Dark Side Of The Sun 17.

autor: Lauinka

Bill nevěděl, co na to říct. Jen otevřel ústa a zase je zavřel. Očima těkal kolem sebe a jeho dech byl rychlejší. Měl zvláštní pocit, že je to jako rozloučení. Jako poslední sbohem. Pohled zabodl hluboko do jeho očí a hledal v nich odpověď, jestli je to pravda. Tom byl nervózní, ale byl si svými slovy jist a odhodlán to udělat. Lehce dlaní přejel po jeho tváři a palcem polaskal i ty jemné a heboučké rty. Bill jen přivřel oči a lehce je pootevřel. Mezera mezi nimi se nebezpečně zkracovala a oni si byli blíže a blíže. Netrvalo dlouho a jejich rty opět hrály vášnivou hru. Lačně prozkoumávali každičké místečko, které mohlo být opomenuto. I ruce klouzaly po horkých tělech a snažily se tak dovést toho druhého ještě do větších výšin. Bylo to snad poprvé, co černovlásek tuto hru vedl. A uvědomoval si to. Snažil se být alespoň tak dobrý jako Tom, nechtěl jej zklamat. Tom to vycítil. Poznal to podle doteků a i jeho polibky byly jiné. Váhavější a nesmělejší.

„Bille, počkej.“ Uhnul a vzal jeho tváře do svých dlaní.
„Udělal jsem něco špatně?“ Zarazil se malý ďáblík a jeho pohled sklesl.
„Ne, to ne,“ pousmál se dredáček a opřel své čelo o jeho. „Jen na to jdeš moc vědecky.“
„Vědecky? Já… promiň.“ Vydechl. „Jsem nemožnej, mám strach, že něco zkazím a nebude se ti to líbit. A…“ nadechoval se, aby pokračoval ve svých obavách, ale Tom umlčel jeho rty svými.

„S tebou je všechno perfektní, dokonalé a nádherné. Nemusíš se ničeho bát, já ti věřím.“ Usmál se. Snažil se působit klidně, ale sám měl strach. Když však viděl tvář toho slaďouška, zmatenou a plnou očekávání, bylo už teď jasné, že se není čeho obávat.
„Děkuji, lásko.“ Špitl dojatě a opět jej horlivě políbil. Tohle už byl on.

Opět se jejich ústa spojila snad v nekonečném polibku, kéž by byl. Postupně jejich svršky byly shozeny z postele někam na zem. Horká těla se k sobě tiskla. Oba zrychleně dýchali. Atmosféra houstla a Bill se stával čím dál bezradnějším. Snažil se na to nemyslet. Roztřesenou rukou bloudil po Tomově noze a on se nechával. Líbila se mu jeho bojácnost. Neměl rád ty sebevědomé tvory, myslící si bůhvíco. Stejně nakonec nebyli tak dobří, a kolikrát měl i problém ukojit svůj chtíč a touhu… Lehce vydechl, když ucítil horkou dlaň na svém vzrušení. Bill to s ním uměl až nebezpečně skvěle. Zaznamenal i horké polibky mapující jeho citlivý krk. Jednou rukou jej hladil po bříšku a tou druhou něžně dráždil jeho bradavku. Nemusel se snažit dlouho. Ale jeho to nepřestalo bavit, a tak ji ještě vsál do úst a hrál si s ní.

„Bille,“ vydechl vzrušeně a načechral rukou jeho vlasy. Bill se přemístil ústy i k druhé. Postaral se, aby cítil i kovovou ozdůbku v jazyku a Tom ji cítil až příliš zřetelně. Najednou měl hravou náladu.
„Tomi?“ Zašvitořil rozverně.
„A… ano?“ Vydechl ztěžka.
„Otoč se.“ Usmál se tajemně.
„Ty už?“ Najednou se mu krev v rychlosti nahrnula do hlavy.
„Ne, chci tě uvolnit, udělám ti úžasnou masáž.“ Špitl mu do ouška a políbil jej na něj.

Tom kývl. Bill se svalil vedle Toma a počkal, až se uvelebí. Pak si na něj znovu obkročmo sedl. Do ruky si nabral trochu krému s příjemně vonícími a uklidňujícími silicemi.
„Trochu to zastudí.“ Ruce s krémem mu přiložil na záda. Ucítil, jak Tom trochu cukl a naskočila mu i husí kůže. Bill mu jej jen lehce vtíral do rozpálené kůže. Potom prsty začal mačkat jeho ztuhlé svaly na ramennou. Miloval se jej dotýkat. Tom pod těmi doteky vrněl jako malé koťátko.

„Líbí?“ Usmál se spokojeně a lehce se pohupoval i na jeho zadečku. Věděl, že tím jej dostane ještě více do kolen.
„Panebože,“ vydechl a pevně stiskl v rukou prostěradlo. A když k tomu všemu přidal i něžné laskání na šíji, myslel, že jej pomiluje hned na místě. Bill využil, že Tom je tak rozpálený a jednou rukou putoval po jeho páteři níž až k pevnému zadečku. Pohladil jej a pak zlehka stiskl. Opravdu měl hravou náladu. Prstem jezdil okolo vstupu do Tomova těla…

„Mmm…“ zavrněl Tom a slastí přivíral oči. Užíval si to a to jen díky jemu. Dokázal se uvolnit a nemyslet na to všechno. Ucítil, jak do něj vstoupil prstem. Trochu ztuhl, ale nevydal ani hlásku. Srdce se mu rozbušilo ještě víc. Byl to zvláštní pocit. Bill čekal a jen jej hladil a líbal na krku. Když ucítil, že Tom zadeček zase povolil, neváhal a vplul do něj dalším prstem. Tom znovu ztuhl a zadeček stáhl už úplně. Pevně semkl rty, tohle už bolelo a celkem dost, ale nechtěl couvnout. Snažil se vnímat pouze dobře mířené doteky a jeho blízkost.

„Do… dobrý? Jsi v pořádku?“ Zašeptal mu něžně do ouška.
„Jo… jo, jen počkej.“ Souhlasil Tom. Musí to zvládnout, kvůli Billovi. Černovlásek se pouze usmál a jen si hrál s jeho tělem a Tomovi se konečně dařilo dostat se přes bolest. Zkusil jen zlehka přirazit proti prstům, a to, co pocítil, jej naprosto naplnilo. Prsty se dotkly pravého bodu a dokonce málem vykřikl slastí.
„Oh, Billí,“ vydechl vzrušeně a Bill se jen pousmál. Prožíval to s ním. Moc dobře si vzpomínal na své poprvé s Tomem. Už první chvíli, kdy byl s Tomem v parku, věděl, že se do jeho života nesmazatelně vryje, ale ani ve snu ho nenapadlo, že právě s ním prožije ty nejkrásnější a nejhorší chvíle na světě.

Znovu přitlačil na jeho prostatu a Tom opět vzdychl. Přidal pomalu i třetí prst a čekal. Tom trochu usykl, ale bolest už nebyla taková jako prve. Jen zavřel oči a prudce oddechoval. Opět čekal, bál se, aby mu neublížil. Hladil jej po zádech, která díky krému byla hladší, než kdy předtím. Zkusil zase přirazit proti prstům a opět narazily na jeho místečko. Zavzdychal a hlavu více zatlačil do polštáře. Byl připraven. Bill párkrát zapohyboval ve svém klíně a vytáhl z Toma prsty.
„Mů… můžu?“ Vydechl lehce.
Tom kývl. „Jen… chci ti vidět do tváře, prosím.“

Bill z Toma opět slezl. Když Tom spočinul opět na zádech, Bill se jen blaženě usmíval. Strach z něj opadl, a když se díval do Tomovy tváře, pochopil, že i on už se ničeho nebojí. Beze slova se na to dokonalé tělo položil a po dlouhé době spojili rty v jedny. Postupně tempo polibků zrychlovali a prohlubovali, ale po chvíli zase zvolnili a spíše to byly jen takové lehké až dětské mlaskavé pusinky. Tohle na Tomovi miloval. Dokázal být něžný až romantický, ale uměl se i odvázat a být vášnivým milencem, avšak pokaždé si byl jist, že kdyby chtěl zvolnit a nebo to zastavit, Tom by bez reptání přestal, a co bylo nejkrásnější, nezlobil by se. Uměl jej podržet a věděl, co chtěl on, ale i on sám. Byli jako jedno tělo i duše.

autor: Lauinka
betaread: Janule

9 thoughts on “Dark Side Of The Sun 17.

  1. Tohle bylo tak něžné a láskyplné… Ale pořád jsem musela myslet na to, že je to zřejmě  naposled a co bude dál…:(

  2. [7]: Jseš taky neuvěřitelně sexy,
    ale jen si tady řešíš svoje komplexy.
    Odprejskni s blbýma komentama,
    co nesouvisej s našima povídkama.

    Pardon, já ten rap už přestanu poslouchat 😀

    Povídka je nádherná, já věděla, že bez sebe ti dva nedokážou žít. :))) Jdu si přečíst osmnáctku 🙂

  3. OoO Lucieee ty se nějak do toho děje dostáwáš..a táhneš mě s sebooou.. já sem z toho uplne w leséé.. miluju tuhle powídkuu uplnéé..ze wšecho najwiaac.. boze…jak jsem to mohla wydrzet tak dlouho nečíst… twe nebýt tebe… tahle powidka není.. newím co bychdelalaaaa… a už neřeším jak to dopadne wsak ty wíš…. a ten konec.. ouch… jak jsem řeklaa.. teče mi slináá xDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics