Dark Side Of The Sun 4.

autor: Lauinka

„Bille,“ vzdychl tlumeně a zaklonil více hlavu dozadu. Bill se jen pousmál a vlhkou cestičkou, udělajíc ji až na bříško, se posunul na jeho těle níže. Obkroužil ten malý otvůrek na plochém břiše a špičkou jazýčka vnikl do vnitř. Prudce zakmital a zase jej políbil níž. Hladil jeho tělíčko a mazlil se s ním. Tom si to užíval a slastně přivíral oči. A Bill útočil stále více a na citlivější místa… A Tom sténal stále víc. Nečekal, že by mohl být tak zkušený. Nikdy mu nikdo nezpůsoboval takovou slast. Nikdy ji totiž ani nevyhledával. S dívkami, jež měl před tím, se nikdy nelíbal ani nemazlil. Nešlo o nic víc než jen o vlastní uspokojení. Je to poprvé, co se takhle nechal laskat. Dovolil by mu snad cokoliv.

„Ach bože,“ vydechl znovu, když ucítil černovláskův dotek na napnutých boxerkách. Zaklonil hlavu více dozadu a víčka pevně přitiskl k sobě. Užíval si to. Ale Bill byl v rozpacích, nevěděl, co dělat. Cítil, že Tom už je vyburcovaný až dost a potřebuje se uvolnit. Dostal však strach. Ještě nikdy to nedělal a nechtěl to pokazit. Vyhnal by ho a ztratil by svého anděla navždy. Váhavě mu pomalu stahoval boxerky a odhodil je na zem k ostatním kouskům oblečení, válejícím se již po zemi. Jazykem nejistě přejel po celé délce jeho vzrušení. A Tom z toho šílel. Rukama pevně stiskl prostěradlo a pevně do něj zaryl nehty. Jeho tělem prostupovaly silné návaly tepla a on už se nedokázal klidnit a doslova vykřikl jeho jméno.

„Bille!“ Prudce zatáhl za cípy ve svých rukách a hlavu zabořil ještě více do polštáře. A Billa tohle vedlo dále. Rukama vzal jeho štíhlé boky a pevně je držíce, vzal jeho chloubu hluboko do svých úst. Přivřel oči a jazykem kroužil kolem špičky, kterou posléze začal sát. A Tomovy hluboké výdechy a lehké kňučivé zvuky, deroucí se z jeho úst, mu dodával na odvaze. Lehce jej u kořene vzal do své malé ručky a párkrát zapohyboval.

„Billí… já… už…“ breptal ztěžka Tom, snažíc se jej dostat ze svého klína. Ale Bill pevně držel. Zrychlil pohyby rukou i pusou a po chvíli ucítil teplou tekutinu chutnající jako Tom. A on slastně polykal. Tom byl v sedmém nebi. Cítil se tak krásně. Žádná z toho milionu dívek, jež jeho postelí prošla, jej nedokázala dovést až k závratným výšinám, tak jako on. Nevěřil ani, že by to někdo dokázal, ale on ano. Byl si jist, že jemu by snesl i modré z nebe, jen aby viděl ten sladký úsměv na rtech. Byl šťastný jako nikdy. Díval se do jeho napjaté tváře a pozoroval třepotající se řasy a Tomova pootevřená ústa, jak se pokoušel svůj dech dostat do normálu. Moc mu to však nešlo. Stále cítil tu nezapomenutelnou chvíli. Lehce otevřel oči a podíval se na něj. Ten spokojený úsměv hrající na jeho rtech. V očích četl upřímnou radost a sám se lehce pousmál. Rukou zajel hluboko do jeho vlasů a načechral je. Přehodil přes ně přikrývku a nechal ulehnout černovláska zpátky na jeho tělo, sloužící mu jako polštář. Po té oba dva zavřeli oči a naslouchali tlukotu srdcí. Vyčerpáním usnuli a v hloubi duše se těšili na nový den.

Bylo ještě hodně brzo ráno, když opouštěl postel, pozorujíce jeho, jak jej sladce kolíbají sny. Potřeboval být chvíli sám a přebrat si, co se vlastně stalo. Rozehrál tuhle bláznivou hru, ale věděl, že jejich láska nikdy nemůže vyhrát, a přesto se do ní pustil. Nedokázal by mu teďka říct, že to bylo jen chvilkové pobláznění, protože by lhal ne jen jemu, ale především sám sobě. Patřil mu, a kdyby si Bill přál cokoliv, splnil by mu to. Zabil by pro něj.

Vyšel na zahradu a sedl si do houpací sítě visící na dvou vysokých borovicích, stojících naproti sobě. Vytáhl krabičku cigaret, jednu vytáhl, vložil ji mezi rty a konec polaskal ohněm. Slastně potáhl. Přivřel oči a nad sebe vyfoukl obláček bílého dýmu. Byl naprosto zmaten. Měl být jeho obětí, ale sám podlehl své kořisti. Najednou se chtěl vzdát své černé minulosti jen proto, aby mohl být po jeho boku. Všude se s ním ukazovat. Ale to nemohl, chytli by ho. Divil se, že Bill jej neznal. Mluvilo se o něm více než dost. Najednou se zasekl. Díval se před sebe a lehce sklepl ukazovákem popel. Co když to ví? Co když chce jen peníze? Jeho hlavu? Někdo jej nastrčil, jako loutku, aby byl konečně chycen. První nejistota se dostavila, ale když si vzpomněl na ten obličej, úsměv a oči, veškeré pochybnosti jej opustily. Jen zatřepal hlavou a usmál se. Opět si potáhl ze své jediné kamarádky. Měl by mu říct pravdu, ale jak? Nenacházel vhodná slova, proto všechno snad ani nebyla. Odhodil nedopalek a hlavu složil do dlaní. Byl tak nejistý.

Mezitím se v horním patře probudil i černovlásek. Nejistě zkoumal místo vedle sebe, ale bylo prázdné.
„Tome?“ Zeptal se s nejistou otázkou v hlase a lehce zdvihl hlavu. Nikde ho neviděl. Rychle vstal a procházel jeden pokoj po druhém. Všude ticho a prázdno. Srdce divoce bilo. Utekl snad od něj? Jen v boxerkách a delším triku na spaní, vyběhl na zahradu. Byl bos. Do chodidel jej zastudily studené kapičky rosy, lehce se lesknoucí na veškeré zeleni kolem. Pohledem rychle přejel po celé zahradě. Spatřil jej. Ležel v síti a odpočíval. Nebyl si jist, zda spí, proto se pomalými kroky přesouval blíže k němu. Jejich pohledy se setkaly.

„Už nespíš?“ Usmál se a pohledem zkoumal jeho rozespalý obličej.
Bill jen pokýval hlavou a rukama se snažil zkrotit neposedné prameny, které mu spadly do obličeje. Mohl na něm oči nechat. Líčidla už na jeho obličeji skoro nebyla. Tom se vymotal ze sítě, pouze té houpací, v síti lásky se totiž motal stále. Byl jako chycená moucha čekající na smrt. Zřetelně se klepal. Viděl to.
„Pojď, půjdeme dovnitř nebo mi nastydneš.“ Vzal chlapce za ruku a zamířili zpět.
„Proč si mě tam nechal?“ Zeptal se jemně, bez nějakých výčitek. „Bylo mi smutno.“
„Myslel sis, že jsem utekl? Že bych tě tam nechal?“ Díval se mu do očí. Prudce je propaloval. Přesně tohle dělával, ale teď je to již jiné.
„Ne… ne, já jen… promiň.“ Sám ani nevěděl, co říct. Nechtěl se hádat. Vždyť mu nic nevyčítal. Sklopil pohled a už raději nic neříkal. Teď jej vyhodí a zase zůstane sám.
„Nezlob se na mě, nemyslel jsem to zle. Vážně ne. Jen… bál jsem se.“ Snažil se to nějak vysvětlit. Cítil snad i slzy.
„Pššt, to je v pořádku. Nezlobím se na tebe. No tak.“ Přivinul si jeho štíhlé tělíčko k sobě a majetnicky kolem něj obmotal ruce.

„Promiň, Tomi, mrzí mě to. Moc.“ Zoufale se k němu tiskl, jeho ztratit nesměl.
„Billí, nic se nestalo.“ Snažil se jej uklidnit. Objímali se ještě hodnou chvíli, než se Bill konečně uklidnil.
“ Co kdybychom šli někam ven?“ Usmál se konečně Bill.
„Ven?“ Tom se zarazil. Jak rád by jej ukázal celému světu. Chlubil se jím, ale nešlo to. Nemohl.
„Dneska to nepůjde. Mám hodně zařizování a ty by ses taky měl ukázat doma.“ Nechtěl jej od sebe odhánět, ale musel. Kvůli jeho bezpečí.
„No a přijdeš? Večer?“ Špitl tiše. Chtěl být s ním každičkou vteřinu.
„Přijdu.“ Špitl do jeho vlasů. „Slibuju.“
„Dobře.“ Vyběhl schody, kde se převlékl. Ani sám nevěděl, co řekne mamce. Ale byl šťastný, a to bylo hlavní. Posbíral své věci a sešel dolů za Tomem. Nechtělo se mu od něj. Ve dveřích si věnovali dlouhý polibek nemající konce.

autor: Lauinka
betaread: Janule
Klikni na anketu, díky J. :o)

10 thoughts on “Dark Side Of The Sun 4.

  1. Tak teď vůbec nevím, co si mám myslet. Copak je Tom zač? Gangster, feťák, vrah, násilník, emigrant?! 😀 No, už abychom se to dověděli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics