Je ne regrette rien 6.

autor: Iwča

„To přece nejde. Nebudu hulit, ne, ne…“ Zaprotestoval Bill okamžitě.
„Notak, nebuď tak zapšklej. Bav se, ne?“ Tom vzal špek mezi své rty, zapálil a natáhnul si, spokojeně se o Billa opřel, vdechnul mu dým do obličeje.
„Já se bavim, nepotřebuju k tomu drogy.“
„Nejsou to drogy. Bille, prosím,“ dredáč znovu natáhnul, chytil Billův krk a stáhnul jeho obličej nad svůj. Přitiskl svoje rty na jeho a kouř mu fouknul dovnitř. Černovlásek se odtáhnul a rychle to vyfouknul.
„Tome!“
„Bille! Na,“ blonďák dal brko do Billovy ruky a hlavu si položil do jeho klína, dlaní mu začal hladit stehno. Černovlásek se zhluboka nadechnul a špek si dal mezi rty. Natáhl. Tom se spokojeně usmál, přivřel oči, dál hladil Billovu nohu. Jen cítil, jak Bill vdechuje a vydechuje, cítil kouř, přiblble se usmíval. Byl svým způsobem spokojený. Proč taky ne…
Netrvalo dlouho a černovlásek vykouřil celé brko. Úplně sám. Chvíli jen seděl opřený o stěnu, ale asi po pěti minutách se mu lehce rozšířily zorničky. Jeho ústa se rozšířila do lehkého úsměvu.
„Tome?“ šeptnul a políbil osobu ve svém klíně pod ucho.
„Hm?“ zamumlal dredáč a otevřel oči.
„My teď spolu jako to… chodíme?“
„No, asi jo.“
„To je poprvý, co mám oficiálně kluka!“ zaradoval se černovlásek a položil svoje rty na Tomovy. Tom se mu hned začal dobývat do úst a černovlásek se vůbec nebránil. Spíš naopak. Zajel dredáčovi pod tričko, trochu mu ho vyhrnul, prsty začal bloudit po jeho vypracovaném bříšku.

„Bille?“ ozval se po chvíli blonďák, podíval se na kluka nad sebou.
„No?“
„Víš… to bych asi nedělal,“ usmál se a posadil se, narovnal si tričko.
„Co? Proč?“ Bill nechápavě naklonil hlavu na stranu, poťouchle se usmál.
„Tak… dlouho sem nikoho neměl…“ Bill zakroutil hlavou, pořád mu nerozuměl. Dredáč už radši nic neřekl, vytáhl ze své kapsy krabičku cigaret a spokojeně si jednu zapálil, opřel se o zeď, stejně jako Bill, a koukal před sebe. Najednou ucítil na svém krku černovláskův dech. Nic neřekl ani neudělal, jen čekal. A nemusel čekat dlouho. Po chvíli na své tváři pocítil něco mokrého. Bill ho olíznul, pitomě se zaculil a zase se posadil normálně, dělal, jako by se nic nestalo. Dredáč se zasmál.
„To bylo vážně nenápadný.“
„Toméééé,“ zavrněl černovlásek, chytil se Toma za ruku a namáčknul se na něj, začal se hlavou otírat o jeho rameno.
„Copak, něco ti chybí, koťátko?“ usmál se a podíval se na Billa, pohladil ho po vlasech.
„Jóó! Ty si mě nevšímáš vůbec!“ zakňoural Bill a pevně Toma objal. Ten se jen zasmál. Vzal jeho obličej do dlaní a políbil ho. Černovlásek se hned zatvářil mnohem víc spokojeně.
„Líbej mě, Tome,“ šeptnul se zavřenýma očima a natáhnul se blíž k dredáčovi. Ten okamžitě pochopil, co se stalo. Bill naprosto ztratil všechny zábrany. Teď je schopný udělat s Tomem naprosto cokoliv. Chytil černovláska za boky a posadil ho na sebe. Hned ho začal líbat, rukama mu zabloudil pod tričko, začal mu ho pomalu vyhrnovat. Odtáhnul se od Billových rtů, tričko mu sundal a začal ho líbat na hrudníku.
„Bille?“ ozval se znovu.
Černovlásek měl zakloněnou hlavu a zavřené oči. Jen pohodil hlavou, jako že poslouchá.
„Nechtěl bys třeba piercing? Myslim, že by ti slušel.“
„Jo?“ Bill se narovnal a podíval se na kluka, na kterém obkročmo seděl. „A jakej?“
„No…“ Tom se usmál, políbil Billovu bradavku, „tady,“ hluboce ho políbil, „v jazyku,“ palcem mu přejel přes obočí, „a tady.“
„Tři? A není to moc?“
„Určitě ne, je to akorát. Tak co, chtěl bys? Můj kámoš má studio, píchne ti to kdykoliv budeš chtít,“ nabídl Tom a znovu černovláska políbil.
„T-tak… tak jo. Ale nebolí to?“ Bill se nervózně kousnul do rtu, rukou si hrál s jedním z Tomových dredů.
„Vůbec ne. Budu s tebou.“
„Dobře. A kdy?“
„Dneska, proč to odkládat,“ řekl dredáč rozhodně a znovu se vpil do Billových rtů, držel ho za boky a vášnivě ho líbal. Nenechal ho nijak protestovat. A Bill ani nechtěl.

Dvě hodiny se Tom plně věnoval všemu, co Bill chtěl. Líbal ho, hladil ho, dotýkal se každé části jeho dokonalého těla. Odměnou mu byly vzdechy, vycházející z mladíkových úst. Oba byli v tu chvíli spokojení.
„Tak půjdem, ne? Nevim do kolika je Max ve studiu,“ usmál se dredáč, podal Billovi tričko a zvedl se.
„Když já si nejsem jistej. Měl bych se možná zeptat mamky. A… nejsem přece plnoletej…“ jak pomalu vyprchaly účinky trávy, začal si uvědomovat všechno, co si tím může způsobit. A navíc se strašně bál…
„Notak. Pojď, zaplatíme a půjdem. Když se ti to nebude líbit, vždycky to můžeš sundat.“
Bill nakonec kývnul, oblíknul se, zaplatili a šli do jednoho z mnoha tetovacích studií v Berlíně.
„Maxi?“ křiknul Tom a rozhlídnul se. Netrvalo dlouho a ze dveří vyšel vyšší chlapík, po celém obličeji měl piercingy, tetování zdobila jeho paže, nohy…
„Tome! Čau. Co ty tady? A kdo je ta dobře vypadající holka?“ zazubil se a prohlídnul si černovláska, tisknoucího se k Tomovi.
„To je Bill, vole,“ zasmál se. „Hele máš teď čas?“
„Jo jasně, sorry. Čas? Mám asi půl hoďky. Chceš další pierc? Nebo něco vytetovat, co?“
„Ani ne, ale mladej by chtěl,“ dredáč se podíval na kluka vedle sebe, usmál se. „Chceš teda všechny tři?“ Bill váhavě kývnul.
„No ale to bych asi nedělal. Tři najednou. Jestli ještě žádnej nemá, tak začnem jednim. Ok? Tak Bille, jakej bys chtěl první? A kolik ti je?“
„N-no… asi do obočí,“ pípnul černovlásek. Na druhou otázku neodpověděl, podíval se na Toma.
„Bude to dobrý, neboj se,“ dredáč jemně pohladil Billovu tvář a políbil ho.
„Heeej, brr, brr,“ vyrušil ho Maxův hlas. „Co to má jako bejt?“
„To není tvoje věc. No nic, tak píchneš mu to?“

Bill si ještě musel vybrat, jaký piercing vlastně chce a pak se posadil. Chytil Toma pevně za ruku, strašně se bál, že to bude bolet. Drtil jeho prsty, radši zavřel oči.
Ucítil krátkou bolest, a potom už jeho obočí zdobila malá kovová ozdůbka. Tom mu rychle podal zrcátko.
„Tak co, líbí se ti to?“
„N-no… jo, je to hezký,“ černovlásek se lehce usmál. Vážně se mu to líbilo. Až byl sám překvapený, jak mu to slušelo…

autor: Iwča
betaread: Janule

10 thoughts on “Je ne regrette rien 6.

  1. souhlasim, on ho fakt nehorázně kazí 😀 ale je to super…a Bill pod vlivem trávy byl děsně roztomilej 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics