Valentines Day – the rose that changed his life 18.

autor: Sapere aude
Činíš mne šťastným

Jejich jazyky si spolu nevinně pohrávaly, sotva se dotýkaly. Tom jemně skousl Billův plný spodní ret a políbil jej, než se odtáhl.
„Proč jsi mi prostě neřekl, že nechceš, aby o nás lidi věděli?“ zeptal se a zíral na tu krásku před sebou.
Bill pomalu otevřel oči. Olízl si rty, cítil na nich Tomovu chuť. „Já- nemyslel jsem na to, dokud jsem nebyl ve škole.“ Sklopil pohled ke svým rukám, které si hrály s Tomovými prsty. „Ve chvíli, kdy jsem si všimnul, jak na mě všichni zírají, uvědomil jsem si, že nechci, abys byl ve stejné situaci.“
Tom zvedl ruku a položil ji na Billovu hlavu, nechal svoje prsty proplouvat jemnými prameny vlasů, jako by je česal.
„Nechápu je,“ řekl jemně. „Vypadáš dneska nádherně, vždycky tak vypadáš. Oni jen žárlí.“
Bill se usmál. „Je mi to jedno, prostě je ignoruju. Taky bys měl.“
Tom si povzdechl a vytáhnul prsty z Billových vlasů. „Jenže já nechci, aby tě uráželi. Nemůžu snést ty jejich úšklebky a nadávky.“ Naklonil se dopředu a vtiskl Billovi na ústa lehoučký polibek. „Nezasloužíš si to,“ zašeptal, když se odtahoval.
„Nezajímá mě, co říkají nebo co si myslí, nezastávej se mě, nemusíš,“ usmál se Bill, když si vzpomněl, jak se jej dnes ráno Tom zastal.
„Jenže já chci,“ odpověděl tiše.
„Já ne,“ zašeptal Bill a přitáhl si Toma k další sérii polibků.

***

Opravdu už musíš odejít?“ povzdechl si Tom, když pomáhal Billovi do jeho kožené bundy.
„Tome, kdybych mohl, zůstal bych, dokud by ti ze mě nebylo blbě,“ řekl Bill a šel k předním dveřím.
„Nikdy mi z tebe nebude blbě.“ Tom popadl Billa zezadu za pásek a přitáhl si ho zpět na svou hruď. Lehce jej políbil na krk a pažemi jej objal kolem pasu.
Bill se uchechtl. „Tomi-„
„Takže, tohle je ten kluk, co z tebe udělal teplouše?“ Mužský hlas přerušil Billova slova.
Kluci od sebe odskočili a otočili se tváří ke Gordonovi. Díval se na Billa, zkoumal mladšího z chlapců. Bill sklopil hlavu, diskrétně se snažil co nejlépe schovat za Toma.
„Nedělej to, tati,“ varoval jej Tom skrz zatnuté zuby. Aniž by si to uvědomoval, zatínal ruce v pěst.
„Já nic nedělám.“ Gordon nevinně zvedl ruce.
Tom protočil oči a vrhnul na otce zklamaný pohled. Vždycky spolu dobře vycházeli. Čekal by od něj, že bude víc chápavý, mnohem víc chápavý.
Tomův pohled se zabodl přímo do Gordonova srdce. Miloval svého syna, víc než cokoliv jiného, jenže si zkrátka nedokázal zvyknout na fakt, že je s klukem. Gordon neměl nic proti homosexuálům, jenže si vždycky představoval svého syna, jak se jednoho dne žení s nádhernou ženou a bude s ní mít stejně tak nádherné děti.
Povzdechl si. „Dělej, cokoliv chceš, Tome,“ řekl tónem, který byl mnohem jemnější než předtím. „Je to tvůj život a já prostě jen musím žít s rozhodnutími, která děláš.“
Tom zúžil oči, nebyl si jistý, jestli má věřit upřímnému výrazu v otcově tváři.
„Ještě se uvidíme, Bille,“ zamumlal Gordon, otočil se a nechal kluky samotné.
Tom ulehčeně vydechl, byl rád, že z toho Gordon nedělal scénu. Vlastně, jeho táta byl celkem chápavý v porovnání s tím, jak to dopadlo, když se o tomhle tématu bavili naposled. Tom se otočil a stanul tváří v tvář páru smutných očí.
„Co se děje?“ Zeptal se.
„Proč je takový?“ zeptal se Bill tiše. V mysli stále viděl ten obrázek z Tomova stolu. V Gordonových očích bylo tolik lásky k synovi. Proč jej prostě nemůže akceptovat takového, jaký byl?
Tom pokrčil rameny. „Nezabývej se tím, Bille. Myslím, že si na to začíná zvykat, a jestli ne, je mi to jedno. Nemá v téhle záležitosti žádné slovo.“
Bill přikývnul, doufal, že má Tom pravdu. Opravdu chtěl dobře vycházet s celou Tomovou rodinou, a to se nestane, pokud se Gordon bude chovat tak, jak se choval.
Tom otevřel přední dveře a ustoupil, aby mohl Bill projít. Následoval jej přede dveře a zavřel za sebou.
„Uvidíme se zítra,“ usmál se Bill a zamával.
Tom kývnul a naklonil se dopředu. Jeho rty se setkaly s Billovými a jemně je laskaly. Ruku položil na jeho bok, tiskl si jej k sobě. Bill se o něj opřel, položil ruce na hrudník, naklonil hlavu na stranu a prohloubil polibek. Cítil Tomův jazyk vklouznout mezi své rty, pootevřel ústa a lačně jej přivítal. Tomův jazyk obklopila horkost a okamžitě vyhledal kovovou kuličku. Hrál si s ní, čímž si vysloužil hlasitý Billův vzdech. Líbali se pomalu, jemně a hluboce. Vášnivě. Bill miloval to, jak Tom přebíral kontrolu, jak dokázal změnit jednoduchou hru jazyků na nejvzrušivější zkušenost.
Uběhlo několik minut, než se konečně odtrhli. Oba lapali po dechu. „Čau,“ vydechl Tom proti Billovým rtům. Ten se usmál, udělal dva kroky vzad, než se otočil.
„Zítra se mi ve škole nevyhýbej!“ varoval jej Tom a hravě Billa plácnul přes zadek.
Bill vypískl překvapením a trošku povyskočil. „Nebudu!“ Slíbil a rychle odešel, aniž by se podíval zpět.
Tom se ušklíbnul a pobaveně třásl hlavou.

***

Simone seděla na gauči v obýváku a četla nějaký ženský časopis. Čekala na Billa, až přijde domů, a když slyšela, jak se otevřely přední dveře, vzhlédla.
„Ahoj, zlatíčko!“ řekla hlasitě a otočila krk, aby se podívala přes rameno.
Když se neozvala žádná odpověď, nakrčila obočí a položila časopis vedle sebe. Už se chystala, že se půjde podívat, když Bill vstoupil do místnosti. Ve tváři zasněný pohled a připitomělý úsměv.
Znovu se posadila a zvedla obočí. „Bille?“
Chlapec nereagoval. Stál uprostřed místnosti a čučel do blba. Uchechtl se, povzdechl, přešlápl z nohy na nohu.
„Hej!“ Simone vzala časopis a hodila jej na Billa.
Černovlásek povyskočil, když jej něco uhodilo do paže. „Au!“ třel si paži a mračil se.
„Mluvím na tebe,“ řekla Simone a překřížila paže na hrudi.
„Cože?“ vzhlédl Bill a uviděl matku na pohovce. „Ou! Ahoj, mami,“ usmál se a přešel k ní, aby ji políbil na tvář.
Simone ze srandy protočila oči. „Co udělal tentokrát?“ Zeptala se s úsměvem na tváři.
Billovy rty se roztáhly do zářivého úsměvu a posadil se vedle své mamky, natěšeně zatleskal. „Políbil mě!“
Simone se zasmála. „Pořád tě líbá!“
„Jenže tentokrát to bylo jiné!“ šťastně se usmál. „Taky jsme si hodně povídali a líbali se, více než obvykle! A-“ Bill se zastavil. Bylo by příliš divné, kdyby řekl svojí mámě o tom, jak jej Tom plácl přes zadek? „-a yeah, byl prostě strašně milý.“ Jo, bylo by to příliš divné.
Simone se usmála, položila ruku na synovo koleno a stiskla. „Jsem tak šťastná, jsem ráda, že tě činí šťastným.“
Bill kývnul, jeho úsměv byl přeplněn radostí. Avšak Simone zaznamenala, že za chviličku opět pohasnul.
„Co se děje?“ zeptala se.
Bill si povzdechl. „No… Gordon, Tomův táta, není příliš nadšený tím, že jsme my dva spolu.“
Simone si odfrkla. „Co tím myslíš?“
„Myslím, že si nemůže zvyknout na skutečnost, že je Tom gay a má přítele,“ pokrčil Bill rameny. „Ale myslím, že se snaží.“
Simone konejšivě pohladila synovo koleno. „Neboj se,“ řekla. „Alespoň se snaží. Časem si na to zvykne.“
Bill se usmál, pevně svoji matku objal. „Mám tě strašně moc rád,“ řekl.
„Já tebe taky, zlatíčko,“ usmála se Simone. „Teď jdi a udělej si domácí úkoly, než bude večeře hotová.“
Bill kývnul, postavil se, sebral svůj batoh a odešel po schodech do svého pokoje. Jakmile za sebou zavřel dveře, lehnul si na postel.
Opět byl šťastný. Poslední dobou byl stále šťastný, a vždycky to bylo kvůli Tomovi. Všechno co tom udělal nebo řekl, jej činilo šťastným.
Bill si pamatoval dobu před tím, než pořádně poznal Toma. Bylo to peklo. Všechno nenáviděl, všechno kromě své mamky. Ona byla vždycky to jediné, co jej nutilo, aby to nevzdal a nezamknul se ve svým pokoji navždy. Nenáviděl život a ze všeho nejvíce sebe. Nenáviděl, co každý den viděl v zrcadle. „Kurevsky hnusnej“, bylo to, co vyštěkl na svůj obraz v zrcadle každé ráno.
Ale teď to bylo jiné, Tom to všechno změnil. Tom jej přinutil se bavit, s Tomem se cítil krásný a Tom jej také přinutil si o trošku víc vážit života. Protože mít Toma ve svém životě, jej činilo snesitelným, hodným žití.
Tom jej jednoduše činil šťastným.

***

Tom seděl na posteli, kytaru v klíně. Už delší dobu nehrál, avšak stále věděl, jak rozpohybovat tyhle perfektní struny na své Gibsonce. Zavřel oči a hrál klidnou melodii, nechal ten zvuk zaplavit jeho hlavu a uvolnit tělo. Nějakou chvíli už hrál, kompletně unešený, dokud jej pípavý tón nevrátil zpět do reality.
Vylovil telefon z hlubin své kapsy a viděl, že obdržel novou textovku. ‚Georg,‘ pomyslel si Tom a v duchu protočil oči. Otevřel telefon a byl překvapen, když viděl, že zpráva nebyla od Georga, ale od jistého černovlasého chlapce, který ještě před hodinou ležel na jeho posteli. Otevřel zprávu.

Díky

To bylo vše, co zpráva obsahoval, jednoduché ‚díky‘.

Za co? Napsal a zmateně si mnul čelo.

Byla ta zpráva určena pro někoho jiného a Bill ji omylem poslal jemu? Nemohl si vzpomenout na nic, co by pro Billa udělal, a co by si zasluhovalo poděkování.
Mobil zapípal podruhé a on jej otevřel. Usmál se a srdce vynechalo jeden úder nad tím, co si přečetl.

Za to, že mě činíš šťastným

Komentáře prosím anglicky nebo německy :o)

autor: Sapere aude
translate: Dania
betaread: Janule

10 thoughts on “Valentines Day – the rose that changed his life 18.

  1. Herrlich!!!
    Seit einige Zeit kommentiere ich nicht und es tut mir leid, so sehr. Diese perfekte, romantische und unwiderstehliche Geschichte verdient Hunderte von Kommentaren! Es darf nie zur Ende kommen. ♥

  2. God! This is so incredibly beautiful! I love this story more than anything else! Bill is so sweet and innocent!     
    I love their relationship and how it behaves Tom tenderly. Very much looking forward to the next piece and I hope that the Bill again do not be biased by Tom at school 😉

  3. Oooooh..I really love this story..it´s  so beautiful part…ooooh Tom and Bill are so cute…It´s very romantict part…But Gordon is bad…very bad…

  4. Nádherně romantický… xD Ta poslední věta je prostě kouzelná ^^ Awww… Bill is so cute, and his SMS… Luw it 😉

  5. Ich liebe diese geschichte ! Ich habe sie schon auf englisch gelesen, aber leider nicht  100% verstanden, deswegen bin ich froh, das das hier ubersetzt wird … Bill, der su schuchetrn ist …und die sms am ende …einfach nur total suß ! <3

    A moj obdiv patri aj prekladatelke, fakt, ze to tak dobre vies prekladat, ze to je este stale take krasnucke …proste uzasne ! velmi ta obdivujem ! 🙂

  6. Aww, so romantic and beautiful. Gordon will be OK 🙂 I hope Bill won´t be scared and shy anymore. He´s in love so much! 😀 But this chapter was so short! How can I keep fine without it? 🙂

  7. so beautiful and gentle … moving… so romantic… I love his innocence and how to behave yourself …

    Asi nevím co sem pravě napsala xD xD ale je to užasny

  8. Oh my God, this is the best story ever! Absolutely cute, romantic, beautiful amazing!!! and the last section – OMG, absolutely perfect!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics