Takin back my love

autor: Doris

Ahojky twincestní zlatíčka. Tak jsem se tak nudila před pracovním pohovorem, tak jsem se aspoň dokopala napsat další jednodílku. Měla jsem jí v hlavě už celkem dlouho, ale lenost je hrozná věc. Ale tak hlavně že jsem se dokopala, ne? Vypůjčila jsem si k týhle povídce videoklip od Enriqueho a celá povídka se proto jmenuje jako jeho písnička. Ale samozřejmě bych vás neošidila o nějakou tu „chvilku“, takže směle do toho.
Doris

„Tome, prosím. Neodcházej.“ Bill se snažil zastavit svého bratra, který se po jedné hádce rozhodl odejít.
„Nech mě, Bille.“ Vytrhl mu svoji paži ze sevření. Už zase se pohádali a Toma to už přestávalo bavit. Miloval Billa, ale měl pocit, že on už nemiluje jeho. Že už s ním je jen proto, aby zůstávali co nejvíce slavní. Bill cupital vedle svého bratra a všemožně se ho snažil zastavit. Mrzelo ho, že si Tom myslí takové věci. Sláva a peníze mu byly dávno ukradené. Jen chtěl být s ním. Tom ale na jeho prosby nereagoval. Nechal Billa smutně stát a opustil jejich luxusní dům.
Bill se zklamaně vrátil dovnitř. Tiše vzlykal a dlaněmi klouzal po stěnách vedle sebe. V každém dotyku cítil Toma. Tenhle dům zařizovali spolu. Měli tu být šťastní, tak co se pokazilo?

Tom se vrátil až večer. Na Billa se ani nepodíval a rovnou zamířil do koupelny. Rukama se zapřel o umyvadlo a zadíval se do zrcadla. Pokládal si sejné otázky jako Bill. Co se to s nimi stalo? Jeho zrak sklouzl na fotografii na polici. Jejich vůbec první společná fotka jako pár. Jediným pohybem ji shodil z police a nechal ji rozbít na kusy. Nechtěl, aby to takhle skončilo, ale Bill už ho nemiloval. Mezi prsty si nechával prokluzovat Billovy šperky, pověšené na stojanu. Nechtěl tu už nic, co by mu Billa připomínalo. Jeden po druhém je rozhazoval do prostoru a díval se, jak se rozbíjejí a trhají. Už to nemohl ovládat. Jedním prudkým pohybem shodil na zem veškeré parfémy a skleněné doplňky. Stejně tak zuřivě rozhazoval Billovy věci ze šuplíků. Teprve když už neměl co by tu rozbíjel, odešel do obýváku, kde seděl Bill. Hned jak Toma viděl, zvedl se a stoupnul si před něj.

„Co jsem ti udělal? Vážně si myslíš, že jsem s tebou jen kvůli penězům?“ Bill nevěděl, jestli má být naštvaný nebo zklamaný a nejspíš byl obojí.

„Ano myslím si to.“ Syknul po něm Tom. Billa se to dotklo.
„Výborně, jak myslíš. Třeba to pak takhle bude lepší.“ Naštval se Bill a odešel do vedlejší místnosti. Za chvíli se vrátil s plnou náručí Tomova oblečení. Vyšel ven a naštvaně je hodil do bazénu. Když Tom může ničit jeho věci, tak může Bill Tomovy. Tom jen nehnutě stál a sledoval ho. Bill se po chvíli vrátil, popadl Tomův oblíbený obraz a udělal s ním to samé, co s Tomovým oblečením. Tom se snažil zachovat nepřístupnou tvář. Tohle už nebyla obyčejná hádka. Tohle už byla soutěž.

Když Bill opět zašel do ložnice, odešel Tom do kuchyně. Začal vyhazovat veškerý obsah lednice. Díval se, jak postupně na podlahu vylévá mléko ze skleněné konve, kterou nakonec vyhodil do vzduchu a nechal ji rozbít na tisíc střepů. Už ani jeden nehleděl na to, zda rozbíjejí věci toho druhého nebo i svoje. Prostě je ničili. Všechno, co přišlo Tomovi pod ruku, hodil proti zdi. Bill mezitím venku pálil hromadu knih a CDček. Vrátil se přesně v momentě, aby se potkal s Tomem v obýváku. Oba na sebe nekompromisně koukali a jeden před druhým ničili doplňky v obýváku. Od skleniček a mísy na ovoce, až po závěsy. Postupně se k sobě víc a víc přibližovali.

„Pořád si to myslíš?“ kouknul Bill naštvaně na Toma a odstrčil jeho ruce, které se k němu natahovaly.
„Jo myslím.“ Prsknul Tom a Billa silně chytil za lícní kosti. Stáli naproti sobě v tichosti a jeden druhému se snažili vyčíst cokoliv v očích. Jejich těla se stále víc přibližovala k sobě, až se o sebe nakonec otírala. Bill se otočil zády k Tomovi a tiskl se na něj. Tomovy dlaně klouzaly Billovi po pažích a ten jen přivíral oči. Pomalu sjížděl po Tomově těle. Tom hladil Billa, kde jen mohl. Už zase si připadal spokojeně. Prostupovala ho ta vášeň, kterou s Billem prožíval. Když se Bill pomalu otáčel, Tomova dlaň sklouzla na jeho zadeček. Bill jakoby si náhle uvědomil, že jsou pohádaní, a že se na Toma zlobí. Odhodil jeho ruku a znovu zaujal bojovou pozici. I Tomovi jako by to najednou došlo. Automaticky popadl první víno, co se mu dostalo do ruky a mrštil s ním proti zdi. Bill jen naštvaně odešel a shazoval vše, co mu přišlo pod ruku. I Tom se otočil a odešel.

„Neměl jsem ho tolik milovat.“ Opakoval si pořád dokola. V již rozmlácené ložnici vzal svoje činky a vrátil se do obýváku. Pustil je na skleněný stolek a nevšímal si toho, jak se střepy rozlétly. Bill mezitím vzal z garáže černou olejovou barvu a celou ji vylil na Tomovo nové milované auto. S ledovým klidem se vrátil do obýváku. Bosýma nožkama cupital po střepech až k Tomovi. Ten jenom stál a prohlížel si ho. Ať už byl naštvaný nebo ne, teď se v něm opět vzdouvala touha. Chytil Billa za ruku a prudce si ho k sobě přitáhl. Billa ani nenapadlo se bránit. Jeho srdce začalo tlouct jako splašené. Ihned pozvedl dlaně k tváři svého miláčka a bříšky prstů ho hladil. Tom se k němu naklonil a svými rty přejel po těch jeho. Bill toužebně vydechl a plně s Tomem spolupracoval. Klouzal svými rty po bratrově tváři. Tom sjížděl dlaní přes Billův hrudník až na bříško. Vždyť je všechno vedlejší. Hlavní je, že ho miluje a na to, jestli i Bill miluje jeho, se teď neptá.

Bill se nepatrně zachvěl, když ucítil na svém bříšku Tomovu dlaň. Ta pod tričkem postupně vyjížděla zase vzhůru, až k Billovým bradavkám. Bill už to nemohl vydržet. Dravě zaútočil na Tomovy rty a dychtivě se do nich dobýval jazýčkem. Tom mu tuhle slast dlouho neodpíral. Pootevřel rty a svým jazýčkem mu vyšel vstříc. Bill jen spokojeně zavrněl a nechal se unášet Tomovými polibky a doteky. Vklouznul rukama Tomovi do vlasů a stisknul je u kořínků. Tom zrychleně vydechl, popadl Billovo tričko a prudce mu ho stáhl. Svými rty laskal Billa na krku. Bill se mu ochotně vystavoval a zatínal dlouhé nehty do jeho zad. Tom přejel rty po Billových klíčních kostech a nechával si od něj stahovat tričko. Chytil Billa pod zadečkem a vyzdvihl ho do vzduchu. Bill mu automaticky omotal nohy kolem boků a přisál se mu na krk, až na něm zůstala zarudlá skvrna. Tom přešel se svým miláčkem pár kroků a opřel ho zády o studenou zeď. Podlahu začínaly zdobit krvavé stopy, jak se mu střepy zabodávaly do bosých chodidel. Bolest ale v tenhle moment nevnímal. Vnímal jen Billův zrychlený dech, jeho doteky a svoje stále se zvětšující vzrušení. Sklonil hlavu a jazykem začal dráždit Billovy bradavky, které už tak byly naběhlé od předchozího Tomova počínání.

„Tome…“ zavzdychal Bill a silně zatnul nehty do jeho lopatek. Postupně sjížděl níž a zanechával na Tomově kůži skoro až krvavé škrábance. Tom vsál jednu bradavku mezi rty a dychtivě si s ní pohrával. Jednou rukou mu zatím sklouznul na bříško a mnul rozpálenou kůži. Bill jen lapal po dechu a jeho kalhoty mu začínaly být čím dál víc těsné. Trochu do Toma zatlačil, aby ho donutil se oddálit od stěny. Tom okamžitě pochopil. Poodstoupil a nechal Billa se znovu postavit na zem. Bill se nijak nezdržoval. Obratnýma prstama začal Tomovi rozepínat kalhoty. Tom hladil Billova ramena a hrudník. Bill stáhl Tomovi kalhoty až ke kotníkům a zůstal na zemi. Tom je odkopl stranou a ihned dopadl na zem k Billovi a vtěsnal se mezi jeho mírně pokrčená kolena. Líbal Billovo bříško a dlaní mu silně přejížděl přes napnutý klín. Bill si silně skousával rty, aby nezačal vzrušením křičet. Tom se svými rty přesouval po bříšku níž a níž, zatímco zbavoval Billa kalhot. Odhodil je stranou a horkým jazykem klouzal po Billově podbřišku. Bill se pod jeho dotyky svíjel a ani nevnímal fakt, že mu každou chvíli nějaký střep pořeže záda. Byl jako v extázi. Tom to nehodlal prodlužovat a zbavil Billa i spodního prádla. Bill se vyhoupl do sedu a pohladil se po stehnech. Stačil jediný pohled na Toma a ten okamžitě pochopil. Bill zaujatě sledoval svého bratra, jak si sundavá spodní prádlo. Tohle vzrušení nezvládal. Jedním prstem si sám vklouznul do zadečku a hlasitě zasténal. Tom se na něj fascinovaně díval. Bill pronikal prstem do svého zadečku co nejhlouběji mohl. Už se chystal přidat i druhý, když ho Tom zarazil. Ochotně vystřídal bratra v práci a vnikl do něj dvěma prsty až na doraz. Bill křečovitě sevřel v ruce to nejbližší, co se mu do ní dostalo. Vůbec nedbal na to, že to byl kus velkého střepu z rozbitého stolku. Ostří mu ihned rozdrásalo dlaň a pramínky krve stékaly na podlahu. Tom prsty všemožně kroutil, až našel Billův bod.

Bill měl co dělat, aby udržel svoje vzrušení pod kontrolou. I Tom už byl dokonale rozvášněný. Vytáhl svoje prsty a jednu Billovu nohu si přehodil přes rameno. Bill mě co dělat, aby to celé udýchal. Kór teď, když věděl, že už se jeho bratr chystá do něj vniknout. Tom se nasměroval, jak potřeboval a pronikl do Billa. Na chvíli v něm jen tak nečinně zůstal, než si Bill plně zvyknul na jeho přítomnost ve svém těle, a pak začal postupně přirážet. Bill pustil kus střepu a pevně stiskl Tomovo rameno. Zanechával tak na jeho kůži krvavé mapy. Tom neúnavně přirážel a třel své tělo o to Billovo. Hlasitě mu vzdychal na kůži. Bill už to dál ovládat nemohl. Hlasitě zasténal bratrovo jméno, a udělal se mu na bříško. Tomem projela obrovská vlna vzrušení, když ucítil teplé sperma na svém těle. Stačilo už jen pár prudkých přírazů a naplnil Billovi zadeček. Udýchaně z něj vyšel a svalil se vedle Billa na zakrvácenou podlahu. Bill se z posledních sil nadzvedl a sklonil se nad Tomovo bříško. Mrštným jazýčkem slíznul veškerou tekutinu, kterou na něm zanechal a poté se položil zpátky vedle něj.
„Miluju tě.“ Pošeptal mu do ucha a prstem mu přejel po rtech. Bez ohledu na to, že jeho ruka pořád krvácela.
„Já vím.“ Usmál se Tom a zbytek slov zanikl v dlouhém polibku, který Billovi věnoval.

autor: Doris
betaread: Janule

14 thoughts on “Takin back my love

  1. asi před dvěma dněma jsem si tuhle písničku moc oblíbila a teď? Je z toho povídka! A jaká úžasná!

  2. Wow! Naprosto dokonalý úžasný! hey nejvíc masakr hádka a pak z toho vášnivý sex, to je nejlepší♥ opravdu tleskám autorce ^^

  3. Super povídka. Mi to připomnělo Pan a pani Smithovi, jak si tam rozstříleli barák a pak se v tom pomilovali 🙂 🙂

  4. Aww, další dokonalá povídka x) pořád ti říkám, že píšeš báječně x))
    Tu písničku to vážně dokonale vystihuje, až ten konec no… ale ted se ti teda báječně povedl… o tom si musíme dnes ještě promluvit xD

  5. Zuzu: To není možný, napadlo mě úplně to samý… xD Nejdřív takový hysterický souboj a pak najednou byli zase in love… xD Krásný… xP Jsem se řehtala jak blbá… xD

  6. to je skvělej nápad 😀 díky ničení věcí si uvědomit lásku 😀 je to nádherně napsaný, fakt krásný!

  7. Dokonalost! Jiný slovo nejde použít..Tu písničku miluju, je to moje nejoblíbenější a tahle povídka je naprosto luxusní.. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics