Stars (3/3)

autor: Tomi

Tomi

Můj život se tříštil do malých střípků, ale nebylo to bolestný. Spíš naopak, i když jsem si chvílema připadal jak schizofrenik. Naštěstí na mě nedotíraly protivný hlasy, ale kolikrát jsem zažíval dost komický situace. Strávil jsem odpoledne s Chrisem, o čemž neměl Bill ani tušení. Blbnuli jsme. Koupali se v moři, nakupovali a smáli se jako nejlepší kámoši. A večer jsem vyzvedával Billa v tý zbohatlický čtvrti a nebo v centru. Nikdy mi neřekl, co tam dělá, i když jsem na něj naléhal. Odvezl jsem ho k sobě domů, nebo jsme se milovali v autě na pláži prostě všude, kde se dalo. Kdyby se mě někdo zeptal, kterýho z nich bych chtěl, bez váhání bych řekl oba.

Bill

Oblíkl jsem se. Chrisovi jsem zalhal, že jdu s kámošema ven pařit. Čekal na mě Samuels. Když natáčíte film, je všechno daný. Všichni se drží scénáře. Pokud se něco nepovede, dá se to znova přetočit. Nic se nemůže stát. Nikdo vám neublíží. Ve fyzickým kontaktu tohle neplatí. Samuelse jsem se hrozně bál. Mohl cokoliv. Nikdy jsem se s ním duševně nesblížil. Tělesně to je něco jinýho. Přinutil mě. Oslovoval mě jiným jménem. „Lucasi.“ Až později jsem pochopil, co to znamená. Proč mi tak říká. Podle svý tajný platonický lásky ze střední školy. Už tenkrát věděl, že je na kluky, ale jaksi se to nehodilo. Všechno měl naplánovaný. Škola, převzetí firmy svýho táty, odpovídající manželka, dítě. Snad jsem se tomu klukovi i podobal. Myslím, že Samuels se do mě svým zvrhlým způsobem zamiloval.

Ze začátku jsme spolu hlavně souložili, jako by chtěl se mnou dohnat všechno, co zameškal. Pak mi to všechno docvaklo. Mohl mít stovky krásnejch mladejch kluků, a proč chtěl jenom mě. Tvrdil mi, že když viděl ty filmy se mnou, byl jako u vytržení. Musel mě mít za jakoukoliv cenu, i kdyby byla jakkoliv vysoká. Dělal jsem všechno, co mi řekl jako loutka. Většinou mě nechal odvést do svýho bytu v centru. Ženě tvrdil, že tam přespává, protože se mu nevyplatí vracet se domů, když dělá dlouho do noci. Odeslal mě do koupelny. Vylezl jsem ven obalenej v pěkně chlupaťoučkým županu a nebo s osuškou kolem boků.

Chtěl jsem to mít vždycky za sebou. Necítil jsem se v jeho přítomnosti dobře. Nejhorší momenty jsem zažíval, když se mě snažil uspokojit. Zbytečně všechno prodlužoval. Byly mi odporný jeho doteky, polibky. Dost mi pomáhalo, že jsme si před sexem dali několik skleniček vína. Mohl jsem se alespoň trošku uvolnit. Tak rád jsem to měl vždycky za sebou. Moje poprvé s ním bylo odporný. Byl jsem ze všeho trošku vyklepanej. Nebude se mu to líbit, a druhej den mě najdou na městský skládce bradou vzhůru.
Vylezl jsem z koupelny. Přistoupil ke mně a políbil mě. Objal jsem ho. O pár minut později jsem mu ho kouřil. Před tím se posadil do křesla. Trošku jsem mu roztáhl nohy, zadíval jsem na jeho podbřišek a trčící tvrdej úd. Co by za to jiný lidi dali, vzrušit se takhle rychle po pár polibcích. Asi po mně hodně toužil. Ovládl jsem svojí nevolnost a jazykem mu po něm párkrát přejel. Zasténal. Polkl jsem nahromaděný sliny a vzal ho do úst. Kroutil se jako žížala. Chtěl jsem, aby se udělal a… Zastavil mě. Takže se to přece jenom stane. Bude uvnitř mýho těla. Ne, neměl ho moc velkýho, ale stejně jsem z toho nebyl odvázenej.

„Zadrž.“ Jeho penis opustil moje ústa. „Rád bych, abys z toho něco měl. Nechci se udělat moc brzo.“ Představoval jsem si Chrise a nebo Tomiho, když do mě prudce pronikl. Kousnul jsem do polštáře. Štěstí, že jsem k němu byl zády. Nemohl vidět výraz mýho obličeje. Udělal se docela rychle. Po druhý to bylo horší. Nekonečný minuty, který kroužily kolem mě. Kousal jsem se do ruky a chvílema kňoural. Měl bych dostat Oskara za svůj výkon. Předstíral jsem. Povedlo se mi se udělat, když jsem si představil Tomiho a ten náš zážitek v úklidový komoře. Pak se udělal on. Trochu mu v něm zaškubalo a bylo po všem. Samuels byl náramně spokojenej, ale já si připadal pod psa. Vstal jsem. A oblíkl se. Můj pohled zabloudil k posteli. Zválený prostěradlo a použitý gumy připomínaly, co se tu před několika málo okamžiky odehrálo. „Byl jsi perfektní.“ Hodil po mně prachy. Přijal jsem je. Zasloužil jsem si je. Jakápak falešná skromnost. Zavolal jsem Tomimu. Odvezl mě k němu domů. Klasika. Sice se hloupě vyptával, ale já mu neřekl nic. Nemohl jsem. Toužil jsem po jeho hlazení, chtěl jsem ho cítit v sobě. Chtěl jsem aby sex s ním překryl to nepříjemný šukání se Samuelsem.

Tomi

„Pár dní se neuvidíme.“
„Jak to?“ Zeptal se Bill a protáhl se.
„Budu muset natáčet mimo město.“
„Jůůůů ty se máš. Budeš si užívat s mladejma kolouškama.“
„Radši bych jenom s jedním.“
„Hmmm…“
„S tebou.“

Chris

„Tak jaký to tam bylo? Super, ne?“
„Brzo mě to přestalo bavit. Znáš to. Je to jenom práce. Není žádnej med, když tě někdo neustále komanduje, takhle se dívej, tohle udělej. Když klukovi, kterýho máš šukat, pudrujou zadek , aby se neleskl od gelu.“
„Jsem rád, že to nemusím dělat.“ Tomi se usmál. Byl jsem rád, že tohle nemusím zažívat. „Víš něco mě napadlo, ale je to šílený a ulítlý…“ Vzbudil jsem jeho zájem.
„Tak spusť.“ Pohledem mi dodal odvahy.
„Co kdybys bydlel s námi?“
„Rád bych… Ale co Bill. Ani neví, že se známe.“

Bill

Ptal jsem se sám sebe, jak dlouho budu muset snášet ty věci se Samuelsem. Bylo to horší a horší. Navymejšlel si toho tolik. Když mě posledně přivázal k posteli, nahnal mi tím takovej strach, že jsem myslel, že to nerozdejchám. Byl i dost hrubej. Ruce mi zdobily modřiny a kousance. Manželka ho naštvala, a tak si to vybil na mně. Hrozný pomyšlení. Pak si chtěl povídat. Šel z extrému do extrému. Líčil mi, jak je mu ona odporná, že s ní po narození malýho nespí, a před tím, když s ní něco měl mít, tak si představoval mlaďounkýho sexy chlapečka.

Chris

„Zlato jak by se ti líbilo, kdyby tu s náma ještě někdo bydlel?“ Bill se převalil v posteli.
„Jééé, vždycky jsem si přál pejska.“ Vykřikl vzrušeně a políbil mě. Pak se zahrabal do pokrývky a okamžitě usnul. Všiml jsem si jeho podlitin, ale neřekl jsem nic. Asi se mu to stalo, když divočil s Tomim. Nežárlil jsem. Tomiho jsem si hodně oblíbil. Do ticha místnosti jsem řekl. „To jsem zrovna nemyslel.“ Bill mě neslyšel. Pro dnešní noc byl ztracenej ve světě snů. Řeknu mu to zítra. Bude koukat, že se s Tomim známe.

Bill

„To si děláte oba srandu ne? Jste se na mě domluvili. Jste hnusný lháři a podrazáci. Nééé.“ Zatmělo se mi před očima, když jsem viděl Chrise s Tomim u nás doma. Jak bydlet všichni spolu. Se zbláznili, ne?

Tomi

„Ježíš, to jsem nechtěl. Já ho zabil.“ Zděsil jsem se, když se Bill skácel na dlaždičky v hale.
„Néé, to se mu někdy stává, když je rozrušenej nebo ve stresu. Pomoz mi s ním na pohovku.“ Pomohl jsem Chrisovi přenést Billa. Jemně jsem ho uložil. „Zvedni mu nohy a já skočím do kuchyně.“ Udělal jsem, co mi Chris řekl. Bill vypadal tak bezbranně, skoro jako dítě. Nejradši bych ho zlíbal všude. Odhrnul jsem mu černý vlasy z obličeje. Znova jsem pomyslel na to, že bych si moc přál se vedle něj probouzet, být mu nablízku, držet ho za ruku a zaplašit všechny jeho strachy. Snad se mi to podaří. Každopádně se pokusím, aby mi otevřel svý srdce, i když jsem si bolestně uvědomoval, že Bill miluje Chrise. Bill miluje Chrise. Je to jak nějakej nápis z veřejnýho záchodku. Chris se vrátil s mokrým hadrem a plácl ho Billovi na čelo. Ten se začal probouzet. Otevřel oči a tvářil se dezorientovaně.
„Lásko.“ Zakňoural.
„Jsem tady.“ Chris ho chytil za ruku.

Bill

Nevím, co mě sebralo na tom, že Tomi bude bydlet u nás? Měli jsem dost velkej barák. To, že se zná s Chrisem? Že mi Chris projel mobil, aby našel jeho číslo? Četl si sms, co mi přišly? Spí Chris s Tomim? Má nás oba dva? Miluje Chris Tomiho a nechce mi to říct? Co je pro mě Tomi? Jenom milenec? Jak si to představujou, my tři v jedný posteli? Moc otázek a odpovědi nepřicházely. Sotva jsem se probral, sbalil jsem si věci a odjel k rodičům. Bez jediného slova rozloučení jsem tam nechal ty dva. Naházel jsem si věci do tašky a mizel jsem. Útěk není řešením, ale já potřeboval přemýšlet. Potřeboval jsem být sám.

Tomi

„Mám pocit, že jsem to všechno zkazil.“ Cítil jsem se pod psa.
„Ale to bude dobrý. Bill se někdy chová hystericky a nevypočitatelně, ale neboj, on se vrátí.“
„Jak si můžeš bejt tak jistej?“
„Znám ho dost dlouho na to, abych věděl, že jel k rodičům.“

Bill

Doma byli rádi, že mě vidí. Bylo fajn vrátit se do míst, kde jsem toho tolik prožil. Cítil jsem se sice trošku provinile, že jsem tam nechal Chrise jenom tak stát a nic mu nevysvětlil, ale on to pochopí.

„Ahojík, ségra. Ty jsi ale vyrostla.“
„Čau, jsem ráda, že jsi tu. Chci s tebou mluvit.“
„Jasně, večer.“
Máma mě objímala jako by mě snad sto let neviděla. Cítil jsem se dobře. Tohle místo mi pomůže vidět problémy s nadhledem. Ovšem jedna věc byla horší než Tomi a Chris. Samuels. Co udělám, když mi dneska večer zavolá? Rozhodl jsem se, že se vymluvím na střevní chřipku. Určitě by nechtěl, abych ho nedopatřením poblil. To musí pochopit.

Šel jsem se projít po tom zapadákově. Tolik jsem tady toho prožil. Spokojený dětství. První sex. Zasnil jsem se. Moc věcí se nezměnilo. Pár baráků mělo jinou fasádu, ale jinak tu život běžel ve víceméně stejných kolejích

„Cos mi chtěla?“ Justina mi místo odpovědi skočila do postele.
„Viděla jsem tě.“
„Nechápu.“
„Ve Sweet Tokio Night.“ Upss.
„Nemyslím, že by se třináctiletá slečna měla koukat na takový věci.“
„Kluci to přinesli. Chtěli jsme vidět něco jinýho než kluka s holkou. Byli jsme zvědavý. Byla jsem děsně zmatená, když jsem tě tam viděla. Nechtěla jsem tomu věřit, a ještě ke všemu ten debil Rob před všema řekl: „Justy, není to tvůj brácha?“ Zavrtěla jsem hlavou, že ne, že ten borec je mu jenom podobnej a že všichni mají stejný ptáky. Uznal, že mám asi pravdu a říkal, že kdyby nebyl na holky, tak by si tě podal.“ Odmlčela se. „Víš, jak mi bylo? To zjištění, že můj brácha je… šlapka.“ Nevěděl jsem co na to říct. Očima jsem studoval mikroskopický prasklinky ve zdi. Uklidnila se. „Mám tě i po tom ráda. Ví to Chris, co děláš?“
„Jo.“
„Rodičům jsem to neřekla.“ Objal jsem jí. Rodiče ani netušili, že žiju s Chrisem. Nevěděl jsem, jak by to vzali, ale předpokládal jsem, že by je to zdrtilo. Malý město. Tady se nic neutají. To jenom s Justinou jsme se svěřovali jeden druhýmu.

Další dny se nesly v duchu procházek, jízd na kole, plavání, blbnutí. Přišlo mi pár sms od Chrise a taky od Tomiho. Jak se oba vlastně mají? Neodepisoval jsem jim. Určitě je to muselo mrzet.

„Bože, to je svět.“ Máma vykřikla u televize. Na zprávy se normálně nedívám, ale dneska jsem je chtěl vidět. Co může bejt tak hrůzostrašnýho?
„Mami, dej to víc na hlas.“ Skoro jsem nedejchal. Mladá reportérka stála u ohořelýho auta a pak ukazovala na Samuelsovu vilu a jeho plačící ženu. Byl jsem svobodnej. Nebylo mi líto, že mu někdo dal do auta dárek v podobě trhaviny. Asi musel někoho pekelně štvát.

„Ahoj Chrisi, zlobíš se na mě?“
„Ne, na tebe nikdy.“
„Přemýšlel jsem už dost. Vracím se domů. Strašně se mi po tobě stýskalo. No, koneckonců, proč by Tomi nemohl bydlet u nás. Ve třech si užijeme spoustu zábavy.“
„Vyřídím mu to. Budeme tu na tebe čekat oba. Líbám.“ Položil jsem mobil a šel si sbalit věci.
Konec
autor: Tomi
betaread: Janule

6 thoughts on “Stars (3/3)

  1. hej upe výborný. Ten závěr naprosto grandiozní. Ti tři dokupy to je prostě bomba. No celý to bylo úžasný

  2. Hej jako :-/ ja chci vidět jak si užívaj…. xD napadlo mě… že ten "dárek" mu tam dal Chris nebo Tomi, ale oni o tom nevěděly co?… hmmm

  3. To je úplne perfektné, presne to som si predstavovala, keby sa dali všetci traja dokopy, nemusel by trpieť ani jeden. Nádherné 🙂 Billova ségra je zlatá 🙂 ale musel to byť pre ňu riadny šok. Chúďa 🙂 Neverím, že Sam naozaj skapal, mám strach, že sa len chcel niekam zašiť a Bill to nebude mať jednoduché. Mám strach. Táto poviedka je krásne napísaná. Trochu drsná, Billa milujem a vadí mi, keď trpí 🙁

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics