Otevři oči II 5.

autor: Ivetka

Billa ráno probudilo šimrání na paži, jednou se tam poškrábal, ale když to neustávalo, otevřel oči a kouknul se, co to způsobuje. Naskytl se mu pohled na usměvavého Toma.
,,Ahoj,“ tiše pozdravil a dal mu hned malou pusu na rty.
,,Ahoj,“ usmál se taky Bill a přikryl se až po krk dekou, protože mu byla zima.
,,Už jsem byl zavřít okno, venku zase mrzne…“ objasnil Tom a přitulil se víc k němu. ,,Jak se ti stalo?“ zeptal se po chvíli.
,,Výborně, co tobě?“ kouknul na Toma Bill…
,,Nikdy se mi nespalo lépe…“ pokýval znalecky hlavou.
,,Tome… ten včerejšek…“ začal Bill, ale Tom mu přísně skočil do řeči.
,,Bille, nechci slyšet, že se to nemělo stát, nebo že ses nedokázal bránit…“ upozornil jej. Bill na něj jen chvilku koukal a potom se usmál…
,,To jsem ani nechtěl…“ vypláznul špičku jazyka a pokračoval. ,,Prostě to bylo to nejhezčí…“
,,Já vím, mám na to úplně stejný názor…“ Tom Billa pohladil po rozcuchaných vlasech a líbnul ho na čelo….
Oba chlapci ještě asi na hodinu znovu usnuli, potom je probudilo lehké klepání na dveře, a aniž by stačili něco udělat, Simone už byla ve dveřích.
,,Jéé… promiňte, nechtěla jsem vás rušit… My pojedeme teď k babičce pro Coney a trošku se tam zdržíme, babička by mi taky chtěla popřát… snídani máte v mikrovlnce…“ usmála se Simone i přes to, že našla chlapce nahé v posteli, jak se objímají.

,,Díky mami,“ pousmál se Bill a mávnul jí…
,,Nashledanou,“ mávnul i Tom.
,,Co jsem ti říkala, Tome?!“ zamračila se Simone.
,,Ou… promiň… tak se měj, ahoj…“ opravil se a znovu jí zamával…
,,Čau čau…“odešla se smíchem.
,,No… upřímně, kdyby mě takhle našla mamka, tak by asi dost vyváděla…“ brouknul Tom. ,,No…“ zopakoval Bill…
,,Mamka to věděla, co se stalo, když jsme byli na gymplu. Teda… ne všechno, jen jsme o tom mluvili, hodně mě tenkrát podržela. A řekla mi, že by nám to spolu slušelo,“ zasmál se Bill Tomovu překvapenému výrazu.
,,Závidím ti tvou mamku…“ zašklebil se Tom.
,,Myslím, že nemusíš… No… tak já přinesu něco k tomu jídlu,“ pomalu se zvednul a chtěl si jít do koupelny pro župan.
,,Počkej… stůj…“ houknul Tom. Bill se tedy poslušně zastavil. ,,Tak… a teď se na mě pomalu otoč…“ Tom si podepřel tělo o lokty a zasněně sledoval Billa. Ten však otočil jen hlavu.
,,Úchyle, žádný takový…“ zakřenil se Bill a odešel do koupelny, kde se převlékl do župánku, sešel dolů do kuchyně, nalil oběma kávu a připravil na dva talířky čerstvé sladké pečivo. To Bill k snídani přímo miloval.

S podnosem přišel do pokoje, kde dal tác na polovinu postele, kde ještě před chvílí Bill ležel. Vzal oba hrnky s kávou a jeden dal k sobě na noční stolek a druhý dal Tomovi na stolek. Potom se vrátil ještě pro talíře a udělal s nimi to samé. Když Bill pokládal na Tomův noční stolek talířek, Tom ho zastavil tím, že ho chytnul za boky.
,,No tak… ukaž se mi…“ zaškemral Tom.
,,Mohl jsi mě vidět už včera…“ prohodil Bill a otáčel se k odchodu. Tomova ruka ho ale opět zastavila.
,,Nemohl, byla tma a já tě měl jen v ruce…“ skousnul si spodní ret. Billovi se pod tou vzpomínkou rozklepala kolena. Cítil, jak se mu do mužství zase začíná nalévat krev.
,,Nech toho, Tome,“ pousmál se.
,,Ne, nenechám…“ Tom vzal pásek od županu a začal ho pomalu rozvazovat. Bill se nijak nebránil, Tomovo počínání se mu převelice líbilo. Tom rozvázal laxně uvázaný uzlík a župan z Billa jedním tahem sundal. Celou jeho postavu sjel pohledem. Bill se trošku styděl, proto byl trošku červený, ale Tomovo prohlížení ho spíš vzrušovalo. ,,Bože můj…“ zavřel na chvíli Tom oči… ,,Normálně se mi z toho začíná motat hlava, jaká je to nádhera…“ zasmál se a znovu oči otevřel… Bill se jen tiše zasmál. ,,Pojď sem,“ zavelel Tom, ale stejně si Billa blíž k posteli přitáhnul sám. Políbil jej na podbřišek a na chvíli Billa objal. Bill Toma hladil po hlavě a užíval si těch dokonalých okamžiků. Tom jej chvíli držel v objetí, ale potom ho jednou rukou pustil, druhou jemně zmáčknul Billův zadeček. Špičku Billova penisu Tom opatrně políbil, přivřel přitom oči. Bill jen slastně usykl a stiskl Tomovo rameno. Toma tohle povzbuzovalo, Bill mu tím dával jasně najevo, že se mu to líbí, proto měl nutkání dál pokračovat. Trošku vytáhl jazyk a objel Billovu špičku špičkou svého jazyka.
,,Bože…“ zasténal Bill a trošku se zakymácel. I jemu se začala pomalu motat hlava. Tom si ho pro jistotu přidržel. ,,Tome, nezačínej s ničím, máš tu snídani…“ zaťukal mu Bill na rameno. ,,Ne… jenom pár temp, slibuju…“ zaprosil Tom a nevinně se usmál. Bill mu na to po chvilce odpověděl taky letmým úsměvem. Tom se radostně sklopil zase zpátky a na nic nečekal. Vzal Billův penis do dlaně a začal si ho pomalu strkat hlouběji a hlouběji do úst. Pro Billa to byla tak neuvěřitelná slast, že nevěděl, jestli se mu jen podlomí nohy, nebo jestli rovnou omdlí. Tom začal Billovi trošku tvrději kouřit špičku, což Billa dostávalo ještě níž, než do kolen. Pevně semknul oční víčka, teď by nedokázal Tomovi říct, ať přestane. Bylo to něco tak nepopsatelně dokonalého. Bill si tohle však užíval jenom chvilku, Tom udělal posledních pár temp, potom mu na špičku dal jemnou pusinku. ,,Jak jsem slíbil,“ dodal a nevinně se usmál. Bill byl trošku zmrzelý, nejradši by Tomovu hlavu vzal a nasměroval by ho tak, aby pokračoval, ale nechtěl na něj být rychlý a nechtěl být za úchyla.
,,Ježiš…“ polknul Bill, rychle se obléknul a vzal si čisté boxerky, aby nebylo tak moc vidět, že mu stojí.
,,Byl nádherně tvrdej,“ pochválil Tom.
,,Tome, neprovokuj mě…“ drcnul do něj s rozklepaným hlasem Bill a napil se kávy. Pořád to cítil, ten dokonalý pocit. Jako by ho po celém jeho penisu někdo tak příjemně šimral… a tomhle bylo ještě lepší. Prostě nepopsatelné…

autor: Ivetka
betaread: Janule

4 thoughts on “Otevři oči II 5.

  1. Tak to se mi snad zdá! xD To bude jako minule, že? Nejdříve mu Tom vyzná lásku a pak se na něho vykašle kvůli tý blbý kozy Claire… Pfff… xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics