Vražedná láska

autor: Lea

Většina příběhů svatbou končí… ale tenhle svatbou začíná…

,,Bille, Bille! Co myslíš, je to dobré?“ zeptá se blondýnka se zářivým úsměvem na rtech černovlasého chlapce. Ten si ji prohlédl a také se usmál.
,,Jsi nejkrásnější nevěsta na světě, Jenny,“ přiznal a dívka v dlouhých bílých šatech se zvonivě zasmála.
,,To říkáš jen tak,“ řekne a sedne si na připravenou židli před veliké zrcadlo. Bill k ní zezadu přistoupil a do pečlivě vyčesaného drdolu začal upevňovat dlouhý bílý závoj.
,,A neměla by ses spíš zeptat Toma, jak ti to sluší?“ zeptal se lehce provokativním tónem. Přesně totiž věděl, co mu Jenny odpoví.
,,Víš moc dobře, že ženich by neměl vidět nevěstu před obřadem. Nosí to smůlu,“ pronese smrtelně vážně, až se Bill neudržel a začal se smát.
,,Jenny, Jenny, ty a ty tvoje pověry,“ směje se a uhladí závoj, aby byla krásná nevěsta bez chybičky. Ta se usmála a vstala.
,,Myslíš, že se Tomovi budu líbit?“
,,O tom nepochybuj, jakmile tě uvidí, oněmí úžasem,“ přikývne Bill. Jenny se na něho dojatě podívala a pak ho objala.
,,Děkuju ti za vše, Bille,“ šeptá dojatě. Bill ji k sobě s úsměvem tisknul.
,,Postarej se mi o Toma dobře. A až se vám narodí děti, tak mi koukej někdy půjčit kočárek,“ zasměje se a vlepí nastávající nevěstě svého bratra pusu na čelo.

,,Jenny, Jenny! Už je všechno nachystané, pojď,“ přeruší ty dva Jennyin otec. Té zčervenají tváře návalem vzrušení. Bylo to tady. Za pár chvilek se stane paní Kaulitzovou. Naposledy se na Billa usměje a ten jí jen podá velkou kytici červených růží. Jenny vydechne a zavěsí se do otce, aby ji odvedl k jejímu vyvolenému.
Bill se vydal za Jenny a zaujal své místo vzadu v sálu. Tom chtěl, aby mu šel Bill za svědka, ale Bill s úsměvem odmítl. Chtěl, aby mu šel za svědka Andreas, jelikož se za týden ženil i on. Prostě cítil, že tak to je správně.

Tom se nervózně díval ke vchodu, odkud měla přijít Jenny. Vzdychl. Bylo šílené horko a on se v černém obleku opravdu necítil nejlíp. Alespoň si povolil límeček u košile.
A pak uviděl, jak k němu kráčí jeho usmívající se snoubenka. Málem oněměl úžasem. Bill odvedl skvělou práci. Jenny si totiž přála, aby celou svatbu pomáhal chystat právě Bill a zahrnula do toho i svatební šaty, kytici, líčení a podobné věci. Tomovi připadala jako nejkrásnější princezna.
,,Vypadáš nádherně miláčku,“ zašeptal, když mu ji Jennyin otec předal. Jenny se stydlivě usmála a zavěsila se pro změnu do Toma. Ten ji jemně pohladil po hřbetu ruky a otočil se na starší ženu, která je měla oddávat.

,,Drazí svatebčané. Sešli jsme se tu dnes, abychom spojili dva mladé lidi v partnerský svazek…“ začala svůj proslov, který ale Tom pouštěl jedním uchem tam a druhým ven. Chtěl, aby už si mohl svou lásku konečně vzít.
,,Pane Tome Kaulitzi. Berete si zde přítomnou Jenny Stevensovou za svou právoplatnou manželku?“ Tom věnoval Jenny krásný úsměv. Neměl se proč rozmýšlet.
,,Ano.“
,,Paní Jenny Stevensová. Berete si zde přítomného Toma Kaulitze za manžela?“ Jenny se zbožně na Toma zadívala a ten jí přes to všechno věnoval polibek. Jenny se nadechla, aby stvrdila jejich manželství, když v tom…
Obřad přerušil hlasitý výstřel. Všichni zděšeně vykřikli. Tom se vyděšeně rozhlédl, kdo to vystřelil, ale náhle si uvědomil, že další zděšený výkřik svatebčanů patřil jeho lásce, která padla k zemi.
,,Jenny!“ vykřikl zoufale a vrhl se k ní. Slyšel starostlivá a zděšená slova lidí kolem, cítil, jak se ho snaží od Jenny odtáhnout, ale všechno šlo stranou. Důležitá byla jen rychle zvětšující se krvavá skvrna na bílých šatech jeho milované Jenny.
,,Ne!“ zazněl druhý srdceryvný výkřik a vedle Toma dopadl na kolena i Bill. Nevěřícně kulil své hnědé oči na Jenny, která nejevila známky života.
,,S dovolením, prosím, ustupte!“ zakřičel někdo a oba bratry od Jenny odtáhli. Přijeli totiž lékaři a ti okamžitě začali kontrolovat Jennyiny životní funkce. Po chvíli ale jeden jen lítostivě zavrtěl hlavou.
,,Je nám líto, ale kulka šla přímo do srdce…“
,,Né!!“ zavzlykal Tom a sesunul se svému mladšímu bratrovi do náruče. Ten jen tiše vzlykal a hladil Toma po zádech.
,,Neboj, Tomi,“ zašeptal se slzami v očích. ,,Až toho hajzla najdem, tak ho zabijeme…“
O půl roku později

,,Tomi! Pojď nebo tu bude studený!“ křikl Bill a postavil na stůl velký talíř špaget. Tom se odtrhnul od televize a šel za svým bratrem do kuchyně. Oči mu zasvítily, když uviděl svou milovanou pochoutku.
,,Já nevím, co bych bez tebe dělal, Billí,“ usmál se vděčně a začal jíst. Bill ho sledoval se spokojeným úsměvem. Tom od Jennyiny smrti hrozně zhubl, a když se o měsíc později k Billovi nastěhoval, tak ho Bill začal pořádně vykrmovat. Vaření totiž bylo jeho silnou stránkou.
,,Děkuju, bylo to výborný,“ usmál se Tom a pohladil si plné bříško. Bill se roztomile zachichotal a strčil talíře do myčky. Tom ho s lehkým úsměvem sledoval. To černovlasé sluníčko mu pomáhalo překonat těžkou cestu, kterou musel projít po smrti jeho ženy. Ale s Billem se to zdálo všechno snazší…

Byl večer a dvojčata seděla vedle sebe na pohovce a dívala se na nějaký film. Včera se dívali na horor podle Tomova vkusu, takže dnes běžela v televizi láskyplná romantika.
Bill zamilovaně sledoval, jak se hlavní postavy k sobě tisknou, a jak se muž ptá dívky, jestli si ho vezme.
,,To je krásný,“ vydechne a jeho pohled se stočil k Tomovi. Vzápětí ale ztuhnul. Tomovy oči byly plné slz. Scéna mu totiž zase připomněla ten osudný den, kdy ztratil Jenny.
,,Tomi, neplakej,“ vydechne Bill a rychle vypne televizi. Sevře svého bratříčka v náruči a konejšivě ho hladí po vlasech.
,,Proč zrovna ona, Bille?“ zavzlyká a zaboří si obličej do trička svého dvojčete.
,,Nemysli na to, bráško,“ zašeptá Bill a políbí ho na čelo. Dotek jemné kůže na jeho rtech v něm vyvolal vodopád emocí. Ani nevěděl, co dělá, ale podvědomě vyhledal rty svého vzlykajícího bratříčka a začal se o ně něžně otírat. Cítil, jak Tom ztuhl. Nespolupracoval, ani se nebránil. Nevěděl, co má dělat. Billovi to ale nevadilo, dál líbal bratrovy měkoučké rty a laskal je jazykem.
,,B-Bille… co to…?“ vykoktal Tom, ale Bill ho jen umlčel dalším polibkem. Jeho štíhlé ruce zajížděly pod Tomovo tričko a rty naléhavě líbaly. O minutu později si uvědomil, že Tom mu polibky začíná oplácet. Šťastně vydechl a posadil se svému bráškovi na klín. Ten ho po pár polibcích položil na záda a lehl si mezi jeho nohy.
Bill se zamilovaně usmál… věděl, jak tahle noc skončí…

Dva chlapci se drželi za ruce a pomalu kráčeli hřbitovem. Drtila je tíha smutku, když ruku v ruce kráčeli k hrobu jejich milované Jenny. Konečně ho našli. Tomovi stekla slza, když se zahleděl na fotku, která zdobila bílý náhrobek. Okamžitě cítil, jak mu Bill něžně setřel slzu a políbil ho na tvář. Vděčně se na něho usmál.
,,Ahoj, Jenny,“ řekl tiše. ,,Nemysli si, že jsem na tebe zapomněl, lásko. Pořád tě miluju, ale… nemůžu být sám. Našel jsem další lásku. Billa. Vím, že bys byla ráda, že zrovna jeho. Vždyť ty jsi ho milovala jako svého bratra. A já ho teď miluju stejně jako tebe. Věřím, že se na nás se shora díváš a chráníš nás. Jenny… slibuju ti, že toho parchanta, co tě zabil, najdem. Slibuju, lásko,“ vydechnul. Se slzami v očích položil na hrob kytici červených růží. Bill ho něžně pohladil po tváři.
,,Miláčku, jdi do auta. Ještě tu chvíli zůstanu,“ řekl tiše. Tom přikývl. Naposledy se uslzeně podíval na Jennyinu fotku a vzdálil se.

Bill si klekl na kolena a zadíval se na Jenny, která se na něho z fotky laskavě usmívala.
,,Je mi to líto, Jenny. Že jsi musela zrovna ty. Vím, že jsi Tomiho milovala z celého srdce, stejně jako já. Ale já ho miluju nejspíš ještě víc. Víš… byla jsi moc milá holka, a kdyby sis nevybrala zrovna Toma, tak jsi mohla mít krásný život. Byla jsi krásná holka. Kluci by se o tebe rvali,“ vzdychne Bill smutně. ,,Bylo to pro mě těžké. Ale já vždycky mám to, co chci.“
Postavil se. Oči měl najednou chladné.
,,Věř mi, Jenny. Tom je v nejlepších rukou.“
Otočil se a pomalu odcházel za svou láskou. Na rtech se mu rozlil ledový úsměv. Rukou sáhl do kabelky a pohladil chladnou hlaveň pistole, která byla připravena sprovodit ze světa každou ženu, která by chtěla Toma pro sebe.

autor: Lea
betaread: Janule
Klikni na anketu, díky J. :o)

27 thoughts on “Vražedná láska

  1. Tak to je něco, já tušila už na začátku že to udělal Bill! Tady byl svině ! xD
    Nejprve jsem se lekla že je to normál ale pak když byla zabita jsem si odychla xDDD
    Nechceš k tomu udělat pokráčo? Byla by to dobrá vícedílovka!  Skvijelí!

  2. [1]: illy, původně to měla být vícedílovka ale já mám jednu rozepsanou a rovnou se přiznám..byla jsem moc líná na to abych začala další xD Ale snad je to dobré i jako jednodílka

  3. akorát mě teda štve, že Tom miloval i tu holku… připadá mi to  jako by Bill byl jenom náhražka… ale krásně napsaný 🙂

  4. Bille, ty seš ale úžasná svině! 🙂
    Prostě se mi to líbí, protože to takhle má být..Bill a Tom spolu a nikdo mezi něma..:)
    Moc se ti to povedlo..! ^^

  5. [2]:  Tu lenost znám xD Je to děsná mrcha xDD Jo je to výborná jednodílovka, mě se líbí, ale bylo by dobrý jako pokračovat xD Pak reakce Toma atd xDD Jinak užasný nápad, to tu ještě nebylo! x)

  6. wááááu xD
    tak to je hukotnéé <3
    dokonalýý <3
    fakt by to chtělo vícedílovku..Billa jako vrahouna žen..mmmh bych si nechala líbit xD
    ale lenost,je hold lenost xD
    perfektní příběh :):)
    <3<3

  7. No to je teda hajzlík 😀  Praštila bych  ho :D:D 🙁 😀 Ale super nápad, dobře zpracovane–> Super na druhou 🙂 Chválím

  8. jako na tom začátku sem byla našvaná že si Toma bere nějaká holka..ale ten konec..á Bille,za to já tě upe žeru xDtak to má být..ale jako Tom by taky moh milovat jen Billa x(ale inak krásná povídka a souhlas s holkama,Bille,jsi úžasná svině! xD

  9. to je ale dobra svine! ja hned jsem jsem cetla ze tam nekdo vystrelil tak jsem si rikala "to byl Bill!" xD jen tak dal Bille xD takhle to ma bejt! xDD oni dva navzdy a nikdo mezi ne! xD uzasna povidka 🙂

  10. týjo, taky jsem si řikala jestli to byl Bill a jo…to je něco! ta Jenny se mi zdála moc milá, ale ted je Tom s Billem a to je o moc lepší! když Bill nemá výčitky svědomí, proč ne, že 🙂 je to ale skvělýý!

  11. Taky jsem tušila hned od začátku že to byl Bill. Jinak super povídka

    (jojo, lenost je taky svině, zrovna teď bych měla drhnout podlahu… 🙂

  12. hmmm, dobře morbidní povídka… nicméně… má to jeden háčkek. omlouvám se, jestli se teď někoho dotknu, jenže já se obávám, že kdyby takový tintítko, jako je Bill, vystřelil z pistole, tak by od ní silou výstřelu odletěl aspoň pět mětrů zpátky dozadu, natož aby se trefil 😀
    ale jinak dobře napsaný, chudák Tom…

  13. No, tak tahle povídka mi opravdu vyrazila dech…
    Je nádherná, moc se líbila… doslovně mi šel mráz po zádech…
    Jen tak dál x))

  14. Bill je pěknej hajzl, ale jsem ráda, že to dopadlo takhle  xD moc hezky napsaný, přidávám si tě do oblíbených autorek ;-))

  15. Jejda holky děkuju..já jsem úplně dojatá za ty komenty xDD Děkuju mooc xD

    [19]: Nekaž mi radost když si konečně namlouvám že jsem napsala něco jakž takž slušnýho xDD

  16. Tušila jsem, že to byl Bill, já miluju Billa, když je svině… je to skvělá povídka, fakt smekám, to se ti povedlo na jedničku, nevšední a hlavně se člověk u toho nenudí!

  17. Taky, taky… xD Už od začátku mi to bylo naprosto jasné, jenom jsem trošku váhala, protože Bill se choval tak přejícně… xD Ale to byla asi jenom přetvářka… Dokonalej příběh, hudák Jenny… x(

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics