My Obsession 2.

autor: Peth

Ve skutečnosti nejsem tak perverzní jako ta povídka xD. Popravdě si ani nedovedu představit Toma s bičem v ruce, jak řve na Billa, že je děvka… Nechce mi to někdo nakreslit?
Jinak bych ještě chtěla dodat slečnám, co jim vadí, že je ta povídka přepsaná… Nikdy sem vás nenutila a ani to dělat nehodlám, abyste tuhle povídku četli… Píšu proto, že někteří lidé si to rádi předčtou. Jinak ta povídka je asi půl nebo tři čtvrtě roku stará a podobnost s Willing to Submit je čistě náhodná, protože tuto povídku jsem nečetla (Asi budu muset, když je tomuhle prý podobná)
Děkuju lidem, kterým se ta povídka líbí, a mile ji komentují. Vaše Peth

Druhý den po tom nepříjemném rozhovoru s mým pánem a Gustavem a Georgem, jsem, jak mi pán přikázal, myl v ruce nádobí. Tomu, že zazvonil zvonek, jsem nevěnoval ani moc pozornost a dál jsem se poslušně věnoval té odporné práci, při které jsem si zlomil nehet. Pán si vždy otvíral sám.
,,Bille, pocem.“ Zavolal na mě pán z obývacího pokoje. Spěšně jsem si utřel ruce a vešel do obýváku se sklopenýma očima k zemi.
,,Ano, pane?“ Odpověděl jsem a lehce jsem zvedl pohled. Hrklo ve mně. Na sedačkách seděli Gustav a Georg.
,,Kluci se na tebe přišli podívat, tak se svlíkni.“ Byl jsem rudej až na mojí tolikrát zneužitý prdeli (pozn. Pardon xD). Svlíkat se před dvěma páry cizích očí? No tě prsk. Na chvilku se ve mně objevila vzdorovitost, a nechtěl jsem se svlékat… Ale pán vytáhl zapalovač a jen co se objevil plamínek, vzdorovitost byla tatam.
Ne moc potěšeně jsem se začal svlíkat… Nejdřív tričko, pak kalhoty a nakonec trenky… Takže jsem zůstal stát jen s obojkem na krku. Pán mě chyl za boky a stáhl si mě k sobě na klín.

,,Je v celku poslušný, jen občas potřebuje preventivně potrestat.“ Natočil mě zády ke klukům a ti se mohli pokochat jizvami od biče, kterým mě včera pán vyplácel. Bylo mi trapně už jen kvůli těm jizvám, protože ty svědčily o tom, jak jsem chvilkami neposlušný. Pán se jen zasmál, jak se klukům nadělaly v rozkrocích boule. Pán mě shodil ne moc jemně na zem, až jsem si narazil bok. Nevydal jsem ani hlásku, jen jsem ležel tak, jak jsem dopadl. Pán mě pohladil po vlasech. ,,Je jen váš… Ale laskavě, ať mi z něj něco zůstane, nerad bych, aby mi utek.“ Zasmál se pán, zvedl se a někam odcházel. Podíval jsem se za ním se strachem v očích. Za pánem se zavřely dveře a ti dva se na mě vrhli.

Ihned se svlékli a Georg už mi rval svůj naběhlý penis až do krku, zatímco Gustav mě hladil všude po těle. Netrvalo dlouho a Georg se mi udělal do pusy. Bylo toho docela dost, ale zkušeně jsem polykal. Gustav mezitím vytáhnul lubrikační gel a rval mi svýho ptáka do prdele. Řval jsem slastí jako děvka, zvlášť když mě Georg začal švihat bičem přes záda. Když mě Georg švihnul tak, až se na mé kůži objevily krůpěje krve, udělal jsem se jako nikdy. Jsem fakt děvka, ale aspoň si to uvědomuju. Pán se mnou nikdy takhle nezacházel… Gustav se udělal hned po a vyčerpaně se na mě rozplácl… Georg ho ze mě skopnul a já jen polomrtvě oddychoval. Takovou jízdu jsem nezažil, ani když jsem jeden čas šlapal v baru. Ani jsem si nevšiml, že mi Georg odepl obojek. Zvedli se a odešli a nechali mě válet se na zemi.

Ležel jsem tam, ještě když přišel pán. Vešel do obýváku, očividně v dobré náladě, ale když mě viděl, jeho úsměv zmizel.
,,JAK TO, ŽE SIS SUNDAL BEZ DOVOLENÍ OBOJEK!“ Ječel na mě a začal mě švihat bičem víc než obvykle. Brečel jsem, svíjel se v bolesti, že jsem pána zklamal. ,,OKAMŽITĚ SI TO ZAPNI NEBO VYPADNI, COURO JEDNA!“ Ječel pán. Roztřeseně jsem si zapl obojek a dál brečel, když rány ustaly. ,,Zvedni se!“ Vřískl pán, a tak jsem se zvedl. Beze slova se otočil a šel ke sklepu. Otevřel dveře a ukázal dovnitř. Vešel jsem a opatrně sestupoval po schodech. Nikdy jsem tu nebyl, ale když jsem uviděl, co tu je, hrklo ve mně… Celý sklep byla jedna velká mučírna. Celou místnost ozařovala jedna jediná chabě svítící žárovka, která té místnosti dodávala zvrhlou atmosféru. Naproti mně bylo obrovské dřevěné X se spoustou řemenů. Pán k němu ukázal. Přistoupil jsem k němu a pán mě k X zády přivázal. Bylo to nepříjemné. V podstatě jsem visel na rukou, ale nepříjemnost a nepohodlí byl nejspíš účel tohoto zařízení. No… Vlastně jsem ještě nezažil žádnej mučící přístroj, co by měl být pohodlnej nebo příjemnej… Začaly mě docela bolet ruce, jak jsem tam tak visel. Pán dlouho nic neříkal. Jen se na mě díval a nejspíš přemýšlel, co si na mě vymyslí. Po chvíli se Pán na mě podíval.
,,Hodně si mě zklamal, Bille… Cokoli udělat bez dovolení… Nejradši bych tě teď poslal pryč, ale dám ti poslední šanci, protože jsem s tebou opravdu ztratil hodně času a nemám náladu zaučovat někoho nového, nervy mám jen jedny… Nebude to žádná procházka růžovou zahradou, si získat zpátky moji důvěru.“ Stekla mi po tváři slza. Mrzelo mě, že mi pán už nevěří, bylo to snad ještě horší než opalování ohněm nebo přivázání k horkému topení.
Pán odešel ke skříni a něco v ní chvilku hledal. Hrozně mě mrzelo, že to došlo až takhle daleko. Mizernej Georg, nebejt jeho, tak jsem teď v pánově náručí a hezky si užíváme… Pán se nejspíš konečně našel to, co hledal a přešel ke mně. Bez varování mi do zadku vrazil obrovský vibrátor, který zabezpečil popruhy kolem mých boků a pustil ho na plný výkon. Na penis mi nasadil kroužek, abych se ne nemohl udělat, a do pusy mi dal roubík. ,,Dobrou noc.“ Řekl suše pán a odešel.

autor: Peth
betaread: Janule

22 thoughts on “My Obsession 2.

  1. oh kurva, jako pardon, ale to je docela hodně krutý, ten konec myslim, jak to má asi Bill vydržet?!! 😀
    a Jsem fakt děvka, ale aspoň si to uvědomuju. :D:D jako to je dost dobrá hláška 😀
    ale Georg mě naštval, chudák Bill za to nemůže (mluvim o tom obojku) a Tom ho takhle stříská…ale ono něco říct by bylo asi ještě horší, že 😀
    je to fakt skvělý, skvěle napsaný 😀
    (Jsem fakt úchyl, ale aspoň si to uvědomuju :D)

  2. [1]: LOL slečno ty máš hlášky xD
    Btw.. Ono já v třískání Billa dávám trošků průchod fantazii takže to ber s rezervou.. Ikdyž.. Dá se to vydržet když si řekneš že když pípneš dostaneš minimálně dvojnásob..

  3. Ty vole xD jak to vydrží? málo bude unavenej chudak xD Jako mě připada že se mu to nelíbí a pak zase jo je divnej xD

  4. Já se asi fakt úchyl, ale mě se to prostě líbí..:-D Normálně naprosto hltám řádek od řádku..:-D Na konci sem se musela strašně smát, protože mi ta představa Billa uvázanýho tam s vibrátorem v prdeli a kroužkem na ptákovi přijde směšná, ale je mi aj Billa líto..:-D
    Sakriš Georgu, ty bys tam měl chodit častějc..:-D
    Už se moooc těším na další díl! 🙂

  5. Tahe povíkda je bez chyby! xDDD Ale budu ji číst pod jednou podmínkou..
    milá Peth, nechceš mě ujistit že to dopadne happyendem? x))

  6. Samej úchyl tady 😀 😀 Škoda, že jsem četla originál, ale i tak, tohle je lepší 😀
    Jinak by mě zajímalo, co by v tomto případě měl být happy end? 😀 😀

  7. [15]: Hele já originál nesnášim nejsem na něj pyšná (no teda já ani na tohle) Možná se někdy dokopu a pošlu sem i ten zbytek nebo napíšu alternativní zakončení xD

    [16]: Prosím nesrovnávat s mistroským dílem pořádných spisovatelů.. tohle je jen.. Pokus..

  8. Feh… TEda.. Peth… upřímně… nenapadlo by mě, že bys to přepsala do týhle podoby. Origoš jsem četla a žrala jsem každou novou kapitolu a každý písmenko jsem znala snad zpaměti.
    A jak čtu tohle… opravdu se mi to v tý hlavě znovu vrací. XD A musim řict, že je to úža… *asi jsem úchyl*
    Ale prostě mi tam nesedí ten Tom… já tam pořád vidím Strifyho ať se snažím, jak se snažím… 🙁 XD
    A jinak ti řeknu: Pokračuj!! Ale tu třetí řadu kdyžtak přepiš. XD Komplet! XD

  9. [18]: Ono mezi náma by se na tuhle roli nejvíc hodil asi Yu.. Když si představíš jeho vypracovaný tělo a jak si vybíjí zlost na Shinovi xD No nic.. xD Ale děkuju ten koment mě moc potěšl..

  10. prosím, kedy už bude ďalší diel? 😀 rýchlo rýchlo, už nás nenapínajte…
    potrebujem čítať pokračovanie tejto zvrhlosti 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics