Ty žárlíš!!

autor: Ayu a Doris

Ahojky Twincesťáci. Tak jsem se spojila s Ayunkhou a vytvořily jsme pro Vás jednu povídečku. Doufáme, že se bude líbit. Tahle povídka byla původně psaná jako slash na blog Cinema Bizarre (Yu a Strify), ale my jsme Vás o to nemohli připravit. Je to psáno stylem jakým píše Ayu, ale věřím, že Vás to stejně nadchne. Tak dost vykecávání a pusťte se do čtení.
Doris a Ayunkha

Bill mezi písničkami s úsměvem pročítá transparenty.
,,Bille, udělej mi dítě,“ přečte na jednom z nich a okamžitě zareaguje
,,Teď hned?“ zasměje se a Tom po něm hodí vražedný pohled. Bill začíná svůj další song a svýma tanečníma kreacema se přesouvá ke Georgovi. Tom po nich nenápadně kouká a snaží se si nepřipouštět, že by se Bill mohl takhle nakrucovat u Georga. Fanynky šílí, páč tuhle show doslova milujou.
— Po koncertě—
„Dneska to bylo fakt žhavý, až mi z toho chytly bubny,“ konstatuje Gustav a směje se.
„No, to jo, i kluci se dneska předvedli,“ dodá Tom, a podívá se s vážným výrazem na Billa, který okamžitě zareaguje.
„No a co jsme asi tak měli dělat, když fanynky skandovaly?“
„Jen to nesváděj na fanynky,“ vyjede Tom na Billa, až všichni členové skupiny ztuhnou.
„Snad nežárlíš?“ rejpne si Gustav do Toma, ten se vražedně podívá na Georga a pak se znovu otočí na Gustava.
„Na ty dva určitě,“ sykne Tom. Bill nevěřícně kouká na Toma.
„Raději už bychom měli jít na tu autogramku, ať fanynky moc dlouho nečekaj,“ změní raději téma Bill. Celá autogramiáda se obešla bez jakýchkoliv konfliktů. Jen Tom nebyl ve své kůži a nezahrnoval fanynky úsměvy jako obvykle.

„Mohl bys dneska večer přijít?“ nakloní se Georg k Billovi a šeptne mu do ucha. Bill jen přikývne a ani jeden z nich si nevšímá upřeného pohledu Toma. Dál se věnují podepisování fotek a sešítků. Po hodině a půl věnování svých podpisů a úsměvů, a úmorné cesty, kde si Tom postěžoval, že nemá nabitý iPod, jsou konečně na hotelu. Rozejdou se konečně do svých pokojů, a každý už ví, jak svůj volný čas stráví. Tom ho stráví ve sprše. Vezme si jen ty nejnutnější věci a vydává se oddávat horké sprše. Ostatní členové skupiny se věnují odpočinku, jen Georg neustále sleduje hodinky a odpočítává každou minutu, než za ním přijde jeho miláček. Už dlouho mu to chce říct. Bill leží na posteli, strašně mu vrtá hlavou to, co říkal Tom v šatně, a rozhodne se to vyřešit, a tak zamíří do jeho pokoje. Mezitím Tom ve sprše svádí boj sám se sebou, jestli je a nebo není zamilovaný do Billa. Během chvilky stojí Bill před dveřmi Tomova pokoje a zaklepe. Z pokoje se nic neozývá, tak se rozhodne vejít dál.

Tom nevnímá nic krom svých myšlenek a proudu horké vody, která padá a stéká po jeho dokonalém těle. Bill obejde celý pokoj, až zaslechne proud tekoucí vody v koupelně a zamíří k jejím dveřím, kde ho začne nahlodávat myšlenka, zda má vstoupit či ne. Po chvilce neodolá a rozhodne se vstoupit do koupelny. Potichu otevře dveře a zůstane omámeně zírat na Tomovo tělo. Tom k Billovi stojí zády, takže nevidí, že objekt jeho myšlenek právě stojí mezi dveřmi. Bill se po chvilce probere z transu a omámeně zamíří k Tomovi. Potichu otevře sprchový kout a rukou ho něžně pohladí po páteři. Tom ztuhne a pomalu se hlavou otočí přes rameno, kde uvidí Billa.
„Co… co tady… ehm… děláš?“ zeptá se ho. Bill mlčí, jenom do Toma strčí, a ten narazí na stěnu sprchového kouta a Bill bez váhání zaútočí na jeho rty. Tom zůstane úplně v transu a nechápe, co se právě děje, ale po chvilce začne pomalu spolupracovat, i když neví, zda to není jen sen, ale i kdyby to sen byl, rozhodne se si ho maximálně užít. Bill dlouho neotálí a drze mu vklouzne jazykem do pusy a svoje tělo natiskne víc na to jeho. Jakmile Tom ucítí jeho tělo víc na sobě, přestane si myslet, že je to jen sen a vášnivě se oddává Billovým polibkům. Rukama mu vjede do jeho mokrých vlasů. Bill slastně vydechne mezi polibky a rukama sjede k Tomovým bokům. Tom jednou rukou vyjede z Billových mokrých, a teď i rozcuchaných vlasů, a pomalu se přesouvá k jeho bílé a promočené košili, která se lepí na jeho tělo, začne ji knoflíček po knoflíčku rozepínat, aniž by ho přestal líbat. Billovi pomalu začíná docházet kyslík, a proto se přesune na Tomův krk.

Ten mezitím rozepnul Billovi mokrou košili a rukou mu bloudí po těle. Tom slastně zakloní hlavu a dá tak Billovi lepší přístup ke své kůži na krku. Tom Billovi stáhne košili z ramen a nechá ji spadnout na dno sprchového kouta, a pak ji kamsi odkopne. Bill se pomalu přesouvá z krku na Tomovo rameno, kde ho jemně kousne.
„Mmm,“ zavrní Tom a sjede rukama z jeho ramen na záda a začne mu zatínat nehty do zad. Pomalu po nich sjíždí k jeho bokům, až mu na zádech zůstávají mírně zarudlé stopy, přes boky se dostává k jeho pásku. Bez milosti ho rozepne a prudkým pohybem ho vytáhne. Bill se pomalu přesouvá svými rty přes klíční kost až k Tomově bradavce a pokrčeným kolenem přejede přes jeho klín.
„Ach,“ zavzdychá hlasitě Tom a rozklepanýma rukama mu rozepne knoflík u kalhot. Bill se jen pousměje a přesune se na jeho druhou bradavku, kolem které krouží jazykem, dokud mu bradavka neztvrdne. Tom zajede Billovi do jeho mokrých vlasů a prudce si ho vytáhne k sobě, aby ho mohl opět vášnivě líbat. Bill jeho vášnivé polibky opětuje, a přitom rukama zajede do jeho mokrých vlasů. Tom se rukama z vlasů přesouvá přes Billovo ramena na bříško a jednou rukou zamíří až do jeho klína.
„B… bože,“ zavrní Bill.
„Copak?“ zeptá se šibalsky Tom.
„Ty… se ještě… ptáš?“ řekne roztouženě Bill.
„No ptám, chci to od tebe slyšet,“ šeptne Billovi do ouška Tom a lehce ho do něj kousne. „Tak už mi to řekneš??“ provokuje Tom.
„Ty… ty mě chceš zabít?“ odpoví Bill.
„Ne… To by byla velká škoda.“ Šeptne Tom.
„Myslíš?“ uculí se Bill.
„Nemyslím… já to vím,“ dodá Tom a opět se začne věnovat jeho rtům. Po chvíli se začne pomalu přesouvat přes jeho krk, hrudník, až k bříšku, a rukama mu začne stahovat jeho mokré černé kalhoty. Bill ho spokojeně sleduje seshora, prsty ho jemně laská ve vlasech a nemá už ani pomyšlení na to, že by šel za Georgem.

Georg čeká ve svém pokoji a každou chvíli kontroluje hodinky, když v tom zjistí, že má Bill už 5 minut zpoždění.
„Dám mu ještě 5 minut a pak ho půjdu hledat,“ myslí si Georg.
Tom Billovi stáhne kalhoty a jazykem mu zajede do pupíku. Bill zakloní hlavu a netrpělivě čeká, co přijde dál. Tom opustí Billův pupík, pomalu motýlími polibky dojde až k lemu jeho boxerek, ale dlouho neváhá a netrpělivě ho zbavuje i posledního kousku oblečení. Bill zajede prudce Tomovi do vlasů a zakloní mu hlavu. Bill se nad něj netrpělivě skloní a začne ho zuřivě líbat. Tom bez váhání Billovi zuřivé polibky oplácí, dlaněmi přes jeho stehna vyjede na Billův zadeček, který stiskne. Bill, aniž by Toma přestal líbat, ho vytáhne na nohy. Po chvíli ho přestane líbat, a pomalu ho otáčí čelem ke zdi. Tom se vůbec nebrání a ochotně spolupracuje, rukama se zapře o stěnu sprchového koutu a mírně se předkloní. Bill se na Toma přitiskne a opatrně jedním prstem do něj vnikne, pomalu se v něm začne pohybovat a přitom ho líbá na šíji, aby mu dovolil se víc uvolnit. Tom si skousne ret, aby moc nekřičel, a hlasitě vydechne. Bill pomalu přidává další prst a pomalu ho připravuje na to, co přijde.
,,Líbí?“ Zašeptá Bill Tomovi do ouška.
,,Je… je to… úžasný,“ řekne roztouženě Tom. Bill se pousměje a dál ho dráždí. Tom už to nemůže vydržet a žadoní po Billovi
,,Už to udělej.“ Bill mu s radostí vyhoví, vytáhne z něj prsty a pomalu nasměruje svůj penis k Tomovu vstupu, a pomalu do něho začne pronikat. Tom zalapá po dechu a automaticky se stáhne, ale po chvíli se uvolní a dovolí tak Billovi, aby do něj pronikl úplně. Bill chvíli počká, než si Tom na jeho přítomnost v sobě zvykne, a pak si v něm začne pomalu pohybovat.

Georg se nedočkavě zavrtí na posteli a znovu se podívá na hodinky, když zjistí, že jeho miláček má přes 10 minut zpoždění, tak se ho rozhodne jít hledat. Dojde do pokoje Gustava, ale tam Bill není. Rozhodne se dojít podívat do pokoje Toma. Georg zaklepe na dveře jeho pokoje a vstoupí. Rozhlídne se a zastaví se pohledem na koupelně. Úplně ztuhne a nevěřícně sleduje, jak si to jeho miláček rozdává s Tomem. Bill nemá o jeho přítomnosti vůbec ponětí a přidává na intenzitě přírazů. Ani Tom si Georga vůbec nevšimne a dál si blaženě vychutnává Billovu přítomnost v sobě. Georg nemůže věřit tomu, co právě vidí a nedokáže ze sebe vydat ani hlásku.
,,Ne, tohle se mi musí zdát, to by přece neudělal,“ honí se Georgovi hlavou. Zklamaně se potichu otočí a tak jako přišel i odejde. Po cestě do svého pokoje mu začínají téct slzy a Georg nemá ani snahu je stírat. Dojde až do svého pokoje, kde padne na postel a naplno se rozbrečí.

Bill opět přidá na intenzitě přírazů a rukou sjede do Tomova klína.
,,Ahhh,“ řekne vzrušeně Tom a opět si skousne ret, zakloní hlavu a položí si ji na Billovo rameno. Bill líbne Toma na krk a začne ho zpracovávat rukou, ten slastně zavzdychá a začne rukama bloudit po jeho stehně, nemá moc velkou šanci to dlouho vydržet, i Bill cítí, že už to ne něj jde taky. Po pár přírazech začne plnit Tomův zadeček. Když to Tom v sobě ucítí, je to poslední kapka, a okamžitě se taky udělá Billovi do ruky. Oba se snaží popadnout dech, Bill vyklouzne z Toma a ten se unaveně sveze k zemi. Bill ho otočí čelem k sobě, vpije se mu do rtů a začne si na něho pomalu sedat.
,,Teda… to… to bylo… úžasný, děkuju,“ řekne Tom Billovi a stále zrychleně dýchá.
,,To já děkuju tobě,“ dodá Bill a opět se vpije do jeho rtů. Bill natáhne ruku a vypne sprchu, která na ně tekla celou tu dobu.
,,Asi bychom už měli pomalu jít,“ řekne posmutněle Bill.
,,No, to asi jo,“ zesmutní Tom a lehce ho líbne na nos. Oba se mlčky zvednou a vylezou ze sprchy.
,, Myslíš, že bys mi mohl půjčit něco na sebe?“ Zeptá se nejistě Bill Toma.
,,Tobě vždycky, lásko,“ to poslední slovo Billa dostane, ale je rád a jen se na něj tím krásným úsměvem usměje. Tom mu úsměv oplatí a míří do skříně pro nějaký oblečení, chvíli kouká do skříně, ale nakonec na Billa zavolá.
,,Pojď si vybrat sám.“ Bill poslušně přikluše ke skříni a vybírá.
,,Tak já si půjčím tohle, zlato.“
,,Jasně, půjč si, co chceš.“ Usměje se Tom na Billa.
,,Dáme spolu ještě cígo?“ Zeptá se Tom a snaží se prodloužit chvíli, co může být s Billem.
,,Můžem,“ usměje se Bill. Tom zamíří k posteli a sedne si na její kraj, Bill ho následuje a sedne si na zem, ale mezi Tomovy nohy. Mlčky oba kouří, ale Tom už to nevydrží a zakloní Billovi hlavu a začne ho líbat. Po chvilce oběma dojde kyslík a neochotně se od sebe odlepí.
,,Přece jen měl Gustav pravdu, že jsi žárlil,“ popíchne Bill Toma, ten si opře svoje čelo o to jeho a zašeptá:
,,Strašně moc.“ Bill se jen pousměje, protože tohle chtěl slyšet.

Georg si utře uslzené oči a rozhodne se Billovi pomstít, zvedne se a zamíří ke Gustavovi do pokoje.
,,Asi už bych měl jít, i když bych tu rád zůstal s tebou,“ řekne Bill posmutněle a pohladí Toma po vlasech. Tom zesmutní a povídá:
,,To bys možná měl, Georg čeká.“
,,Na Georga nemysli,“ odpoví Bill, líbne Toma na čelo a odchází.

Bill kráčí chodbou ke Georgovu pokoji, když ho zahlídne v půlce chodby. Georg, jakmile uslyší kroky, se podívá, a vidí tam kráčejícího Billa v Tomově oblečení.
,,Tak kdy mám přijít?“ Usměje se Bill na Georga. Ten se na něj dlouze zadívá a po chvilce ticha zklamaně vydechne
,,Už nechoď,“ a zaklepe na dveře Gustavova pokoje.

autor: Ayu a Doris
betaread: Janule
Klikni na anketu, díky J. :o)

23 thoughts on “Ty žárlíš!!

  1. To je super… krásně popsaná ta scéna ve sprše <3 Škoda, že je to tak krátké… ale ta představa, že by tohle bylo reál – tj. že by spolu něco měli všichni členové skupiny – ta je teda zajímavá… 😀 I když se tam o Gustavovi ani o Tomovi + Georgovi nepíše… 😀

  2. Úžasný! Chtělo by to další díl! Nádherný! Jen je mi Georga dost líto… ale má Gustava 🙂 Prostě dvojčata patří k sobě. Tak i tak 😛

  3. Ou tak že mu to šel oplatit z Gustavem? No ale holky tohle by chtělo pokráčo! Udělat z toho vícedílovku, nemohla jsem z toho Georga xD Nedokážu si ho tak představit, jak brečí nebo to že je z Billem xD

  4. Jeee diky za tak uzasny komenty… Dalsi dil bude to muzu slibit… Ale budete si na nej muset chvilku pockat…

  5. No teda holky 😀 Nejste vy nějaký uchylný 😀 😀 tam taky chcete každýho s každým 😀 Ale bude pokráčko nebojte. Jen se musíme s Ayu zase nějak sejít. No nám teda ta představa Géček spolu přišla docela úsměvná, ale tak proč ne. To je samej Bill a Tom a kluci přijdou zkrátka 😀 Tak jim taky něco dopřejem 😀

  6. Dokonalý, hlavně, když to čtete tajně ve škole 😀 A u toho posloucháte song Screamin 😀 (Kdo má new album, ten ví :D)

  7. ta scéna ve sprše nemá chybu,krásně všechno detailně popsaný,dechberoucí povídka,moc se povedlo 😉 smekám klobouk!

  8. A Geo utřel hubu 😀 Já jsem teda vždycky pro naše dvojčátka, ale tady je mi Gea strašně líto 😀  Sice se tomu musím i smát, ale je to chudák. A ještě k tomu to vidět na vlastní oči 😀 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics