Bill and a hand

Blížíme se ke konci..x) Tohle je jeden z těch obrázků, co nikdy nepochopim..jak udělala ten Billův výraz? O_o Přála bych si dneska pod stromečkem najít vysvětlení, protože tohle mě zabíjí..xD Jak to dělaj? tss..
Jak autorka napsala, je to jen Bill a ruka…je na vás, domyslet si, čí asi bude..x)) A přestože jsou Vánoce, budete si muset rozkliknout perex..;)
warning: sex, nudity
click „Celý článek“ to view image
by Beautiful_lie78

15 thoughts on “Bill and a hand

  1. Ohh, nádhera, nádhera, nádhera xD Ta "šikovná" packa patří určitě Tomimu xD Dneska večer je všechno nádherný:-D♥

  2. Je to nádhera, já v životě nepochopím, jak nejen někdo dokáže tak přesně vystihnout ty výrazy, ale jak vůbec někdo dokáže stvořit něco tak nádhernýho a propracovanýho. Samozřejmě ruka určitě patří Tomovi. Kdo jiný by dokázal vykouzlit na Billově tváři takovýhle výraz:-)

  3. Waaw..tak to je luxus..absolutně nej…twl..božee…to je dokonalostní..upe obdivuju lidi co to umí..;-)—šikulka;-)

  4. Souhlasím, naprosto luxusní dílo. Tohle bych si vytiskla na obrovskej transparent a mávala s tím na konzertu. No… Třeba to i udělám :)))

  5. twe tak tohle je libovy… nikdy nepochopim jak to ty lidi delaj ze psteee… klobouk dolu… ja asi radsi zustanu u svych povidek:D:D:D.

  6. No zatraceně! Jsme až pití vyprskla z pusy, jak jsem to viděla…. Aaaaaaa, prosím to mi už nedělejte! takový příval krásy je na jednoho člověka moc! 😀 ♥♥♥

  7. wáu… xD to vypadá úžasně, ten Billův výraz… Asi umažu pravou část obrázku a dam to na tapetu :D:D

  8. Nad touhle kresbou úplně slintám! Závidím autorce, kdybych uměla kreslit aspoň z poloviny jako ona! Takhle přesně a nádherně vystihnou Billův výraz, dokonalé!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics