Predátor vs. vetřelec 8.

autor: Lofi^^ & illyrias

Ahoj všem čtenářům Predátora & vetřelce! xD Omlouvám se, že jsem díl neposlala dříve, ale užívala jsem si prázdniny, jak jen to šlo, a doháněla moje ostatní povídky x) Druhá autorka illyrias se už pár dnů neukázala na ICQ, ale máme napsáno hodně napřed, takže se nebojte xD Další díl povídky pošlu určitě brzo. Užijte si to, s pozdravem Lofi a illyrias.

Winged.Angel (1.7.2009 21:56)
T: (Vylívám si tam vztek až do doby, než mi majitel oznámí, že už zavíraj) Do píče! (Zakleju a rozloučím se s takovýma fajn lidma a zaplatím ty hodiny. Bylo to drahý, ale stálo to za to. Vyjdu ven a jdu do parku si na „svou“ lavičku, když tam uvidím líbající se pár, tak je nakopnu do prdele a oni odletí do křoví. Pak si konečně sednu xD)

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (1.7.2009 22:00)
B: (Po chvíli, kdy jsem konečně schopnej zaregistrovat něco kromě mého nepravidelného dechu, zjistím, že jsem v nějakém městě. Všude kolem mě jsou nějaký bary, kluby, sex shopy a další obchůdky. Tady by se líbilo Tomovi xD Vejdu do jedné budovy a málem omdlím… naproti mně sedí ožralí chlapi, po levý straně si to rozdává nějaká bloncka s potetovaným typanem a napravo leží na zemi chrápající, a zjevně pěkně nalití, chlapíci. Rychlostí blesku jsem byl pryč a rozdejchával jsem to.)


Winged.Angel (1.7.2009 22:04)
T: (Vyndám z kontejneru papíry, který si dám pod sebe a lehnu si. Jo, to je ono. Ale nedokážu usnout, lavička je děsně nepohodlná. Ale no ták, Tome, když to svedou i bezdomovci, tak je pro mě jedna noc hračka, ne? Jo, to dám, pokouším se usnout, ale pořád marně. Ok, začnu počítat ovečky. Kdybych nechodil na ten net, tak bych měl na nějaký hotel, ale já jako správný ňouma jsem si za to radši zahrál. No, ještě mám pajsku, ale tu si šetřím ráno na snídani.)

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (1.7.2009 22:08)
B: (Sakra, to tady není nějakej normální hotel, nebo něco takovýho? Škoda, že tu nemám mapu nebo kompas, možná bych se tady vyznal a věděl bych, kam jít. I když, jak si vzpomenu, že jsem v turistku totálně propadal, když jsme se určili určovat sever, jih a ostatní světové strany, tak mě chuť hledat pomocí mapky, naprosto přešla. Poohlídnu se kolem sebe a s nadšeným výrazem cupitám směrem k ukázkově vypadající budově s blikajícím nápisem „HOTEL WINGBITCH“) **Pozn.Lofi: je to z našich přezdívek na ICQ**

Winged.Angel (1.7.2009 22:12)
T: (Co jít nakonec za tím Andym? Ale ne! Ať si nasere. Sakra, už jsem málem spal, ale když si mi sedl komár na nos, tak to zalechtalo, a ohnal jsem se po něm. Tím mi to zkazil, už jsem mohl spát. Jedem znova, a tentokrát opravdu usnu. Ve snu jsem zase jedináček, poté, co jsem vykopal Billa na Mars, odkuď beztak pocházel, rodiče mi za to ještě poděkovali a omlouvali se mi, že na mě hned nedali. Jo, krásný to sen.)

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (1.7.2009 22:14)
B: (Dotahám se i s kuframa dovnitř a zamířím k recepci. Je volný jen jediný pokoj – 483. Zaplatím peníze, které mám u sebe, a zbude mi ještě dvacka. To je tak na ranní kafe a nějaký rohlík. Znova si přepočítám peníze, uložím si je pod dečku na nočním stolku a vyčerpaně padnu na postel. Přemýšlím, kde asi půjdu. Vždyť nemám žádný domov…)

Winged.Angel (1.7.2009 22:15)
T: (Ten spí xD)

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (1.7.2009 22:16)
B: (Za chvilku se mi začnou klížit oči a já nějakým zázrakem usnu.)

Winged.Angel (3.7.2009 22:26)
T: (Spím až do doby, než se mnou někdo začne třást. Kouknu kdo to je. Á sakra, fízlové. No to mi chybělo. Brrr, a navíc je kosa…) Tak půjdeš s námi… (Popadnou mě) Počkejte, ale já nejsem bezdomovec… (Hájím se, ale oni se jen pošklebujou. No aspoň se u nich na stanici ohřeju, pomyslím si. Sakra, já blbec zapomněl doma občanku. No to jsem vůl. Po menším výslechu a zalovení v jejich počítači, mě přivedou přímo před dům.) Hele kluci. Doprovod vážně nebyl nutný… (Navíc budu před mámou vypadat jak debil. Nejdřív si trucovitě odejdu a hned druhý den mě přivedou fízlové. Paráda.)

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (3.7.2009 22:30)
B: (Příjemně měkká a teplá postel mě dokonale uvolní a já si za chvíli už spokojeně pochrupávám. Konečně klid, po dlouhé době. Žádný prudící Tom, žádná konejšící Simone, která si snaží mi vsugerovat fakt, že se s Tomem usmíříme. Žádný potrhlý Gordon xD Jenom já a moje sny… Po nějaké době, která mi připadá jako pět minut, se pokojem rozlehne pištivý hlas, který mi málem urve uši. Prudce vytřeštím oči, a jakmile zmerčím nějakou pokojskou se smetákem v ruce, vyletím z postele úlekem. Nejenže vypadá jak strašák do zelí se svými modrými vlasy natupírovanými do vysokého kohouta, ale ten její uřvaný hlas by probudil i mamuta.)

Winged.Angel (3.7.2009 22:36)
T: (Pěkně si to slíznu. Pak ponaučení od matky, jenom otec nad tím mávne rukou se slovy: „Je mladej, jen ho nech, chybama se člověk učí.“ Pak si taky vyslechnu jeho historky, když byl mladej, jaký měl trapasy a průsery. Dělám jako bych to ještě neslyšel, i když mi to pořád dupuje do hlavy v takovýchhle situacích, nebo když něco provedu. A taky vyfasuju domácí vězení. To bych radši bral to, co měli na stanici. Když mě konečně propustěj a dokončej svůj monolog, odkráčím nahoru do pokoje. Hmmm, Bill tu není, no sláva! Nebude tu oxidovat.)

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (3.7.2009 22:39)
B: Vstávejte! Vstávejte! Jdu uklízet! (Odříkává jak nějakej robot. Potkal jsem ji sotva před dvěma minutami, a už mi začíná lézt na nervy! Čím to bude? Jí nebo mnou?) Pani, tady tohle je můj hotelovej pokoj. Tedy můj… zaplatil jsem si ho v domnění, že se tady konečně vyspim, ale s vaším způsobem to opravdu nepůjde. (Pronesu klidně, i když rozhodně klidný nejsem. To, co jsem nečekal je, že mě ta babka naprosto uzemní se slovy, že prý v hotelu můžu zůstat jen do devíti hodin, pak že se mám vypakovat a přijdou další lidi. Kdybych tohle věděl, tak si radši nastavím budíka. Rozhodně lepší vstávání za pomocí toho otravného přístroje, než poslouchat uječený hlas místní pokojské.)

Winged.Angel (3.7.2009 22:48)
T: (Využiju toho, že tu ta košťálová hlava jménem Bill není, a trochu si zdřímnu. No trochu, do tří hodin. Když se proberu, zjistím, že tu ten dikobraz ještě není, ani náznak toho, že by tu byl. To se mi nějak nezdá, tady něco smrdí, a já to nejsem. Sejdu dolů do kuchyně, kde matka a otec popíjejí svou kávu. Jak jinak, a mně nedali ani žvanec.) Mami, kde je Bill? (Zeptám se, no musím to vědět.)

autor: Lofi^^ & illyrias
betaread: Janule

3 thoughts on “Predátor vs. vetřelec 8.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics