce,“ navrhl.
„Nebuď blbej,“ ušklíbl se Bill plaše, „nevadí mi, když budeme spát v jedné posteli, stejně je dost velká pro nás oba.“
Tom souhlasně kývnul hlavou a ze skříně vytáhl boxerky a černé tričko.
„Můžeš spát v tomhle, jestli chceš.“ Podal oblečení Billovi.
Bill je s vděčností přijal a nechal se zavést do koupelny, aby se mohl převléknout a nachystat do postele.

Tom se vrátil do svého pokoje a rychle uklidil, oblečení hodil pod postel a knihy na stůl. Vytáhl ještě jedny boxerky a vysvlékl se ze svého příliš velkého oblečení.
Když se Bill vrátil, Tom si právě natahoval svoje čisté spodní prádlo a Billovo srdce vynechalo jeden úder. Bylo to jen na zlomek sekundy, ale i tak to viděl. Viděl Tomův nahý, pevný zadek a cítil se divně. Divně v dobrém slova smyslu. Vlastně jej to trochu vzrušilo. Nevěděl, co se s ním děje, nikdy předtím necítil k žádnému člověku to, co teď, Tom jej vzrušoval po většinu času. Trochu se za to styděl. Určitě nebylo normální, toužit po blízkosti někoho jiného tak moc.
‚Dokonce budu spát v jeho domě, v jeho posteli,‘ pomyslel si Bill a zavrtěl hlavou.
Jen jednou v životě zůstal u někoho přes noc, a to byl Andreas, jenže to necítil to, co teď k Tomovi.
Jenže, co Bill nevěděl bylo, že jistý dredatý chlapec to cítí úplně stejně. Chtěl s ním být jak nejvíce to šlo a pravděpodobně po něm toužil ještě déle než Bill po Tomovi.
„Um, už jsem hotovej, už můžeš jít do koupelny,“ řekl Bill a vstoupil do místnosti.
Tom se otočil, trošku překvapený. „Oh, ok,“ usmál se, prošel kolem Billa a opustil pokoj. Necítil potřebu nosit triko na spaní. Nikdy žádné nepoužíval a stejně bylo moc velké vedro.

Když se Tom vrátil, Bill stále stál vedle postele, hrál si s lemem černého trička, jenž mu Tom půjčil.
„Co děláš?“ zeptal se Tom. Čekal, že Bill bude už dávno v posteli.
Bill prudce zvedl hlavu, pravděpodobně byl hluboce ztracený ve svých myšlenkách. „Oh, um, já- nevěděl jsem, na které straně postele spíš raději, takže já, um….“ vykoktal.
Tom se pobaveně ušklíbl a trochu zavrtěl hlavou. „Prostě jdi do postele, vypadáš, že usneš ve stoje! Je mi jedno, na které straně, stejně většinou spím uprostřed,“ nemohl si pomoct a musel se zazubit.

Bill se začervenal a kývnul, zalezl do postele. Tom zhasnul světla a šel za Billem. Každý ležel na jedné straně postele, čely k sobě, velká mezera mezi nimi. Vypadalo to, jako by se snažili nedotýkat se jeden druhého. Bill přitáhl kolena k hrudi, nohou zavadil o Tomova stehna. Cítili, jako by jim těly proběhl elektrický výboj. Bill se z nějakého důvodu cítil nervózní a Tom taktéž. Oba mohli cítit horko sálající z jejich těl pod pokrývkou.
Bill zaznamenal, jak se Tom trochu přiblížil. Motýlci v jeho břiše se zbláznili, když udělal to samé, zrušil vzdálenost mezi nimi.
„Tomi,“ zašeptal Bill. Naklonil hlavu a plaše, jemně Toma políbil na rty. „Dobrou noc,“ řekl, když se odtáhl. Nevěděl, kde vzal kuráž na to, Toma políbit. Byl tak plachá osobnost, hlavně v situacích jako je tahle, jež jej extrémně znervózňovaly. Vypadalo to, jako by se stal závislým na Tomových rtech, nemohl si pomoct.
„Dobrou,“ odpověděl Tom tiše, usmíval se.
Našel Billovu ruku pod peřinou a propletl jejich prsty. Bill mohl slyšet svůj vlastní tep v uších. Miloval být blízko Toma, avšak stále jej to znervózňovalo, takže mu pravděpodobně bude nějakou chvíli trvat, než usne. Byl také trochu vzrušený. Teď, když si byl jistý, že jej Tom má opravdu rád, chtěl o tom povědět svojí mamce. Zítra jí to všechno poví, celý příběh. Chtěl to povědět celému světu. Jenže věděl, že nemůže.
Když by to udělal, ublížili by i Tomovi.

Komentáře prosím anglicky nebo německy :o)

autor: Sapere aude
translate: Dania
betaread: Janule

11 thoughts on “Valentine’s Day – the rose that changed his life 9.

  1. Ich weiß nich, was schreiben. Das ist wonderbar Teil (fanfiction) und liebe es! Ich freue mich schon jetzt für nächste' Part ♥
    Ja klar, Bill ist hier mehr als niedlich! Wie liebt Tom küsschen *jokingly* Und Teil im Bett ist das Aufregendste!!!*in love*

  2. Tak to je prostě nádherný. Já si nemůžu pomoct, ale ten Bill, jak je tak vyplašený a roztomilý… prostě awwww ^^ A Tom… no radši se ani nevyjadřuju x)) Jsou oba tak děsně sladcí xD
    ***
    I love this story… There´s nothing else I can say (ohh, I love Lady GaGa *.*) xD

  3. heeeeeeeeeeeeeej ty pičo tag parádní Ficku sem ešče nečetla upe nejvic v pohodě počtení a sorry ale nejsem moc dobrá v angličtině ale musim to sem napsat prostě cute…cute…cute <3

  4. This is sooo beautiful story… I love it so much!!!
    Omlouvám, sice bych ráda napsala mnohem víc, ale moje anglina mi to nějak nedovoluje 🙂 No, to nejdůležitější bylo řečeno 🙂
    A Danio – už jsem ti to psala u tebe – děkuju moc za ten nádherný překlad, vybrala sis – opět – dokonalou povídku!!!

  5. It was lovely! Bill and Tom were detecting their bodies, lips, tongues. I enjoyed their discovering. Bill is shy, but I believe, he can be communicative, immediate young boy. And important – loving and beloved young boy 🙂 And Tomi is a big gentleman. Kind, friendly, understanding… Bill knows, why he loves him 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics