Můj pohádkový princ 51.

autor: Rachel

Dřevěné dveře pokoje, ponořeného do tmy tiše cvakly a donutily tak Toma, ležícího na posteli, natočit hlavu na stranu směrem k lampičce, která svým malým světélkem trhala šero. Netrvalo však dlouho a její jasný paprsek dopadl až k pootevřeným dveřím a poodhalil tak postavu, stojící mezi nimi, která však Tomovi nebyla zase až tak neznámá. Zvědavě zamrkal a když si jeho ospalé oči konečně zvykly na jasné světélko z lampičky, upřel pohled na postavu před sebou. Chvilku jen mžoural, po pár vteřinách však začal rozpoznávat uhlově černé vlasy, hluboké mandlové oči, plné a krásně vykrojené rty a štíhlou postavu, která však nebyla taková, jako každý večer. Dnes byla něčím jiná, něčím zvláštní a něčím neobvyklá. Něčím, co teď nápadně přitahovalo Tomovu pozornost a jeho oči, které to něco neustále zkoumaly a zvědavě si to prohlížely. Tom se pomalu vyšplhal do sedu a opřel se o polštář, pozorujíc tak svou lásku, která se k němu malými krůčky přibližovala. Čím blíž byla a čím víc na ni dopadal proužek světla, vycházejícího z lampičky, tím více Tom rozpoznával to něco, co jej na Billovi tolik zaujalo. Stačilo už jen pár krůčků a…
Oněměl úžasem. Nemohl tomu uvěřit. Nemohl uvěřit svým očím, svému pohledu, kterým teď zhlížel na mile usmívající se osůbku, která stála proti němu a ani se neodvažovala se nadechnout. Billovy ručky se třásly nervozitou a strachem a jejich majitel si malinko skousl rtíky, snažíc se tak nevnímat prudké bušení svého srdíčka, které teď zběsile tlouklo někde v jeho krku. Okamžitě vycítilo Billovy obavy a proto teď bušilo jako o závod tak silně, až si Bill myslel, že mu přinejmenším vyskočí z hrudi. Bál se. Moc se bál, ne však dnešního večera, ale něčeho úplně jiného. Bál se Tomovy reakce na svůj vzhled, který si ještě před několika minutami tolik pečlivě upravoval. Na to však teď neměl ani pomyšlení. Dokázal jen stát na jednom místě a vnímat Tomovy pohledy, které na sobě cítil vteřinu od vteřiny víc a víc. Moc dobře je cítil, moc dobře cítil pár dvou oříškových očí, který se na něj upíral, nechtěl však uhnout pohledem. Nechtěl se dnes stydět, ani nesměle červenat. Chtěl něco úplně jiného…

Tomovy oči překvapeně zamrkaly a Tom se už poněkolikáté znova zadíval na tu krásu, stojící před sebou. Měl pocit, že snad nikdy nic krásnějšího neviděl. Omámeně sledoval tu nádhernou, usmívající se tvář, hebké černé vlasy, které ji lemovaly a hubené tělíčko, zahaleno do něčeho už na první pohled jemného, do něčeho, co Tom na Billovi ještě nikdy neviděl, teď se mu to však hned na první pohled velmi zalíbilo. Nikdy Billa neviděl oblečeného v něčem tak vzrušujícím, v něčem, co jen tak tak zahalovalo jeho intimní místečko a poodhalovalo tak jeho krásnou postavu. V něčem tak neuvěřitelně úžasném a svádivém, jako byl tento bleděmodrý župánek, který měl jeho brouček právě na sobě a díky němuž na něj neustále hleděly dvě mandlové oči, ve kterých se zračil úžas a obdiv. Tom byl jako omámený. I kdyby se teď kolem něj střílelo, nejspíš by nevnímal. Nedokázal by to. Dokázal by jen ležet a užasle zírat na ten skvost před sebou, který jej nejen přitahoval a lákal, ale také mírně rajcoval.
Ach, Bille, proč jsi dnes tak… sexy?
„Smím si přilehnout?“ Billova tichá otázka přerušila ticho v pokoji a Bill nervózně přešlápl, dívajíc se na Toma, který sebou mírně trhl, probouzejíc se ze svého snění, co se asi pod tou tenkou bleděmodrou látkou skrývá. Očima rychle spočinul na Billově neustále se usmívající tváři a snažil se z těch dvou rozzářených čokoládek vyčíst, na co se jej před chvilkou Bill ptal. Černovlasý chlapec se sám pro sebe usmál a v duchu si užíval Tomových rozpaků, které už dredáček nedovedl déle skrývat. Cítil, že právě dosáhl toho, čeho dosáhnout chtěl a co bylo jeho cílem. Věděl jsem, že budeš překvapený, Tomi. Tom se nervózně zavrtěl a zhluboka se nadechl.
„A-a-ano,“ odpověděl trhaně, čímž vykouzlil na Billově tváři další úsměv. Ale že budeš takhle mile koktat, to jsem netušil. Kdyby jsi jen věděl, jak jsi sladký…
Svůdně se usmál a pootočil se, míříc tak k pootevřeným dveřím. Jedním pohybem je tiše zavřel a nato se otočil zpět k Tomovi, který teď sledoval každý jeho, byť sebemenší pohyb. Byl neschopen slova. Bill jej dokonale dostal už v první vteřině, kdy jej spatřil a minutu od minuty se všechny Tomovy smysly začaly vzdávat a vypovídat dredatému chlapci službu. Tom je však už vůbec nevnímal. Cítil, že je pro následující chvíle potřebovat nebude. Chtěl jen to jedno, jediné. Chtěl to černovlasé stvoření s milým úsměvem na rtech, které volaly po polibcích, chtěl mít u sebe to nádherné tělo s alabastrovou kůží, chtěl kousek po kousku poodhalovat jeho krásu, chtěl svými dlaněmi milimetr po milimetru odkrýt tu saténovou látku a svými rty zkoumat horkost toho dokonalého těla. S neskrývaným úžasem hleděl na to usmívající se stvoření před sebou, které se konečně odhodlalo k prvnímu kroku.
Bill se zářivě usmál a pomalými krůčky přešel až k posteli. Nedovedl už déle odolávat. Teď chtěl být se svým miláčkem a neexistovalo nic, co by jej od této myšlenky mohlo odtrhnout. Opatrně se položil na volné místečko vedle Toma a dával si záležet, aby lem župánku alespoň malinko poodhalil jeho zadeček. Sám pro sebe se usmál, když spatřil v Tomových očích rozpaky a podvědomě se k němu přisunul blíž. Tolik toužil po těch naběhlých rtech, že už ani nedokázal myslet na nic jiného. Jakoby mu Tom četl myšlenky. Šibalsky se zaculil a teď to byl on, kdo se přisunul blíž k tomu druhému.
„Tak, kde jsme to v tom obchodě skončili?“ zeptal se jakoby mimochodem, čímž vyvolal u černovlasé osůbky krásný zvonivý smích. Bill se znova rozchichotal jen při té vzpomínce na vykulenou prodavačku a prstíkem přejel po Tomově líci.
„No, myslím, že u ouška,“ zašeptal vábivě a přivřel víčka, když v nose ucítil Tomovu přitažlivou vůni.
Všechny myšlenky, až doteď poletující v jeho hlavě se smrskly do jedné jediné a Billův mozek teď do jednoho jediného místečka zaplnila vášeň a touha, která až doteď bojovala s Billovou nervozitou a strachem. Teď už jí však bylo jasné, jak tento boj dopadl. Zvítězila a plně zaplnila Billovu mysl. Přinutila jej, aby se jí poddal a on se vůbec nebránil. Nechal se hýčkat Tomovými rty, které jej právě laskaly na krku a v tom okamžení i on pocítil touhu zmocnit se jich těmi svými. Jemně se od něj odtrhl a rychle vyhledal dva naběhlé polštářky, aby je vzápětí mohl líbat a laskat je svým jazykem. Žádostivě se do nich vpil a začal je sát a skousávat svými nenechavými zoubky. Touha v jeho mysli už začínala působit a Bill se jí poddával stále víc a víc. Jeho tělem projel závan vzrušení, když ucítil, jak Tomova ruka vklouzla pod látku jeho župánku a lehce přejela po jeho zadečku.
„Tomi,“ vydechl malinko vzrušeně do polibku a znova jazykem olízl Tomovy rty. Pomalu se od něj odtrhl, aby nabral kyslík, ani v nejmenším však neočekával Tomovu reakci. Tomovy dlaně jemně sjely na Billův pas a aniž by se Bill nadál, Tom si jej obkročmo vysadil na svůj klín. Spokojeně se zády opřel o hromadu polštářů a pozoroval Billa, který se na jeho klíně malinko neklidně zavrtěl. Ne, že by se mu to nelíbilo, ba právě naopak. Tahle ta pozice jej mírně vzrušovala, protože byl Tomovi mnohem blíž a také proto, že měl nyní Tomovo intimní místečko, skryté pod látkou nových červených boxerek, téměř na dosah ruky. Mírně se pousmál a ucítil, jak mu ve svém mužství mírně, přesto však dráždivě škublo. A nejen v jeho. Bill nebyl jediný, koho nenechalo jejich krátké líbání chladným. Stačilo jen malinko zavrtět zadečkem a on by pod sebou mohl ucítit slabé, přesto však už mírně značné ztvrdnutí. Tom svými dlaněmi teď přejížděl po látce Billova župánku a vteřinu od vteřiny pociťoval stále větší a větší touhu. Touhu, které už nestačilo přebývat pouze v jeho mysli. Chtěla jít dál spolu s vášní a chtíčem a velmi rychle si našla svou cestu. Tom ji moc dobře cítil. Projela jeho tělem už od prvního okamžiku, od první vteřiny, kdy Billa spatřil mezi dveřmi a rychle se začala rozrůstat. Cítil ji s každou další minutou víc a víc a také moc dobře cítil, co s ním pár Billových žhavých polibků a svůdných úsměvů dokázalo udělat. Nemohl tomu uvěřit. Nemohl uvěřit tomu, že s ním Bill během několika chvilek dovedl udělat to, co ještě nikdo na světě. Jeho polibky, jeho doteky, jeho vábivě vyšpulená prdelka a kraťoučký župánek, zakrývající jen to nejdůležitější jej dovedly rozpálit a rozproudit mu v žilách takovou horkost, smyslnost a vášeň, která mohla znamenat jen jediné. Že se teď bez jakýchkoli protestů začal vzrušovat.
Dlaněmi sklouznul na Billova nahá stehna a nato se vrátil zpátky k jeho malému zadečku. Celou tu dobu, co po něm dlaněmi přejížděl, se Bill díval do jeho roztoužených očí a sám pro sebe se usmíval. I on chtěl víc, proto po chvilince vyčkávání vzal jednu Tomovu dlaň do té své a volně si ji přiložil na uzlíček šňůrky, který mu župánek stahoval. Moc dobře věděl, co teď chce udělat. Chce se před Tomem svléknout a odhalit se mu nahý. Oddaně hleděl do Tomových očí a očekával jeho reakci, zatímco bříšky svých prstíků přejížděl po Tomově ruce. Toužil, aby jej Tom spatřil, zároveň však také chtěl, aby jej Tom odhalil sám. Aby odhalil sám to, po čem touží a co mu chce dnes večer Bill dát.
A Tom pochopil. Také toužil po tom, aby mohl Billa spatřit, proto neváhal a velmi jemně zatáhl za kousek šňůrky, která uzlíček tvořila a stahovala. Stačilo jen malé trhnutí a jemu se naskytl pohled na vykukující alabastrově bílou hruď, kterou župánek až doteď zahaloval a kterou Tom toužil spatřit v celé své kráse. Mile se na Billa usmál a prsty se přesunul někam k lemu té na dotek příjemné saténové látky. Pomalounku mu stahoval župánek z útlých ramínek a když byl konečně dole, odhodlal se na Billa podívat. Viděl už jej sice několikrát, ani tentokrát však neodolal tomu dokonalému pohledu. Nezklamal jej. Vypadal stále krásně, možná ještě nádherněji, než kdykoli předtím. Skvost, který se Tomovým očím naskytl byl něco jedinečného, něco neobvyklého a něco vzrušujícího. Něco, co Tomovi připomnělo jednu skutečnost, nad kterou se až dosud nezamyslel, nebo si jí nevšímal. Nevšímal si té dokonalosti, nebo spíše všímal, ale jen moc málo na to, aby si uvědomil to, co si uvědomil až teď, v této chvíli. Najednou mu přišlo, že snad nikdy neviděl nikoho více roztouženého, více smyslného, více vášnivého, než právě Billa, který stále obkročmo seděl na jeho klíně. Možná to bylo i Billovým strachem, stydlivostí a nevědomostí, že až teď Tom odhalil to, co se jeho očím tak dlouho skrývalo. Byla to skutečnost, pravda, že Bill je ten nejvíc sexy kluk na světě, kterého Tom kdy viděl. Nechápal, jak to mohl nevidět. Až doteď Billa vnímal jako nesmělé malé koťátko, svého broučka a své roztomilé trdýlko, ze kterého se však v tuto chvíli, v tento večer stal černovlasý sexy svůdník, který Toma jen několika málo pohledy a úsměvy dokonale připravil o dech a přinutil tak jednu věc v Tomových uplých boxerkách, až doteď volně visící, reagovat na své dotyky a polibky. A Tom si to moc dobře uvědomoval. Moc dobře začal pociťovat to známé pnutí v rozkroku, místo toho, aby se mu bránil, však svými dlaněmi pohladil Billův hrudník a užasle vydechl.
„Jsi nádherný, lásko. Tak sexy…“ dodal se zvláštní smyslností v hlase, ze které Billovi přeběhl mráz po zádech. Tom mu ještě nikdy neřekl, že je sexy. Sebevědomě se usmál a provokativně si olízl rtíky, čímž způsobil prudké škubnutí v Tomově vzrušení.
„Ty boxerky ti moc sluší,“ vydechl Tom přerývavě, když jeho pohled sklouznul na Billovo nové spodní prádlo a malinko nervózně se usmál. Pnutí v jeho penisu se stále více zesilovalo a on se jen modlil, aby to Bill nepocítil na zadečku. Bill se však jen svůdně usmál a prstíky sjel až k lemu Tomových boxerek, po kterém přejel prstíkem.
„Vážně?“ zašeptal smyslně a provokativně se na Tomově tvrdnoucím klíně zhoupl. Odezvou mu bylo Tomovo hlasité zasténání a prudký výkřik.
„Ach, Bille!“ Tom přivřel víčka a přerývavě vydechl. Cítil, že jeho vzrušení začíná nabývat na intenzitě, proto se plně oddal Billovým horkým rtům, které se v jedné vteřině přisály na ty jeho. Netrvalo dlouho a ony rozpoutaly vášnivý tanec svých jazyků, které se o sebe začínaly roztouženě třít. Vzájemně prozkoumávaly zákoutí úst toho druhého a nutily tak oba chlapce stále hlasitěji a intenzivněji vzdychat.
Jejich těly už začalo prostupovat vzrušení a chtíč a oba to zřetelně pociťovali. Dokonce i Bill, který se teď odtrhl od Tomových rtů a posadil se vedle něj. To, co právě cítil a co se v něm rychlostí blesku začínalo rozrůstat už mu nebylo tak neznámé, jako tenkrát, když tento pocit ovládl jeho tělo poprvé. Teď mu byl povědomý a Bill si na něj moc dobře pamatoval, když jej před několika dny pocítil poprvé, vůbec poprvé ve svém životě. Tenkrát ještě nevěděl, co tohle všechno znamená a proč to má takovouhle příčinu, teď to však věděl až moc dobře. Zadíval se na Toma, který se teď vyšplhal do sedu za ním a nato sklouzl pohledem někam dolů k jejich spodnímu prádlu. Stačil jen jediný pohled, aby si Bill uvědomil, co s nimi oběma jejich pár polibků udělalo. Způsobily víc, mnohem víc, než Bill očekával a jejich důsledky se jeho očím naskytly hned, jakmile pohledem zaletěl do jeho i Tomova vzrušeného klína.
„Jůůů, Tomí, podívej,“ vypískl malinko překvapeně a prstíkem ukazoval na Tomovu neustále rostoucí vybouleninu, zatímco ji očkama srovnával s tou svojí, která jej už pár minut pěkně tlačila. Tom se usmál a pokýval hlavou. Nevěděl, že je vzrušený i Bill, stačilo však očima zalétnout k jeho upnutý bílým boxerkám, které se začínaly pomalounku nadzvedávat a jemu bylo jasné, že tu není jediný, komu se jejich polibky a letmé dotyky líbily. Mile se usmál a pohladil po vláscích vykuleného Billa, který teď očkama těkal z jeho vzrušení na to své a naopak. Teď tu bylo zase jeho roztomilé trdýlko Billi.
„Ano, broučku. A ty už víš, co to znamená, viď?“ pokýval hlavou a nato se setkal s Billovým souhlasným úsměvem. Bill přikývl hlavinkou a hřbetem ukazováčku Toma pohladil po nahém stehně.
„Vím, Tomi. Znamená to, že se ti moje polibky a doteky líbily a proto ti… proto ti ten… no, p-penis takhle vyrostl a mně t-taky,“ vykoktal a sklopil pohled ke svému tvrdnoucímu mužství, snažíc se alespoň jednou se před Tomem nezačervenat. Tom se pousmál a pohladil jej po vláscích. Přeci už jen byl Bill od jejich prvního milování o trošku víc zkušenější. Teď znova pozvedl očka k Tomovi a zkoumavě se na něj zadíval. Měl jednu otázku, nevěděl však, jak na ni bude Tom reagovat. Velmi jej to zajímalo a navíc se na to chtěl zeptat už při jejich prvním milování. A právě proto teď sebral veškerou svou odvahu a tázavě se zahleděl do Tomových oříškových očí.
„Tomi, já… chtěl bych se tě na něco zeptat. Na něco… intimního,“ dodal a když mu odpovědí bylo Tomovo souhlasné pokývání hlavou a milý úsměv, zhluboka se nadechl, připraven svěřit se svému miláčkovi se vším, na co nezná odpověď.
„Když… když já cítím v penisu takové zvláštní p-pnutí a když… když se mě dotýkáš tam dole, tak mi to zvláštně tepe. Tobě taky, Tomi?“ optal se tichounkým hláskem a malinko sklopil hlavinku, takže nemohl vidět Tomův úsměv, který se na dredáčkově tváři rozlil. Moc dobře věděl, co má Bill na mysli a také to moc dobře cítil. Zářivě se usmál a pohladil Billa po vláscích.
„Já vím, broučku. To samé, co cítíš ty, cítím i já. Je to úplně normální a přirozené. To bude tím vzrušením,“ pousmál se a lehce, téměř neznatelně se dotkl přes tenkou látku boxerek Billova citlivého místečka. Bill jemně vydechl a mírně přivřel oči. Teď už si byl jistý tím, po čem touží a co chce teď udělat. Už několik dní nesnil o ničem jiném a právě teď cítil, že nastala ta správná chvilka. Právě teď, v tuto chvíli, kdy mu srdíčko bije jako o závod a tichounkým hláskem mu našeptává to, k čemu se konečně hodlá odhodlat. Přitulil se k Tomovi co nejblíže a objal jej kolem ramen, tisknouc se svým rozpáleným tělem na to jeho. Srdíčko se mu prudce rozbušilo, když jazýčkem olízl jeho ouško a smyslně do něj pošeptal tu jednu jedinou, přesto však vášnivou větu.
„Strašně moc po tobě toužím, Tomi,“ vzdychl roztouženě a přitiskl se ještě blíž k Tomovi, který dlaní pohladil jeho nahá záda. Sám to cítil taky a jen to pomyšlení mu způsobilo dráždivé pnutí v penisu. Vzrušeně vydechl a olízl si rty.
„Já po tobě taky, Billi. Strašně moc tě… chci,“ toužebně špitl to poslední slůvko, načež se od něj Bill odtáhl. Byl si jistý, jistý víc, než s čímkoli jiným. Mile se usmál a prstíkem přejel po Tomově tváři.
„Chci se s tebou znova milovat, Tomi,“ usmál se nesměle a viděl, jak se i na Tomovy rty začíná vkrádat úsměv, až se Tom rozzářil jako sluníčko. Také to chtěl a moc, čím déle však ta jediná pouhá myšlenka ovládala jeho mysl, tím více si dodával odvahu k tomu, co chce v několika dalších okamžicích udělat. Krásně se na Billa usmál.
„Já se chci taky milovat, lásko,“ něžně se usmál a sledoval, jak se na jeho odpověď Bill automaticky položil do bílých peřin, připraven odevzdat své tělo do jeho rukou. A právě to bylo to, co zbavilo Toma pochybností, dodalo mu odvahu a přimělo jej k tomu, k čemu se tak dlouho odhodlával. Věděl, že jejich dnešní milování nebude takové, jako to první. Bude něčím výjimečné a Tom už teď moc dobře věděl čím. Zadíval se do Billových očí, které k němu vzhlížely s výrazem, plným očekávání a s úsměvem na tváři nesouhlasně zavrtěl hlavou. Já to ale tak dnes nechci, Billi.
„Ne ne, broučku. Dnes to uděláme trošku jinak,“ začal opatrně a když se setkal s Billovýma vykulenýma očkama, krásně se na něj usmál.
„Chci, aby ses miloval ty se mnou, Billí,“ zašeptal s úsměvem a přesně očekával Billovu reakci. Bill se pomalounku posadil a vykulil očka na Toma, nevěříc svým uším. Pohledem těkal po jeho neustále usmívající se tváři a nemohl uvěřit tomu, co slyšel. V hlavince mu okamžitě začaly zběsile pobíhat myšlenky a on se je jen marně snažil uklidnit. Nikdy se ještě nemiloval on s Tomem a také úplně přesně nevěděl, jak se to dělá. Bojácně upřel očka na Toma a zavrtěl hlavinkou.
„A-ale, Tomi, j-já… j-já tohle neumím,“ povzdychl si nešťastně, než však stačil Tom něco odpovědět, na jeho jazyk mu přilétla další skutečnost a další obavy, které teď zaplnily Billovu zmatenou hlavinku až po okraj. „N-nebo co když…co když tě to bude bolet, Tomi? Co když nedokážu být tak něžný, jako jsi byl ty? J-já… j-já ti nechci ublížit,“ dodal tichým hláskem, odpovědí mu však byl Tomův úsměv. Tom s úsměvem zavrtěl hlavou a vyhledal Billovu bílou ručku, aby ji mohl stisknout v té své. Nikdy si ničím nebyl tolik jistý, jako právě tímhle. A to chtěl dokázat i Billovi, sedícímu před ním.
„Lásko, ty víš, že dokážeš. A já to vím taky. Vím, protože jinak… jinak bych se ti nechtěl odevzdat. Nechci, aby bylo naše milování pořád stejné. Chci, aby bylo v něčem jiné. Ty jsi mi tenkrát dovolil milovat tě, dopřál jsi mi ten pocit být v tobě a to samé chci dopřát i já tobě. Chci, abys i ty poznal, jak krásné to je někoho milovat. A vůbec se nebojím bolesti, protože ti věřím, broučku. Když na to půjdeš pomalu a budeš opatrný, tak mě to bolet nebude. Nemusíš se bát, že mi ublížíš. Já ti věřím, lásko. Dnešní noc bude jen tvoje stejně tak, jako já. Dnes patřím jen tobě, Billi,“ zašeptal Tom a stiskl Billovu dlaň v té své. Bill věděl, co ten stisk znamenal. Znamenal lásku a důvěru, kterou k němu Tom cítí a kterou k němu chová. A právě proto souhlasně pokýval hlavinkou a odhodlal se k prvnímu kroku.
Lehce se zapřel o Tomova ramena a povalil jej do peřin, svůdně se usmívajíc. Pomalu se obkročmo posadil na Tomův klín a lehce se o něj otřel. Tahle noc je jen jejich a ničí jiná, tím si byl Bill jistý. A také si byl jistý, že na ni nikdy nezapomene. Žádostivě se sehnul k Tomovým rtům a v tom okamžiku se rozpoutalo něco, pro oba chlapce neuvěřitelně vzrušujícího. Začali se líbat s neskrývanou touhou a vášní tak procítěně a silně, jakoby to mělo být naposledy v jejich životě. Chtíč i vzrušení teď plně ovládalo jejich těla, ani jeden z nich se mu však vůbec nebránil. Byli teď zaměstnáni něčím jiným, něčím mnohem vzrušujícím, co naplňovalo jejich těla touhou a nutilo je vzdychat stále víc a víc. Tom se trhavě nadechl, když ucítil na svém krku zoubky, které mezi sebe braly jeho citlivou kůži a dráždivě ji skousávaly. Ten černovlasý ďáblík moc dobře věděl, jak na něj. Žhavě jej líbal na krk a podvědomě svými nenechavými prstíky bloudil po Tomově nahé hrudi. Spokojeně zamručel, když došel svého cíle a prstíky stiskl Tomovu, už značně ztvrdlou bradavku.
„Ach, Bille!!! Ještě!!!“ zaprosil hlasitě a celý se prohnul, když ucítil, jak se Bill otřel svým vzrušeným klínem o ten jeho, sajíc mu svými rty kůži na krku. Laškovně se usmál a svůdně si olízl rtíky. To tak, Tomi.
Bez jediného slůvka se napřímil, neustále se usmívajíc, aniž by Tomovu prosbu vyslyšel. Místo toho se znova uvelebil na jeho klíně a provokativně se na něm zhoupl.
„Aaah, Tomi, lásko,“ vydechl tak vzrušeně, až Tomovým tělem projel silný elektrický výboj. Moc dobře věděl, co Tom chce a po čem prahne, chtěl jej však malinko potrápit a teď si užít sám. Položil své prsty na Tomovy ztvrdlé bradavky a zatímco je začal masírovat, svou pánví pohupoval proti té Tomově a třel se tak svým penisem o ten jeho. Dělalo mu to neuvěřitelně dobře, proto zaklonil hlavu a přivřel víčka, hlasitě sténajíc.
„Aaah, Tomi… aah,“ vydechl slastně a skousl si rtíky. Nemusel ani sklopit pohled a podívat se dolů, aby viděl, co s Tomem jeho počínání udělalo. Moc dobře slyšel jeho hlasité nádechy a výdechy a moc dobře pod sebou cítil jeho pulzující vzrušení. Rostlo vteřinu od vteřiny víc a víc a nutilo tak Toma stále hlasitěji a intenzivněji sténat. Cítil, že už to dlouho nevydrží. Že nevydrží nečinně ležet jen tak a snažit se potlačit svou touhu, své vzrušení, které se teď přesunulo do jeho rozkroku a začalo mu čím dál tím víc nadzvedávat boxerky. Nevydrží a ani nechce. Nechce tomu odolávat. Chce se plně poddat té rozkoši.
Neváhal ani vteřinu. Prudce se vyšplhal do sedu i s Billem, sedícím obkročmo na svém klíně a hladově se vrhl na jeho rty. Toužil po něm až příliš moc na to, aby se ještě déle přemáhal a ovládal. Žhavě jej líbal a bral jeho rty mezi ty své, zatímco jeho nenechavá ruka zajela někam dolů k jejich vzrušeným a už opravdu viditelně napnutým klínům.
„Aaaah… Tomi!!!“ zasténal Bill hlasitě, když ucítil, jak Tomova dlaň dráždivě stiskla jeho vztyčené mužství. Slastí zaklonil hlavu, čehož Tom okamžitě využil. Jazykem přejel po tom bílém laním krčku a cítil, jak Bill pevněji objal jeho ramena, klínem se otírajíc o ten Tomův. Tom blaženě zamručel někam do Billovy kůže na krku a dál ji sál a laskal jazykem. Podvědomě se naklonil k Billovu oušku a zlehka jej olízl.
„Hrozně moc mě vzrušuješ,“ zašeptal a přirazil svou pánví proti té Billově. Bill vzrušeně zaklonil hlavu a přisunul se k Tomovi ještě blíž.
„Ty mě taky,“ oplatil mu šeptem a vzal Tomovu dlaň do té své, přikládajíc si ji na své mužství. Tom po něm jen s úsměvem přejel prsty, když však chtěl rukou vklouznout pod lem Billových boxerek, Bill jej zadržel. Teď chtěl něco úplně jiného. Naklonil se k Tomovu oušku a olízl si rtíky.
„Tomi, viď, že mě zase políbíš na prdelku,“ zaškemral jako malé koťátko a pohladil Toma po nahé hrudi. Tohle si právě přál ze všeho nejvíc a toužil po tom. Tom se rošťácky usmál a přiblížil svou tvář k té Billově, aby ji mohl vroucně políbit.
„Nemůžu se dočkat,“ zašeptal se značnou dávkou vzrušení v hlase a vybídl tak Billa ke své činnosti. S úsměvem pozoroval toho černovlasého svůdníka, který z něj slezl a na kolínka si k němu klekl zády a nemohl se na něj vynadívat. Užasle pozoroval dva palce s černými nehtíky, které se zahákly za lem bílých boxerek a pomalu je začaly stahovat dolů tak dlouho, dokud na Toma nevykoukl malý bílý zadeček. Bill se pousmál a odhodil boxerky někam do neznáma, očekávajíc Tomovu reakci. Strašně moc po něm toužil a chtěl ho, z jeho úvah jej však vytrhl Tomův tichý hlas.
„Předkloň se a vystrč zadeček, Billí,“ šeptl polohlasně a sledoval, jak si Bill poslušně kleká na všechny čtyři. Všechny Tomovy myšlenky však opustily jeho mysl v tom okamžiku, kdy se Tomovým očím naskytl pohled na Billovu svůdně vyšpulenou prdelku. Tom užasle vydechl a aniž by si to uvědomil, jeho ruka pomalu, ale jistě sklouzla do jeho napnutého rozkroku a pomalu se po něm pohladila.
„Billi,“ vydechl vzrušeně a cítil, jak jeho mužství pohotově zareagovalo na ten jediný dotyk. Nechtěl však myslet jen na sebe. Pomalounku se připlazil blíž k Billově vyšpulenému zadečku a zlehka jej na něj políbil.
„Tomíšku,“ Bill se sám pro sebe usmál a pootočil hlavu, dívajíc se tak na Toma a jeho rty, které pokrývaly jeho prdelku polibky a dětskými pusinkami. Tohle přímo miloval a i teď spokojeně zaznamenal, jak se jeho tělem začíná rozlévat příjemné teploučko. Žádostivě vyšpulil zadeček ještě víc, v tom však ucítil, jak něco vlhkého a horkého sjelo do úžlabinky mezi jeho půlkami. Něco neuvěřitelně vzrušujícího, něco rajcovního. Něco, co se pomalounku milimetr po milimetru blížilo k Billovu malému otvůrku. Tom se sám pro sebe zaculil a špičkou svého nenechavého jazýčku sjížděl níž a níž až…
„Aaaah, Tome!“ Billova ústa ztuhla v němém výkřiku a Bill prudce zvrátil hlavu dozadu, v duchu si přejíc, aby to Tom udělal ještě jednou. Netrvalo však dlouho a on znova pocítil tu nádhernou slast. Už věděl, co mu ji způsobuje. Byl to dredáčkův teplý jazyk, který teď volně přejížděl po vstupu do jeho těla a způsoboval v Billově penisu neovladatelné pnutí. Tom naposled přejel svým jazykem po malém otvůrku a pomalu se svými polibky začal přesouvat na Billova nádherná záda. Pokrýval je malými pusinkami a motýlími polibky, zatímco poslouchal Billovo hlasité sténání, které se už Bill nesnažil potlačovat v sobě. Přerývaně dýchal, když však ucítil, jak se Tomův vzrušený penis otřel o jeho prdelku, neváhal už ani vteřinu.
Jedním jediným pohybem povalil Toma pod sebe a uvelebil se na jeho klíně. Nechtěl už čekat ani minutu. Cítil, že právě teď je ta pravá chvíle na to, aby byl svému miláčkovi co nejblíže. A on už ji nechtěl oddalovat. Chtěl ji konečně prožít. Naposled se sehnul k Tomovým rtům a věnoval mu poslední vášnivý polibek, sjíždějíc svou packou od jeho krku na hruď, až úplně dolů. Zastavil se až u lemu jeho boxerek a když se jeho zvědavým očkám naskytl pohled, na teď už zřetelně velkou vybouleninu, malinko si skousnul rtíky a zářivě se usmál.
„Vidíš, Tomi, já ti říkal, aby ti nebyly malé. Chudáček malý Tománek,“ sprásknul ručkama, čímž vyvolal na Tomových rtech úsměv. Ani Tom už nechtěl čekat déle. Chtěl konečně zažít ten pocit, když v jeho těle někdo je, když jej někdo miluje, a když v něm nakonec vrcholí. Proto věnoval svému broučkovi krásný úsměv, když se k jeho uším dolinula Billova tichounká otázka.
„Můžu?“ pípl malinko nesměle a přejel svými prstíky po lemu Tomových boxerek, očekávajíc Tomovu odpověď. Tom se usmál a souhlasně pokýval hlavou.
„Dnes můžeš všechno, lásko,“ usmál se na něj a pohodlně se položil do bílých peřin, oddávajíc se tak Billovi svým tělem, duší i svou myslí.
A Bill to vycítil. Cítil, že teď je Tom jen jeho a veškerá iniciativa je dnes večer pouze na něm. Proto neváhal a pomalounku zahákl své prsty za lem Tomových červených boxerek a velmi jemně mu je začal stahovat. Právě tohle byla ta část, která jej na Tomově těle zajímala nejvíc. Krásně se usmál, když na něj zpod červené upnuté látky vykouklo Tomovo pulzující vzrušení a za pár vteřin odhodil Tomovo spodní prádlo někam do neznáma, očkama zkoumajíc jeho penis. Nemusel se dívat dlouho, aby poznal, jak moc je Tom vzrušený. Stačilo jen mrknout na jeho tyčící se chloubu, která se teď společně s tou Billovou vypínala až někam k Billovu pupíku a Bill věděl, co teď musí udělat. Velmi jemně roztáhl Tomovy nožky od sebe a zadíval se dolů. Jeho očím se okamžitě naskytl malý otvůrek a Bill zvědavě zamrkal. Tohle je nejspíš to místo, kam musí dát svůj penis. I Tom určitě tenkrát poprvé zasunul svůj penis do té jeho dírky. Žádná jiná tu přeci není. Bill se pousmál a opatrně vztáhnul ukazováček.
„Sem, Tomi?“ optal se malinko nejistě a přejel bříškem prstu po Tomově dírce, když mu však odpovědí bylo Tomovo souhlasné pokývání hlavou, pousmál se. Už už se chtěl odhodlat k něčemu většímu, Tom jej však ještě naposled chytil za ručku a stiskl ji v té své.
„Nechej se vést instinktem a svým srdcem, Billi. Já ti věřím, lásko moje. Miluji tě,“ dodal a přivřel víčka, plně se uvolňujíc, takže nemohl vidět Billův šťastný úsměv. Bill se rozzářil jako sluníčko a znova jemně roztáhl Tomovy nožky od sebe. Cítil, že právě teď je ten pravý čas. Nechtěl už čekat ani vteřinku. Srdíčko se mu prudce rozbušilo, když vzal své vzrušení do ruky a zamířil s ním ke vstupu do Tomova těla. Dlaněmi se zapřel někde u Tomových ramen a s každou další vteřinou tak získával čas, až se konečně odhodlal. Položil se do Tomova klína a jemně se o něj otřel, tiše vzdychajíc. Mírně zatlačil a když ucítil, jak vklouzl do něčeho nového a nepoznaného, zářivě se usmál. Byl v Tomovi. Právě teď mu byl nejblíže, jak jen mohl být, byl v jeho těle a nic pro něj v tuto chvíli už nemohlo být krásnější. Pomalounku se do něj dostával, milimetr po milimetru a když si byl stoprocentně jistý, malinko roztřeseně se odhodlal k prvnímu přírazu. Nechtěl však myslet jen na své uspokojení. Chtěl, aby i Tom dosáhl toho krásného uvolnění spolu s ním. A právě proto teď packou sjel na Tomova varlata a lehce, leč dráždivě je svými prsty promnul.
„Aaaah, ještě,“ Tom přidušeně zasténal a stočil pohled dolů k Billově ručce, která se teď z jeho varlat přemístila k jeho tyčící se chloubě a jemně po ní přejela, Tom zasténal. Jen ten pohled na tu bílou ručku s černými nehtíky, která teď zvolna přejížděla po jeho ztvrdlém penisu, jej nutil k stále většímu a většímu vzrušení, které teď začalo proudit celým jeho tělem a nabývat na intenzitě v té chvíli, kdy v sobě ucítil něco cizího, přesto však tolik známého. Ještě nikdy nezažil nic krásnějšího, nic tak úžasného. Najednou úplně zapomněl na své vzrušení, na svůj neustále zrychlující se pulz. Vnímal jen Billovy pohyby ve svém těle, které byly zprvopočátku pomalé a nesmělé, s každým dalším přírazem se však stávaly stále dokonalejší a nádhernější.
A Bill to cítil. Cítil tu krásnou volnost, tu nádheru být v někom a vnímat horkost jeho těla. Jakoby najednou přestalo existovat všechno kolem nich. Oba vnímali jen toho druhého a jejich milování, které se stávalo minutu od minuty vášnivějším a vášnivějším. Chtíč v jejich tělech byl až příliš velký nato, aby mu dokázali odolávat. Bill přirážel stále rychleji a rychleji a ani v nejmenším už se nesnažil tišit své stále hlasitější a hlasitější výkřiky.
„Aaaah, lásko… jsi dokonalej, aaah,“ zasténal hlasitě, zatímco rukou stále pohyboval v rytmu svých přírazů. Cítil, že už se blíží to nádherné uvolnění s každým přírazem, s každou další vteřinou. Dlaní klouzal po Tomově mužství stále rychleji a rychleji a zajížděl do toho úžasného těla až po kořen. Vzrušení v jeho těle stoupalo a blížilo se stále víc a víc. A nejen v jeho těle. I Tom už začínal pociťovat právě přicházející bouři, na kterou tak dlouho čekal. Ochotně vycházel svým tělem Billovi vstříc a sám rukou dráždil svá varlata, hlasitě sténajíc.
„Aaaah, Billi… l-lásko…“ nadechl se přerývaně a kdyby mohl, zaklonil by hlavu dozadu. Cítil Billa v každé buňce svého těla a sám mu jeho přírazy vracel. Jeho tělo a bouře, která v něm stále vzrůstala už mu prozradily všechno a Tom jen přivřel víčka, z posledních sil oddalujíc ten nádherný okamžik uvolnění. Naposled se zadíval na Billovu rytmicky pohybující ruku, naposled mu vrátil příraz a…
„Aaah, Billi…“ z Tomových úst se vydral poslední sten, plný vzrušení a Tom prudce vystříkl do Billovy dlaně, která zmírnila své pohyby a jejíž majitel teď rychle přirážel, blížíc se tak k tomu dokonalému uvolnění, po kterém tolik toužil. Stačilo jen pár pohybů a silných přírazů a Tom pocítil ve svém těle příjemné teplo, vytékající z Billova penisu.
„Tomííí,“ Bill prudce zvrátil hlavu dozadu a malinko si skousnul rtíky, užívajíc si tak své vyvrcholení. Vnímal celou svou duší i myslí ty krásné okamžiky, které mu vyvolaly na rtech šťastný úsměv a díky kterým se teď cítil jako ten nejšťastnější človíček na celém světě. Naposled přivřel víčka a nechal se unést tím nádherným pocitem, ubývajícím na intenzitě, který z jeho těla pomalu odcházel a konečně sklopil pohled dolů, aby se vzápětí mohl rozzářit jako to nejkrásnější, nejzářivější sluníčko na celém světě.
Naskytl se mu pohled na svého prince, který teď ležel v bílých peřinkách a culil se na něj tak nádherně, až se Billovi málem zamotala hlava. Nemusel mluvit, nemusel říct ani jediné slůvko, aby Bill vycítil, jaké pocity jej teď naplňují. Stačil jen pohled do dvou rozzářených čokoládek a odlesk dvou kovových kuliček ve spodním rtu, který se spolu s tím druhým zvlnil do krásného úsměvu a Bill věděl, že to, co cítí on, cítí i jeho miláček. Že pocity, které teď ovládají jeho srdíčko se mísí i v tom Tomovu. A jsou jen dva. Štěstí a láska.
Bill se mile usmál a pomalounku z Toma vyšel, lehajíc si vedle něj. Cítil ty dva krásné pocity u srdíčka a také cítil, že tohle je jedna z nejnádhernějších chvilek v jeho životě. S úsměvem se sklonil k Tomovým naběhlým polštářkům a vtiskl na ně vděčný polibek.
„Děkuju, miláčku,“ špitl zaláskovaně a pohladil Toma po tváři. Tom mu úsměv oplatil a brnknul mu po nosíku.
„Já tobě taky, koťátko moje. Byl jsi úžasný,“ přiznal s neskrývaným obdivem a nato se setkal s těmi nejšťastnějšími kukadýlky na celém světě. Přitulil si Billa k sobě a přehodil přes ně oba bílou peřinku.
Vzájemně usínali v náruči toho druhého se zasněnými úsměvy na rtech. Opět netušili vůbec nic. Netušili, jak se k nim jejich osud zachová, jak vstoupí do jejich nového života a jak moc jej ovlivní. Netušili, že už brzy jim do jejich společné cesty, kterou se oba ruku v ruce vydali vstoupí něco, proti čemu budou muset bojovat a čemu se budou muset oba postavit čelem. Něco, co jejich ruce buď rozpojí, nebo proti jejich spojení a jeho síle a lásce nedovede dlouho bojovat. Něco… nebo někdo?

autor: Rachel
betaread: Sajü

11 thoughts on “Můj pohádkový princ 51.

  1. dočkala jsem se dílku ješě než skončí prázdniny,juchůůů:D^^
    skoro jsem nedýchala:D
    co mě ale pěkně znepokojuje,je ten poslední odstavec teda…
    Rachel,řekni,že Simone nepřeskočilo…protože marně si lámu hlavu nad tím,co,nebo kdo,by se těm dvěma mohl postavit do cesty…si budu muset počkat asik:-D..

  2. Jéé, už tři komentíky, děkuju pěkně:-D Né, fakt, děkuju moc:-D Taky jsem si to chtěla přečíst, ale je to dlouhé a to se mi nechce xD
    Píšu vám sem ale hlavně proto, že bych vám, co chodíte do školy, chtěla popřát krásnej (no, beztak nebude:-D) školní rok xD Já sama se do školy absolutně netěším, ale nechci vám to tu svou dnešní zdrcenou náladou ze "slavnostního" zítřka kazit xD Vykročte pěkně pravou, ať se vám daří a sklízíte samé úspěchy. Tím přeju kapičku toho školního štěstí i sobě, že jo xD
    Děkuju vám moc za komenty, jéje, poslední odstavec jsem četla a stále nechápu. Díl dlouhej jak něco a šest posledních vět vás takhle rozhodí:-D Ještěže to já už vím a vám nezbývá nic víc, než čekat, zlatíčka:-D Budu se snažit vás i nadále nezklamat a děkuju vám moc za vaši podporu:-D
    Pa, Vaše Rachel xD

  3. Opět jsi mě dostala do kolen, Rachel. Mám ráda ať už tvoje romantické chvilky dvou zamilovaných blázínků nebo chvilky žhavější tématiky. Opravdu skvělé. Billy v jeden okamžik sexy svůdník, který se rázem promění v 'trdýlko'. Mám tuhle povídku moc ráda. Jen doufám, že posledních pár vět nebude mít na dokonalost a šťastné životy kluků v této povídce moc velký dopad. Uvidíme, nechám se překvapit…

  4. no skvělí už jsem se těšila,že v týhle povídce nebudou bráchövé a ty mi dáš takovou podpásovku.Pche už vím co mám čekat v dalším díle.ani to nemusím číst lidi.já už vím přesně ty věty a titulek.Bill a Tom jsou DVOJČATA.Jinak hezký jako vždy

    Jo lidi musím se pochlubit.Ač jsem to nečekala normálně moje kámoška má kámoše dva bráchy dvojčata a hádejte co.Normálně jeden z nich chce semnou hcodit WoW a oni sou tak krásní no hele kam já na ty dvojčata chodím xDDDDTaky přeji krásný kšolní rok,protože já se těším do školy jak něco.

  5. Čumím jako puk…RACHEL!! Co jsi to zase na ně vymyslela?? Já se normálka bojíím….nedávala ti náhodou Áďa nějaký školení??

  6. Rachel, mám pro tebe návrh. Nechtěla by ses rovnou přidat k Ádi, alias vrchní sadistce? xD Protože myslím, že jestli jim ještě něco krutýho provedeš, tak tě mileráda přijme k sobě. xD
    Dneska na mně tenhle díl působil tak… jinak. Možná taky proto, jelikož tam nebylo tolik něžností. Neříkám, že by mi vadily, to ne, ale už to taky chtělo takovou změnu. xD

    Ach, Bille, proč jsi dnes tak… sexy? – konkrétně tahle věta se mi děsně zalíbila. Žádné Billí, žádné roztomilý, prostě Bille seš sexy. Tak to má být xD A napadá mě jenom jedna věc, která by mohla kluky zase "oddělit" – podle mně zjistí, že jsou vlastně bratři. Nevím, možná to tak nakonec nebude, ale já si to myslím… Tak se nechám překvapit… Krásný x))

  7. ouuu, chudáčci vy školou povinnní, nezávidím vám 😛  heeeč, a já vím, co to bude, Simonce se rozsvítí a přijde je odprosit :-)))

  8. Děkuji vám vřele za komenty a nebudu prozrazovat nic, musíte si počkat xD Ještě jednou díky moc, jste zlatíčka. Tolik komentů jsem ani nečekala:-D♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics