Rozepsané povídky ke smazání

Takže vážení a milí,
nastal podzim, měsíc po prázdninách už jste se jistě všichni zaběhli do normálního života, tak jsem opět trochu provětrala rozepsané povídky a udělala seznam těch, které mají poslední díl starší než čtyři měsíce.
Pokud mezi nimi najdete tu svou, a chcete ji dopsat, klidně i v delším časovém horizontu, ozvěte se na e-mail pro povídky, můžu ji prozatím uložit do „Muzea rozepsaných povídek“, které jsem založila právě pro tyto případy, a které zveřejním dnes večer v sedm.
Podle toho, jak se mi autoři budou ozývat, budu jejich povídky ze seznamu mazat. Nedělám to ráda, to všichni víte, některých mi bude opravdu hodně líto, takže pokud znáte autora, máte s ním nějaké spojení, a chcete jeho povídku zachránit, kontaktujte ho, řekněte mu, že jeho povídka je na seznamu ke smazání a třeba ho tak trošku dokopejte k jejímu dopsání :-D, jestli na něj máte nějaký vliv.
Pokud se autoři neozvou do 31. 10. 2009, jejich povídky smažu.
A ještě dodatek: Povídka od Vanity „Hříchy, které se netrestají“ byla přehozena do „dopsaných“, protože autorka už další „hříchy“ psát nebude, což jde v případě, že na sobě jednotlivé díly nejsou závislé.
Prosím Eryu a Darxy, aby se mi ozvaly, jak to bude s pokračování překladů Playing Games od Firelucy a Willing to submit od Hoshiky, už je to taky dávno, co přišly poslední díly, takže jsem prozatím Willing to submit umístila do „muzea“. Pa J. :o)
Dle abecedy:

11 thoughts on “Rozepsané povídky ke smazání

  1. jeeeeeee at to _Fabiana dopíše vždyt je to tak boži..
    a jako petiška to přehání ne!  
    mala černovlasá mrcha je taky užasná..

  2. Leo, Nadsamec je jistej, toho už jsem jednou vracela zpátky ze smazaných na žádost autorky, stálo mě to hodinu práce a vidíš jak to dopadlo, takže ten už nemá nejmenší šanci, dala sem to sem jen z formálních důvodů. Fabiana se neozývá, netuším proč, tak jí někdo sežeňte a donuťte jí k tomu. Já jí nesehnala.

  3. Fabinano UČITELE NÉÉÉÉÉ

    Lenny můj brácha vlkodlak taky nééé prosím.

    Janule oan mi napsala,že povídka je napsaná na papíře jenom nemá čas jí přepsat.Fabiano no tak.Přemož se a vyser se na ty tvoje kámoše s kterýma máš akorád problémy.Slíbila si mi že to brzo napravýš.

    Proč mě týráš bráško? Cinz.A.n.A. tuhle mám taky moc ráda a ona jí smaže nééé

  4. Keep your hands off my boy neeee!! Bože proč mi to děláš takovýhle šoky, jestli to autorka nedopíše tak mě rovnou šlehne a ráno mě do školy poveze rychlá. Tak já se tady těším, že se sem příjdu uklidnit po dlouhým těžkým dni×D a tohle tady na mě čeká… tuhle povídku tak miluju…prosím *plazí se po podlaze a hází psí očka*

  5. A ještě jsem zapomněla dodat byl jednou jeden učitel.. no mě ten název úplně vypadl, ale jak jsem na to koukla okamžitě jsem poznala podle montážky, že jsem tu povídku četla a je super moc takže prosím dopiš jí..uděláš tím radost spoustu lidiček a mně taky×D

  6. Učitele né! Prosím, vždyť to neni zas taková ztráta času, přepsat to do kompu… zrovan se to pořádně rozjelo, nemůže to přeci skončit!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics