Životní sen 1.

autor: BlackAngel

Bill

„Ne, mami, nemáme žádný úkoly,“ řeknu matce a praštím taškou do kouta ve svém pokoji. Zapnu svůj laptop a najedu na chat. Na chatu si už delší dobu píšu s nějakým klukem. Jmenuje se Tom a je mu 20, jako mně. Povídáme si každý den od 18:00 do 21:00. Každý den, když mi skončí vyučování, jdu domů a zapínám laptop. Kašlu na úkoly, ty si udělám až ve škole. Studuju Akademii múzických umění. Jednou bych chtěl být zpěvákem. To je můj sen. Do místnosti právě vejde Tom. Taky mu musím napsat, aby mi dal icq, pořád chodíme jen na chat. Pozdravím ho a rovnou se zeptám na icq.

Tom

Dneska byla ve škole děsná otrava. Zapomněl jsem snad všechny úkoly, co jsem mohl. No a zasedla si na mě další učitelka. No to ujde. Chodím na Akademii múzických umění, ještě mi zbývá rok. Chci si založit skupinu, ale nezpíval bych, strašně rád bych hrál na kytaru. Teď ještě potkat kluky, kteří by do toho se mnou šli a založili si skupinu. A taky najít zpěváka nebo zpěvačku? Hm, spíš zpěváka. Ale ještě se uvidí. Jdu na chat. Bill už tady je. Pozdravím ho. Píšu si s ním už delší dobu. Když jsem uviděl jeho fotku, myslel jsem si, že je to holka. Je hrozně fajn. „Co??“ podivím se nahlas. Bill se mě ptá, jestli mu dám icq. Ihned mu ho pošlu.

Bill

Ani jsem si nevšiml, že si mě Tom přidal na icq. Podívám se, kdo mi píše. Co? Píše mi ‚ahoj broučku‘? Začnem si spolu psát, jako obvykle. Bavíme se o škole a o hudbě, povídáme si tak dlouho, až máma klepe na moje dveře od pokoje: „Bille, jdi už spát!“ řekne mi a vrací se ke svému pořadu v televizi. Rozloučím se s Tomem. Osprchuju se a jdu spát. Zítra zase ta pitomá škola.

Tom

Tak jsem si ho přidal a hned mu napsal: „ahoj broučku“. No doufám, že se neurazí, ale já pomalu zjišťuju, že jsem se do něj tak nějak zamiloval. Když jsem se podíval na jeho profil, na první pohled mi učarovaly jeho hluboké, čokoládové oči. Do nich bych se mohl dívat pořád. I když mi přijde, že jsem totálně nenormální a vadnej, tak jsem se zamiloval do kluka. S Billem na icq probíráme to, co máme společné. To je hudba, škola, přátelé… Je toho spousta. S ním se nikdy nenudím. Pořád se máme o čem bavit. Povídáme si, když mi Bill najednou píše, že musí jít. „Co? Proč tak brzo?“ řeknu smutně a kouknu se na hodiny. No jo, ono je už 22:00. Rozloučím se s ním a vypnu komp. Měl bych si udělat úkoly, ale vyseru se na to.

Bill

Dneska je ve škole nuda. Zrovna máme přestávku, když do třídy vejde učitelka. Třída se zklidní a ona začne kecat něco o tom, že k nám přibude nový žák, že je to kluk, který chodí o rok výš, ale že se mu nedařilo, tak propadl k nám. No, to bude nějaký pako, myslím si a podívám se na něj. A do prdele!, s učitelkou u tabule stojí… TOM… Cože? On chodí na naši školu? Celou dobu si spolu píšeme, ale tohle si neřekneme. Začnu se na něj usmívat.

Tom

„Cože? Ne, to nemyslíte vážně?“ otevřu si hubu na ředitelku. „Já nebudu chodit zas do druháku!“ řeknu chladně a nenávistně pozoruji ředitelku. „Beztak tam budou jen ti malí haranti,“ fňukám, jako kdybych já zrovna byl to malý dítě. Fajn, byl jsem zavolaný do ředitelny, kde mi řekli, že mám dost velký zhoršení, a že mě nepustí ke zkouškám, že si mám raději zopakovat druhy ročník. „Že já se do prdele víc nesnažil!“ zanadávám naposledy. Jdu s tou jejich starou učitelkou do třídy. Jsem zvědavý, co tam bude za mimina.

autor: BlackAngel
betaread: Janule

14 thoughts on “Životní sen 1.

  1. začíná to velmi dobřeee,,miluju tyhle povídky který začínaj úplnými začátky xD jakože,jsou bez kapely a etě se nemilujou xD bombasimo xD

  2. No tak to mě teda dostalo. xD To beru! Myslím, že ty nás zklamat nemůžeš, BlackAngel 😉 Opravdu se těším na dalíš pokráčko. =)

  3. Zacina to vazne moc hezky i kdyz AMU zrovna neni vysoka,kde by se moc dodrzovalo denni studium a sedavalo se v lavicich,ale o to v techto povidkach stejne nejde.Tesim se na dalsi dil!

  4. Taky se mi to líbí,a taky miluju když se teprve zamilují.A představa Toma jako propadlíka mě totálně rozesmála xD!!!Těším se na další dílek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics