Dark Side Of The Sun 13.

Dark Side Of The Sun 13

autor: Lauinka

„Mmm… Tomi,“ vydechl lehce, myslíce, že je to ruka jeho přítele. Ale to, co uviděl, jej naprosto šokovalo. Zorničky se mu rozšířily strachem, jeho srdce nabralo prudkých úderů. Prudce začala kroutit hlavou.
„Ne, ne prosím, ne.“ Rychle vstal a snažil se někam utéct. Uslyšel kroky, byly to ty samé, co tenkrát v parku. Najednou ucítil tupou ránu a jeho tělo se skácelo k zemi jako podťaté. Prudce se otočil čelem proti tomu jeho. Hlava ho neuvěřitelně bolela. Jednou rukou se za ni chytil.

„Nenuť mě to udělat znovu.“ Řekl klidně a vyrovnaně jako by se nic nestalo. Blížil se k němu.
„Ne,“ zaštkal Bill a po čtyřech se snažil utéct. Prudkým tahem za vlasy zvrátil jeho hlavu dozadu. Černovlásek vykřikl bolestí. Slzy mu tekly po tvářích. Rukama máchal kolem sebe a snažil se, aby jeho stisk povolil. Ale naopak, donutil ho se postavit na nohy a přitiskl si jej ke svému tělu. Pustil stisk. Věděl, že proti němu nemá nejmenší šanci. Chytil jej jednou rukou za bok a druhou ovinul kolem jeho štíhlého krku…
„Já tě varoval. Nechci ti ublížit, ale pokud nebudeš poslouchat,“ stiskl pevněji ruku svírající jeho hrdlo, „zabiju tě a věř, že s tím nemám problém.“ Vtíravě vklouzl rukou pod jeho krátké triko a druhou stále nebezpečně svíral.

„Prosím,“ přidušeně zalapal po dechu Bill. Nemohl se ani pořádně nadechnout a narůstající strach tomu moc nepomáhal. Ucítil rty na své šíji a reflexivně ucukl.
„Chtěl jsem si tě trochu připravit, ale asi raději jdeš rovnou na věc.“ Pronesl ledabyle. Ruka z jeho boků zmizela a on uslyšel zacinkání rozepínajícího se pásku.

Oči se mu rozšířily ještě víc. Chtěl vykřiknout, ale palčivá rána vše zastavila. Bolestně se chytil za tvář a vzlykl. Modlil se, aby se tu objevil Tom, aby to vše zarazil. Zpozorněl, když ucítil, že se i jeho pásek uvolnil. Znovu se začal bránit. Ale další prudká rána jej úplně ochromila. Spadl do jeho náruče a před očima se mu setmělo. Nic nevnímal.

Tom spěchal k Billovi, ale jeho známý, Viktor, si rád povídal. A zrovna si vybral tu nejmíň vhodnou chvíli.
„Viky,“ oslovil ho, „prosím, já… mám dost na spěch.“
„Wow, copak, copak?“ Zasmál se a ždrcl do jeho ramena.
„No…“ vydechl.
„Dobře. Na.“ Podal mu kus starého hadru, v němž měl zabalenou pistoli.
„Na co to vůbec chceš?“ Nechápal, protože Tom nebyl z těch lidí, kteří by zbraně používali.
„Jde o dost osobní věc.“ Odpověděl rychle a rozběhl se ke svému autu. „Díky.“
Viki jen potřepal hlavou a odcházel vstříc baru. Své auto hnal v zběsilém tempu k Billovu domu. Nabil pistoli a rychle vyběhl. Pár vloupaček už měl také za sebou. Obyčejnou sponkou, kterou nechala v jeho autě kdysi jedna potencionální oběť, otevřel dveře domu. Tiše se plížil domem, snažíce se najít Billa.

Uslyšel tlumený výkřik a srdce se mu prudce rozbušilo. Musel zachovat chladnou hlavu. Přivřel oči, párkrát se nadechl a zase vydechl, a potom tiše vnikl dovnitř. Ihned spatřil Billa ležícího na zemi a Andrease, který mu pomalu svlékal kalhoty. Všechno ho to hnalo k nepříčetnosti. Krev se v něm vařila a rudl v obličeji.
„Ruce od něj!“ Křikl výhrůžně a přiložil mu pistoli ze zadu k hlavě. Okamžitě odjistil pojistku. „Dělej!“
Andy šokovaně zůstal v půlce pohybu… Pomalu otočil hlavu a pohlédl do očí svého kamaráda.
„Tome?“ Vydechl. „Co blázníš?“ Vůbec nechápal to, co se tu právě odehrávalo.
„Pusť ho.“ Zavelel rázně.
„Tomi,“ pípl napůl přidušeně a lehce pootevřel oči Bill.
„Ty drž hubu, děvko.“ Chtěl mu uštědřit další ránu, ale Tom jej zastavil.
„Opovaž se jej jenom dotknout.“ Prskl vztekle.
„Co to do tebe vjelo, sakra?“ Nechápal a vstal. „Zbláznil ses?“
„Je konec. Už nebudu jako ty, já totiž poznal… tu pravou lásku. Někoho, kdo mi ukázal správnou cestu.“
„Jsi ožralej? O čem to tu sakra mluvíš?“ Stoupl si tváří v tvář té jeho.
„Ty už na nikoho nesáhneš. Už nikdy.“ Špitl.
„Už nevíš, kdo ti pomohl? Kdo tě krmil a dostal tě tak vysoko? Ty teď chceš všechno zahodit kvůli němu?“ Nedokázal to pochopit.
„Sklapni. Všechno to zlo byla chyba.“ Řekl rázně a pohledem sklouzl na Billa. „Co jsi mu udělal? Co?!“ Sklopil hlavu.
„Poslední hřích, a potom už bude všechno tak, jak má.“ Zlostně se podíval do jeho očí, ale Andy se jen tak nenechal a skočil po Tomovi.
„Ne… nedělej to, lásko.“ Špitl Bill, ale rázem se pokojem ozvala ohlušující rána. Bylo ticho, jen dvě těla se zhroutila k zemi.

„Tomi,“ vydechl a snažil se dostat k jeho tělu. Všechno ho bolelo. Jazykem si lehce přejel přes ret, ze kterého vytékal slabý pramínek krve. Koberec špinila veliká rudá louže. Dostal strach.
„Lásko,“ zatřepal s jeho tělem.
„Zabil jsem ho.“ Šeptl a podíval se na Billa.
„Pššt, pojď ke mně.“ Rychle objal jeho tělo a zabořil mu hlavu do mikiny. Byl tak vyděšený.
„Co ti ten hajzl udělal? Co?“ Hladil jej po zádech a tiskl k sobě.

Ani jeden z nich si neuvědomoval, co bude dál. Teda Tom věděl, co je potřeba, ale Bill? Už teďka uvažoval a plánoval, jak všechny stopy zakrýt. Musela to být ta nejdokonalejší vražda na celém světě. Jinak by toho všeho byl Bill jistě zatažen a při jeho křehké duši, by to nezvládl. Chtěl by Tomovo chování obhajovat, ale… nevyšlo by to. Tím si byl jist. V pokoji ležela mrtvola a Bill zůstal v místnosti s člověkem, který byl hledaný a také vrahem. Vládlo ticho a každý se zaobíral jen svými myšlenkami. Bill přemýšlel o tom, co všechno by se stalo, kdyby Tom nepřišel včas. Zachránil mu opět život a před tím samým člověkem. Byl mu vděčný. A Tom?

„Bille, musíme se zbavit těla.“ Věděl, co je potřeba.
„Tome, my to musíme nahlásit na policii.“
„Copak to nechápeš?“ Zasmál se ironicky. „Já nemůžu, hned by mě sebrali.“
„Tak to vezmu na sebe.“
Zasmál se znovu. „A co ta kradená zbraň?“ Povytáhl obočí.
„Tome, já nemůžu,“ zkroušeně vložil hlavu do dlaní.
„Dobře.“ Chápal ho. „Zařídím to.“ Vydechl a přivřel oči.
„Na, vezmi si klíče a jdi ke mně. Pořádně zamkni.“
„To nejde.“ Zaprotestoval. „Já, já mám strach.“ Tom mu vtiskl klíče do dlaně a ještě jej políbil. „Jdi.“
Billovi nezbylo nic jiného, než poslechnou a jít. Slzy zatemňovaly jeho zrak a hlava se mu nepříjemně točila. Tělo se otřásalo pod mohutnými vzlyky.

autor: Lauinka
betaread: Janule

9 thoughts on “Dark Side Of The Sun 13.

  1. Teda dobře mu tak, ale dost nepříjemná komplikace, i když se ho aspon zbavili, hajzla!
    Těšim se dál, je to děsně napínavý!

  2. Bylo to… prostě pochopitelné, co jiného měl dělat? Avšak je to teď mnohanásobně komplikovanější…

  3. Hloupé komentáře.

    Jen abych se dostala k podstatě. Lauinko, asi máš ráda detektivky, že? 🙂 Je to velmi dobrý nápad na povídku, to ano, ale jaksi nevidím žádné šťastné východisko, tohle Tomovi jednoduše nemůže projít… To jsem zvědavá, jak je z toho dostaneš.

  4. [8]: ehm počítám že to žádnej šťastnej konec mít nebude…
    Lucino…seš ty normální???to už ti oprawdu hrabe ??jak s to mohla udělát…já sice chtěla další díl ale ne něco takowého… wždyť me z toho klepne…budu mít este wíc nočních můr než mám… kwůli tobě si teda este wíc neposeru noc….sem na tebe naštwaná abys wěděla…a to hodně…x((((

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics