Tak tohle děláš v mém pokoji…

autor: Vanity

Bill pootevřel dveře bratrova pokoje a zhluboka se nadechl. Miloval tu nezaměnitelnou vůni, která se pokojem prolínala. Pokoj voněl po Tomovi. Bill miloval, jak bratr voněl. Zvláštní nahořklá vůně, spojená se sladkým kokosem, a on přeci miloval kokos. Mladík otevřel dveře tak, aby mohl vejít dovnitř a rychle za sebou dveře zase zavřel. Nechtěl, aby uniklo více pokojového aroma než bylo zapotřebí.

Tom byl ve městě. Říkal něco o tom, že se má sejít s Georgem, aby koupili náhradní struny, protože Georgovi se včera jedna přetrhla, div mu nevyšvihla oko. Bill ani moc nevnímal slova, která mu Tom říkal. Sledoval celou dobu jeho rty. Sledoval jejich souměrný tvar, sledoval jejich rychlé, avšak skoro nepatrné pohyby, jak Tom rychle drmolil. Sledoval a fantazíroval nad tím, jaké by to bylo, kdyby se jej ty rty někdy dotkly třeba na krku, na nahých ramenech, na bříšku nebo…

Bill přešel k bratrově posteli. Pohladil ustlanou peřinu a posadil se. Pousmál se, když si vzpomněl, že ji jednou zapomněl opět ustlat. Málem se z toho nevymluvil. Avšak Tom byl velice chápající člověk, co se Billa týkalo, a tak se nevyptával. Bill vzal polštář a položil jej na zem, vedle postele. Ten nebude potřebovat. Nikdy jej nepotřeboval. Rozložil peřinu přes celou postel a úhledně ji srovnal. Byl puntičkář, vždy chtěl, aby jej Tomova vůně obklopovala ze všech stran. Vzrušovala jej.

Bill se na postel kriticky zadíval. Hledal malý náznak nedokonalosti avšak pokaždé našel jen jeden jediný. Pokaždé zde chyběl Tom. Bill se musel uchechtnout, když si pomyslel, co by bratr dělal, kdyby věděl, co Bill provádí v jeho pokoji. Nemravné.

Od postele přešel Bill ke dveřím Tomovy koupelny. Znal Toma dokonale. Věděl, že najde to, co hledá. Pokaždé tam bylo, pokaždé na stejném místě, pokaždé perfektně složené. I Tom byl puntičkář. Bill vzal z poličky Tomovo žluté tričko na spaní do rukou a přivoněl. Ta vůně pro něj byla omamná. Položil tričko na umyvadlo a usmál se na svůj odraz v zrcadle. Sundal ze sebe tepláky a triko, co doma nosil a nechal své oblečení pohozené na zemi. Teď ještě nebyl čas zametat stopy. Znovu uchopil bratrovo triko a přetáhl si jej přes hlavu. Bylo tak příjemné na dotyk. Podíval se na sebe opět do zrcadla, a tak jako pokaždé, zadržoval smích. Vypadal v tom opravdu komicky. Ale stačilo mu uvědomit si, že v tom tričku spává Tom a jeho úsměv zjemněl.

Bill přešel zpět k Tomově posteli a posadil se na ni. Posunul se tak, aby seděl přesně uprostřed . Věděl, že když se teď opře, bude mu to vycházet akorát, do polohy, kterou měl nejraději, ale ještě nebyl správný čas, aby tak učinil. Trochu od sebe roztáhl nohy a skryl si tričkem svůj klín. Vzdychl, když se jemná látka otřela o jeho penis. Doma v zásadě nenosil spodní prádlo. Trochu za tričko zatahal, aby se látka pohnula tak, jak potřeboval. Miloval pocit Tomova trička na svém žaludu. začínalo mu být horko, olízl si rty a jemně stiskl svůj penis. Účinek tohoto pohybu zaznamenal téměř okamžitě, už předem věděl, co způsobí. Jeho klín se neuvěřitelnou rychlostí probouzel k životu. Byl čas.

Bill se položil na záda tak, jak mu to jeho dlouhá štíhlá postava dovolila. Vždy lehával takto, bylo to pro něj velmi pohodlné. Viděl na sebe a to v něm vzbuzovalo větší touhu. Navíc měl velmi rozvinutou představivost, a když viděl svou ruku s upravenými nehtíky, jak obepíná penis, u kterého končí žluté bratrovo triko, rád si představoval, že tohle dělá jemu.

Stiskl svůj penis o poznání víc a zasténal. Tohle bylo dokonalé. Byl v nevědomosti. Netušil totiž, že jej už dobrých pár minut sledují dvě zvědavé hnědé oči.

Bill se naplno věnoval sobě. Jednou rukou se hladově hladil po odhaleném bříšku a druhou neustále tiskl svůj penis. Měl zavřené oči, zakloněnou hlavu a pootevřené rtíky. Neměl ani tušení, že se dveře pokoje otevřely a v nich stál Tom s fascinujícím výrazem vepsaným ve tváři.

„Tak tohle je to, co děláš v mém pokoji, když jsem pryč…“ vydechl Tom. Avšak v jeho hlase neznělo opovržení, či znechucení. Naopak. Z jeho hlasu šlo cítit vzrušení.

Bill otevřel oči, byl prozrazen. Nemohl však teď přestat. Byl na pokraji. Potřeboval se uvolnit.

Tom cítil Billovu potřebu. Věděl, jak touží po uvolnění a hodlal využít této situace k něčemu, po čem Bill touží ještě víc.

Nepřestával se dívat bratrovi do očí, když se začal svlékat, Bill takový pohled nemohl vydržet. Pohledem sjel po nahém Tomovi a zrychlil pohyby své ruky. Díval se jak si Tom kleká před něj.

Tom vztáhl ruku k bratrovu obličeji a pohladil jej konejšivě po tváři.

„Nech mě, aby to udělal…“ zašeptal jemně nakřáplým hlasem těsně u Billova ucha. Ten sebou cukl a pustil ze sevření svůj penis. Oběma rukama chytl Toma za týl a přitáhl si jej k sobě v naléhavém polibku. Jejich jazyky sváděly souboj a zároveň se spolu mazlily. Otíraly se jeden o druhý, narážely do sebe a zároveň si utíkaly, aby toho druhého přiměly ke zvýšení intenzity.

„Tomi…“ špitl Bill zatímco lapal po dechu. Měl až nemravně roztažené nohy a nahý a vzrušený Tom klečel mezi nimi.
„Copak?“ zašeptal Tom zpátky a jeho rty se přesunuly na Billův laní krk.
„Tomi…“ zakňučel Bill podruhé a mnohem naléhavěji.
Tom ustal ve svém počínání a podíval se na brášku. Pohladil jej po zpocené tváři a usmál se.
„Potřebuju…“ zašeptal Bill.
Tom svraštil čelo. Tón, kterým Bill ta slova řekl, byl zvláštní, skoro až bolestný, ale..
„Pověz mi co potřebuješ,“ vybídl jej po chvíli, když Bill mlčel.
„Tebe uvnitř mě,“ řekl Bill a zadíval se Tomovi do očí. Věděl, že mu bude rozumět.

Tom pochopil. Znovu jej pohladil po tváři a následně políbil na rtíky. Rukama sjel na bratrův malý zadeček a pohrával si s ním v dlaních. Když spatřil Billův spokojený úsměv, zintenzivnil pohyby svých dlaní. Hlazení zadečku dělalo Billovi velmi dobře. Prohýbal se slastí v zádech jako luk a netoužil po ničem jiném než po Tomově milování.

Tom se vtiskl těsně na bratrův penis a přirazil. Oběma projela vlna extáze tak velká, že jim vzala dech. Bill se na bratra přitiskl celou svou hrudí, chtěl cítit tlukot jeho srdce, zjistit, že je stejně tak zběsilý, jako ten jeho.

„Oh, Tome…“

Bill se vymanil z bratrova objetí a potutelně se usmál.

„Co to vyvádíš?“ optal se překvapeně Tom, když viděl, že se pod ním bratr otáčí a kleká si.

„Takhle… to je to, co si představuju, že s tebou dělám,“ řekl Bill. Jeho hlas byl podbarvený vzrušením a opadla z něj ta nejistota i stud, které Billa pokaždé sužovaly. Tom zalapal po dechu, narovnal se, aby si Billovu polohu mohl pořádně prohlédnout. Bill klečel dobrý metr ode zdi, ale rukama byl o zeď opřený. Obličejem byl otočený k Tomovi, aby se na něj mohl dívat. V Tomově penisu nebezpečně zaškubalo, když spatřil, jak se bratr hladí prstem přes svůj vstup.

Tom vztáhl ruku, aby Billa pohladil po páteři. Poté se k němu naklonil a polaskal Billa jazykem na šíji. Chutnal tak sladce. Přejel přes Billovy krční obratle a postupoval stále níž a níž. Na chvíli se ve svém pohybu zastavil, když sjel opravdu nízko. Nevěděl, zda si to může dovolit, ale doufal, že se to bratrovi bude líbit. S tím sjel svým jazykem opravdu nízko a ochutnal tak místečko, pro něj nejlákavější.

„Proboha, Tome…“ vykřikl Bill a zalapal po dechu.
Tom se narovnal a s úsměvem se přisunul k Billovi. Rty přiložil těsně k bratrovu oušku a zašeptal.
„Líbilo?“

Odpovědí mu bylo Billovo horlivé přikyvování a bezděčné přirážení se na Toma. Byl už nedočkavý, tak moc dlouho po něm toužil. Pokaždé si představoval, jaké to bude, a teď když jej od toho okamžiku dělilo jen několik minut, nechtěl dál čekat.

Tom poznal, že je Bill na pokraji svých sil. Skousl mu ušní lalůček a se rty přitisknutými na bratrově šíji uchopil svůj penis a navedl jej na správné místo. Volnou rukou pohladil Billa na boku a chytl jej, s dalším polibkem na bratrův krk, do něj pomalu pronikl.

Bill vykřikl a prsty škrábal po zdi, omítka se mu dostávala za nehty a na zdi zůstávali hluboké škrábance, ale to bylo teď dvojčatům upřímně jedno. Tom se pohnul v Billovi dopředu a Bill vydechl.

„Tohle je mnohem lepší než…“
„Než co…“ zachroptěl s námahou Tom, držel se, aby nezačal zběsile přirážet do toho nádherného úzkého horka.

Bill rukou zašmátral pod Tomovým polštářem, tam si schovával své poklady. Vytáhl černý průhledný vibrátor a ukázal jej Tomovi.

„Než tohle.“
„O bože, Bille!“ zasténal Tom, když viděl tu velikost.
„Nemusíš se bát, jsem roztažený dost,“ pobídl Bill bratra.
„A přesto tak zatraceně úzký…“ mlaskl Tom a prudce do Billova malého zadečku přirazil.
„Oh, ano, Tomi…“

Bill odhodil svého pomocníka za postel, věděl, že už jej nebude potřebovat. Teď má něco mnohem, mnohem lepšího. Tom ztratil veškeré zábrany, trochu víc se rozkročil, aby neztratil rovnováhu, narovnal se a oběma rukama chytl bratra za boky. Chvíli do Billa vnikal pomalu a líně, díval se jak jeho penis mizí v malém zadečku, ale ten pohled jej natolik odzbrojil, že potřeboval ventilovat svou touhu. Zrychlil své tempo přírazů a nepřestával se dívat na Billův obličej zkroucený rozkoší. Cítil se pyšný na to, jak šikovného má brášku, stejně tak jej naplňovala pýcha, když si uvědomil, že tak krásné pocity, může bratrovi dopřávat on sám.

Tom pocítil známé mravenčení a věděl, že už dlouho nevydrží. Vystoupil z Billa a otočil ho čelem k sobě. Nasměroval svůj penis k jeho obličeji a nechal bratra, aby jej vzal do ruky. Stačilo pár temp a Tom se udělal přímo na Billův obličej. Tom se rukama zapřel o zeď a zhluboka dýchal. Ještě nebyl konec. Musel odměnit svého šikovného brášku. Zadíval se na jeho pošpiněný obličej a usmál se. Bill si olizoval rty a ochutnával tak Tomovo sperma.

Tom se svezl kousek níž, aby jej Bill dobře slyšel a zachraptěl.

„Moje jsi ochutnal, teď ochutnám já tebe,“ a s těmi slovy se sesunul až mezi Billova doširoka roztažená stehna. Olízl špičku bratrova penisu a následně si jej vložil do úst celého. Jazykem kroužil po sametovém vrcholku a občas celou plochou svého jazyka přitlačil na malou prohlubeň, čímž si vysloužil Billův vzrušivý výkřik. Jednou rukou zabloudil ke kořenu Billova penisu a silně jej stiskl, druhou jej hladil po plochém bříšku. Bill se nedokázal déle udržet, snažil se ze všech sil oddálit ten okamžik, ale i přesto se během chvilky udělal přímo do Tomových úst a přísahal by, že slyšel, jak bratr polkl.

Tom se posunul kousek výš a položil si hlavu na Billovo bříško. Oba se jemně usmívali.

„Doufám, že už tohle nikdy nebudeš provozovat beze mě…“ zašeptal Tom.
„Budeš mě ještě prosit, aby tě nechal být…“ usmál se Bill a pohladil Toma po šíji.
„To se nestane.“

autor: Vanity
betaread: Janule

28 thoughts on “Tak tohle děláš v mém pokoji…

  1. Měla jsem radost, když jsem uviděla povídku od Vanitky. Bohužel velmi silně připomínala jednodílku "What would Tom do-How does Tom like it" od Haylzee, takže jsem nemohla být nijak nadšená z originálního nápadu.

  2. můj bože. To bylo tak nehorázně perverzní. A tím pádem tak nehorázně úžasný. Já jsem prostě starej uchylák a tohle mě fakt dostává. Totálně jsem to hltala. Vanitko prostě super

  3. Bohužel se musím naprosto přiklonit v názoru k Terezce. Tenhle nápad byl jen okopírovanej. Nebylo tam řečeno vůbec nic novýho a bohužel slohové zpracování o dvě třídy horší, než má Haylzee.
    Tvoje povídky nebývají špatný, ale tohle se ti bohužel nepovedlo.
    A jen, prosím, nerada bych slyšela obhajobu tipu, že tu povídku vůbec neznáš…

  4. Vyfoukly jste mi monolog, děvčata! Akorát já si nemohla vybavit název té vámi vzpomínané povídky od Haylz. 🙂 Ale četla jsem jí také. Já naopak musím říct, že se mi tento nápad líbil i ve tvém pojetí, Vanity. Ainikki, podle mě je nespravedlivé srovnávat právě s Haylzee. Nejsem si jistá, jestli vůbec některá česká autorka sahá takové třídě jako je Haylzee aspoň po ramena, takže je to pouze demotivující pro autora. Má to účinek asi jako křížení velblouda s kočkou.

  5. [14]: opravdu na svou obhajobu nebudu říkat, že tu povídku neznám, znám ji a všechny povídky od haylzee mám moc ráda a opravdu nepotřebuju sama sebe obhajovat něčím tak ubohým jako popíráním tohoto fatku, takže jestli si to myslíš, tak si mě zklamala… Rozhodně to nemělo být kopírování povídky, protože věřím tomu, že mě na tuhle povídku přivedl úplně jiný "podklad"… a pokud jsem podle tebe opravdu tak špatná a máš potřebu mě srovnávat s bezkonkurenční Haylzee tak moje povídky jednoduše nečti. Nikde není psáno, že musíš všechny povídky číst. Jestli se ti nelíbí mé "slohové zpracování" tak tu povídku jednoduše ignoruj, uleví se tobě a mě taky. Nemyslím to nijak zle, ale mrzí mě, že má někdo potřebu mě srovnávat s jiným autorem. Stejně jako Peťushka myslím, že jen hrstka českých autorů by mohla dosahovat takových výkonů jako mají právě zahraniční autorky.

    Mimochodem – děkuju všem ostatním za krááásné komentáře, jsem ráda, že se vám povídka líbila :-*

  6. mě je to jedno jestli to bya povídka čistě z tvojí hlavy a nebo jsi nápad pochytila jinde prootže pro mě budou vždycky tvé povídky nejlepší Vanity!

  7. [17]: já teda osobně mám moc ráda tvoje povídky…tu od Haylzee jsem nedávno četla…napadlo mě,že je to docela podobný..ale takových je tu na blogu hodně…takže mě se prostě tvoje povídka moc líbí…tvůj pohled k věci..x))
    moc pěknéé..
    miluju tvoje povídky x) <3

  8. Věděla jsem, že když to bude tvoje jednodílka, že to bude zase něco tak….nemravného! :o)
    Povídku jsem si přečetla už včera, anebo ještě dneska před spaním. Moc se mi v ní líbil Tom, ty jeho otázky byly skvělé ;))
    p.s. K tomuhle se vyjádřit musím. Protože můj  pohled na české autory je unešený. Opravdu mám ráda české autory a dávám jim častokrát větší přednost, než zahraničním. Znám tolik úžasných autorů, jejichž styl propracování stojí za označení: bezkonkurenční.

  9. [17]: promiň, ale když okopíruješ povídku od Haylzee, nemůžeš se divit, že tě s ní někdo bude srovnávat…
    Jak řekla Ainikki, nepřineslo to nic nového, aneb originál je prostě originál;)

  10. Vanitko jako vždy užasné a bezkonkurenční… co z toho že začátek je podobný tomu od Hay? Mě se to líbilo 🙂 prostě super!

  11. [23]: … Dobře… K tomuhle se vyjádřím ještě jednou… Já nemám tohle dohadování moc ráda, takže to vezmu jednoduše. Naprosto přijímám fakt, že se povídky v počátku celkem shodují i když je tu nepatrný fakt, který je rozlišuje, rozhodně nebylo v mém úmyslu, abyste nabyli na dojmu, že kopíruji povídky. To nědělám. Každopádně děkuji za všechny komentáře. jak ty milé, povzbuzující tak i za ty kritické. Jsem ráda, že každý říká svůj názor a nepapouškuje vše po ostatních. Jen jenda maličkost – kdyby to bylo okopírované, nebylo by to úplně stejné? … Jen slovíčkařím… 😉

    Díky za VŠECHNY komentáře… :-*

  12. Krásne. Bill v žltom tričku na Tomovej posteli, musel byť nádherný. Môcť ho tak vidieť naživo a nielen v predstavách…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics