Bad boys 22.

autor: Doris

„Tak co, Bille, máš všechny svoje věci?“ ptal se už po několikáté Karlos. Za celé dopoledne přišel na jejich celu asi padesátkrát a pokaždé se ptal na to samé. Nedělal to se zlým úmyslem. Byl zkrátka hrozně rád, že dneska Bill konečně vypadne ven.
„Karlosi, už jsi se mě ptal asi milionkrát. Ano, mám všechno, co si beru,“ přikývl Bill. Některé věci tu nechával Tomovi. Jako například pár CDček a veškeré časopisy, co se mu tu nahromadily. Tom celou dobu seděl na svojí posteli a Billa pozoroval. Dalo mu trochu práci se radovat z jeho propuštění. I když v nitru svého já byl opravdu rád. Myšlenkami neustále bloudil k předchozímu dni. Za celý den se od sebe nehnuli a z cely vyšli, jen když šli do sprch. Přesto ale mezi nimi k ničemu vážnému nedošlo. A možná proto na to Tom vzpomínal jako na to nejlepší, co kdy zažil. Mohl se dotýkat Billova těla, mohl ho líbat, mohl poznávat, co se mu líbí, a co ne, a přitom se s ním nepomiloval. Ne, že by nechtěl, ale Bill mu nedovolil ani orální sex, natož tohle. Tom se jen v duchu usmíval. Bylo mu jasné, že i Bill by mu nakonec podlehl, že po tom toužil, ale proč to kazit. Bylo to tak dokonalé. Jejich poslední společný večer.
„Tomi, posloucháš mě?“ probral ho Billův hlas. Bill mu něco říkal? Tom jen trochu zatřepal hlavou a vrátil se do reality.
„Co?“ vypadlo z něj a Bill se jen zasmál. Došel k němu a obkročmo se na něj usadil.
„Ale nic důležitého. Jen jsem tě prosil, abys mě šel vyprovodit,“ usmál se Bill a políbil Toma na rty. Tom si jenom povzdychnul.
„Jo, jasně, že tě vyprovodim,“ přikývl a i s Billem v rukách se zvedl z postele. Bill na něm ještě chvilku visel a rtíkama laskal Tomovu lícní kost, ale poté se postavil na zem, popadl krabici s věcmi a zamířil za Karlosem. Ten na něj čekal na konci chodby. Tom kráčel v tichosti vedle Billa. Nevěděl, co by měl říct. Nechtěl se loučit, i když věděl, že to je jen na chvíli. Že brzo bude zase s ním.

„Tak je to tady, Bille. Už na tebe venku čeká odvoz,“ plácnul ho Karlos zvesela po rameni a vydal se v čele až před hlavní bránu. Cestou si Bill musel projít kdejakými kontrolami, ale asi po půl hodině už stál na čerstvém vzduchu a díval se na veliká vrata, za kterýma ho čekala svoboda.
„Miluju tě, Tomi. Brzo budem zase spolu.“ Bill pevně objal Toma kolem krku a ten se jen snažil zahnat slzy, co ho nepříjemně pálily v očích. Objal Billa a pevně stiskl jeho tričko. Bill si chytil jeho tvář do dlaní a vášnivě ho začal líbat. Tom mu to okamžitě oplácel. Tisknul Billovo křehké tělo co nejvíc na sebe a naposledy si vychutnával ten polibek. Karlos jim do toho raději nezasahoval a takticky se díval kamsi stranou.
„Budu na tebe myslet. Pořád a pořád,“ špitnul Billovi do ouška Tom, když se po nekonečně dlouhé době oddělili. Bill se jen usmál, zvedl ze země svojí krabici a otočil se na Karlose.
„Tak můžeme?“ usmál se Karlos a Bill jen přikývl. Tom zůstal stát na místě a díval se, jak Karlos odemyká bránu a jak Bill pomalou chůzí opustil prostory věznice. Bill si naposledy mávnul s Karlosem a poslal Tomovi vzdušný polibek a Karlos opět bránu zavřel.

Bill stál chvilku trochu zmateně před bránou s krabicí v rukách, než mu došlo, že se dívá na krásnou Audi stojící u chodníku. Před ní opřená o kapotu stála Klára. Bill se k ní pomalu vydal a Klára mu se šťastným úsměvem vyšla vstříc.
„Billi. Jsem tak ráda, že už jsi venku. Všichni se na tebe moc těší,“ šťastně ho objala a hned na to mu z rukou vzala krabici s věcmi a hodila ji do kufru.
„Moc rád tě vidim.“ Usmál se Bill a nastoupil na místo spolujezdce. „To je tvoje auto?“ podíval se tázavě na Kláru, když si dostatečně prohlédl i interiér vozu. Klára se jen zasmála.
„Ne. To je B.Bho,“ zakroutila hlavou, nastartovala a vyrazila na cestu.
„Aha. Takže koukám, že B.Bmu pořád vyděláváte víc než slušně,“ zasmál se Bill a Klára ho jen rádoby pohoršeně plácla přes stehno. Bill se uculil a sledoval ji jak řídí.
„A co je vlastně nového. Jak se to má s tim Danielem? A co ty?“ začal se vyptávat Bill. Klára jen pokrčila rameny a dál se věnovala řízení.
„S Danem je to pořád stejný. Už nám pár lidí dostal do maléru, ale většinou je z toho B.B. vysekal. Tak teď to začal Daniel zkoušet jinak. Vyčíhl si pár těch slabších jedinců, co mezi námi jsou a dodává jim pervitin.“ Povzdychla si Klára.
„Cože? B.B. přece nesnáší drogy. Hlídá si to, aby od nás nikdo nebral,“ vyvalil na ni oči Bill.
„Jo to máš pravdu. Hlídá si to, a tak pár lidí, hlavně teda nováčků, už musel vykopnout z bandy. Třeba taková Kristy už má druhou šanci. Jestli ji poruší, vykopne jí taky. A to je mezi námi už asi 5 let.“ Kláry hlas zněl trochu utrápeně. Aby taky ne. B.B. a jeho banda byli její rodina. Tak jako Billova. Proto tohle těžce nesla.

„A ty? U tebe je něco novýho?“ zkusil raději změnit téma Bill. Tohle vážně nebylo příjemné poslouchat. Klára se na Billa na chvilku zadívala s podivnou jiskrou v očích.
„Já… jsem těhotná.“ Pousmála se a znovu se otočila na silnici před sebou. Bill jen zalapal po dechu. Klára je těhotná? Až tohle B.B. zjistí, tak ho trefí šlak. Moc dobře to teda nechápal, B.B. všem svým holkám platil prášky, aby se tohle právě nemohlo stát, a když šly se zákazníkem měly kondom kvůli nemocem. Bill nemohl uvěřit, že by Klára byla tak nezodpovědná a spala s nějakým chlapem bez ochrany. Vždyť takhle ani nemůže vědět, s kým to má.
„To myslíš vážně? Jak je to možný? A víš aspoň, s kým to máš?“ koktal Bill a dál na ní nevěřícně koukal.
„No to vim moc dobře. S B.Bm,“ odpověděla bez zaváhání a Billa málem ranilo ještě víc.
„S B.Bm? On ti nedal další prášky nebo co?“ Bill to chápal pořád míň a míň. Klára se jen zasmála. Líbilo se jí takhle ho škádlit.
„Klid, Bille. Chodím s ním. Už docela dlouho. A prostě jsme se tak rozhodli,“ usmála se na něj a uvedla všechno na pravou míru. Bill jen zakroutil očima, ale značně se mu ulevilo.
„No nejsi ty pitomá? Takhle mě děsit. Tak v tom případě gratuluju. Takže už nejsi jeho děvka? Už pro něj neděláš?“ Billův hlas už zněl zase normálně.
„To ne. Pořád pro něj dělám. Jen s nikým nespím. Dělám jen orál a postupně možná přestanu úplně. Mám výhodu, že teď si můžu zákazníky taky vybírat.“ Odvětila Klára. Už si možná ani neuměla představit život bez toho, aby dělala kurvu. Dělá to už léta a jinej život nezná. Tohle jí vážně nevadilo.

„Bille ale teď se tě musim zeptat na něco já.“ Podívala se na něj a zastavila na velké křižovatce, kde právě padla červená.
„Jen se ptej.“ Bill nic nenamítal.
„Bille, to myslíš vážně, že budeš šukat s Andreasem? Yvette mi to řekla, hned když se od tebe vrátila, a dala ten dopis B.Bmu. Bille, že sis to rozmyslel?“ Klára propalovala Billa pohledem, ale znala ho moc dobře. Jen to prostě musela zkusit. I když věděla, jak to dopadne. Všichni to věděli. Bill si jen povzdychl. No jo, zase na to málem zapomněl, ale jak právě slyšel, situace se vyhrocujou. Musí to udělat.
„Ne, nerozmyslel. Je to jediná možnost, jak B.Bmu pomoct, aby se spojil s Andym. Myslim, že pár nocí sexu s Andym vydržim.“ Pokrčil Bill rameny.
„Bille možná že slovo sex je na Andyho trochu slabý. On tě opravdu bude šukat. Nebude se s tebou mazlit. Na to on není,“ snažila se ho Klára ještě přimět k rozumu, ale Bill to jen přešel obyčejným hm.
„No, zkusila jsem to. Nerozmyslíš si to teda?“ naposledy se ujistila Klára, a když Bill zakroutil hlavou, zapnula blinkr a narychlo se rozhodla jet jinam.
„Tak v tom případě se jede napřed za Andym. B.B už tam je. Asi tě taky zná a věděl, že tě nepřemluvim,“ povzdychla si Klára a odbočila směrem k domu, kde bydlí Andy. A jak Billovi postupně docházelo, tak i Tom. Aspoň mu to tak říkal. Čím dál tím víc se mu stahoval žaludek. Nevěděl, proč musí hned za Andreasem, proč už tam je B.B., a byl čím dál víc nesvůj z představy, že bude spát, nebo teda jak říkají všichni ostatní, šukat s někým jiným než s Tomem.

autor: Doris
betaread: Janule

8 thoughts on “Bad boys 22.

  1. Vy jste normálně sadisti 😀 se těšíte na brutalitu 😀 Chudák Bill….kdyby věděl jaký na něj jste 😀 Jinak díky za komenty

  2. Tak tohle všechno bylo naprosto luxusní… Já chci další dílek!!! A taky aby To, byl už venku… Ty intimní scény mezi Billem a Tomem mě tak dostávaj:-:-)

  3. Ale Bille, nedělej z toho zase kovbojku. Vždyť jsi spal i s Igorem, tak nějakýho Andyho snad pár dní přetrpíš… xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics