Snow

Taakže, máme tady 24.12. 2009 a jak jsem slibovala, dnešek bude hodně štědrej den 🙂
Zaprvé bych chtěla poděkovat Beautiful_lie78, za svolení se zveřejněním jejích prací tady na blogu a vám bych chtěla popřát hezkou zábavu, protože tahle autorka je vážně skvělá…myslím si, že se zapisuje do svaté trojice těch nejlepších twincestních malířek..x) A právě jejich práce si tu dneska zveřejníme…tím mám na mysli, že dnes tu uvidíte Allegator, Nightingale a zmiňovanou Beautiful_lie a možná ještě pár dalších skvělých autorů..x)
Tak doufám, že si dnešek užijete, tady máte první obrázek .. pěkně zimní, to se zrovna hodí..x))
by Beautiful_lie78

10 thoughts on “Snow

  1. Jsem mrtvá… To je ale nadílka dneska! Jsem z ní úplně na větvy… Všechno si poukládám, vytisknu, vylepím po stěnách a ať se na mě všichni dívají jak na magora, ať, je mi to šumák! :)))

  2. Vypadá to nádherně… vánočně. Působí to krásným zimním dojmem, raději ani nekomentuju Billova přivřená víčka…:-D♥

  3. Je těžký to všechno zařadit. Myslím, že nejlepší tři ani možná neexistujou, protože je tady spousta dalších autorek a autorů, kteří mají taky malířské nadání a většina kreseb se jim povedla. Takže bych to nesoudila podle toho, každý má jiný vkus… x))) Ale, pravda, tahle slečna kreslí krásně. Hrozně se mi líbí ten sníh na bocích, jak to asi mohla udělat? A Billovy rty, to je věc, která mě hned uhodila do očí… wow… x**

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics