Double Trouble 7.

autor: Gabby

Bill se ráno probudil velice rozjařený. Večer totiž slyšel až moc dobře, jak Tom objevil jeho malou zoo v posteli. Dělalo mu to velikou radost, i to, jak slyšel, když se Tom vztekal, že nemůže najít žádný repelent. Bill je měl všechny bezpečně schované pod vlastní postelí.

Bill se protáhl, zívnul si a poté konečně slezl z postele. Bylo něco kolem půl desáté a on se až divil, že se dnes tak klidně vyspal. Moc se těšil na odpoledne. Dnes měli s kapelou další zkoušku a on už kul pikle, jak Toma znovu přede všemi ztrapnit. Přemýšlel nad tím, že by se teď vplížil do jeho pokoje a znovu by mu nějak zmaloval obličej, ale poté ho napadlo něco mnohem lepšího. Ale to ještě počká. Bill byl velice čistotný, a proto pro něj byla na prvním místě ranní hygiena.

Trošku rozespale se dokolíbal do koupelny, vykonal potřebu a poté, když si šel opláchnout ruce a obličej, se poprvé vzhlédnul v zrcadle.

„To si ze mě snad děláš srandu, Tome!!“ Vychrlil ze sebe, když viděl, jak má na čele napsáno tučným černým písmem SLEČINKA.

Bill se rychle opláchnul a vtrhl do Tomova pokoje. Sám se divil, že ho nevzbudil.

Vzal ze stolu vteřinové lepidlo a Tomovu sbírku trsátek, které měl v menší krabičce též na stole. Vše si položil vedle postele a jemně, tak, aby Toma nevzbudil, vzal do svých rukou jednu jeho dlaň. V ten moment jím cosi zvláštního a hřejivého projelo. Nedbal na to, snažil se ten pocit zatlačit kamsi dozadu a dál pokračoval ve svém plánu.

Vzal červené trsátko a trochu na něj nanesl vteřinové lepidlo. Rychle trsátko, aby lepidlo nezaschlo, přilepil na nehet u Tomova palce. Vypadalo to vtipně, jako by měl Tom dlouhý, pěstěný nehet. Bill nejdřív chtěl zůstat jen u jednoho trsátka, ale když viděl, co mu Tom napsal na čelo, tak ozdobil každý jeho nehet jedním trsátkem.

Spokojeně se na svůj výtvor usmál a spěchal zpátky do koupelny. Potřeboval ze sebe dostat ten strašný nápis, který mu tkvěl na čele.

Vzal si houbičku, na kterou nanesl pořádnou vrstvu mýdla a vody a začal tím drhnout své čelo.

Bylo až zvláštní, že po několikaminutovém drhnutí, byl nápis pořád stejně tmavý. Tohle nemohlo být napsané ani lihovkou. Ale čím tedy?

Bill začal být dosti nervózní, když zjistil, že ani další minutové drhnutí nepomohlo. Akorát se kolem nápisu vytvořila červená skvrna.

„Čím to sakra napsal?“ Zděšeně civěl na svůj odraz v zrcadle a mizela z něj všechna sebejistota. Jak tohle jenom zamaskuje?

„Bille, zbláznil ses? Copak už i já musím mít na rukou takový drápy, jako máš ty?“ Ozvalo se za Billem, který sebou strašně cuknul leknutím. Tom stál ve dveřích a šlo vidět, jak má na jedné tváři ještě otisky od polštáře. Billovi najednou připadal tak roztomilý, ale když se znovu podíval na své čelo, vrátila se mu všechna zloba, kterou se chystal patřičně využít.

„A můžeš mi říct jako, co to mám na čele? Čím si mi to tam napsal?“ Tom se uchechtnul, když viděl Billův zubožený výraz.

„Já ničím, to kamarád… kamarád je tatér, víš, Billí?“ Provokatérsky se zasmál a chtěl odejít zpátky do svého pokoje. Bill ho však okamžitě chytnul za ruku a prudce si ho k sobě otočil, jenže nevychytal vzdálenost. Tom k němu byl až přespříliš blízko. Jejich nosy se o sebe letmo otíraly. Bill okamžitě zapomněl, co chtěl říct a jen se utápěl v Tomových hnědých očí. Stejně tomu tak bylo u Toma. Nikdy si neuvědomil, jak jsou Billovy oči odlišné. Každý by řekl, že jsou stejné, stejně hnědé, ale on v nich viděl tolik rozdílů. Byly překrásné.

„Já… ehm… chtěl jsem…“ Bill se vzpamatoval jako první a o krok odstoupil. „To mi jako chceš říct, že si mi nechal na čelo vytetovat slovo slečinka?“ Do jeho hlasu se znovu vracela nenávist a pohrdání nad vlastním bratrem.

„Ne, buď v klidu. Je to jenom hennou.“ Tom dělal jako by nic, i když moc dobře věděl, že ještě před chvílí měl neskonalou chuť onu mezeru mezi ním a Billem přerušit.

„Jenom hennou? To teď jako budu dva měsíce chodit s tímhle tím na čele?“ Bill prudce ukázal na své čelo a v jeho tváři se zračila bezmoc. „To si ze mě děláš srandu, ne?“

„Buď rád, že jsem tě nenechal uspat a vytetovat ti to tam normálně,“ Tom se už otáčel, že odejde, ale to neměl dělat. Bill se neudržel a nakopl ho přímo do zadku.

„Co sakra děláš? Zbláznil se?“ Tom se kolem sebe rozehnal rukama, na kterých byly ještě stále trsátka, a pravděpodobně ještě dlouho budou.

„Tome Kaulitzi,“ řekl Bill významně. „Já ti garantuji, že tě zničím a zbude z tebe jen troska, která se za mnou připlazí na kolenou!!“ V jeho hlase bylo tolik odhodlání a Tom až o krok ustoupil, když si uvědomil, že to Bill myslí opravdu vážně. A ustoupil tak akorát, aby mu mohl Bill zavřít dveře před nosem.

„Jak tohle zamaskuju?“ Povzdechl si Bill, když se pokoušel zakrýt nápis make-upem.

Tom ho znovu dokopal ještě blíž k tomu, aby Bill udělal něco strašného. Něco, čeho bude Tom litovat tak dlouho, že ho to možná opravdu i na ty kolena svrhne a on se za svým mladším bratrem doplazí a bude prosit o odpuštění.

Bill věděl, že tohle byla poslední kapka. Udělá to!

autor: Gabby
betaread: Janule

9 thoughts on “Double Trouble 7.

  1. U minulého dílu jsem si myslela, že Tom udělá něco čeho bude litovat. Jako, že Billovi vážně ublíží nebo tak. Ale teď se bojím, aby to nebylo naopak. Protože, tyhle věci jsou ještě celkem odpustitelné, ale jsou věci, které se odpustit nedají a Bill je asi dost odhodlaný. Snad to urovnají dřív, než to překročí hranici. Tahle povídka je zajímavá. Jsem zvědavá, jak skončí 😀

  2. mají docela tvrdý spánek, já bych byla okamžitě vzhůru kdyby se mě někdo jen dotknul.
    Ale začínám se bát co Bill vymyslí 🙁

  3. Hele kluci… jak malý! ani já s brachou si neděláme takový věci… chudák bill… a ta trsátka mohla vypadat akčně xD

  4. Bill može být ráda, že je to jenom henou..=D Ale mám strach tyo…co se stane, co Bill Tomovi provede…A strašně mě zajímá, jestli nakonec skončí spolu, nebo se budou pořád nenávidět…;)
    Moc se těším na další díl! 🙂

  5. tyjo, ten nápis, to je docela dost blbý,ale z těch trsátek jsem nemohla 😀 a ještě dlouho tam budou 😀 chudák Tom…ale teda, co Bill chystá, se docela bojím…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics