My Obsession 3.

autor: Peth

Ale fakt lidi… Umíte kreslit! Nakreslete mi Toma, jak švihá Billa bičem… Prosíím! Když to někdo pro mě nakreslí, tak předělám druhou serii xD *Peth uplácí xD*

Visel jsem tam celou noc, všechno mě bolelo, bylo mi zle a zima mi byla, a vibrátor ve mně stále vibroval jako o život, pán používal kvalitní baterky značky Duracell (pozn. Sem si nemohla odpustit drobnej vtípek). Pán si pro mě přišel až ráno, vyndal ze mě vibrátor, sundal kroužek a sundal roubík. Převázal mě čelem k X a řekl.
,,Pípneš a ztrojnásobím ti trest.“ A začal mě krutě bičovat. Dostal jsem hodně ran, nebyl jsem schopný to počítat, švihaly jedna za druhou, ale ani jednou jsem nepípl. Pán mě docela potěšeně sundal z kříže a poslal mě udělat snídani. Obléknout jsem se nesměl. Když se pán nasnídal, položil mě na postel a vetřel mi do ran nějakou hojivou mast. Choval se ke mně tak něžně, až jsem si myslel, že mu na mě nějak víc záleží.
,,Nerad tě trestám, Bille, pokud ti to nepřináší potěšení… Nebaví mě to, ale co mám s tebou dělat, když jsi tak neposlušný.“ Smutně se na mě Pán podíval. Sklopil jsem pohled.
,,Promiňte, pane, vím, že na tom nezáleží, ale já si ten obojek nesundal… To ten váš kamarád,“ špitl jsem. ¨
,,Máš pravdu, nezáleží na tom, aspoň něco ses naučil.“ Pán mě pohladil po rozbolavělých zádech. ,,Budeš tu chvilku ležet, než ti to…“

Do místnosti vrazilo asi 20 chlapů. Něco ječeli a někam nás táhli, hodili mi oblečení a já se oblékl. Mě i pána naložili každého do jednoho vozu a vezli nás někam pryč.
Vystoupili jsme až na policejní stanici. Můj pán byl v poutech. Chtěl jsem se za ním rozeběhnout, ale gorily mě nepustily. Odvedli nás dovnitř a pána odvedli. Cítil jsem se opuštěný bez svého pána. Posadili mě do výslechové místnosti a přišla mladší žena v úhledném sáčku, sedla si přede mě.
,,Jste Bill Kaulitz?“ Kývl jsem. ,,Koukám že jste značně potlučený… Mohl byste mi říct, Bille, co se tam dělo?“
,,Nic…“ odpověděl jsem tiše.
,,Vaše sousedka říkala, že se z jeho bytu ozývaly výkřiky a pláč… byl jste týrán?“
,,Ne… Byl jsem tam dobrovolně…“
,,Dobrovolně?“
,,Ano…“ Sáhl jsem do kapsy a vytáhl takovou smlouvu, co jsme sepsali s mým pánem, když jsem k němu nastoupil. Dáma si vzala ten papír a začala jej pročítat. ,,Byl jsem tam zcela dobrovolně.“ Koukal jsem na dámu. ,,Nezavřete ho, že ne?“ Upřel jsem na ni pohled nakopnutého štěněte, co shodilo na Vánoce stromeček. Dáma na mne chvilku koukala.
,,Uvidíme… Ale to nezáleží na mně… Můžete jít, Bille…“

–O týden později-

Pán se mi už týden neozval. Nejspíš ho ještě nepropustili. Chodil jsem každý den do jeho bytu, uklízel mu prach a čekal, kdy uslyším jeho milý, ale přesto přísný hlas. Dneska jsem už odcházel, když zacinkaly klíče. Hned jsem ten zvuk poznal, vesele jsem si klekl na zem. Jen co Pán vešel do předsíně a zavřel za sebou, jsem spustil.
,,Dobré odpoledne, pane… Vítejte doma.“ Pán se zářivě usmál, pohladil mě do vlasů a vtiskl mi do nich letmý polibek. Byl jsem šťastný.
,,Zvedni se, Bille.“ Vstal jsem. Pán sáhl do své prostorné kabelky a vytáhl z ní přívěšek na obojek. Bylo do něj vyryto slovo Oddanost. Díval jsem se na přívěšek.
,,Děkuji, pane…“ Odvětil jsem a pokorně se poklonil.
,,Udělej mi silné kafe, prosím.“ Pán se na mě usmál a šel si sednout. Poslušně jsem cupital do kuchyně připravit pánovi kafe. Dovolil jsem si mu na talířek připravit i jeho oblíbené sladkosti. Donesl jsem mu to, a pán mě opět pochválil, mohl jsem si sednout i vedle něj. Pán mě hladil po vlasech, a přitom sledoval děj v televizi a pil kafe.

Když pán kafe dopil, položil mě na gauč, zajel rukou pod tričko a začal hladit po bradavkách, které ihned ztvrdly. Tak moc jsem toužil po jeho dotecích. Pán mě políbil na rty a lehce skousl spodní ret. Docela mě to vyvedlo z míry. Když jsem u pána začínal, prohlásil, že děvky, jako jsem já, nikdy nelíbá, a ať na to zapomenu. Pozoroval jsem, jak si hraje s mými rty, ale neodvážil jsem se spolupracovat. Když pána přestaly moje rty bavit, nařídil mi, abych se svlékl, což jsem hned učinil. Pán se také svlékl a já hned zaujal svou pozici mezi jeho stehny. Začal jsem mu olizovat žalud a hladit ho po vnitřní straně stehen, načež pán začal hlasitě vzdychat. Konečně jsem byl zase šťastný. Kouřil jsem ho pomalu, ale pečlivě, a odměnou mi bylo pánovo horké sperma, které jsem nadevše miloval. Pán mne pohladil po vlasech.
,,Zasloužíš si odměnu.“ Usmál se pán. ,,Dnes, pokud si to nezkazíš, smíš spát u mě v posteli.“ Srdce mi poskočilo radostí. Pán mi dovolil ležet vedle něj v posteli. Chtělo se mi skákat štěstím do stropu.
,,Děkuji, pane.“ Vzal jsem jej jemně za ruku a vtiskl mu děkovnou pusu na hřbet ruky. Těšil jsem se na noc v pánově blízkosti…

autor: Peth
betaread: Janule
Kikni na anketu, díky J. :o)

20 thoughts on “My Obsession 3.

  1. Ahoj, tak jsem se dívala na kreslené obrázky co tady máš od někoho jiného než ty. (Né že by to bylo něco špatného. =D) Tak mě napadlo jestli bych ti mohla taky něco poslat… Ale nevím kam a kdy.. tak jestli chceš tak můžu.. Mimochodem super povídka… =D

  2. [4]: Předpokládám, že tenhle komentář byl asi spíš směřován k adminům blogu, takže pokud chceš poslat obrázky, aby byly zveřejněny na našem blogu, pojmenuj je, něco k nim napiš a pošli je se svým nickem na e-mail twincest483@gmail.com, viz menu. V komentářích tyhle věci neřeš, pokud se věc netýká povídky nebo obrázku, díky 🙂 Jestli jsi to ale myslela tak, že chceš přispět autorce téhle povídky obrázkem, o kterém píše v úvodu, pošli ho rovnou jí, jak ti psala v komentu vejš. J. :o)

  3. jé, to je hezký 😀 to jsem ráda, že ho pustili, a že je ted na Billa tak milý 🙂 jak je šťastnej, to je tak hezký 🙂 snad si to nezkazí, bych mu to strašně přála, to ležení u Toma v posteli 🙂

  4. Tee hee… kdybych věděla, že moje čmáranice by vypadala solidně, ráda bych poslala… za tu předělanou druhou řadu si to myslím stojí…
    Ona je to docela sranda, když víš, jak to bude pokračovat… A možná proto se na to nechutně těšim… 😉 =)

  5. Teda že mu to trpý…. jsem to sjela ff od začátku a nestačím zírat… na to není přece Billík stavěný… xD Jinak je to  hezký… líbí se mi to… a klidně bych si přečetla i tu první verzi… mám v oblibě i CB a samozdřejmně Strify a Kiro nejvíc xD ale nevím kde?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics