Silent Assassin 2.

autor: Theodor
Do kanceláře přišel mohutný muž, svaly se mu rýsovaly v černém upnutém tričku, a na sobě měl černé kapsáče. Vlasy měl krátké a zrzavé, a oči měl zelené. Na nose se mu třpytily pihy.

„Tak tohle je Justin, náš vyhazovač, kdybys měl s někým problém, stačí za ním zajít. Justine, tohle je náš nový Damien.“
„Ahoj.“ Pozdravil jej mile a vybídl Billa, aby šel s ním. Bill uposlechl. Justin jej dovedl do velkého a hezky vybaveného pokoje. Byl sladěný do černo-růžova. Na velké posteli s nebesy ležely hory polštářů.

„Tak tady budeš pracovat a taky přebývat a klidně i spát. Koupelna je támhle.“ Ukázal na dveře po své levici. „Jestli budeš chtít nějaké kostýmky, tak mi řekni, ve skříni máš akorát obleček králíčka.“ Usmál se Justin a vyšel z pokoje. Bill hupsnul na novou postýlku a ta se zavlnila. Po chvíli zjistil, že postel je vodní, a tak se v ní rozkošně převaloval, až usnul.

„Damiene, vstávej, je deset.“ Bill odlepil svá očka a hluboce si zívnul, mrsknul zlým pohledem po Justinovi a zachumlal se do teplé peřinky. „Ale no ták, Damiene! Přinesl jsem ti snídani.“ Usmál se a opět opustil Billův pokoj. Bill z něj měl zvláštní pocit. Po deseti minutách se z té postele vyhrabal a natáhl se pro sáček u svých nohou. Byl mile překvapen, když zjistil, že vevnitř jsou muffiny. Bill miloval muffiny! Sedl si a kousal do té sladké snídaně a mezitím si i stihnul opět zapnout notebook.
„Ahoj, Diano.“
„Dobrý den, 47.“
„Něco nového?“
„Ne, ale potvrzuji objednávku Davida Josta na dnešní návštěvu klubu ve 4 hodiny.“
„Výborně. Vyjeď mi celý spis Beldfegoru.“
„Zamítnuto, 47 k této složce nemáte přístup. Máte jasné instrukce.“

„Tak to ne, Diano! Okamžitě mi ukaž celý plán! Kdo si objednal Jostovu smrt a nejen jeho? Jestli je to past, tak vás najdu a vypálím organizaci do základů!“
„…“

Bill naštvaně zaklapl notebook. Otevřel si malinký kufříček a vytáhl ocelové škrtidlo, které pečlivě schoval do polštářů. Dále si dal dvě devítky pod peřinu a na zábradlí u balkonu připevnil lano, při nutnosti opuštění budovy. Bill myslel na všechno. Když upevnil lano a kufry schoval, přešel ke skříni a otevřel ji. Našel tam kožené minikraťásky s ocáskem, síťované černé triko a králičí ouška, mnoho doplňků, a dokonce i pouta. Bill se pro sebe usmál a všechno si to na sebe navlékl. Hupsnul do postele a až teď si všiml, že v nebesech je velké zrcadlo. Rozvalil se a usmíval se na sebe. Vypadal dost dobře, sám sebe vzrušoval…
Po chvilce se překulil a otevřel noční stolek. Našel tam různé kondomy, lubrikační gely, nějaké ty hračičky…

„Tohle bude ještě hodně zajímavé.“ Utrousil Bill a mlčky pozoroval ubíhající čas. Na hodinách bylo teprve pár minut po dvanácté. Bill se už dávno uklidnil a tak se rozhodl, že to s Dianou zkusí ještě jednou.
Vyhoupnul se do tureckého sedu a na kolena si položil notebook. Odklopil jeho monitor a zmáčkl příslušné tlačítko. Notebook se rozsvítil a hned naběhly vhodné kolonky a okénka.

„Zdravím, Diano.“
„Vítejte zpět, 47.“
„Pošli mi cely spis Beldfegoru.“
„Zamítnuto, 47. Máte jiné požadavky?“
„Pošli mi CELÝ seznam nežádoucích.“
„Moment, 47. Načítám data.“
Bill chvíli počkal a nakonec se na obrazovce objevila jména a informace. Na začátku seznamu byl David Jost a potom pár jiných lidí, které měl zlikvidovat.

„Diano?“
„Ano, 47?“
„Kolik dostanu za Beldfegor?“
„Za misi Beldfegor, Vám bude dáno 8 000 euro, které budou převedeny na váš účet.“

Bill přikývnul, zavřel notebook a položil jej na noční stoleček. Bylo půl jedné, a tak se Bill rozhodl, že se půjde podívat po celém klubu. Zatímco si věci urovnával před zrcadlem a oprašoval neexistující smítka, v jeho hlavě kolovaly různé plány na zabíjení nežádoucích.
Uvažoval, ale stejně věděl, jak z Josta vymámí informace, a pak jej zabije. Pro jistotu si vzal ještě nůž a strčil jej pod polštář, no není úžasný?
To, co jej ale velmi zneklidňovalo, byl dům naproti jeho oken. Někdo by jej mohl vidět a on nesmí mít žádné svědky a nerad zabíjel nevinné lidi, kteří se jen ve špatnou dobu podívali ze špatného okna.

autor: Theodor
betaread: Janule
Klikni na anketu, díky J. :o)

14 thoughts on “Silent Assassin 2.

  1. drsný 🙂 ale cítím v kostech, že se mu tam něco povede, bude nějaký průšvih. Možná jen přeháním, ale moje kosti se nemýlí 🙂 budu se těšit na další díl 🙂

  2. Hotový James Bond!!!!Když jsem si četla ty jeho přípravy na Davida,úplně jsem slyšela hudbu z Mission Impossible xD!Vsadím se,že Tom bude další oběť,nebo někdo,kdo bude mít za úkol zlikvidovat pro změnu Billa.

  3. [4]: jsi mě dostala xDD Prý jsem slyšela mission Impossible xDD

    Aby se tak náhodou Tom neshlédl vraždu milého Davida a Bill mu nakonec půjde po krku xDD A když je autorem Theodor tak si myslím že se navzájem pozabíjí, budou lítat utrhaný nohy, ruky a pak bude end xD

  4. No je to napínavé… ale teď se dá houby posoudit jak v tom bude figurovat Tom. No jsem zvědavá jak to bude dál…

  5. Panebože, to mě tedy zaujalo! 😀 To bude totálně akční, co? Hodně mě pobavilo, že si miláček jen tak přišel do bordelu a nechal se zaměstnat. No nevadil by nějaký ten sex, než Davida zabije, i když to teď píšu spíš z frustrace. Rozhodně nejsem fanynka tohohle pairingu. 😀

  6. Che… xD Tak tohle je paráda!!! Takový akční. =) To jsem dlooouho nečetla (jestli vůbec někdy) xD
    Jsem opravdu zvědavá, jak to bude dál. =) 😉

  7. [4]: tak bacha, abys pak nemusela vracet peníze… ^^
    Já si spíš myslím, že na Billa nachystali past. Jinak by mu ta Diana ty dokumenty ukázala. xD Je to fakt akční a to se mi na tom dooooost líbí… <33

  8. nepřestane mě fascinovat jak tohle můžeš napsat….xD takže naše dočasný kurvička bude vraždit…to je hezký plán…x)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics