Zácpa

autor: Emilia

Hey everyone! Tak jsem se taky konečně dokopala k tomu, dát dohromady takovou rychlochuťovku, když je ta krize. Byl to takový bleskový nápad, který jsem dostala, když jsem dřepěla v autě a tatík měl nějaký jednání, tak jsem na něj čekala a u toho vyplodila tohle. Musím dodat, že se mi chtělo strašně na wc, ale nikde poblíž nebylo a čekala jsem asi hodinu, než jsme se k nějakému dostali, takže to bylo psáno pod tlakem. Tím chci říct, abyste ten můj výtvor brali s rezervou, jinak přeji pěkné počtení. Doufám, že se vám to bude líbit vaše Emy 🙂

„OMG! Tome, já ti to říkal, že tu bude zácpa, ale ty sis jako obvykle musel prosadit svou, že?! Jistě, pojedeme po hlavní, to byl vážně super nápad!“ Rozčiluje se Bill. Moc dobře věděl, že jestli chtějí přijet na tu párty včas, určitě nebude dobrý výběr jet po hlavní cestě. Jenomže jeho starší tvrdohlavý dvojčátko si usmyslelo, že když se jede jeho autem, rozhoduje on o tom, kudy pojedou.
„A kdo měl vědět, že to tu bude tak zacpaný?“ Bránil se Tom. Je snad jasnovidec nebo co?! Navíc po hlavní je to kratší.
„No já to třeba věděl.“ Vypláznul na něj Bill provokativně jazyk, v němž se mu zaleskla ocelová kulička.
„Samozřejmě, pan Kaulitz mladší ví všechno nejlíp.“ Nafoukl Tom obě tváře. Vypadal jako roztomilá nafukovací žába. Pomyslel si Bill a musel se nad tou představou zasmát. „Je tu jako něco k smíchu? Jestli se ti to nelíbí, tak si jezdi svým autem.“
„Ale bráško, nečerti se hned, víš, že miluju, když řídíš. Navíc, když už jsme tady, dá se toho docela dobře využít.“ Zablýsklo se Billovi v očích a přejel si jazykem své rty.
„Co přesně tím máš na mysli, Bille?“ Zeptal se nechápavě Tom. ‚Bože, Tome, to seš vážně tak natvrdlej?‘ Říká si v duchu Bill a protočí oči. Sjel tedy Tomovi rukou na koleno a doufal, že jeho jasný náznak pochopí. Tom vykulil oči a vyděšeně vypískl. „Bille!?“

„Copak, bráško?“ Sladce se na Toma usmál, jako by ta ruka nebyla snad ani jeho.
„Co to dě-dě…“ Nestihl doříct, protože se na něj Bill přisál svými rty. Tom se na chvíli nechal unést, a možná by se i podvolil. Bill moc dobře věděl, co s ním jeho blízkost dělá. Jenže si také moc dobře uvědomoval, kde se právě nacházeli. Proto se od bratra odtrhnul a snažil se co nejklidněji mluvit, hlas mu však přeskakoval, což mělo za následek, že pištěl jako holka. No možná i ta by mu záviděla, jak vysoko ten hlas vytáhne. „Zbláznil ses, vždyť, vždyť… jsme v autě a kolem nás jsou další auta a v nich lidi a-a…“ Zmateně plácal to, co mu přišlo na jazyk. Bill se jenom zasmál.
„Miláčku, jestli sis nevšiml při koupi SVÉHO auta.“ Na slovo SVÉHO dal obzvlášť důraz, nadechl se a pokračoval. „Má tmavá skla, tudíž je přes ně možné vidět jenom zevnitř auta.“ Dokonale ho pobavilo jak je Tom chudáček tak zmatený, že zapomněl, co má jeho auto všechno za výhody.
„A-ale i tak může se…“
„Pšššt.“ Bil mu přiložil ukazováček na rty. „Tomi, přestaň hysterčit.“
„Já nehysterčím, vždyť, vždyť…“
„Vždyť co, bráško?“ Zeptal se Bill klidně. Zatím… protože Tomovo odmítání jej rozpalovalo ještě víc. Neskutečně ho chtěl. Už spolu nebyli tak dlouho, přes všechen ten frmol bylo málo chvil, které si mohli skutečně vychutnat. A teď, když je šance, se jí nehodlal jenom tak pustit. Tom si uvědomil, že ho tlačí něco v kalhotách. Sklopil pohled dolů a zaznamenal malou vybouleninu.
„Jsem vzrušený!“ Vypískl nahlas, aniž by si to uvědomil, a hned nato si připlácnul dlaň na pusu. Nebyla šance, že by to Bill neslyšel a především neviděl!! Billovi se dravě zablýsklo v očích a jeho úsměv se ještě více rozšířil. Vzal Tomovu ruku a přitlačil si ji na svůj taktéž vzrušený klín. Znovu se začal přibližovat jako nějaká dravá šelma. Tom se chtěl prosmýknout ven, ale Bill pohotově zamknul a sednul si na Toma celou svou vahou. OMG! Jsem nadrženej a zamčenej ve svým vlastním autě, se svým ještě nadrženějším dvojčetem. Bože, jestli tohle přežiju, slibuju ti, že už nikdy nebudu Georgovi strkat pod polštář Gustavovy fusky. In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti… No mně vážně už totálně hráblo, kde jsem zase tohle vzal? Tomovi zběsile běhaly myšlenky hlavou sem a tam. Těch zjištění bylo na chudáka nějak moc. A mezitím jeho mladší velmi pracovité dvojčátko nezahálelo a naléhavě se mu třelo o klín a u toho mu ještě stíhalo skousávat kůži na krku.

„Oh bože.“ Zavzdychal Tom. Teď už se nebránil, věděl, že by to nemělo smysl. Bill vždycky dosáhne svého, a navíc se ani bránit nechtěl. Začal tedy spolupracovat více než ochotně a zajel mu pod tričko. Bill se usmál a vnikl Tomovi do úst svým nedočkavým jazykem. Klouzali po sobě a prozkoumávali každičké zákoutí úst toho druhého. Bill se na okamžik od Toma odtrhl, aby posunul sedačku dozadu, čímž jim zajistil větší pohodlí. Potom se na Toma opět vyhoupnul a začal mu pomalu shrnovat tričko, přičemž se sklonil a po každém vyhrnutém nově odhalené kousku přejel jazykem. Dostal se až k jeho bradavkám a do jedné z nich ho lehce kousnul. Tom táhle zavzdychal. Teď už mu konečně tričko přetáhnul přes hlavu, odhodil ho někam na zadní sedadlo a opět se věnoval Tomiho sladké pusince. Líbali se chtivě, přitom však procítěně. Z obou vyzařovala touha. Proto také netrvalo dlouho a všechny kousky jejich oblečení skončily tak, jako před chvílí Tomovo tričko.
„Chci tě.“ Řekl Bill mezi vzdechy.
„Bille.“ Zanaříkal Tom.
„Hm?“ Pozvednul Bill obočí, dále se věnujíc Tomovým bradavkám.
„To jako tady, v týhle zácpě a…“
„Jo, správně, Tomi. Chci tě tady, hned! Vždycky máš obavy, ale ty víš, že se to stane. Budu se nořit do tvého horkého těla, splyneme v jedno, a ty budeš zase vzdychat moje jméno. Bude to tak, tomu věř.“ Tomovy tváře znachověly, ale v té tmě to nebylo zase až tak vidět. Bill vždycky všechno říkal na rovinu, beze studu. Na veřejnosti to možná bylo jinak, ale v soukromí ne. Tom moc dobře věděl, že to takhle skončí. Vždycky to tak je. Zase mu bude patřit.

Přitáhl si Billa k sobě a naléhavě ho políbil. Bill pochopil, ale neměli tady nic na usnadnění, proto si naslinil prsty a vniknul jimi do Toma. Byl už tak vzrušený, že tohle všechno by raději obešel, ale nechtěl Tomovi způsobit bolest. Ten trošku ucuknul a sykl bolestí. Tohle bylo vždycky nejhorší. „Šššš.“ Tišil ho Bill a vtiskával mu polibky do vlasů. Když uznal, že by mohl být Tom připravený, za stálého očního kontaktu do něj prudce pronikl.
„Áááách.“ Vykřikl Tom. Bill se totiž strefil přímo do jeho bodu. Byl to tak intenzivní pocit. Chvěl se po celém těle a na čele mu vyrašily drobné kapičky potu. Bill znovu přirazil a poté chytil jeho penis do dlaně. Tisknul ho pevně a cítil snad každou sebemenší žilku. Současně se svými přírazy po něm jezdil nahoru a dolů, podle toho různě měnil intenzitu stisku. Když zajel prstem do malé prohlubně na žaludu Tomova penisu a zároveň narazil na jeho prostatu, připravil tím Toma dočista o rozum. Vyvrcholili ve stejném okamžiku. Společně vzlétli do nenávratných výšin a také společně se z nich celí vyčerpaní vraceli. Najednou se na jejich okýnko ozvalo klepání. Bill si na sebe rychle navlékl první, co mu přišlo pod ruku a náhodou to bylo Tomovo mega tričko. Vykouknul z okna a spatřil postaršího pána.
„Ehm přejete si?“ Optal se.
„Nechci vás nějak rušit, ale už se ta řada uvolnila, tak jestli byste mohli…“ Bill se ohlédl a opravdu. Toto ale uteklo.
„Ou jistě.“ Začervenal se Bill a zatáhl okýnko zpět. Tom se jenom ušklíbnul, ale nic neříkal. Hodili na sebe rychle každý svoje oblečení a rozjeli se.

***Na párty***

„No kde jste!“ Odchytne je hned už pěkně připitej Gustav. „Už se to tady pěkně rozhrčelo… teda rozmrčelo. Sakra! Chci říct…“
„Rozjelo?“ Doplnil za něj s úsměvem Tom.
„No, přesně to jsem měl na mysli.“ Zasmál se spokojeně Gustav a poplácal Toma po zádech.
„No to bys nevěřil, Gusťo, uvízli jsme v dopravní zácpě.“ Odpověděl mu Bill, a poté se s Tomem oba začali chlámat. Gugí na ně čuměl jak vrána na orla, ale po chvíli to nechal plavat. Byl už zvyklý, že se občas chovaj, jak kdyby jeli na kreku. Cestou k baru se zeptal.
„Jo a kluci, neviděli jste náhodou moje modrý fusekle?“

autor: Emilia
betaread: Janule

18 thoughts on “Zácpa

  1. Na to že to bylo pod nátlakem močáku to je fest povedený!!! Chudák chlap musel v autě cítit sex xD Užasné…

  2. [6]: Proč, protože když Tom vypadá více jako kluk hned to musí být takhle? Proč by musel být pořád Tom v téhle roli? Navíc já to píšu jak mi to připadá a myslím, že je to přesně naopak. Bill v žádném případě není takové neviňátko, jak vypadá a Tom naopak není takový jak o sobě mluví. Je to jen můj názor, ale myslím, že to pravda bude. Já zase prostě naopak nemám ráda když se Bill staví do té role křehčího a strašně slabého, kterého musí Tom ochraňovat. Myslím, že by se o sebe dost dobře dokázal postarat sám. Tím chci jen prostě říct, že na tom není nic divného;-)
    Jinak všem děkuji za komentáře:-)

  3. preco si musim taketo veci vzdy citat o pol stvrtej rano:D clovek sa nemoze ani poriadne zasmiat :D..naozaj podarene 😉

  4. [10]: já ani neřekl že Bill je chudáček,nepřekrucujte moje slova..jen je mi divné když svalnatej Tom s opálenou kůží šoustá  bledýho anorektika(Billa :D)

  5. zácpa…hmm ale jaká velice příjemná nejlepší byl Tom jak se zdráhal on kterej by byl schopnej provozovat sex 24 hodin deně pokaždý na jiným místě(ale pokaždý s Billem)mno a ty fusekle ty mě dostali.Fakt skvělej nápad =)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics