My Obsession 4.

autor: Peth

Byl už večer, když si mě pán k sobě zavolal. Byl naložený ve vaně a požádal mě, jestli bych mu neumyl záda. Nadšeně jsem souhlasil. Jemně jsem mu myl záda a pozoroval přitom, jak se to pánovi líbí. Jezdil jsem mu houbičkou po celé ploše zad a nechal si záležet, abych nevynechal ani mikrometřík (existuje vůbec taková jednotka?) pánovy dokonalé kůže. Pán spokojeně přivíral oči. Využil jsem situace.
,,Pane… promiňte, mohl bych se na něco zeptat?“
,,Můžeš…“ Odpověděl mile pán.
,,Proč vás pustili až teď?“ Pán se usmál a podíval se na mě.
,,Marně se snažili na mě něco najít.“ Kývl jsem a dál jsem se věnoval mytí pánových zad.

Když jsem je důkladně omyl, pán vylezl z vany, zabalil se do županu a dovolil mi se také umýt. Rychle jsem se vymydlil, vypustil a omyl vanu, a následoval nahý mého pána do ložnice.
Když jsem vešel, pán se usmál nad tím, jak jsem se dovtípil, že budu spát nahý. Nevadilo mi to. Pán se převlékl do slušivého pyžama. Do zadku mi vpravil vibrátor a pustil ho na nejnižší výkon. Popřál mi dobrou noc, ulehl do postele a nechal mě napospas vibrátoru.
Okolo půlnoci mě začalo přemáhat vzrušení. Byl jsem nadrženej, jak kdybych měsíce nikoho neměl. Vibrátor v mém zadku se natolik činil, že jsem div nevzdychal. Kousal jsem se do rtu, abych nesténal a má ruka začala putovat k mému penisu, který si žádal pozornost. Vykašlal jsem se na to, že vedle mě spí můj pán a začal jsem si ho honit. Rukou jsem si jezdil po svém penisu a rytmicky si ho mnul… Byl jsem naprosto tiše. Blížil jsem se k nádhernému orgasmu, když mě pán chytil za ruku.

,,Bille… Co to děláš?!“ Podíval se na mě naštvaně pán.
,,Já… Já… Promiňte, pane…“ fňuknul jsem.
,,Bille… zrovna jsem si říkal, jak seš hodný, že ti zítra dám volnost, a ty si to takhle zkazíš…“ Bědoval pán a šel přitom ke skříni, z které vytáhl pouta, roubík, kroužek na penis a klipsy na bradavky. Došel ke mně a svázal mi ruce za hlavu. Zase mi bylo pod psa. Jsem děvka nic víc… Zasloužím si potrestat. ,,Otevři pusu,“ řekl zklamaně pán a já poslušně otevřel ústa, která hned zaplnil roubík. Na bradavky jsem dostal klipsy a na penis kroužek. Pán pustil vibrátor na plný výkon a ulehl ke spánku. Do rána jsem trpěl… Touha po vyvrcholení byla hrozná, ale nemohl jsem nic dělat, a asi jen tak něco dělat moc nebudu.

Ráno mě pán odvázal a všechny ty hračky ze mě sundal, nic mi neřekl. Tiše jsem mu připravil snídani a sedl si do kouta, kdyby mě pán potřeboval. Seděl s notebookem na klíně a něco vyřizoval. Smutně jsem dloubal do koberce a bylo mi smutno… Kdyby mě aspoň trestal, ale takhle to bylo třikrát horší. Bylo jedenáct, když pán promluvil.
,,Odejdeš…“ Hrklo ve mně, podíval jsem se na pána.
,,Kam?“
,,Domů… Nechci tě. Takhle neposlušnou hračku nepotřebuju.“ Zavrčel pán a koukal do notebooku. Zvedl jsem se a začal si balit věci. Sundal jsem si obojek a položil jej na noční stoleček. Podíval jsem se na Pána. Dál zadumaně koukal do notebooku. Bude mi chybět… Nedokážu žít bez svého pána… Stekla mi z tváře slza. Naposledy jsem se na něj zadíval… Pozoroval jsem jeho klidnou tvář bez chybičky s hnědýma očima a plnými rty… Vypadal hodně zklamaně a to mne u srdce bodlo trojnásobně… Mačkal klávesy svého notebooku značky Apple a na mne se nepodíval… Měl jsem chuť dojít k němu, políbit ho a prosit o odpuštění… Zamiloval jsem se do jeho rukou které mne trestaly i hýčkaly… Přál jsem si ho obejmout a už nikdy nepustil… Došlo mi, že nemohu…
A tak jsem se otočil a šel pryč.

Procházel jsem ulicí kolem různých pochybných barů pro dominy se svými hračkami. Došel jsem si do jednoho ze sexshopů, kterých tu nebylo málo, a koupil jsem si nový obojek a vydal jsem se do jednoho z barů. Vešel jsem jako správná hračka nahý a rozhlížel jsem se kolem. Někdo mi přes oči hodil šátek a zavázal mi je. Odvedl mě do nějaké místnosti, kde mě přivázal k posteli. Začal jsem sebou trochu cukat, protože jsem měl docela strach, ale když mě neznámý začal líbat na břiše, zklidnil jsem se. Uvelebil jsem se a nechal se hýčkat.
Po chvilce laskání toho neznámý nechal a někam na chvilku odešel, když se vrátil, tvrdě mi vrazil svůj penis do zadku. Hekl jsem blahem. Jsem kurva… Pán mě vyhodil před chvilkou z domu a já už tu šukám s jiným. A vlastně mi to je jedno… Můj pán mě nechce, tak si můžu užívat s kým chci, a kdy chci… Neznámý mě pohladil po hvězdičce a zamručel něco, čemu jsem nerozuměl. Začal tvrdě přirážet… Šukal jsem s ním jako o život, hekal jsem, sténal jsem, dokud se do mě neudělal. Když se udělal, svalil se vedle mě. Chvilku jsme jen tak leželi, když mi neznámý strhl pásku z očí… Podíval jsem se na něj a překvapeně jsem vyjekl… Tuhle osobu jsem tu čekal nejméně… Ale na druhou stranu jsem se nedivil, že to byl….

autor: Peth
betaread: Janule
Klikni na anketu, díky J. :o)

19 thoughts on “My Obsession 4.

  1. tyjo, mně ho bylo tak líto – nejdřív, že se chudák ani nemůže uspokojit, pak, že ho vyhodil – ale ted už je to zase lepší 😀 mám jeden nápad, kdo by to mohl být, ale radši mlčim a těšim se na další díl 😀
    je to prostě dokonalý!

  2. twl.
    chudák Bill.Tom se taky musí ze všeho posrat 😀 😀
    omlouvám se xD
    taky mám nápad,kdo by to mohl být..uvidíme 😀 jeslti se jedna z mým možností potvrdí 😀
    krásnej díl 😀
    miluju tvojí povidku Peth ;))
    ♥♥♥

  3. ….můy pán(neboli Tom?)
    To mě jen tak napadlo..:D Protože, když tu osobu tam čekal nejméně..:D
    A nebo to byla ta policistka..:D Třeba je to babochlap, co mi víme..:D Jinak, tu první verzi jsem nečetla..:D
    Asi jsem se zamilovala do téhle povídky, miluji, když je Bill v povídkách děvka, trestají ho, bičují, a mučí(přitom já bych mu nic takového nedělala, bych si ho hýčkala..
    Asi budu těžká sadomachistka..:D

  4. [3]: Děkuji.. to mě těší *blushing*

    [4]: Hele já sama nevim koho sem tam před rokem napsala xD

    [5]: JJ Billa asi tak hýčkat *představy* ale já taky ráda čtu.. Miluju když je Bill svázanej poustama a Tom si s nim hraje *___*

  5. Tom, Tom, Tom! Ať je to Tom!
    Nebo to bude Georg?
    No to je jedno, snad se brzo dočkám dalšího dílku x))
    Tuhle povííídku zbožňuju

  6. Peth, v originále jsi tam psala Ruma. xD A jestli se drříš původní verze, tak si myslim, že tam bude Georg. xD A jestli se mýlím, bude to zajímavý. 😉

  7. [6]: hééj..nemáš vůbec zač x)
    jsem zvědavá na další díl.♥♥
    perfecto.
    taky bych si Billa hýčkala.Takovej ťutínek by to byl 😀
    bych ho rozmazlovala.xD dokonce bych i mohla něco uvařit xD
    tse.náhodou umim dost dobře vařit 😀
    ááh..upe neskutečná představa *povzdychne si*
    to by bylo tak dokonalý xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics