Otevři oči II 7.

autor: Ivetka

Tom spolu s Billem dojeli před malý panelák, ve kterém Bill bydlel, asi za 20 minut. Cestou se stavili ještě pro nějaké jídlo. Nakonec se rozhodli, že si udělají pizzu.
,,Tak pojďte dál, mladý pane…“ zašklebil by se Bill, když odemkl dveře a vyzval Toma dál. Ten poslušně okolo Billa prošel a neodpustil si drzé plácnutí přes jeho miniaturní zadeček. Zadeček, který totálně miloval, i přes to, že na něm nebylo skoro nic k vidění. Bill jenom nevděčně mlasknul na odpor, zabouchnul dveře a následoval Toma. Ten si sednul na sedačku v obývacím pokoji a neopustil si poznámku, která Billa vyprovokovala snad ještě víc, než Tomovo plácnutí po zadku.
,,Tak kdy bude hotová ta pizza?“ zamlaskal na znamení, že má už hlad.
,,Tshe… si jí udělej,“ odfrknul Bill a položil Tomovi na klín zmraženou pizzu.
,,Haha… Já ani nevím, jak se zachází s tou tvou troubou…“ podal Tom krabici zpátky Billovi a pootočil na něj hlavu. ,,Ale že jsi to ty… Tak.. nechceš pomoct?“ nevinně se usmál Tom. ,,Ne dobrý… Já to udělám, jen se skočím převléknout do domácího, ano?“ Bill odnesl krabici s pizzou do kuchyně a bez dovolení odešel k sobě do pokoje. Tričko si na sobě nechal, ale místo těsných džínsů si na sebe nandal šedivé, pohodlné, volné tepláky. Vlasy si svázal laxně do culíku a po chvíli se už vracel zpátky do kuchyně, kde začal připravovat tu pizzu.

,,Bože můj, tobě tohle domácí tak strašně moc sluší,“ polichotil Billovi Tom, když si po chvíli všimnul, co má na sobě. To ho donutilo se i zvednout a dojít za Billem až do kuchyně. ,,Prosím tě…“ pousmál se Bill a začal připravovat pití. Tom jej zezadu objal, ruce si položil na jeho boky a bradu si zapíchnul do Billova pravého ramena.

,,Kdybych měl možnost ukázat ti na nějaké stupnici, jak moc mě teď rajcuješ, rozhodně by to byla ta největší…“ špitnul Tom Billovi do ucha, které hned na to políbil. Billovi vyskákala husí kůže po celém těle. Nic neodpovídal, ani nepoděkoval, jak Tom asi očekával, jen spokojeně zafuněl a dál se věnoval přípravě nápojů. Bill zkrátka věděl, jak na něj. Že Toma rajcuje ještě víc, když si musí hrát na dobyvatele. Protože přesně ví, jaká je na konci odměna. ,,Mm… a už se i otrkal tak, že mě začíná provokovat…“ zašeptal znovu a prsty si zajel pod lem Billových tepláků i boxerek. Bill sebou ani necuknul, líbilo se mu to, ale nedával mu to vůbec najevo.
,,Já, že tě provokuju?“ pousmál se. ,,Pusť mě, musím dojít pro led…“ brouknul Bill a začal si Tomovy ruce vyndávat. Ten si tohle už ale líbit nenechal, Billa si k sobě otočil a vlastním tělem ho přitlačil na linku.
,,Co se takhle zítra vykašlat na školu, hm?“ hlesnul a dal Billovi pusinku na špičku nosu.
,,A proč? Myslím, že jsem ti nesčetně mnohokrát říkal, že mám zkoušky…“ Bill nahodil výraz na znamení, že je Tom ťuňťa.
,,Měl jsi zkoušení dneska, zítra ho mít nebudeš…“ odpálkoval ho Tom.
,,Tome… neprovokuj…“ zasmál se Bill.
,,No táááák, prosím…“ psíma očima Tom zkoumal ty dvě hluboké studně naplněné až po okraje mléčnou čokoládou.
,,A co Claire? Bude doma sama, ne?“ zvážnil Bill. Tom se o ní nechtěl bavit, proto to chtěl vyřešit jednoduše. Po chvíli ticha se k Billovi nahnul a snažil se ho políbit. ,,Já se teď nechci líbat, Tome… odpověz mi na otázku…“ uhnul Bill a Toma od sebe odstrčil.
,,A proč by měla být doma sama? Copak ty chceš, abych u tebe dneska přespal?“ pousmál se Tom.
,,Myslel jsem, že mi tím, abych se zítra vykašlal na školu, dáváš najevo, že chceš, abychom spolu byli přes noc…“ pozvednul Bill obočí. Tom jen s lehkým úsměvem sklopil hlavu.
,,Tak prostě bude Claire doma sama, napíšu jí, že jsem dneska u tebe, ať mě nečeká…“ odpověděl jednoduše Tom a zase se začal k Billovi natahovat za záměrem políbení. Ten ale zareagoval úplně stejně, jako před chvílí.
,,Řešíš to s takovým klidem, jako by ti bylo jedno, že jsi jeden den s ní a jeden den se mnou…“ posmutněle vyprsknul Bill svoje jedy.
,,O co ti zase jde, Billy? Prostě Claire je pro mě obyčejnou osobou. Já neřeším, jestli jsem s ní, nebo nejsem. Já řeším, že jsem s tebou, chápeš to? O to mi taky jde, nebo si snad myslíš, že kdybych nechtěl být s tebou, tak tě skoro dva týdny dobývám, a že bych si pro tebe dojel až před školu? Myslíš, že bych to dělal, kdybych neměl zájem o to, s tebou být?“ začal mu to Tom oplácet.
,,Jenomže…“ začal Bill, ale v tom ho už Tom přerušil.
,,Tak dáš mi tu pusu nebo ne? Nebo ti jí mám dát já?“ pousmál se. Bill teď vůbec nevěděl, co má dělat, překvapovala ho Tomova klidnost. Když Bill nic neudělal ani po několika sekundách, Tom se k němu nahnul a začal ho vášnivě líbat. Věděl, že je Bill velmi zranitelný a že miluje jemnost. Ale taky o něm věděl, že je Bill ulítlý na vášni a všem, co člověka dokáže maximálně vydráždit k zbláznění. Chtěl si tyto okamžiky, které může znovu prožít s Billem, maximálně užít… a Bill už nic nenamítal, začal s ním spolupracovat.

autor: Ivetka
betaread: Janule

5 thoughts on “Otevři oči II 7.

  1. joo, budou spolu přes noc 😀
    ale je to fakt od toma zvláštní, že doma má furt tu claire, ale snad se to časem vyřeší, samozřejmě dobře směrem pro naše kluky 🙂
    prostě úžasná povídka!

  2. Tož jako ale… já bych se Tomem určitě nenechala nalákat. Je jak nějakej Don Juan, jednou s Claire, pak zase s Billem… Měl by si ujasnit, co vlastně chce… 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics