Double Trouble 2.

autor: Gabby
„Do háje, už mi zase došel lak!“ Billovo veliké mínus bylo to, že si při svém zkrášlování vždy musel povídat sám pro sebe. Tentokrát tomu nebylo jinak, což bylo naopak veliké plus pro Toma, který šel zrovna kolem koupelny a vše slyšel.
V hlavě se mu okamžitě zrodil skvělý nápad, jak Billovi znovu ublížit. Moc dobře totiž věděl, že když Billovi dojde lak na vlasy, použije alespoň gel, kterým své vlasy upraví.
„Běž pryč, potřebuju na záchod,“ vešel do koupelny, ani se neobtěžoval Billa pozdravit a rozhlížel se kolem, co by mohl použít.
„Co? Teď jsem tady já, jestli sis nevšimnul,“ Bill se tím také neobtěžoval a znovu si začal pročesávat své překrásné černé vlasy. Bill si své vlasy již delší dobu nevyčesával do rozčepýřeného dikobraze, jen je trochu pocuchal a nalakoval. Toho chtěl Tom využít.
„No to mě ale vůbec nezajímá. Vypadni,“ Zahulákal na bratra Tom.
„Ještě nejsem hotovej! Musíš počkat,“ Bill začal protestovat, přece se jen tak nepodvolí svému bratrovi.

„Říkal jsem, aby si šel okamžitě pryč, Bille!“ Tom čapnul Billa za loket a rychle ho vypoklonkoval za dveře, které za sebou ihned zavřel. Na tváři se mu rozlil spiklenecký úsměv. Přišel k zrcadlu, kde měl Bill rozdělané líčení, kterého se však ani nedotknul. Měl jiný a mnohem lepší plán. Tom se na sebe zašklebil do velikého zrcadla, které posléze otevřel a vyndal z něj Billovu krabičku s gelem na vlasy. Celý její obsah vylil do záchodu a začal přemýšlet nad tím, čím ho nahradit. Chtělo to něco dost podobné gelu. Prostě něco, co by Bill hned tak nepoznal.
„No jasně, to je ono,“ Vzal Billovu zubní pastu a celý její obsah vymačkal do krabičky, kterou jako by nic znovu vrátil do skříňky za zrcadlem. Prázdnou tubu od pasty vyhodil. Tom se znovu zašklebil a těšil se, až uvidí Billa se zubní pastou na vlasech.
„Máš volno,“ zahulákal, když vyšel z koupelny. Chystal se sejít zpátky do kuchyně, kde měl přichystanou snídani. A právě když scházel dolů ze schodů, střetl se na nich s Billem. Vyměnili si znechucené pohledy a každý dále pokračoval svojí cestou. Tom si skoro živě dokázal představit Billův zděšený výkřik. Znal ho tak dobře. .
Tom už byl skoro v kuchyni a ani mu nedošlo, že nechal Billa několik vteřin o samotě, což znamenalo, že mu, stejně jako on jemu, mohl přichystat nemilé překvapení.
Tom šel chodbičkou do kuchyně, a když viděl, jak je na zemi rozlitá rajská omáčka, nechápavě nad tím zakroutil hlavou. Co tomu Billovi zase šibe?! Něco rozlije a ani to po sobě neuklidí.
A to, že pro něj Bill skutečně něco přichystal, si uvědomil až tehdy, když o cosi zakopnul a jak široký, tak dlouhý, se rozplácl ve veliké kaluži jejich včerejšího obědu.
„BILLE,“ zahulákal nenávistně a zaposlouchal se do výkřiku, který tolik očekával. Jak se zdálo, Bill již zjistil, že jeho gel na vlasy je vlastně zubní pasta.
Stál zděšeně před zrcadlem a nechápal, proč gel nezasychá, ale spíše tvrdne, a je až podezřele bílý. Jeho vlasy se k sobě nechutně lepily a byly strašně zkřehlé.
„Co to, co to má být…?“ Bill ke gelu přičichl a v ten moment mu hned došlo, co Tom udělal. „Já tě zabiju!,“ křikl, když jako namydlený blesk vyletěl z koupelny i s krabičkou plnou zubní pasty. Hnal se rychle ze schodů, div nespadl, a těšil se na to, jak Tomovi jednu natáhne. Šahat mu na vlasy?! Tak to přehnal!
Jenže Bill si v tom rozhořčení ani neuvědomil, že před vchodem do kuchyně natáhl silný vlasec, tak, aby o něj Tom zakopl a rozplácnul se v rajské omáčce.
„Tome, ty pitomče,“ křičel na něj z chodby a chystal se vkročit do kuchyně.
„Ááá,“ zakřičel a rozplácnul se vedle Toma. Dvojčata se na sebe podívala a v jejich očích se leskla upřímná nenávist a chuť z toho druhého vymlátit duši.
Bill na nic nečekal, nabral si plnou hrst zubní pasty a začal ji Tomovi rozmatlávat po obličeji. „To máš za to, ty jedna dredatá opice,“ Bill byl jako u vytržení. Jeho vlasy byly natolik slepené, že mu bude trvat nejmíň hodinu, než to z nich celé vymyje.
Avšak Tom nezahálel. Chytnul Billa za tričko a jako s utěrkou s ním začal leštit zem zašpiněnou od rajské omáčky. Kluci se po sobě váleli a snažili se tomu druhému nějak ublížit, byť jen dalším nánosem rajské omáčky nebo zubní pasty.
„Já tě tak nenávidím, Tome Kaulitzi,“ vykřikl znenadání Bill a Tom se na malý moment zasekl.
Jeho dvojče mu ještě nikdy neřeklo, že ho nenávidím. Ne takhle, ne zpříma do očí. Tom cítil, jak se jeho tělem začíná rozlévat lítost.
„Já tebe taky, Bille Kaulitzi,“ zprudka se zvedl ze země, nechaje Billa válet se v té směsi nechutností, a mířil do koupelny.
Svlékl ze sebe zašpiněné věci a vlezl si do sprchy. Neustále nad tím musel přemýšlet. Opravdu jejich silné pouto mohla překazit jedna noc a až přes příliš veliká míra alkoholu?
Nechával na sebe spadávat horké kapky vody a cítil, jak mu naběhla husí kůže. Celým jeho tělem se šířila zima mísící se s neskonalou lítostí.
Opravdu chtěl, aby to dopadlo takhle?
Tom zaznamenal, jak mu z očí vyteklo několik slz, které však okamžitě zmizely v záplavě horké vody.
Prudce zakroutil hlavou, teď je pozdě litovat. Bill mu za to navíc nestojí! Spíš by měl vymýšlet další zákeřný plán, jak svému bratrovi ublížit!
autor: Gabby
betaread: Janule
Klikni na novou anketu, díky J. :o)

5 thoughts on “Double Trouble 2.

  1. Oni sou na sebe strašlivě hnusní…=D Ale ne, že by se mi to nelíbilo jako…=D Baví mě číst si, co na sebe dycky vymyslej…=D Ale je mi docela líto, to ho musela asi opravdu hrozně mrzet to, co mu Bill řekl..Tak ať se koukaj co nejdřív usmířit…;-)

  2. No tak to si nemyslím! I když – nudné usmíření hned takhle ze začátku? To by asi nebyl dobrej nápad! Opět povedenej díl! xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics