Valentine’s Day – the rose that changed his life 17.

autor: Sapere aude
Cítit se pohodlně

„Vítej zpět.“ Tom otevřel Billovi přední dveře a nechal jej vstoupit.
„Díky,“ usmál se.
„Jako doma.“ Tom za ním zavřel dveře a sundal si bundu. „Naši nejsou doma… nemyslím, že by se v brzké době vrátili,“ dodal s úšklebkem na tváři.
Bill kývnul, svlékl si koženou bundu a následoval Toma po schodech nahoru. Když vstoupili do Tomova pokoje, položil bundu na malou pohovku a posadil se na postel.
„Um,“ poškrábal se Tom na hlavě. „Vadilo by ti, kdybych si dal rychlou sprchu? Nebude to trvat dlouho.“
„Ne, to je v pohodě.“ Zatřásl Bill hlavou. „Já prostě… počkám tady,“ usmál se.
„Budu rychlej.“ Tom opětoval úsměv a opustil místnost.

Bill si hlasitě povzdechl a zkoumal jeho pokoj. Stěny byly ozdobeny pár plakáty Sammyho Deluxe; nad postelí visel obrázek nádherné Gibsonky. Bill překvapeně zvedl obočí. Nevěděl, že má Tom rád kytary. ‚Možná, že na ni i hraje,‘ pomyslel si. ‚To by bylo naprosto cool.‘
Bill vstal z postele a šel k Tomovu stolu. Nechtěl špehovat, avšak malá prohlídka nikomu nemůže ublížit. Tomův stůl byl dokonale organizovaný, vzhledem ke zbytku pokoje. Sešity a knihy byly srovnány do úhledných hromádek po stranách stolu, fotka stála na dřevěné podložce. Byl to černobílý obrázek Toma a jeho rodičů, když byl menší. Oba jeho rodiče klečeli vedle Toma, který musel mít tak pět nebo šest let. Malý chlapec měl krátké vlasy, držel zmrzlinu a culil se do objektivu. Sarah měl mírně zakloněnou hlavu a vypadala, že se směje. Gordon se opíral o paži a zářivě se usmíval na svého syna.

Billovi se na rtech objevil úsměv. Tom měl skvělé rodiče a vypadalo to, že s nimi perfektně vychází. Kdyby jen jeho táta byl chápavější ohledně Tomovy sexuality. ‚Je zábavné, jak jsou to vždycky otcové, kteří vše komplikují.‘ Pomyslel si Bill. Jeho otec odešel, když byl ještě malý sedmiletý chlapec. Nechal po sobě jen vzkaz na kuchyňském stole. Nikdy nebyli zdravá rodina a jeho táta jednoduše nedokázal žít rodinný život, zvláště když neměli žádné peníze. To bylo to, co jej přimělo odejít. Ještě nějakou chvíli navštěvoval Billa a Simone, avšak přestal skoro před čtyřmi lety. Od té doby je nezkontaktoval.

„Promiň, že jsem tě nechal čekat.“
Bill vyděšeně poskočil a rychle se otočil. Vydechl, aniž by si uvědomil, že zadržoval vzduch v plicích. Nečekal, že bude Tom hotový tak brzy.
„Promiň, nechtěl jsem tě vylekat,“ zasmál se Tom.
„To je… to je… ok,“ dokázal ze sebe Bill vymáčknout, pohledem zkoumal Tomovo tělo.

Dredáč vstoupil do místnosti jen s bílým ručníkem kolem boků. Horní polovina těla byla stále vlhká, lesknoucí se, kdykoliv se pohnul. Celé tělo měl krásně opálené. Bylo zřejmé, že občas cvičí. Prostě radost pohledět.
Tom si začal pískat nějakou neznámou melodii a najednou, bez varování, shodil ručník a otevřel skříň.
Bill zalapal po dechu, ústa a oči dokořán. Přinutil se podívat jinam a šíleně zrudnul. Byl rád, že je k němu Tom zády, protože jeho tvář byla právě stejně rudá jako rajče.
Avšak, nezáleželo na tom, jak moc se snažil vyhnout tomu pohledu, nedokázal to. Vždy se jeho zrak vracel k Tomovi. Záda měl krásně opálená a dobře se na ně koukalo, avšak to, co připadalo Billovi mnohem zajímavější, bylo o pár centimetrů níže. Malý, pevný, kulatý zadek.
Bill potřásl hlavou a sedl si na postel obličejem k Tomovi. Nemohl tomu uvěřit, nevěřil, že právě zírá na Tomův zadek. Pane jo, je to ale pohled!
‚Vzchop se!‘ řekl Bill sám sobě a podíval se jinam. Avšak jeho pohled se stále vracel k pěkné podívané, kterou mu tu Tom nabízel. Bill pevně zavřel oči a zhluboka se nadechl. ‚Ok,‘ pomyslel si. ‚Poslední pohled a potom se otočím.‘ Pomalu otevřel oči, hlasitě zalapal po dechu a dlaněmi si zakryl výhled.
‚Ne, ne, ne, ne, ne! To jsem neviděl!‘ Pomyslel si a třásl hlavou.
Tom se musel otočit zrovna ve chvíli, kdy měl Bill oči zavřené, protože to, co viděl, když je otevřel, nebyl malý, kulatý zadek, jak očekával. To, co viděl místo toho, byla celá výbava, na kterou neplánoval se v nejbližší době podívat. Oholená výbava.

Jistěže Tom zaznamenal Billovy pohledy a těšil se z nich. Doufal, že černovlásek nebude schopný z něj spustit oči, avšak jeho reakce, když se otočil, byla prostě srandovní. Konečně si oblékl boxerky a postavil se na opačnou stranu postele za Billa, a pobaveně pozoroval červenajícího se chlapce.
Najednou se Bill začal nekontrolovatelně chichotat a Tomův spokojený úsměv nahradilo pozvednuté obočí a zmatený výraz.
Bill nedokázal uvěřit tomu, že právě viděl Toma nahého, úplně vystaveného. Z ničeho nic mu přišla celá ta situace extrémně zábavná. Jeho chichotání se změnilo na smích a plácl sebou o postel. Tvář zabořil do polštáře.
„Co je ti?“ Zeptal se Tom, ruce v bok.
Bill potřásl hlavou, ramena se mu nekontrolovatelně třásla.
„Opravdu vypadám tak srandovně, když jsem nahý?“
Tohle Billa rozesmálo ještě víc. Tom zalapal po dechu, předstíral, že je pohoršený Billovým chováním.
„Jak si dovoluješ smát se mýmu drahocennýmu vercajku?!“ Hodil na Billa polštář, což jej přimělo se otočit a podívat se na Toma. Oči se mu leskly slzami smíchu.
Tom byl spokojený s Billovou reakcí na svou nahotu. Preferoval, když se cítil natolik pohodlně, aby se smál, než aby byl opět plachý a nesvůj z jeho blízkosti.
Tom sebou plácl vedle Billa, který se už uklidnil, avšak stále se pitomě šklebil.
„Teď vážně, co je tak vtipného?“ zeptal se Tom, opřel se loktem a naklonil se nad Billa.
Černovlásek potřásl hlavou a lehce se zasmál. „Nevím,“ zamručel.
„Ty seš divnej.“ Tom cvrnknul Billa do nosu a lehnul si na záda.
„Hej!“ protestoval Bill, rukou si držel nos. Lehl si na bok, opřel se o loket a podíval se na Toma. Ten položil paže za hlavu a s povzdechem zavřel oči. „Teplá sprcha mě vždycky uspává,“ zamumlala, jazykem navlhčil vyprahlé rty.
Tom se trošku zavrtěl, hledal pohodlnější pozici a Bill pozoroval chlapcovy svaly, jak pracovaly při každém jeho pohybu.

Dredáčovo tělo jej fascinovalo. Jeho vlastní se Tomovu vůbec nepodobalo. Bill byl bledý a hubený. Měl také ploché bříško, avšak žádné svaly, ne jako Tom.
Takže…Tom byl… tam dole vyholený. Bill dokonce ani nikdy nepřemýšlel o tom, že by se tam oholil. Jenže asi by měl, možná, že to Tom tak má rád. Očividně to tak měl rád, jinak by se sám neholil.
Bill si povzdechl. Pokud by jej Tom teď viděl, rozhodně by nezapůsobil. Bill musí každopádně provést nějaké změny. Nemůže získat svaly ani opálení, ale může se oholit, přinejmenším. Jen pro případ, že by se v brzké době něco stalo.
„Co se děje?“ Zeptal se Tom, když uslyšel Billův povzdech. Oči nechal zavřené.
„Nic,“ řekl Bill tiše, vrtíce hlavou.
Pomalu se natáhnul a položil dlaň na Tomův hrudník. Mlčky Toma prosil, aby právě teď nic neříkal. Stálo jej to dost přemáhání, aby vůbec vykonal ten pohyb. A Tom mlčel, zůstal potichu a trpělivě nechal Billa následovat jeho pocity.
Černovlásek položil hlavu na polštář, přisunul se trošku blíž. Nechal ruku sjet níže, až na břicho. Miloval ten pocit Tomových svalů, pohybujících se pod jeho dotekem.
„Posiluješ?“ zeptal se tiše.
Tom pokrčil rameny. „Jednou za čas, opravdu ne často,“ odpověděl čestně.
Bill kývnul, dokonce i když jej Tom nemohl vidět. „Vypadáš opravdu dobře,“ zašeptal, cítil, jak mu stoupá horkost do tváří.
Tom se usmál. Tohle byl první kompliment, který Bill udělal od té doby, co jsou spolu. První kompliment vůbec.
„Díky.“ Tomovo nitro se tetelilo vzrušením.
Konečně Bill začíná vycházet z ulity.

Komentáře prosím anglicky nebo německy :o)

autor: Sapere aude
translate: Dania
betaread: Janule

6 thoughts on “Valentine’s Day – the rose that changed his life 17.

  1. Ich habe wieder keine Worte… wie immer, ne?;) Aber… alles was kann ich sagen – Bill ist hier total hammageil *jokingly* Freue mich für nächsten Teil ♥

  2. This story takes my breath away! Is so amazing! Tom seems to put on George's advice 😉 Best of all, as Bill stared at Tom's ass and blushing. And the end…as Bill ventured, it was beautiful **
    Really wonderful episode!

  3. Aaah 😀 Perfect. Naked Tom and shy Bill – dangerous combination 😀 Bill´s problems with his secret parts were funny 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics