Wir sind eins, wie Yin und Yang

Heey Leute ! 🙂
Jak jste si nejspíš všimli hned, jak jste zavítali na tuto stránku, máme tu zase nový design..x)
Předem chci upozornit, že vím, že to menu nahoře je trochu rozjeté a nikdo mě nedonutí to předělávat, protože i takhle to byl dost horor a já s tím strávila celý den, takže opravy budou probíhat možná až za nějakou tu dobu, až se mi nebudou třást ruce nechutí nad prací na tomhle designu..mám toho až nad hlavu..xD
Takže, jak vidíte, opět nejsem aktuální a rozhodla jsem se ještě si užít Billova dred-účesu, protože jsem poslední dobou nějak neměla čas udělat design a chlapec mi mezitím změnil účes..a přece jenom, tahle událost v historii designů mi nemůže chybět..mohawk zase v příštím designu, tedy pokud pan kaulitz mezi tím třeba nebude mít holou hlavu nebo tak..:)
Design jako takový je inspirovaný textem Für immer jetzt z alba Humanoid, které si můžete zakoupit zde 🙂 (nikdy jsem peněz za album nelitovala míň, stojí to za to, i když se to dá stáhnout všude..kvůli nim bych to udělala vždycky..x)) a to přesněji částí:
„Wir setzen unsere Schreben zusammen, wir sind eins wie Yin und Yang“, což v překladu znamená „Skládáme dohromady naše střepy, jsme jeden, jako yin a yang“ .. neptejte se mě, o kom si myslím, že tenhle song je, řekla bych, že je to úplně jasné..xD
Takže tady yin yang nahoře se skládá z našich milovaných dvojčátek, pokud jste to někdo nepoznal.. Yin a Yang je znak vycházející z čínské filozofie a zobrazuje dvě opačné, doplňující se síly. Světlo a stín, také muže a ženu. Ta černá tečka v bílé části a bílá v černé části, znamená, že v každé síle je i kus té opačné, a to, že do sebe zapadají, znamená, že ani jedna nemůže existovat bez té druhé… (úžasné to sedí, že ? :)) )
Až později mi došlo, že ta bílá část zobrazuje mužskou sílu a uvědomila jsem si, že jsem to možná měla udělat naopak..xD ale vždyť je to jedno..;) Bill měl zrovna neodolatelně bílý outfit, věřte mi, že jinak to nešlo..xD
A to nahoře po obou stranách yin yang je menu, je to normálně funkční, dá se na to klikat..;)
Jinak plánuju menší úpravu ve třídění montáží a fanartů, ale o tom až příště..je s tím spousta práce..ale znáte mě a mou perfekcionistickou posedlost po přehlednosti..x)
Další nová věc je tady vlevo a to je sloupec s aktualitami, a to je podle mě dobrej nápad, budou tu aktuální informace, které byste neměli přehlédnout a budou tam daleko dýl, než normální článek, který za chvíli zmizí pod ostatními…takže sledujte sloupec vlevo..;)
Co se novinek týče..řeknu to asi takhle: nic nám neposíláte..xD Tímto bych chtěla poděkovat Majce a té hrstce dalších lidí, o kterých se tohle rozhodně říct nedá, ale jinak..možná jste si všimli, že jsem musela zrušit svůj čas v 15:00 a je to jen proto, že zkrátka není co zveřejňovat..mí zahraniční autoři, se kterými mám domluvenou spolupráci nějak netvoří a na e-mailu toho taky moc není…tím nechci říct, abyste hned všichni šli fotit nápisy TWC z čehokoliv, to doopravdy ne, taková nouze to není, ale tak..znáte to..buďte kreativní..;)
Je spousta nových fotek, montážujte, malujte, dělejte videa..cokoliv..pokud chcete, abychom s Janulí udržely tenhle blog v takovym chodu, v jakém byl doteď, pak se budete muset trochu víc snažit..;)
Ke komentování se vyjadřovat nebudu, to už nedávno udělala Janule, a myslím, že je to ohrané téma…je na vašem svědomí, jak se k tomu budete stavět…nikoho nebaví tvořit, když ví, že mu k tomu nikdo neřekne ani slovo…
No..to by asi mohlo být všechno, co jsem měla na srdci, jen ještě podotknu, že ti z vás, co mají blog, ví, že tohle není tak úplně normální věc a stálo mě to hodně přemýšlení a obzvlášť času, abych vymyslela, jak tenhle design udělat reálným, jak to postavit, aby to všechno drželo a bylo funkční a zkráceně – považuju to za autorskou věc, nikde jinde jsem podobnej systém designu neviděla a – doufám, že taky nikde jinde neuvidím.. Děkuji za porozumění..:))
Na jiné chyby než na rozjeté menu mě prosím upozorňujte v komentářích (nefunkční odkazy, špatné zobrazení apod..) a já doufám, že se vám nový kabátek blogu líbí, a že se sem budete vracet stejně rádi, jako dřív..;))
Ketty ♥
P.S.: a kupte si Humanoid, je to doopravdy pecka..lepší album už nikdy nevyjde, věřte mi..leda že by TH natočili něco ještě lepšího..xD ;))

52 thoughts on “Wir sind eins, wie Yin und Yang

  1. Jéé, a já už komentář o pozadí napsala k povídce 🙂
    Ketty je to krása, blog sice nemám, nemám na to čas, ale zajít sem, na to si vždycky čas najdu. Věřím kolik to musí stát energie a kolik už si do toho vložila úsilí a času, který jsi mohla využít úplně jinak. Moc tě za to obdivuju.
    Věřím že ti na tom hodně záleží,vždyť je to vlastně takové tvoje dítě (vím o čem mluvím, sama mám půlroční holčičku a nic jiného skoro nestíhám x))

    Prostě ty i Jaňule jste úžasné a cěřím že blog bude fungovat i nadále a lidičky budou stále posílat úžasné obrázky, povídky, montážky…..
    Přiznám se že já nic neposílám, na psaní jsem nikdy  neměla buňky, ze slohovky jsem měla nejlepší známku 3
    a na hledání a vytváření montážek nemám čas. A na Majku a jiné bych stejně neměla.

    Tak jen držím palce a věřím že se to tu bude držet ještě hoóódně dlouho 🙂

  2. Naprosto úžasné. Hrozně se mi líbí ta modrá barva skonbinovaná s černou :)) Stejně jako zuzu na psaní nemám čas a na dělání montáží talent 😀 možná bych vám mohla vyfotit nějaký ty nápisky TWC na zdech nebo po školních lavicích 😀 Nebo některé svoje výtvory, ale to bych taky nesměla být tak líná a musela bych na to mít prostředky 😀 Mě tady bude stačit povídky Hate you for lovin' me (ještě jsem se to nenaučila psát, tak se omlouvám) a povídka, která teď nějak nepřibívá, lázeňačka :)))

    Držím palečky :))) (Třeba se mi podaří vám něco poslat xD)

  3. Máš pravdu Ketty nič nemôže viac vystihnúť blízkosť Kaulitz twins ako tvoj design.Je originálny,jedinečný taký aký vždy býva na tomto skvelom blogu.
    Myslele som že predošlý design nič neprekoná,ale mýlila som sa!

  4. Miluju tyrkysovou a tenhle design je báječný! Ten nápad s ying a yang… úžasný! Nemám slov! A k Humanoid… nemyslela jsem, že by mohli TH vytvořit ještě něco lepšího než Zimmer 483, ale byla jsem šokována. Je pravda, že docela změnili sound, takže by je člověk možná hned napoprvé nepoznal, ale nádherný cd! Už jenom čekám až mi přijde i v němčině 😉

  5. wow super dess xD moc se ti povedl, úžasně nám tou písničkou nahráli 😉 Jo a alba mam obě, limited edition v aj a super deluxe (ta v krabičce) v němině… myslela jsem, že ta vlajka bude tak 15cm na 30 a ona je 92 na 152 cm xDD Humanoid je nejlepší cd, jaký kdy kdo mohl vydat x)

  6. woow! ten dizajn je úžasný! padla mi sánka, ked som sem prišla, fakt ! 🙂

    Len čo je podla mna skoda, že ja som si ten predchadzajúci dizajn desne oblúbila a nemám žiadnu spomienku naň …nemáte ho niekde náhodou odfotený alebo tak ? v nejakom stasšiaom článku alebo tak? moc by ma to potešilo, aspon by som sa mohla kuknúť aky pekny bol ten predchadzajúci .. 🙂

    Ale koniec koncov, zmena je život a táto zmena sa fakt podarila ! klobúk dolu ! 🙂

    (jááj, a to s Humanoid uplne súhlasím, vobec nelutujem, že som tolko penazí za to minula, je to uplne úžasný album!)

  7. Mega moc úžasnej dess…

    Jinak, já bych moc ráda psala, ale momentálně mám angínu bo co xD Ale co.. do školy chodit nebudu, tatka pujde po noční spát, mamka v práci a brácha bude ve škole.. tak ke kompu snad zasednu..

  8. jjj je to užasnýý :)) :já se tě chci zeptat Ketty jestli když sem dá se řict twc nováček jestli jako jak to je když ti chci něco podlat na mail normalně pošlu z podpisem a hotovo nebo jak ??

  9. Páni! To je úžasný… Já se obvykle nelekám, když je tu novej design, ale tentokrát to nešlo jinak 😀 Krásnej! 🙂 Sice ten hotelovej jsem měla taky ráda, ale změna je život 😀
    Jinak, když jsem četla text od Für immer jetzt, taky jsem si hned při "Yin und Yang" vzpomněla na dvojčata… no o kom jinym by to mohlo být? 😀
    A ještě jednou chválim, jsem z tohodle designu fakt unešená <3<3

  10. Jeej bude mi trvat než si na to zvyknu xD. A já nevidím nijak rozjetý menu x)). Když sem to vidělapoprví žekla sem si "Ten předtím byl hezčí" ale když se na tenhle desing koukám delší dobu tak se mi začíná líbit .. Je originální .. I když podobnej desing sem už někde viděla . .ale tam nebylo na obou stranách menu a nikdy mi nikdo neřekl jak se to dělá .. takže ani kdybych chtěla tak nemůžu kopírovat xDD

  11. No…wow, nevím co jinýho napsat. Když jsem sem přišla, koukala jsem s otevřenou pusou-doslova.
    Oh, design naprosto úžasnej, jako vždy! Dokonalost sama.
    Jinak s tebou, Ketty, musím souhlasit- Humanoid je nejlepší album, který kdy vydali.
    A mohli by vydat ještě něco lepšího =D

  12. Je to pěkný….fakt že jo…skvijelí nápad s tím záhlavím…..ale tamten byl možná hežčí…takoví plnější …nic není po stranách atd….si nemužu pomoc….mám stejně nejvíc ráda ty klasický co nejsou tak zdobený,…třeba ten co tu byl ze začátku…uklidňující zelená…..ta byla nej…se v tom dobře četli ff…xDDD I ten ružoví…myslím s těma srdíčkama……nebo je to spíš jen takoví nezvyk…to mě přejde xDDD

    Jinak dokonalá práce…ses na tom dřela tak dlouho…oni jsou ty desingy sami o sobě těžký…to vím…a tenhle vypadá ještě složitější…..se ti asi bude zdát o kodech xD

  13. Nádhera..ten obrázek mě dostává a to vysvětlení taky xDD

    Desing se změnil v pravou chvíly. Protože má drahá matička začínala tušit že na té červené stránečce s dvěma chlapci v záhlaví asi nehledám referáty do dějepisu a začala pídit co tam dělám za nezzákoné věci xDD A než jsem jí stačila slušně říct že jí do toho nic není tak je tu noví desing! Sláva!

    Navíc tady ten se mi strašně líbí, asi víc než ten červenej ikdyž ten červenej byl taky dokonalej..od Ketty je každej desing skvost.
    Já bych ráda dělala nějaký obrázky jenže jsou tu dva problémy:
    Za prvé neumím kreslit
    Za druhé neumím dělat montáže
    xDDD
    Jsem prostě beznadějný případ..
    Ale snad se ti zase brzo email zaplní, Ketty x))

    Desing je prostě nááádhernej

  14. Já jsem ti to okomentovala na FB a musím říct, že je to naprosto D O K O N A L É….nevim jak jinak se k tomu vyjádřit. furt se nemůžu z toho probrat, jak je to krásné…závidím tvůj talent :-* hrozně se mi to líbí…

  15. Naprosto s váma se všema souhlasím..design se opravdu mooc povedl..Miluju kombinaci modré s černou..a k tomu CDčku..Je vážně svělé,dokonalé a nevím co všechno 😀 Nic lepšího jsem ještě nečekala..a to SuperDeluxe..jak je to cool ♥ Jak je to CDčko tam pěkně zastrčené..awwwf..sice mě to stálo fakt hodně..ale v životě toho nebudu litovat..

  16. Tak já čumim na SuperStar a tady se zatím dějou věci! 🙂 Skvělý design, tak trošku zimní. Vybavuje se mi jeden starší design, který zde byl kdysi v počátcích tohoto blogu, vidím ho před sebou v hrubých obrysech, ale nějak si nemůžu vzpomenout, co za obrázek to byl v záhlaví 🙂 Ale tenhle design mi ho hrozně připomíná… Jako za starých časů 🙂 Nádhera, Ketty, děkuji, je to skvost. A co se týče toho nádherného poselství, Yin Yang, skvělý nápad 🙂 Ach jo, ale ten nedostatek materiálu… Ještě i já abych začla psát a tvořit, to teprv bude! 😀

  17. týýý wado.. hej já tu byla v 18:00 napodled a to tu byl ještě ten starý.. tedkom kliknu na obnovit a ukáže se mi tohle a já myslela že sem se dostala upa někam jinam.. je to upa mega moc užasný dokonalý..!! fakt nádhera.. nemá to chybu..!

  18. Tedy Kett, klobouk dolů. Vůbec si nedokážu představit, co to muselo být za práci tohle dávat dohromady. No, a nebo možná tak nějak vzdáleně dokážu… o to víc jsem ohromena 🙂 Design na twincest blogu mě nikdy nezklamal, vždycky byl nádherný. Pokaždé, když se stránky objeví v novém kabátku, mám pocit, že jsi se překonala a lepší už to být prostě nemůže. Avšak ty mě vždycky přesvědčíš o opaku 😉

  19. Ty jo to jsou šoky na mě. Málem mě kleplo a studovala jsem jestli jsem otevřela opravdu stránku co jsem chtěla. Ale je to nádherný. MOc se mi to líbí.

  20. Dopr!!!Tyvogo..autor\ka designu zaslouží potlesk,fakt mmoc hezký…rozjetý menu ani nevnímám,je to nááádhera 🙂

  21. aww ten dess je prekrásny!! a vidno že si si na ikonkách mákla..:D podla mna by si si tie ikonky aj ulahčila keby si im dala transparentné pozadie a uložila v .png
    aspon si to myslím…noo ja to tak robím..:-) aww milujem modrúú…

  22. wow super design 😀 najprv som sa zlakla ze som klikla nieco zle ale potom mi to padlo 🙂
    a ku kreativite, ja viem ze uz som dlho nemala nic nove, ale proste mi to nejde 🙁 ale slubujem ze budem sa snazit. mam nejake napady, ale no uvidime 🙂

  23. no fajn zas sem po ránu byla slepá a nevšimla sem si tohohle článku

    Tenhle dess je fakt famózní! naprosto úžasnej, designy na tomhle blogu vždycky nemaj chybu!

  24. Jé, já se ocitla ve tvým článečku, Ketty 🙂 Já myslím, že nemáš zač děkovat, já jsem naopak ráda, že se třeba někomu ty moje hokus-pokusy líbí a jsem vážně strašně vděčná za každý komentář, který se pod nimi objeví 🙂
    No a tenhle nový dess… musím říct, že je opravdu nádherný, vážně jsem nikde nic podobného neviděla a podle mě dokonale vystihuje ta naše dvojčátka, ale i celý nový CDčko… je to takový… trošku mimo náš svět… v tom nejlepším slova smyslu. Věřím, že ti to muselo dát spoustu práce – ale fakt to stálo za to, je to naprosto perfekrtní! 🙂

  25. [16]: to mě taky rodiče už říkali co to na tom je když jsou v pozadí Bill a Tom jak se objímají a ještě nápis TWINCEST. desin g je úplně nádhernej ketty je tenhle ze všech nejhezcí.

    pokusím se něco vytvořit an blog,ale nic neslibuju

  26. no design se ti teda moc povedl, smekám 🙂 úbytku času jsem si všimla. neumím moc dobře teda montáže, a s kreslením teda u mě taky žádná sláva. sice se tohle tvrzení těžce kříží s mou absolvovanou střední, ale díky souhře okolností mám na kreslení docela dost averzi, a místo obrazů jsem se vrátila k čmáraným karikaturám a podobným blbostem. ale jestli ti pomůžou i takové drobné hrůzy, tak ti něco pošlu…

  27. Já se vždycky tak vyděsím!!! Tedy ne že by ty nové podoby blogu byly tak strašné, prostě se leknu, že jsem někde jinde. 🙂
    Co do pracnosti tu novou podobu ohodnotit neumím, vůbec tomu nerozumím, ale musím říci, že je to vážně pastva pro oči 🙂

  28. vůbec se nebudu rizkecávat
    -blog je krasnej
    -aktuality sou dobrej nápad
    -i když to bude znít blbě tak krizy blogu sem uvítala stíhám toho teď víc
    -na Humanoidy čekám! snad ve čtvrtek :-/

  29. Je to moc krásný! Super nápad, skvěle zpracovaný 🙂 A to menu nemám vůbec rozházený, naopak všechno krásně zapadá 😉

  30. Super desigen, hned jak jsem sem vešla si říkám co to je za změny:-) Humanoid už mám, zrovna dneska mi přišlo a je fakt peckovní:-) jinak já už se snažím něco tvořit a nemělo by toho být málo tak snad to co nejdřív odešlu ono škola mi teďka dává dost zabrat, ale už mi to tvoření taky chybí takže se k tomu pokusím co nejdřív dostat:-)

  31. Je to krásný design, všimla jsem si hned xD Ty jo Yin a Yang je super nápad, je to pravda, skvěle se oba doplňují, což ten design samozřejmě vyjadřuje, to je účel:-D
    Menu je udělaný pěkně, akorát když jsem klikla na to Actual s tím novým designem, tak mi to tam kdáká, že adresa není platná, nebo je zadaná špatně, tak nevím. Možná to mám podělaný jenom já, bůhví… No co, tohle jsem si všechno přečetla a jinak to jede pěkně:-D
    Ráda se sem budu vracet za novými dvojčátky a máš pravdu, design Billa s dredama je dobrej, i když má teďka mohawka:-D Jsem se ještě z těch jeho dredů ani nevzpamatovala a on takhle:-D Moc se mi to líbí, je to krásné a jen tak dál….:-D

  32. Bože… včera jsem nestihla sem zajít, protože jsem měla vážně naspěch a za to se omlouvám. Když jsem teďka vkročila na tenhle blog, okamžitě jsem si překontrovala, jestli jsem správně zadala adresu. A kupodivu – jo… Říkám si – co to je? No, za chvilku mi to došlo… x) Musím říct, že tenhle design se mi líbí ještě víc, než ten předešlý. Jasně, je to dost velkej nezvyk, ale tady ten působí tak… vesmírně, nebo nevim… Hlavně ty okraje… Je to vážně skvělý, musím říct, že Ketty je vážně šikula… xP

  33. tak to je úplně úžasné! Ten starý desing jsem měla už okoukaný… Moc se ti povedl a smekám jak něco takového dokážeš protože já bých tohle nikdy nezvládla…

  34. nejako sa všetko okolo mňa mení na humanoidné 😀 aj tento design 😀 je strašne krásný, hoci najprv som sa tiež nalakala, že kam som sa to dostala 😀 mám len takú malú pripomienku a síce, že okrem toho, že ma vstupná brána keď dám "súhlasím" , vyhadzuje upe mimo; tak mi nejde kliknút hore na design, ako je obrázok twins, takže vždy keď sa chcem dostať na hlavnú stránku musím kliknúť 100 rázy na "dozadu". hlavne keď som nekde zamotaná v článkoch, je to dosť na porážku.zrejme to ale nejde len mne takže nwm čo s tým môžem mať.

  35. [46]: samantho, k tomu, abys mohla lahce na úvodní stranu, slouží odkaz "home" po levý straně nad ACTUAL, stačí na něj kliknout a je to. J. :o)

  36. máte to tady krásný holky. Jsem tu každý den, dokonce jsem se snažila i nějak zapojit co se týče povídek ..:) Doufám že to tady poběží jako doted'! 🙂 Xx

  37. dokonalej design! a to yin yang – to je prostě přesný, na ně to prostě sedí :)…a Humanoid je fakt dokonalý cdčko – 2.10. přijdu domu a jsem smutná, páč jsem myslela, že mi přijde až po neděli a přijdu domu a ono tam to cd už je, já myslela, že mě klepne štěstím a nadšením a vůbec a je to prostě dokonalý cdčko! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics