Dark Side Of The Sun 8.

autor: Lauinka

Byl vlastně i rád, že je tu sám, a může se v klidu nachystat. V klidu posnídal, a poté se odebral do koupelny. Svlékl se a pustil na své unavené tělo teplou vodu. Nastavoval jí svoji unavenou tvář. Namočil si i vlasy a jeho tělem se rozlil uklidňující pocit. V tuto chvíli nebylo nic lepšího. I když něco možná ano. Usmál se, když se v jeho mysli opět zjevila jeho tvář. Na ruku si nalil šampon s vůní vanilky a po těle roztíral sprchový gel. Poté vše důkladně opláchl vodou a zamotal své tělo do chlupaté veliké osušky. Byly teprve dvě hodiny odpoledního času. Do setkání s Tomem zbývalo ještě tolik času. Měl pocit, že se ani nedočká. Sedl si s velikým turbanem na hlavě do křesla a pustil televizi. Ale žádný z pořadů ho nedokázal zabavit. Každičkou chvíli se díval na hodiny visící na zdi. Marně se je pohledem pokoušel posunout vpřed. Tiše si povzdechl. Tohle bylo snad to nejhorší mučení. Nevěděl, co dělat.

Z koupelny si donesl černý a bílý lak na nehty. Vše muselo být dokonalé. Po skoro hodinové práci byl hotov. A rázem se posunul i čas. Oblékl se do spodního prádla a na sebe vzal jen triko na doma a tepláky. Opět se vrátil do koupelny a na tvář si nanesl masku. Musel se zasmát svému odrazu v zrcadle. Mohl by takhle za Tomem. Určitě by okouzlil všechny přítomné. Najednou měl pocit, že čas utíká až příliš rychle. Smyl masku a vrhl se na vlasy, které mezitím dočista uschly. Rozčesal je a vyžehlil tak, aby mu splývaly. Potom si nanesl make-up a černé stíny a také vše, co k tomu patří. Byl se sebou spokojený. Moc spokojený. Usmál se na svůj odraz v zrcadle a opět rychle vyběhl schody do pokoje. Převlékl se do předem připraveného oblečení a potřebné věci rychle naházel do kabelky.

Dostatečně se navoněl a opět pohlédl na hodiny. Sedm. Všechno stihl, a než dojde k Tomovi, akorát mu to vyjde. Ještě před zrcadlem na rty nanesl vrstvu průsvitného lesku na rty. Poslal směrem k zrcadlu vzdušnou pusinku a mířil ven. Byl tak zaslepen Tomem, že mu ani nedošlo, jak moc to s tou vůní přehnal. V předsíni si nazul boty a natáhl na sebe i bundu. Potom už vyrazil k Tomovi. Zazvonil okolo tři čtvrtě. Dveře se otevřely a v nich se objevil Tom. Taktéž sladěn do černo-bíla. Bill se lehce usmál a byl rád, když se Tomova čelist válela někde před jeho nohama.

„Ahoj.“ Sladce se usmál a udělal pár kroků směrem k němu.
„Ehm… a… ahoj,“ vykoktal ztěžka a hypnotizoval jej.
„Můžu jít dál?“ Nejistě se podíval na Toma, který se ještě nevzpamatoval z té krásy, co viděl.
„Jo, jo, promiň.“ Zmateně zatřepal hlavou a trochu se posunul na bok, aby mohl projít, ale přitom tak, aby o něj Bill zavadil. Mysl měl zaslepenou jím. Bill kolem něj chtěl projít, ale nedopatřením se o něj otřel. A když ještě k Tomovu nosu doletěla ta dokonalá vůně, málem omdlel.

Bill vešel do domu a hned se otočil směrem k Tomovi. Ten se pomalými kroky blížil k němu.
„Vypadáš nádherně,“ zašeptal a políbil jej. „Jsi tak nádherný,“ rozplýval se mezi polibky. A Bill mu se stejnou láskou oplácel. Tom byl čím dál dravější, ruce mu klouzaly po celém jeho těle, a když zmáčkl v dlaních jeho malý zadeček, Bill slastně vydechl mezi jeho rty. Jazyky po sobě klouzaly a hrály chtivou hru.

„Tomi,“ vzdychal a nechal se namáčknout na dveře. Hlavu zakláněl dozadu a nechával se laskat na krku. Hladili se a líbali.
„Ne… neměli bychom jít?“ Vzdychl Bill a zaryl nehty do Tomových ramen. Cítil ten chtíč visící nad nimi.
„Já vím, ale to… nejde přestat, jsi neodolatelný.“ Tom byl jako smyslů zbavený. Nedokázal přestat ani se ovládat.
„Lásko,“ vykřikl, když ucítil ruce na svém bříšku. Chtěl ještě něco dodat, ale veškerá slova ulpěla v jeho ústech. Tiskli se k sobě a snad nebylo nic na světě, co by je v tuto chvíli rozdělilo. Bylo to až moc vážné, už museli skončit, protože jinak by už nikam nešli.

„Vážně tam chceš?“ Oddálil se od něj se zrychleným dechem.
Bill se jen provokativně usmál a nahnul se k jeho oušku. „Máme na tohle celou noc.“ Lehce jej na ně políbil a pak se od něj odtáhl. Tom jen zůstal koukat a nahlas polkl. „Tak dobře.“ Rezignovaně se na něj podíval a pustil jeho boky. Ale za týl si jej k sobě ještě jednou přitáhl. Bill mu věnoval ještě jeden polibek, potom jej chytil za ruku a vytáhl před dveře.
„Takže… veď mě.“ Zasmál se.
„Myslím, že pojedem autem.“ Šel k malé garáži za domem a u Billa zastavil černý Cadillac. Nemohl uvěřit svým očím. Jen otevřel ústa, ze kterých nevyšla ani jediná hláska. A Tom byl rád, že alespoň takhle na něj může udělat dojem. Svým povoláním jej asi moc neoslní. Otevřel dveře na místě spolujezdce.

„Tak naskoč.“ Usmál se.
„Jo, jo, promiň.“ Rychle si vlezl do auta a zavřel dveře. Na rtech mu hrál lehký úsměv. Připoutal se a rozhlédl se po autě. První pohled skončil na zadní části vozu.
„Je tak velké a tolik prostoru.“ Unešeně vydechl. Taková auta pouze znal z televize a nebo obrázků. Tom měl co dělat, aby se dokázal soustředit na řízení. Jeho pohled stále šmátral po jeho miláčkovi
„Máš rád taková auta?“ Když už se mluvilo o prostoru v autě. Vážně ho tam bylo požehnaně, ale ještě dokonale nebylo prozkoumáno. Billovi stačil jediný pohled na něj a vytušil, na co myslí. Sám se nad tím pousmál a ručkou přejel Tomovi po stehně až ke kolenu.

„Co, co to děláš?“ Zarazil se s pohledem zabodnutým před sebe.
„Nelíbí se ti to? Mám přestat?“ Zašeptal a lehce jej líbajíc po krku, jel zase rukou výš.
„Bille, neblázni.“ Vydechl lehce rozrušeně. Ale Bill dělal, jako by tato věta nebyla nikdy vyřčena. Zabloudil k jeho triku, pod které vjel a ukazovákem drze obkroužil kolem té malé skulinky.
„Ukaž, jaký jsi řidič.“ Provokativně se usmál a líbal ho po tvářích a ruka jako by sama přitlačila na jeho klín. Auto náhle zastavilo. A Tom se odpoutal a odepnul pás i Billovi. Ten se jen usmíval, ale nic neřekl.

„Varoval jsem tě, abys neprovokoval.“ Šeptl a strhl si jeho tělo na to své. „Teďka, i kdyby si na kolenou prosil, nepustím tě.“ Bral si jeho rty a Bill se zkoušel bránit, nechtěl se bez boje vzdát.
„Tome, dost, rozcucháš mě, prosím.“ Pokoušel se mu vymanit ze sevření. Chtěl si pohrát.
„Nepustím.“ Líbl jej na ouško a Bill začal povolovat. Za neustálého líbání se přesunuli do zadní části vozu. Zbavovali se svého oblečení hladíce horká těla. Opět se jejich těla protnula v nekonečném poutu lásky. Užívali si to a po chvíli se ozval do noci poslední výkřik. Chvíli se vydýchali a rychle na sebe oblékli oblečení. Nebylo zrovna rozumné stát tu. Ani jeden nic neřekli a vůz se dal opět do pohybu. Jen Bill vytáhl zrcátko a shlédl se v něm. Dal si prameny vlasů na pravá místa a rty přetřel leskem. Začínal být dost nervózní a ruce se mu třásly.

„Stalo se něco?“ Protnul ticho řidič.
„Ne, ne nic.“ Usmál se ledabyle a opět vytáhl zrcátko a podíval se na něj.
„Jsi nádhernej.“ Dodal a rukou mu přejel po tváři.
Vděčně se usmál. „Nechci tě shodit.“ Smutně na něj pohlédl a sklopil hlavu.
„Cože?“ Málem dostal zástavu srdce po těch vyřčených slovech. „Ty mě určitě neshodíš.“ Oh bože, myslel si, že není dost hezký pro něj?
„Ehm, víš, jsi moc hezký a nechci, aby no… prostě chci, abych jim ukázal, že se ti alespoň trochu vyrovnám, víš?“
A Tom se od plic zasmál, když parkujíce své auto, uslyšel toto z jeho úst. Pak se na tváři objevil vážný výraz a pohlédl mu do očí.
„Bille, chci ti jen něco říct.“

autor: Lauinka
betaread: Janule

8 thoughts on “Dark Side Of The Sun 8.

  1. Bože, tahle povídka je už TEĎ dokonalá, vážně nevím, jak přežiju další díl, asi dostanu z té dokonalosti infarkt… *in love*

  2. Dneska tam bylo teda tolik akce! 😀 Fakt už jsem myslela, že se na to vykašlou. Ale proč já nechci, aby do toho klubu vůbec šli?

  3. To jsem zvědavá, jak Bill přijme fakt o Tomovém povolání… Nebo hobby? 😀 To vraždění asi docela vynáší, co. Když si Tom může dovolit Cadillaca… Musím začít uvažovat nad změnou povolání. 🙂 A z Andrease mám pořád strach, nějak nevím, co od něj čekat…

  4. Luuuucieeeeee ty chceš aby mě jeblooo áááá já to newydržím je to nejwííícze dokonaléééé…bože….děláš mi to schwálně že to zastawuješ w takowé části???Hej nepřej si mě esli tady nebude brzo další díl…já se jinak zblázním..(znáš mě xDDD) né fáákt..já potřebuju   POTŘEBUJU další pokračowání..nejwíítse tuto powídku miluju…ty wíš čím dostat…. né já to nedáwam ..kuwa…. X(((((……honem!!! xDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics