Nemělo se to stát 13.

autor: Tenshi88

Roztřesené dlaně bloudily po jeho těle a nechávaly každý kousíček Billovy kůže v očekávání doteků dalších. Naříkavě zakňoural, když se bratrova dlaň přitiskla k jeho tetování, až moc blízko více než zřetelnému cíli. Tom zvedl hlavu a upřel pohled do bratrových touhou zastřených očí. Posunul svoje prsty ještě níž a Bill vydechl. Jediné, co jej dělilo před úplnou nahotou, byl kus černé látky, proto se Bill bez varování překulil, a donutil Toma překvapeně zakňourat. Ležel na zádech a bratrovy štíhlé prsty mu přejížděly po břiše, vyhrnujíc mu tak tričko. Byl to on sám, kdo si ho stáhl a umožnil tak Billovi do laskání své kůže zapojit i hebké rty. Bezmocně zavzdychal, zřetelně vnímajíc jeho polibky na každé částečce své rozpálené kůže. Co to s ním jenom dělá? „Lásko,“ zavzdychal, když mu jeho hbitý jazyk vnikal v malých kroužcích do pupíku a jeho tělo se pod tou slastí prohnulo. Bill se cítil vítězoslavně, když viděl, co s bratrem dělá. Jeho ruce si našly cestu ke sponě pásku a než se Tom nadál, skončily jeho kalhoty na zemi vedle bratrových. Teď na tom byli oba stejně.

Leželi proti sobě a oba věděli, že někam spěchat by bylo naprosto zbytečné. Tom stiskl bratrovy boky a přitiskl se k němu, co nejblíže to šlo. Oba to donutilo k hlubokému vydechnutí. Tiskli se k sobě a ani jeden z nich nemohl zabránit jemnému tření se o boky toho druhého. Ruce jim bloudily po holých tělech, objevujíce každé zákoutí. S něžností si hráli se rty a své vzdychání tlumili v ústech toho druhého.

„Kdybys jen věděl, jak moc tě miluju,“ zašeptal Bill a byl odměněn zářivým úsměvem.
„Nemůžu bez tebe být, lásko,“ vydechl mu Tom do kůže a sklouzl dlaněmi až na jeho zadek, čímž ho k sobě natiskl tak, že nebylo místečko, kterým by se nedotýkali. Oba se chvěli a kůže jim hořela, zřetelně vnímali, že ten druhý je na tom úplně stejně. Bill se naklonil k jeho uchu, maličko skousl jeho lalůček a zašeptal: „Tak už to udělej.“ Díval se, jak Tom posouvá ruce, dokud nenarazily na překážku, která okamžitě zmizela. Bill se usmál a přesně jeho pohyby napodoboval, dokud i on nebyl nahý. Tom se bratrovi váhavě zahleděl do očí.
„Kdyby něco, tak…“ přerušil ho bratrův ukazováček na rozpálených rtech. Tom ho jemně vsál a převaloval v ústech, když ho malinko skousl a následně ošetřil jazykem, Bill procítěně zavzdychal. Začínalo to být moc. Pomalu svůj prst vytáhl a laškovně s ním přejel přes bratrovu, už tak dost citlivou, bradavku, vynucujíc si téměř zoufalý sten.

S pohledem upřeným do jeho vášní potemnělých očí se začal pomalu posouvat dolů, věnujíc polibek každé části jeho hebké kůže. Rukama od sebe pomalu oddálil Tomova stehna a usadil se mezi nimi v pohodlné pozici. „Jsi nádherný,“ zašeptal okouzleně a skousl si ret, když mu prstem přejel jemně po citlivé pokožce podbřišku. Vnímal Tomovy hluboké výdechy následovány nesmělými steny, když své prsty posunul ještě níž a jemně stiskl. Vnímal jeho chvění, cítil tlukot jeho srdce skrze jemnou kůži, věděl, že mu potřebuje být, co nejblíže to půjde. Sklonil se níž a jazykem přejel přes vystupující žílu a jeho tep se mu zarýval do kůže v drobných zářezech touhy, která si hrála s jeho tělem. A on jí nechával. Nechával touhu, aby ovládla jeho ústa, jazyk, prsty a nakonec si podmanila celé jeho tělo. Naposledy ho silně nasál, stiskl a díval se do bratrovy tváře, fascinován jeho krásou, když přes jeho rty proudilo neustálé zoufalé kňourání. „Jak…“ vydechl, sotva našel hlas, a Tom musel několikrát polknout, aby i on mohl promluvit. „Chci se ti přitom dívat do očí.“ Na chvilku jako by se zastavil čas, hleděli si s očekáváním do očí, než Billova dlaň vyhledala bratrovu a ten mu pevný stisk neopětoval.

Když se jejich těla propletla a Billovo roztoužené přijalo bratrovo v tom svém, oba vykřikli v intenzitě jejich spojení. Bill sykavě sténal, když vnímal těsnost jejich spojení a sám se snažil k němu přitisknout co nejblíže. „Kurva,“ vydechl Tom a potřeba políbit tu krásu před sebou byla silná. Jejich ústa se střetla v hlubokém vášnivém polibku a i jejich těla se podvolovala divočejšímu tempu a proplétala se v prostopášném pradávném tanci. Mohlo to vypadat, že jsou pro sebe stvořená, pasujíc přesně jedno do druhého. A jen oni věděli, že to tak opravdu je. Oba cítili, že nemá cenu vzdorovat mravenčení, které už jim hodnou chvíli tančilo pod pokožkou. Hleděli si do očí tak dlouho, dokud se jim víčka pod náporem silné rozkoše nezavřela, umožňující jim prožít svou chvilku nejkrásnějšího pocitu naplno. Oba se snažili popadnout dech a hledíce si do očí, vnímali tlukot srdíčka toho druhého. Tom k sobě Billa něžně tiskl a vypadalo to, že ho nehodlá nikdy pustit, mazlivě se otíral o jeho poddajné rty a vnímal bratrův rozechvělý úsměv. Nemuseli nic říkat, žádná slova by nedokázala popsat to, co se mezi nimi odehrálo. A slova by nedokázala popsat ani to, co po okraj naplňovalo jejich srdce.

Tom se probudil s prudkým nádechem. Pár vteřin hleděl do tmy a naslouchal tichu, než si uvědomil, že jeho srdce tluče tak prudce, že má problém se nadechnout. Co to sakra… Složil hlavu do dlaní a oddechoval, snaže se vstřebat právě prožitý, až moc živý sen. Kdyby místo vedle něj nebylo studené a prázdné, snad by i věřil… bylo to tak reálné, že ho kůže pálila jeho doteky, rty se zdály naběhlé od zoufalých polibků a v hlavě mu teď znělo jenom „lásko“. Chvěl se a uvědomoval si slova, která jako by z dálky znovu doléhala k jeho uším. Zřetelně vnímal vibrace bratrova hlasu, říkajíc mu oddaným hlasem „miluji tě“. „Do prdele,“ vydechl upřímně a věděl, že tohle je hodně špatné.

autor: Tenshi88
betaread: Janule

7 thoughts on “Nemělo se to stát 13.

  1. ¨:-o:-o:-o OOOOoooOOO bože dál jinak už to newydržím…tohle je moc silné sousto i na mě…. ooOo

  2. hihi, já si říkala, že jsem buď vynechala jednu kapitolku a nebo je to jenom sen, bohužel se potvrdil sen :/ každopádně smekám před tebou, protože takhle krásně, citlivě, vkusně a přitom žhavě popsat milování, tohle je fakt umění…. hele tak mě napadá … sen? Že oni mívají někdy stejné sny 😀 těším se na další kapitolku

  3. Ten sen bol úúúplne nádherný. A keď ho mal aj Bill, tak si to stejne užili spolu. Mali by už prestať riešiť hlúposti a nechať city prevziať svoju úlohu 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics