Womanizer 1/3

autor: Jitulík

Ahojky, takže tady je první díl mojí tří dílné povídky Womanizer. Doufám, že se vám dílek bude líbit. Původně ta povídka vlastně vznikla díky písničce od Britney Spears. Použila jsem ten název a povídku si vymyslela. Kdyžtak se mrkněte na její video na youtube. Docela se podobá tomu mému příběhu…:D Díky za komenty, Váš Jitulík

Chlapec s černými vlasy a nehty dlouhými jako kostelní věž, seděl na zídce a pořád dokola si opakoval tu větu, co mu řekl jeho bráška.
„Neboj se, bráško, hned jsem u tebe.“ Bill věděl, že to nemyslel upřímně. Byla to jen jedna z jeho výmluv, aby mohl zase odejít. Zase od něj odešel. Zase ho opustil. Bill tajně doufal, že by ho Tom mohl milovat, ale spletl se v něm. Tom ho nemiloval. Dělal si z něj hračku a Bill samozřejmě jako poslušný chlapec tuhle hru hrál s ním. Chudáček se ani nemohl nadechnout. On mu dal všechno, co měl. Všechno, co v sobě ukrýval a co mu dal on? Samou lež. „Lež, lež, lež…“ Byl z toho chudáček zmatený. Nevěděl, co má dělat. Toma miloval, ale pořád si ho vybavoval s jinou holkou, jak se spolu líbají a ošahávají se. „Ne, takhle to dál nepůjde.“ Bill se zvedl ze zídky a mířil k domovu, kde už na něj čekala mamka, která se samozřejmě bála, jestli se Billovi něco nestalo.
„Jsi v pořádku, Billi? Vypadáš unaveně.“ Bill se jen otočil a mamce tedy řekl, že si půjde lehnout. Simone tedy odkývla hlavou a nechala Billa, aby šel nahoru do svého pokoje.
„Nechci, aby přišel, ne, nesmí přijít.“ Bill se v noci budil ošklivými sny. Věděl, že jeho bráška se teď určitě miluje s někým jiným. Věděl to, vycítil to, že není u něj. Převalil se na druhou stranu a pokoušel se usnout, aby nemusel už Toma vidět, jak se vrací domů. Podíval se na hodiny a povzdechl si, bylo přesně 23:55. Zahrabal se do měkké peřiny, která krásně voněla po Tomovi a jejich včerejším mazlení. Ať se snažil, jak chtěl, usnout se mu nedařilo. Přemýšlel, zda-li má Tomovi zavolat. Nakonec se tedy odhodlal a vytočil bráškovo číslo.

…….

„Tomi?“ Zeptala se dlouhovlasá blondýnka s modrýma očima a těkala očima po něm a po jeho věcech, které měl přes židli. Tom se usmál a dívku pohladil po tváři.
„Copak se děje?“ Dívka se na chvíli zamyslela, jak to má Tomovi říct. Tom s ní nespal poprvé, ale včerejší noc byla výjimečná.
„Já ti musím něco říct. Včera se asi něco stalo, a já…“ Tom se na ni díval s otazníky v očích a zkoumavě si prohlížel její rty. „Já… asi jsem těhotná.“ Tom se zakuckal a hleděl na ní s očima dokořán.
„Ne, Megan, Tohle ti nezbaštím. Tohle dělalo spoustu holek, se kterýma jsem chodil, a akorát po mně za to chtěly prachy. Jestli chceš prachy za to, že si se mnou spala, tak vypadni a už o tobě nechci ani slyšet.“
Dívka malinko popotáhla a podívala se na něj.
„Já to myslím vážně. Na co mi budou peníze, sakra, když mám v sobě to debilní dítě, a ty mě ještě seřveš za to, že si tady něco vymýšlím!“ Tom si povzdechl a byl by nejraději odešel a nechal by jí tam, ale teď by to asi nebyl dobrý nápad.
„Megan, zítra prosím zajdi k doktorovi a ujisti se, jestli jsi opravdu těhotná, ano?“ Megan kývla hlavou a přitulila se k Tomovi.
„Volá tvůj bratříček, tak to zvedni.“ Tom se otřásl a podíval se na displej.
„Ježiši, já jsem idiot. Úplně jsem zapomněl na Billa. Do prdele, ale co mu teď řeknu?“ Tom se ptal sám sebe a vůbec nevěděl, na jakou výmluvu přijde dneska. Přijal tedy hovor s prostým: „Ahoj, co potřebuješ?“ Bill na druhém telefonu nevěřil tomu, co slyšel. Ony jsou skoro 2 hodiny ráno, a on se ho zeptá, co potřebuje?
„Tomi, kde jsi? Stejská se mi po tobě.“ Bill do telefonu malinko vzlykl a pokoušel se nebrečet. Tom tomu nemohl uvěřit. Myslel si, že už se Billa zbavil. Jednou se spolu vyspali. No a co? Chtěl ochutnat, jak chutná to zakázané, ale to je všechno. Nic k němu necítil.
„Bille, promiň, já jsem hned doma, ano?“ Bill zamumlal něco jako: „Hm…“ a Tomovi poslal vzdušnou pusu do mobilu. Tom se otřásl a hovor ukončil.

„Megan, promiň, můj mladší brácha něco potřebuje, budu muset už jít.“ Megan se zašklebila. „A tvůj bráška nechápe, že máš i svůj vlastní život?“ Zašeptala Megan a natočila si kousek pramínku na své blonďaté vlasy.
„Promiň, zlato, ale fakt už musím jít, tak se měj hezky, papa.“ Megan se usmála a Toma vášnivě políbila.
„Hmm… pa, lásko.“ Zašeptala ještě, ale to už ji Tom neslyšel. Kdyby jen tušil, že všechno, co slyší, je lež. Megan byla dobrá herečka. Ušklíbla se a šla se umýt.

……..

Bill se na posteli stále převaloval. Zase ho podvedl. Tentokrát to ale nebude tajit. Tentokrát mu to řekne, řekne mu, jak moc mu ubližuje.
Bouchly dveře a do pokoje vešel Tom.
„Ahoj.“ Bill se jen ušklíbl a dál se jím nehodlal zabývat.
„Užil sis perfektní noc, jo?“ Tom se zarazil v půli cesty do koupelny a otočil se na Billa, na kterém bylo vidět, že plakal.
„Bille, to není pravda. Miluju tě, ano?“ Tom ho chtěl políbit, ale Bill ucukl a lehl si zpátky do postele. „Billi, co je s tebou?“ Bill se falešně usmál a podíval se Tomovi hluboce do očí.
„Ty se mě ještě ptáš? Nejdřív mě podvádíš s Kamilou, a potom ještě s tou tvojí pitomou Jessicou? Myslíš, že ti skočím na ty tvoje pitomý výmluvy, že jsi ve městě nebo na pokecu s kámošem? Na to zapomeň. Já s tebou totiž končím.“ Tom jen šokovaně hleděl do Billových očí a neodvážil se nic říct. „Teď mlčíš, co? Tome, já už toho mám po krk.“ Tomovi ale přišlo bratrovo nadávání a stěžování bezdůvodný. Uchopil Billa za krkem a dlouze se mu podíval do očí.
„Bille, já… miluju tě.“ Zašeptal Tom a Billa políbil. Snažil se, aby to vyznělo opravdově. Dal do toho svoje city, které v sobě uchovával a jemně Billa líbal na jeho horké rty. Bill malinko otevřel ústa a začal s ním spolupracovat. Zase, zase mu naletěl…

autor: Jitulík
betaread: Janule

6 thoughts on “Womanizer 1/3

  1. Tohohle Toma nesnáším. V jiných povídkách je to pozorný gentleman, ale jakmile začne být tímhle tímhle… proutníkem, tak bych mu minimálně vrazila. Jeho chování je ale nelogické, nejdřív sám tvrdí, že Billa nemiluje a že ho Bill dokonce obtěžuje, ale pak najednou, když mu Bill řekne, že je konec, tak se snaží si jej udobřit… Naco? Kdyby mu to bylo jedno tak pokrčí rameny a jde za svou "gravidní" partnerkou 😀

  2. ty kráso, proč to tom dělá? by bylo i pro Billa snad lepší, dyby mu řek pravdu 🙁 chudák Bill 🙁

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics