Drogy nebo dvojče? 7.

autor: Greenie

Přeji všem krásný den, chtěla bych jen říct, že tenhle díl je jaksi trošku krvavej a násilnickej. To jen pro odpůrce krve. xD A to sbližování připravuju na příští díl, tak snad nevadí, že zatím spolu nic netento 😀
BTW: moc mě těší vaše komentáře! Děkuji vám za ně z celého srdce! S pozdravem vaše Greenie :-*

„Co tu kurva chceš?!“ řekl vyděšeně Daniel a rozhlížel se po pokoji, jestli tam němá něco na obranu, kdyby ho chtěl zmlátit.
„Myslím, že tušíš… zmetku!!“ zasyčel Tom a přiblížil se k němu. Zaťal pěsti, rozpřáhl se a hned mu na uvítanou jednu natáhnul po tlamě. Daniel se otočil jednou kolem své osy, zapotácel se a celým tělem spadl na stůl, který se pod nárazem rozlomil. Ze rtu mu začala téct krev. Pomalu se sbíral ze země, rukávem setřel krev ze rtů a postavil se proti Tomovi. Ten se na něj pohrdavě díval.
„Tak co dáš mi tu nahrávku dobrovolně nebo mám z tebe vymlátit duši?“
„Posluž si…“ odvětil lhostejně Daniel, i když ve skrytu duše měl neuvěřitelný strach.

Tom ho chytl pod krkem a praštil s ním o zeď, že mu málem vyrazil dech. Lehce ho zvednul do vzduchu, takže se Daniel snažil stát na špičkách, aby se neudusil. V obličeji modral a lapal po dechu, ale nehodlal se vzdát. Vší silou ho od sebe odstrčil a zhluboka se nadechl. Tom se zakymácel a pohotově ho kolenem kopl do břicha. Pokojem se rozlehlo bolestivé zaúpění, jako by to Danielovi dodalo odvahu, oplatil Tomovi kopnutí. Silně ho kopl do žeber. Nebylo snad slyšet křupnutí kostí? Bez většího rozmýšlení se na něj vrhnul a povalil na zem. Chytil ho za obří tričko a třikrát ho pěstí udeřil do tváře. Tomovi se okolo oka začala rýsovat velká modrofialová modřina.

Mlátili se na podlaze jako smyslů zbavení. Oběma tekla krev jak ze rtů, tak z nosu a o kloubech na rukou nemluvě. Převalovali se každým okamžikem. Oba chtěli toho druhého mít pod sebou a změnit mu obličej k nepoznání. Když byl Tom pod Danielem, přiložil mu nohu na hrudník a odkopl ho ze sebe, sebral se na nohy. Měli jediný cíl, za každou cenu neprohrát. Byli jako ta nejdivočejší a nejdravější zvěř, z očí jim šlehaly plameny nenávisti, měli zrychlený dech adrenalinem a nahromaděným vztekem. Všechna ta nenávist se linula pokojem a protínala se navzájem.

Daniel najednou na zemi spatřil nůž, který vykukoval z pod rozbitého stolu. Že by naděje? Bleskově ho sebral a začal s ním šermovat před Tomem.
„To mě chceš kurva píchnout tímhle nožíčkem?“ prohodil sarkasticky Tom.
„Pravdu? Hmm… Jo!“ a hned se s ním po něm rozmáchnul. Tom jen tak tak uskočil. Tady už šlo o život! Daniel se otočil a nožem opět vyrazil proti Tomovi. Trefil nebo ne?
Bohužel se trefil… Tom vyjekl bolestí. Chytl se za paži, ze které se hned začala valit spousta krve. Tom si ránu zmáčknul a mezi prsty mu protékala červená, životu potřebná tekutina. Bolest prostupující celou rukou mu zkřivila výraz v obličeji. Teď už nesmí chybovat, už to není hra! Vlastně ani nebyla. Daniel se vítězně zasmál, ale úsměv mu zmizel hned, jak Tom zpod trika vytáhl zbraň. Ten zlosyn sebral odvahu a opět vyrazil proti poraněnému. Jaká zbabělost! Tom s ladností antilopy odskočil a zamířil pistolí na Daniela.
Neváhal a vystřelil, ale zabít ho? To neměl v úmyslu, zatím. Rána se rozlehla pokojem a zvuk se odrážel od zdí. Vystřelená kulka projela Danielovou nohou lehce, jako když rozkrojíte máslo. Ten křečovitě upustil nůž a plácnul sebou na podlahu. Z očí se mu spustily slzy neskutečné bolesti. Držel si nohu a sténal bolestí. Tomovi ten pohled dělal dobře. Ta Danielova náhlá bezmoc, jako zvíře čekající a doufající v rychlou smrt. Tom k němu přistoupil a špičkou hlavně mu naznačil, aby zvedl hlavu. Chtěl vidět ty oči plné strachu, bolesti, bezmoci, obav. Tenhle okamžik si neskutečně vychutnával. Na zkrvavenou ruku nemyslel. Nebyla teď podstatná.

„Tak co? Dáš mi tu nahrávku? Nebo mám pokračovat s druhou nohou a oběma rukama?“ Tomův hlas byl temný, člověk by se ho až bál. Aby zdůraznil svá slova, jemně mu přiložil botu na krvácející, prostřelené místo a zatlačil. Odpovědí mu bylo bolestné zavytí. Daniel zatřásl hlavou, že nechce, aby pokračoval a ukázal na skříň, ve které měl nahrávku i kopie. Vzdal se. Tom to na sobě nechtěl dát znát, ale už byl skoro na pokraji svých sil. Tělo ho bolelo a k tomu ztratil celkem dost krve. Vyrazil ke skříni, kterou následně otevřel a našel tam pět DVD-ček. Chtěl je sebrat, ale jak se pro ně natáhl v místě, kde ho Daniel kopl, mu projela bodavá bolest. Chytil se za žebra a pomalu se nadechoval. Přes veškerou bolest je vzal a měl se k odchodu. Ve dveřích se ještě podíval na zem, kde ležel v malé kaluži krve Daniel.
„Ještě se někdy k Billovi přiblížíš, tak ti garantuju, že tě opravdu zabiju!“ Daniel se vyčerpaně na něj podíval a přikývnul na souhlas.

Tom jako vítěz a s dobrým pocitem toho, že vykonal, co zamýšlel, odešel. Šel ulicemi, kde bylo vždy liduprázdno. Nechtěl dělat rozruch s tím, jak vypadal. Měl roztržený ret, modřinu okolo oka velikosti dlaně dospělého muže, triko od krve jak své, tak Daniela, podlitiny po celém těle a zkrvavenou bodnou ránu na ruce. Cestou se několikrát zastavil, aby si odpočinul. Když se dopotácel až před jejich dům, oddechl si, že je už tu. Byla to snad věčnost sem dojít. Otevřel dveře a vyčerpaně zachraptěl.
„B-Bille…!“ opřel se zády o vchodové dveře a svezl se na zem…

autor: Greenie
betaread: Janule

7 thoughts on “Drogy nebo dvojče? 7.

  1. Ty jo…to je drasťák…Ale aspoň že to Tom vyhrál a získal, co chtěl…snad se už Daniel po tomto k Billovi nepřiblíží…;-)

  2. Oooo to byl supr díl !! takovej násilnickej xDD heh se mi líbil .. jako chudák Tom !! Tyjoo !! Snad se o něj Billíšek postará a nachvilku zapomene na ty hnusný krysi co ho pronásledujou xDD

  3. proooossssssiiiiimmmm vas dievcatka, a by to islo v co najrychllejsej dobe, mohli by ste sem dat pokracovanie?. je t uplne uzasne, dokonale, napinava, a tak vzrusujuce, ze to skutocne nevydrzim.. toto je tyranie ludi :Dplosim, plosim, plosim

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics